×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори лилаво

Обекти 129 до 160 от общо 628

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    В Action знаем, че вашите фантазии не винаги са еднакви и за да можете да се насладите на всеки момент, създадохме No. Fifteen, играчка с три мотора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer DUO 2 Lilac

    DUO 2 е уникална първокласна играчка за заек – клиторален стимулатор Pleasure Air и мощен вибратор на G-точката, комбинирани за създаване на усъвършенствани, смесени оргазми.

    499 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Правете секс, когато пожелаете, както искате, толкова дълго, колкото искате. STRONIC REAL ви дава реалистична форма и тласкащото движение, за което жадувате, плюс невероятна издръжливост (до два часа с едно зареждане!) и разнообразие от скорости и модели на пулсации, от които да избирате. Освен това е почти безшумен!

    419 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Удоволствие с функция за облизване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Тя най-накрая намери играчка, която провери всичките й кутии: вибрация, тласкане, въртене, стимулация на клитора и затопляне. Тя нямаше търпение да изпробва Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her! Искаше да знае какво е чувството да усети всичко в списъка си с кофи наведнъж.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Насладете се на нови вълни от удоволствие с този интензивен масажор! Благодарение на специалната форма и мощния мотор отвътре, този Super Power Gun е идеален за тези, които обичат по-мощна играчка. Оставете дълбоките вибрации да ударят правилното място, докато гъвкавата глава се извива според формата на тялото ви. Масажорът може ефективно да намали мускулната скованост и болка, да увеличи притока на кръв и да подобри здравето на меките тъкани на тялото.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Vibrato Opal

    Достигнете високи нотки на удоволствие с вибрато. Тази вибрираща пръчка с двоен край има заоблена, текстурирана глава със супер гъвкава шия, която се търкаля по тялото ви с лекота за ободряваща външна стимулация. Доказвайки звездната си сила, текстурираната основа на пръчката може да се използва за вибрираща и въртелива вътрешна стимулация. Разгледайте разнообразие от настройки и начини за игра, които ще ви накарат да пеете с удовлетворение.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Sesh Compact Sex Machine Velvet Purple

    Захранван от революционната технология PowerThrust на ZALO, SESH осигурява до 6 гласа в секунда. С телескопичен обхват до 30 mm, той се адаптира към желанията на потребителя, осигурявайки дълбоко задоволително изживяване.

    749 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Това, което прави този личен вибратор специален, е формата. Голямата глава с този невероятен ръб, който притиска и дърпа G-точката точно... или вие, или вашият партньор можете да я манипулирате и преместите, за да намерите онова сладко място, което ще ви доведе до много мокра кулминация за сравнително кратко време време.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Lavender

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Bgood Deluxe Curve е оформен в естествена извивка на главата, осигурявайки пълно покритие по време на игра с дебел си и меко заоблен връх.

    107,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Brighty е силиконов двоен вибратор с 2 вибриращи мотора и 30 вида вибрации. Може да стимулира едновременно g-точката и клитора, а меката му повърхност от висококачествен силикон ще достигне до всяка жена. Вълнувайте се!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ternence Purple

    Този супер мек силикон с 12 функции на вибрация и 4 функции на въртене е невероятно оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Играчката е гладка и извита с елегантна глава, за да достигне до вътрешната ви G-точка и по-малък извит стимулатор на заешки клитор, за да осигури стискащ юмрук оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие за възрастни. Shiatsu има страхотен дизайн, което го прави много желана играчка, а формата му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Този стимулатор за бикини има 2 много различни функции. Една от тях е вибрация, 5 режима на вибрация, които преминават през тялото на Donnyel, нейната 2-ра функция се намира на върха на Donnyel.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Презареждаща се пръчка Vibe от серия Elegant с кадифено мека текстура. 15 различни режима на вибрация с натискането на един бутон, които осигуряват чисто масажно удоволствие, идеално за всеки потребител – има както нежни вибрации, така и интензивни пулсации. Масажната пръчка е много лека и пасва идеално на ръката, което означава.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Front Row purple

    Позволете на класическата елегантност да ви съблазни!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bouncy Bliss Flow Sit-On Vibrator Purple

    Вибраторът Bouncy Bliss със свободни ръце предлага обширно и радостно изживяване. Копринено мекият ергономичен дизайн покрива изцяло U-образната форма на женския клитор и осигурява всеобхватна стимулация. Неговите 3 мощни и взаимодействащи мотора доставят не само традиционни вибрации, но и движещи се модели, които масажират чувствителни зони като вулвата, дъното и вътрешната част на бедрата.

    319 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Clitella е перорален клиторен стимулатор, който подобрява и възбужда клитора с различни скорости, модели и прикрепвания. Усещането за орален секс вече е постижимо.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Добавете малко музика към вътрешната си :G бележка (Ok G-SPOT) с Freestyle :G, безжичен музикален вибратор. Когато се свържете с iPod/iPhone (или всеки mp3 плейър), вибрацията ще пулсира към музиката, като ви дава уникално двойно сензорно изживяване с максимална свобода на движение.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • You2Toys Vibepad Purple

    Носете се по вълните на удоволствието! Иновативна вибрираща подложка с 2 мотора и 2 анатомично оформени стимулиращи вълни, които са перфектно адаптирани към вагината и ануса. И двете вълни предлагат 7 мощни режима на вибрация, които могат да се контролират отделно. Включеното дистанционно управление гарантира удобно боравене.

    499 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Beta Rabbit Vibrator 3in1 Purple

    Изпитайте интензивно удоволствие с Beta Rabbit, мощният нов заешки вибратор от Tracy's Dog. С 10 режима на люлеене, променливи модели на вибрации и функция за сукане, тази играчка е проектирана да осигури множество форми на стимулация за умопомрачителен оргазъм. Изработен от безопасни за тялото, меки материали, Beta Rabbit е водоустойчив и идеален за използване навсякъде, където пожелаете.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Вибраторът Queen Thrusting Rabbit е висок клас, многофункционален вибратор Tarzan с 2 мощни мотора. Кръглата глава се натиска, докато сладките заешки уши осигуряват перфектна стимулация за вашия клитор.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Purple

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Изживейте двойно по-голямо фантастично забавление! Тази акумулаторна силиконова играчка с два края ви позволява да се наслаждавате на силни вибрации на пръчката от едната страна и на тръпката от въртящата се вибрираща нагрята дръжка от другата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Този вибратор не е просто красива декорация за вашето нощно шкафче!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Bunny & Clyde е мощен вибратор за зайци с 10 режима на "потупване" и 10 режима на вибрация. Стволът на вибратора за зайци е оборудван с функция за потупване, която се движи отляво надясно и стимулира G-точката. По-малкият ствол има функция на вибрация и стимулира клитора. Вибраторът има 2 мотора, които се управляват независимо.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Woomy Gili-Gili Vibrator with Heat Purple

    Обичате ли да изследвате вълнуващата игривост? Колекцията Woomy се състои от очарователни играчки, изработени от висококачествени материали, които се отличават едновременно със забавен и елегантен външен вид и най-добрите характеристики. Колекцията Woomy включва този очарователен вибратор за едновременно стимулиране на G-точката и клитора. Насладете се на докосването на мекия силикон, а също и на приятната топлина, тъй като вибраторът може да загрее до 40°C!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    Вибраторът Bouncy Bliss със свободни ръце предлага обширно и радостно изживяване. Копринено мекият ергономичен дизайн покрива изцяло U-образната форма на женския клитор и осигурява всеобхватна стимулация.

    319 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Научете повече за най-съкровените си фантазии със SILA™ Cruise, идеалният избор за начинаещи секс играчки на ръба на чувственото изследване. Достигнете кулминацията на мечтите си с нежни вълни, които ще почувствате отекващите от глава до пети. SILA™ Cruise предлага нов начин да изпитате любовната игра и любовта към себе си, дразнейки вие да постигнете кулминацията си приятно, докато слушате тялото си за по-интензивен оргазъм.

    629 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Изключително гъвкав за разнообразна стимулация!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Закръгленият език на този лежащ вибратор ви съблазнява с изключителна точност, но щедрото му тяло също покрива широка област, стимулирайки целия ви клитор. Гарантирано ще достигнете опияняващите висоти на кулминацията!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 628

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули