×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори лилаво

Обекти 33 до 64 от общо 628

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Вибратор тип пеперуда, управляван от смартфон (iPhone и Android).

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Поемете пълен контрол над вашето усещане за удоволствие с иновативния LUXE Touch-Sensitive вибратор. Технологично усъвършенстваната вибрация се отличава с двойни сензори по дължината на вала, които усилват мощността, когато се активират. С 10 мощни функции за вибрация, пулсация и ескалация, от които да избирате, това изключително проектирано устройство за удоволствие ще ви накара да искате още, още и о, да... дори повече!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Всеки знае, че стимулацията на клитора е ключът към кулминацията за нас. Но всички изпитваме удоволствието по различен начин. Някои се радват на интензивна стимулация, други предпочитат нежна. Така че намирането на играчката, която работи за вас, може да бъде предизвикателство. Ето защо създадохме Trinitii.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Purple

    Със своята компактна овална форма, копринено докосване и трептящи вибрации, Bnaughty Classic е проектиран да задоволи всеки ваш каприз.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Daniel Purple

    Този вибратор доставя невероятно приятна стимулация чрез комбиниране на ултра-интензивни вибрации с умело извит дизайн.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Масажор и перлен вибратор в едно!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. TwentyTwo Massager with Suction, Pulsation and Thrusting Purple

    Не. TwentyTwo има 3 функции, всички много различни една от друга, но всички проектирани и създадени за удоволствие. Със сигурност ще си помислите, че този масажор е същият като останалите масажори на пазара, но повярвайте ми, когато ви кажа, че не е така.

    191,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Тя винаги жадуваше за орален секс и й се искаше да може да се наслаждава по-често. Сега тя можеше. Нейното върховно удоволствие би могло да й даде интимния екстаз, който търсеше. Първо тя натисна бутона, за да активира вибрацията и след това проследи тялото си с пулсиращо точно удоволствие. Знаеше, че това ще се почувства толкова добре дълбоко в нея по-късно, но първо искаше да изследва оралните усещания.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100% водоустойчив вибратор за споделена стимулация по време на правене на любов или соло игра. Той ще почувства засилените усещания срещу тялото и тестисите си, докато тя се наслаждава на сензационната G-точка и стимулация на клитора. Всеки е победител.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Всяка жена заслужава да й бъде отделено пълно внимание от някого! Всяка жена заслужава оргазъм и удоволствие. Всяка жена заслужава Paloqueth Dual Stimulation, помощник, който е достъпен и удобен. Оставете го да засмуче клитора ви и да вибрира директно към G-точката едновременно!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Удобен за кожата силиконов водоустойчив тих заек. Акумулаторен вибриращ и натискащ масажор с функция за нагряване.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Symphony от INYA - Мултифункционален вибратор с контури, включващ три мотора, осигуряващи мощни вибрации на G точката, докато чувствително подобрява клитора с вълнуваща въздушна технология. Водоустойчив и презареждаем. Подходящ за всички лубриканти. Изработен от платен клас силикон.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Всеки знае, че стимулацията на клитора е ключът към кулминацията за нас. Но всички изпитваме удоволствието по различен начин. Някои се радват на интензивна стимулация, други предпочитат нежна. Така че намирането на играчка, която работи за вас, може да бъде предизвикателство. Ето защо създадохме Trinitii.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Lyla 2 Purple

    Най-добрият вибратор Bullet с дистанционно управление в света.

    329 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync O Purple

    Sync O е нов вид C-образен вибратор за търсачи на удоволствие, които търсят идеалното прилягане. Външното рамо лежи върху клитора, докато гъвкавото О-образно вътрешно рамо пасва удобно във влагалището, като гарантира, че вибрациите остават точно там, където искате. Уникалната C-образна иновация на We-Vibe дава безпроблемна стимулация без ръце, която предлага сигурни, вкусни вибрации, на които и двамата партньори могат да се наслаждават.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Elise 2 Purple

    Пълният вибратор с копринено гладко покритие

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit е вибратор със стимулатор на клитора, предназначен за игриво удоволствие. Лилаво оцветеният дизайн е направен от TPE и включва уникално избутващо движение нагоре и надолу на вала.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Докато концентрираната сила на 10 различни модела на масаж успокоява възпалените мускули и облекчава стреса, по-стабилната дръжка и дори по-дълготрайното зареждане означават, че можете да се насладите след часове на удоволствие.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mia 2 Purple

    В невинната външност на MIA 2 се крие ключът към отключването на вашите тайни желания. Миниатюрен, но мощен, този зареждащ се през USB вибратор е идеалното допълнение към чантата ви за удоволствие в движение. Тихите вибрации, водоустойчивата външна част (до дълбочина до 1 метър) и 6-вибрационни модели гарантират, че никога няма да се уморите от интензивните усещания на MIA2 ― където и да ви отведат.

    339 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Purple

    Повозете се с този мощен разтърсващ силиконов стимулатор! Има три режима на въртене и тласкане, които проникват по-дълбоко от другите играчки, като ви дават по-широка гама от усещания от играчка, която ви дава допълнително движение и не ви кара да вършите цялата работа!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Alston Purple

    Това удовлетворяващо настроение работи като магия! Върхът се накланя напред, насочвайки 12 мощни нива на вибрация точно срещу вашата гореща зона. Копринено гладкият силикон и гъвкавият ствол правят всеки момент пълно блаженство. Този продукт е водоустойчив, така че можете да се наслаждавате по време на душ или вана.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Elemental Purple

    Този вибратор доставя невероятно приятна стимулация чрез комбиниране на ултра-интензивни вибрации с умело извит дизайн.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Mona Wave Purple

    За да сложи край на оргазма всички оргазми. Отдайте се на вълна след вълна от интензивни усещания с първия в света стимулатор на G-точката, който наистина ви масажира вътрешно.

    439 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден, за да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    Snail Vibe Gizi е оборудван с усъвършенствана система за стимулиране, съчетаваща ергономично извита гъвкава форма на ствола, позволяваща да получите вашето място G-izier от всякога, и текстурирана спирална глава за клиторна стимулация, осигуряваща постоянен контакт с клитора, като същевременно позволява вашия идеален дълбочина и ъгъл на проникване.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Влезте в контакт с тялото си и изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Smart Wand 2 Medium е най-добрият инструмент за любовна игра за вас или вашия партньор. Освободете напрежението в тялото си, като освободите стреса и отпуснете мускулите си, отваряйки вратата за вашата сексуална енергия, за да получите холистично оргазмено изживяване.

    569 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Вече нямате нужда от Tinder, за да правите приятелски секс сам или с партньор. Водоустойчив, мощен, с мека текстура, която ви предлага да се поглезите, за да увеличите удоволствието от търкането и оборудван с два двигателя вместо един за безпрецедентна двойна стимулация, Bruno от Intense е вибраторът за двойки с дистанционно управление, който ще ви сближи . От сафари през саваната

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Жив и с телесна температура за интензивна стимулация!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Purple

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    38,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable има супер мощен мотор F1 от ново поколение с 10 режима на вибрация и вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Desirable има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Desirable лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Liberty Lilac

    Дами, пригответе се за излитане: със стилно покритие и шест нива на стимулация, Liberty гарантира удоволствие на всяко място на планетата.

    329 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Чисто удоволствие! Натискащ перлен вибратор от Sweet Smile с гъвкав вибратор за клитора и въртящи се перли в ствола за оргазмено удоволствие, което достига дори до G-точката.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 628

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули