×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори лилаво

Обекти 161 до 192 от общо 634

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Изключително гъвкав за разнообразна стимулация!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Fireball е масажор за тяло и вибратор в 1. Вибриращите масажиращи ролки ще накарат цялото ви тяло да изтръпне от наслада, а удобният вибратор ще задоволи всичките ви желания. Освен за доставяне на сексуално удоволствие Fireball може да се използва за отпускане на мускулите и облекчаване на болки.

    309 лв.

    114,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Чрез иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Компактният Petite Jack Rabbit е перфектният приятел за спонтанни интимни солови забавления или еротични игри на двойки. Мощната водоустойчива вибрация е лесна за използване и може да се похвали с въртене, вибрации и трептящи възторжени движения за върховно оргазмено изживяване.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Тройна 10-скоростна стимулация в мощен малък пакет! Една дебела текстурирана дръжка с възхитително плътна обиколка е изправена пред двойни тънки дръжка, които се разпръскват като въдица, за да ви обгърнат в чисто удоволствие от всички посоки.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Наслаждавайте се както, където и когато искате с Viblips, новата и забавна играчка от Fun Vibes.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Висококачествен вибратор, специално създаден за стимулация на G-точката и клитора. Мощен и ултра тих вибратор със седем диви режима.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всички ви мрежи.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    Вибраторът Bouncy Bliss със свободни ръце предлага обширно и радостно изживяване. Копринено мекият ергономичен дизайн покрива изцяло U-образната форма на женския клитор и осигурява всеобхватна стимулация.

    319 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Закръгленият език на този лежащ вибратор ви съблазнява с изключителна точност, но щедрото му тяло също покрива широка област, стимулирайки целия ви клитор. Гарантирано ще достигнете опияняващите висоти на кулминацията!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и глези както клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Nea 2 Purple

    Сега с двойно по-голяма сила от оригинала и преработен флорален мотив, NEA™ 2 обхваща удоволствие за всичките ви сетива.

    439 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Влезте в LateToBed и се запознайте с Evan, новият и приятен вибратор с иновативна и супер приятна форма.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Тройна стимулация с изключително мощни вибрации!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Тази масажна пръчка произвежда най-чувствителните вибрации, които някога ще усетите! Със своя 10-скоростен режим и ултра силен, но нискошумен (55dB) мотор, небето е границата! Мекият силиконов материал се чувства страхотно върху кожата ви и се адаптира бързо към телесната ви температура. Гъвкавата глава му осигурява страхотен комфорт и е удобна за използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Bruno Purple

    Вечерите ви самотни ли са? Спрете и вземете Bruno, достъпен вибратор, който гъделичка както външната, така и вътрешната част на вагината! Накрайникът за стимулиране на G-точката е с приятна текстура и умело извит. Ще се влюбите в мекия силикон от пръв допир, както и веднага ще овладеете лесната работа. Направете нещо за себе си и поканете своя вълнуващ приятел Бруно в спалнята си!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Може да се използва за самостоятелна игра, игра на двойки от разстояние или можете да се свържете с любимата си еротика.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve Eve's Posh Thrusting Warming Rabbit Purple

    Насладете се на вибриращото, тласкащо, напълно загрято блаженство на това луксозно заешко настроение! Оставете двойните двигатели на това голямо, заето зайче да работят извънредно, за да задоволят всичките ви ерогенни зони.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA е луксозен звуков масажор с двойно действие, предназначен да дразни целия клитор - неговите видими и невидими части - така и G-точката, за толкова силен оргазъм, че ще си помислите, че сте напуснали тази планета. Отличаващ се с най-добрите звукови вълни от външната страна на клитора и нежни пулсации на вътрешната ръка в тялото ви, ENIGMA™ трепти на всички правилни места за оргазъм, които няма да забравите.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Насладете се на нови вълни от удоволствие с този интензивен масажор! Благодарение на специалната форма и мощния мотор отвътре, този Super Power Gun е идеален за тези, които обичат по-мощна играчка. Оставете дълбоките вибрации да ударят правилното място, докато гъвкавата глава се извива според формата на тялото ви. Масажорът може ефективно да намали мускулната скованост и болка, да увеличи притока на кръв и да подобри здравето на меките тъкани на тялото.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкав тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Без усещане за глухи ръце: Известно е, че много вибратори с куршуми водят до изтръпване на ръцете ви и дори не могат да ги държат удобно. Вярваме в поддържането на гениалната вътрешна структура, така че мощният мотор да е на главата вместо в средата, намалявайки вибрациите в края.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Почувствайте очарованието, което доставят плавните вибрации на Touch Of Velvet, докато неговите прецизни точки нежно дразнят и запалват вашите сладки точки, позволявайки ви да почувствате как оргазъмът ви разцъфтява и блести отново и отново.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Достигнете голямото О, без да се налага да си мръднете пръста! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On разполага с 10 експлозивни режима на вибрация, които могат да се управляват чрез включеното безжично дистанционно. Играйте соло или с партньор, у дома или навън!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Този супер мек силиконов вибратор заек със 7 функции е удивително оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Формата на тази елегантна и стилна лилава играчка е гладка и извита с дебела глава, за да достигне вътрешната ви G-точка и по-малък извит заешки клитор, осигуряващ стискащ юмрук оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SuperLove Rabbit Snail & Flapping Vibrator Purple

    Тази секс играчка за възрастни вибратор със заешки дилдо се отличава с иновативен дизайн във формата на охлюв отстрани, гладка повърхност за гъвкава работа и безпроблемна употреба и мека силиконова връзка, която я прави по-гъвкава и може да се навива. Този акумулаторен вибриращ стимулатор може да постигне стимулация на клитора от различни ъгли в зависимост от дълбочината на поставяне. Направете вашето изследователско пътуване пълно със забавление и ви донесе разнообразно и удовлетворяващо изживяване.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Surprise Love Toy Set

    Лилав комплект за удоволствие, пълен с изненади за секс играчки!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Set Wild Berries

    Блестящ комплект за похот за горещ секс в двойка - вдъхновяващ за еротични и въображаеми игри.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Награден с титлата Best Maxi Vibe от списание Women's Health, Lucid Dream No. 14 е наистина сбъдната мечта. Извивката и формата на луковичната глава са специално проектирани, за да доставят невероятна стимулация на G-точката, а тялото е ергономично оформено, за да пасне на извивките на женската анатомия. Мощните многоскоростни вибрации са концентрирани на върха, точно където потребителите могат да им се насладят най-много, а твърдото, но гъвкаво тяло прави идеалното поставяне лесно. Скоростите се контролират лесно с прост диск за въртене в основата.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Един различен вид ловен трофей за стената!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 161 до 192 от общо 634

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули