×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 97 до 128 от общо 278

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Яхнете вълните на удоволствието – сега с допълнителна функция за затопляне и облизване! Иновативната вибровъзглавница vibepad 2 има 2 мотора и 2 анатомично оформени, стимулиращи вълни, които се адаптират перфектно към вагината, клитора и ануса. И двете вълни имат 7 мощни режима на вибрация – по-голямата вълна също се отличава с интегрирания си виброезик (7 режима на облизване), а по-малката вълна има допълнителна функция за затопляне (макс. 55°C).

    579 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Climax+

    Със своя извит стимулатор, Heat Climax + стимулира както простатата, така и чувствителната тъкан на перинеума. Два мотора активират силни вибрации, а загряващата функция на силикона гарантира реалистични усещания.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Копнеете ли за радост, която е неподправена и истинска? Запознайте се с невероятно красивия и реалистичен дилдо Silexd с дистанционно управление и мощни вибрации. Сбъднете най-съкровените си мечти, страсти и желания с реалистичен мечтан вибратор!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme не е за хора със слаби сърца!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Този P-Pleaser е предназначен за анална и простатна стимулация. Двете разтегливи форми на пръстени могат да се използват за подобряване на ерекцията, действайки като пръстени за петел и топка. Най-големият отвор е 36 мм и е предназначен за скротума. Най-малкият отвор е 31 мм и е предназначен за пениса.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Този Swirling P-Pleaser е проектиран за анална и простатна стимулация. С най-дългия, оформен на пениса край в мъжката „дупка“, най-късият, оребрен край ще стимулира перинеума. Специална характеристика на Swirling P-Pleaser е способността да се правят въртеливи движения.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Eidolon

    Свържете своя Eidolon с bluetooth на телефона си и сте готови за игра.

    224,90 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex White

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата на удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да ги държи на място.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Тайната, която няма да искате да пазите… Вибраторът за носене Top Secret+ разполага с плоска, ергономична основа, позволяваща максимален комфорт, както и ръбест ствол за стимулация на клитора.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Blue

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се използват като нищо друго.

    509 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Този P-Strap Milker е тапата за простата, която прави всичко - предназначена да подобри ерекцията със своя плътно прилепнал член и каишка за топка, да стимулира вашето петно с интензивни вибрации и да издои простатата ви с извратено масажиращо перло!

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Практичният магнит позволява на Sexy Secret да се постави дискретно в бикините ви и стимулира клитора с ергономичната си форма и интензивни вибрации. Щадящият кожата силикон и опцията за управление чрез приложението Connect допълват това устройство за сексуално уелнес.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Включете настроението си и се насладете на музиката. Нашият нов Club Vibe 3.OH е дискретен вибратор за чорапогащници, който може да се носи, предназначен да угоди - където и да е настроението.

    419 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, нашият луксозен вибратор за двойки, се отличава с вълнуващ мек силикон, съчетан с висококачествен благороден метал. Двойно съчетано с удобно безжично дистанционно и нашето високотехнологично приложение, възможна е игра на дълги разстояния и безкрайни опции!

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Нашето приложение Air Pump Booty 5 Connect ви глези с вибрации и надуваем вал. Комбинирайте двете чувствени функции, както желаете. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand е уникален надуваем силиконов вибратор, който ще ви отведе до нови висоти на удоволствието. Персонализирайте фантазиите си, като превключвате между седем режима на надуване и вибрация, които ще изпълнят вагината или ануса ви с удоволствие. В допълнение, Ultimate Expand разполага с втори двигател, който ще стимулира вашите перинеални и клиторални зони.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC ви помага да изпитате изключителни оргазми. Въртящата се на 360 градуса глава на Spotty RC масажира вашата простата, докато глези перинеума с вълнуващи вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно чрез стилно и удобно дистанционно управление.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Нашият все по-популярен blueMotion NEX|1 (2-ро поколение) сега е по-малък, по-елегантен, по-мощен двигател и е направен от безопасен за тялото силикон.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Climax

    Нашият анален вибратор Heat-Climax със своя обемен кръгъл връх ви глези със стимулираща загряваща функция и силни вибрации. Съблазнително гладкият силикон го прави идеалното естествено продължение, което да събуди вашия плам!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Подгответе се за взрив с мощния стимулатор на Mach 2 'Renegade, предназначен да масажира простатата с изключителна точност и умопомрачителни резултати. Отличаващ се с красив и стилен дизайн, той е изработен от мек, гъвкав силикон и се задвижва от ултра-задвижващ мотор за максимална производителност. Включени USB кабел за зареждане и безжично дистанционно. Водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Homunculus осигурява на потребителя както вибрация, така и електрическа стимулация едновременно. Не изисква допълнителен източник, тъй като изтръпва и пулсира сам. Homunculus е оборудван с 12 режима на вибрация и 5 нива на електростимулация. Вибраторът може да се управлява през вашия мобилен телефон чрез Bluetooth.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Адаптира се към вашето тяло благодарение на гъвкавата си опашка. Много удобни и безшумни, идеални за игра на открито и обществени места. Сертифициран за устойчивост на вода и прах IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Благодарение на практичния магнит, Little Secret може да се закрепи удобно в бикините ви, като дискретно стимулира клитора с мощни вибрации. Силиконовата играчка може да се управлява както чрез приложение, така и с включеното дистанционно управление.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Deep Expand, надуваема анална тапа

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, нашият луксозен вибратор за двойки, се отличава с вълнуващ мек силикон, съчетан с висококачествен благороден метал. Двойно съчетано с удобно безжично дистанционно и нашето високотехнологично приложение, възможна е игра на дълги разстояния и безкрайни опции!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с поглаждащия зърнест връх и вибриращото тяло на P-Massage! Гладкият вал вибрира с мощен двоен мотор, способен на 10 различни модела на бръмчене, а вътрешните зърна на масажиращия накрайник стимулират любимите ви точки с неговите 10 уникални масажни модела, всички контролирани с контролите, разположени в основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, нов вид стимулатор на G точка, който също ще стимулира вашия клитор и перинеум!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Приложението Air Pump Bunny 5 Connect е невероятно гъвкаво: оставете се да се поглезите с вибрации от два мощни мотора и чувствено изпълнени с надуваемия връх на вала. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 278

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули