×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори лилаво

Обекти 97 до 128 от общо 628

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ако сте от типа хора, които смятате, че два оргазма са по-добри от един, вие очаквате удоволствие. Soraya™ 2 е най-луксозният заешки вибратор в света, който предлага оптимизирана двойна стимулация за оргазъм както на клитора, така и на G-точката, на съвсем ново ниво. Със своя луксозен дизайн и неповторима форма, Soraya™ 2 е перфектната комбинация от мощност и прецизност.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Тя най-накрая намери играчка, която провери всичките й кутии - вибрация, тласкане, въртене, стимулация на клитора и затопляне. Тя нямаше търпение да пробва нейния силиконов заек! Искаше да знае какво е чувството да усети всичко в списъка си с кофи наведнъж.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida 3 Function Vibrator with Bendable Arm Purple

    Гъвкавият 3-функционален вибратор от JAVIDA интензивно глези вагината с вибрации и изтласкваща функция, докато клиторът се стимулира и от туптящи импулси. Двойно удоволствие за двойни кулминации!

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Purple

    Този невероятен носим вибратор 3 в 1 раздвижва и най-смелите ви мечти! След като поставите този вибратор и го включите, можете да получите като три неща, които се случват едновременно: стимулация на клитора, стимулация на G-точка и масаж на перинеума. Вибраторът с формата на вибратор знае точно как да изцеди вашите горещи точки за експлозивно удоволствие. И нека ви кажа, цялото ви тяло просто се чувства СЯКАШ ще се стопи.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    За вълнуваща нежна и любяща грижа!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Водоустойчива машина за оргазъм!

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer OG Aubergine

    Womanizer OG е първият вибратор на G-точката Pleasure Air, съчетаващ насочен Pleasure Air и вибрации за мощно и оригинално оргазмено пътуване.

    499 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    ...точно както подсказва името! Това е задължителен аксесоар за легло, ако искате да е по-голямо и по-добро.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Мини вибратор Realistic Vibe от серията Elegant в стимулираща форма на пениса с изразени гланцове и вени. 15-те режима на вибрация осигуряват разнообразно удоволствие по време на вагинално и анално забавление. Режимите могат лесно да се регулират с натискане на бутон. Този мини вибратор може да се използва и във ваната или под душа, защото е водоустойчив! Може да се презарежда с USB кабела в комплекта.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Насладете се на прекрасно и уникално изживяване с този стимулатор за клитор Taptastic Vibe. Играчката разполага с вибриращ и движещ се елемент. Оставете 6-те различни настройки за потупване да ви изненадат приятно и изпитайте лесния за употреба дизайн на тази стилна играчка.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Използването на технология за вакуумно засмукване стимулира вашия клитор като истински орален секс, без да правите директен контакт.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Retro Ultra Slimline от TOYJOY Classics е елегантен вибратор, създаден за игриво удоволствие. Този вълнуващ дизайн е изработен от хигиеничен ABS и има плавен, класически силует. Има лесен за работа контрол с въртяща се капачка и разполага с многоскоростни вибрации. Retro Ultra Slimline използва 2 AA батерии и е напълно безопасен за тялото.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Вибраторът Dutchess е прекрасна играчка с мощен мотор и пулсиращо движение.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gender X Velvet Hammer Purple

    Тази мощна многофункционална носима вибрация осигурява стабилна вътрешна и външна стимулация едновременно с две отличителни форми. По-дългият вал разполага с тласкащ, туптящ мотор, който пулсира и задвижва с диво действие, което се усеща като вкусен неистов масаж, докато елегантното пипало с форма на скат вибрира интензивно, където пожелаете най-много. Двата мотора работят заедно неуморно за изключителна стимулация, дори под вода, тъй като е напълно 100% потопяем.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    The Couple's Vibrator 2 от Couples Choice съчетава пръстен за пенис/тестис с много гъвкав вибратор и клиторален стимулатор. Пръстените се плъзгат върху пениса и тестисите, така че плоският вибратор с текстура на стимулация се прилепва към върха на пениса. Това увеличава обиколката на пениса и двамата се наслаждават на натоварените вибрации по време на секс. В допълнение, пръстенът на пениса поддържа ерекцията му за дълго време благодарение на ефекта на застой на кръвта, пръстенът на тестисите осигурява здраво и сигурно задържане, а вълнообразният стимулатор на клитора допълнително глези нейната гореща точка.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Нашият нов Slimline Vibe е 7-инчов, многоскоростен вибратор с класическа форма и модерно перлено покритие. Основата с въртящ се диск ви дава контрол върху предпочитаната дестинация за скорост, докато водоустойчивото уплътнение ви дава избор на местоположение.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action Vinca Triple Function Vibrator with Clit Hitting Ball & Thrusting Purple

    Vinca се присъединява към семейството на Action като играчка с три функции, оборудвана с най-модерната технология на пазара. Оргазъм за по-малко от минута, удоволствието е гарантирано.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Елегантност, сила и иновация достига под формата на колекцията Petite Couture. Serenity е зашеметяващо мощен вибратор на G-точката, създаден за вашето върховно удоволствие...

    126,90 лв.

    73,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    ИСТИНСКИ АНИМАЛИСТИЧЕН. Неговата територия е градската джунгла. TIGER е перфектният спътник, с който да се разхождате из тесните улички и дворове, осветени от неонови рекламни светлини.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    За жени, които няма да се задоволят с нищо по-малко от всепризнатия орален секс, ORA 3 ви позволява да се спрете в момента на истинско блаженство. Технологията PreMotion използва по-твърдо и прецизно въртеливо движение на издатината за 25% по-бързо реално усещане за орална стимулация. Удоволствието се върти и вибрира като език, но по-добре. Най-интуитивният орален секс симулатор в света предлага усещане за орален секс, който ще ви накара да се върнете отново и отново.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 вибрационни модели - С 3 натискащи движения на ствола и 7 вибрационни модели на заешките уши, натискащият вибратор PALOQUETH предоставя 3x7 опции за вас. Чувствайте се свободни да превключвате режимите според вашата любовна скорост.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Чудесно извит вибратор за G-точка от Sweet Smile с гъвкаво гърло и голяма глава със стимулиращи жлебове за прецизна стимулация на G-точката.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Яхнете вълните на удоволствието – сега с допълнителна функция за затопляне и облизване! Иновативната вибровъзглавница vibepad 2 има 2 мотора и 2 анатомично оформени, стимулиращи вълни, които се адаптират перфектно към вагината, клитора и ануса. И двете вълни имат 7 мощни режима на вибрация – по-голямата вълна също се отличава с интегрирания си виброезик (7 режима на облизване), а по-малката вълна има допълнителна функция за затопляне (макс. 55°C).

    579 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Tracy Purple

    Този супер мек силиконов вибратор заек със 7 функции е удивително оборудван, за да ви достави интензивно удоволствие след нощта. Формата на тази елегантна и стилна лилава играчка е гладка и извита с дебела глава, за да не се достигне вътрешната ви G-точка и по-малък извит от заешки клитор, поддържащ с натискащ юмрук оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty 2 Purple

    Liberty 2 е най-добрият спътник за пътуване, предлагащ оригиналната технология Pleasure Air на Womanizer в компактен размер, който дава на потребителите шанс да се насладят, където и да отидат. Тази дискретна играчка е пълна с мощност с 8 вълнуващи и подобрени нива на интензивност. Liberty 2 се предлага с хигиеничен калъф и сигурна ключалка за пътуване, което прави удобна и безопасна опция за тези, които са в движение.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Fireball е масажор за тяло и вибратор в 1. Вибриращите масажиращи ролки ще накарат цялото ви тяло да изтръпне от наслада, а удобният вибратор ще задоволи всичките ви желания. Освен за доставяне на сексуално удоволствие Fireball може да се използва за отпускане на мускулите и облекчаване на болки.

    309 лв.

    114,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Интензивен масажист за гореща точка!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Minds of Love Timo Purple

    Мощен вибратор с гъделичкане на клитора и дистанционно управление. Върхът и гъделът на клитора са идеални за стимулиране на G-точката и клитора. 2 мощни мотора с 10 функции (вибриращи и пулсиращи режими) осигуряват изключителна стимулация. Включена е сатенена торбичка за съхранение. Материал: силикон, мек, еластичн, без мирис, лесен за почистване, водоустойчив, лесна работа с помощта на бутон за включване/изключване или удобно с помощта на дистанционно управление, зарежда се с помощта на USB кабел (адаптерът не е включен).

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition е подобрената версия на надстройката с Red Dot масажор за двойки, предназначен за жени, които да носите, когато правите любов.

    399 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Лилав вибратор Infinite Thrusting Sex Machine. Този голям вибратор позволява на въображението ви да се развихри с истински фантазии, докато натиска леко или силно в зависимост от вашето желание. Доближете се максимално до усещането за истинско проникване с луксозно мек силиконов ствол, който се плъзга навътре и навън с избраната от вас скорост, с интензивни вибрации, които ще ви изпратят докрай. Размер 11,75 инча на 1,5 инча, обхват на тласкане 3,5 инча.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Кой не иска собствената си секси тайна? Тя се изчерви, докато носеше HER Finger Vibe на пръстите си за вибриращ масаж на зърната й, преди да го пъхне в дантелените си бикини. Коприненият, гладък силикон леко се затопли до телесната й температура. Тя закрепи гъвкавите презрамки около външната страна на бикините си и нагласи удара на мотора удобно към клитора си.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Nea 2 Purple

    Сега с двойно по-голяма сила от оригинала и преработен флорален мотив, NEA™ 2 обхваща удоволствие за всичките ви сетива.

    439 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 628

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули