×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 161 до 192 от общо 278

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговият гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Този изключително красив вибро-куршум осигурява двойно повече стимулация – не само може да ви достави вагинално удоволствие, но също така може да достави удоволствие и на клитора ви със своето стимулиращо рамо. Можете да избирате от 4 режима на вибрация в 4 скорости.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Този вибриращ вибратор е реалистичен вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY и се характеризира с високо качество. Благодарение на неговата всмукателна основа, можете да поставите вибратора върху равна повърхност и да се насладите на неговите естествени детайли и дълбоки, стимулиращи вибрации напълно свободни ръце. Предпочитате да играете заедно? Това също е възможно! Този вибратор е съвместим с презрамка.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Накарайте дупето си да къркори с този уникално удовлетворяващ вибриращ анален щепсел! Вътрешните мъниста се въртят в основата за усещане за разтърсване на задната част, което се съчетава с вибрациите, за да утоли дълбоко желанието ви за задната врата. Заостреният връх на кремообразно гладката дръжка е проектиран за лесно влизане и навигира без усилие точно до вашата P-точка. Стимулираните от простатата оргазми са описани като най-интензивното удоволствие, което можете да си представите за хора с простата, така че открийте радостта сами. Дори под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема. Почистете с препарат за играчки и изплакнете с гореща вода.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo е мощен интерактивен вибратор със затопляща пръчица, секси дизайн със свалящи се заешки уши, използвайте ги, за да стимулирате ушите, врата, зърната и всички онези чувствителни зони, които се нуждаят от много повече внимание...

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Moxie от We-Vibe™ е проектиран да се носи под дрехите ви, със свободни ръце, тихи като шепот вибрации.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Passion

    Нашият анален вибратор Hot Passion със своя обемист ствол стимулира простатата със силни вибрации и стимулираща топлинна функция. Меката силиконова повърхност ви кара да се движите със своето меко докосване и естествено усещане.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed е безжичен куршум, който ще развълнува и развълнува вас или за партньора на часове на водоустойчиво удоволствие. Използвайте дискретно и интуитивно дистанционно управление, за да изпитате всичките 6 мощни функции на копринено гладкия и перфектно оребрен силиконов куршум.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговия гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Iker Black

    Два мотора за едно невероятно високо. 7 режима на вибрация? 11 вибрации, достъпни чрез приложение) с 5 нива на интензивност в единия край плюс 5 пулсиращи режима в другия край, за да революционизирате вашия оргазъм.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave стимулират G-точката и клитора едновременно. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява устройството за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Тя наричаше своята G-точка като нейната богиня-точка. Когато за първи път се опита да го намери, не беше сигурна точно къде се намира във вагината си. Но когато пъхна своя G-Spot Stimulate-Her вътре в себе си, извитата форма автоматично се притисна към неуловимата й G-точка и тя нямаше никакви съмнения относно местоположението му след това. Сега тя беше готова да открие първия си оргазъм от G-точката. Тя натисна бутона за функцията за затопляне, за да накара нейния Stimulate-Her да загрее до удобните 104 градуса. Топлината се чувстваше добре.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Удвоете удоволствието си с този закачлив дизайн, който съчетава гъвкава стимулация на клитора със здрав ствол. Луксозната функция за отопление имитира топлината на реалистични докосвания и трябва да овладее напрежението ви и да напълни чашата ви с удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Нашият Bnaughty Premium Unleashed не може да бъде опитомен. Предайте се на куршума Bnaughty и предайте пълния контрол на всеки, който държи безжичното му дистанционно. Малка, но мощна, тази играчка е идеална за насочване към сладките места, които ви подлудяват. Водоустойчив и изработен от непорести силиконови материали, ABS пластмаса и PU покритие, вие ще се чувствате уверени, когато го използвате, където и да ви отведе въображението. Независимо дали под завивките или на обществено място, неговата тиха вибрация няма да ви издаде...но успех в удържането на възбудата ви.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Дълбоко и дискретно удоволствие без ръце!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover С-образна играчка за двойка с дистанционно управление

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun Purple

    New Double Fun мощно щастие и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Nexus Boost има надуваем връх, който позволява на потребителя да персонализира натиска при игра на простатата. Два мощни мотора предлагат 6 настройки за стимулация на вибрации на простатата и перинеума. Управление на играчката или чрез дистанционно управление. Играчката е USB презареждаема и устойчива на пръски. Дистанционното управление е USB презареждаемо и водоустойчиво.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Този вибратор за двойка радва и двамата партньори едновременно. Играчката разполага с два вътрешни мотора за целенасочено удоволствие и има 12 режима на вибрация за максимално удоволствие.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice Remote Controlled Couple's Vibrator Purple

    Двойна и тройна стимулация!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Приложението G-Spot Flex 4 Connect ви дава изживяването на особено талантлив любовник. Благодарение на вътрешната жица, вибраторът на G-точката се превръща във вибратор на заек само с едно движение. Управлявайте го чрез приложението Satisfyer Connect за персонализирана еротика.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Couply има тяло с инжектиран течен силикон unibody, което означава, че течният силикон се инжектира през калъп в едно цяло, без фуги или отвори, няма да намерите онези досадни следи, които обикновено можем да намерим в този тип играчки. Благодарение на това той е и напълно гъвкав, така че можете да го поставите в най-удобната и приятна позиция.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрациите могат да се управляват чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Double Fun Black

    New Double Fun мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Масажорът за двойки Icon Superbe от TOYJOY Designer Edition е перфектната комбинация от най-съвременна функционалност и неплашеща, елегантна естетика. Използвайте го за чувствена самостоятелна игра, движете го по ерогенните зони на вашия партньор по време на секси масаж на цялото тяло или го плъзнете около тялото на пениса за умопомрачителна двойна стимулация по време на правене на любов.

    319 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Date Night Set

    Date Night ви предлага мощни, смесени оргазми за двама със заешки вибратор Nova 2 и вибриращ пръстен за пенис Pivot. Този ексклузивен подаръчен комплект е за извличане на максимума от любовната игра и извличане на удоволствие през цялата нощ. Идеалното сдвояване за изследване на вашите нужди и желания.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Универсалният приятел за вашите бикини!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Освободете стимулираща буря с вибриращото любовно яйце на George с дистанционно управление. Новият експлозивен, копринен силиконов екстериор има множество влакна за удоволствие, покриващи цялата обиколка на яйцето, за невероятно интензивни и оргазмени усещания. Тази възхитителна играчка ще ви остави слаби и ще ви треперят коленете.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Nalone dragon е стилен вибратор, специално разработен за оптимална стимулация на простатата. Изработена е от мек силикон и има оребрена част за допълнителни усещания. Играчката има и масажор в долната част, който масажира перинеума по време на използване. И в двете точки на стимулация има отделен мотор, който има 7 различни настройки на вибрациите.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed е безжичен куршум, който ще развълнува и развълнува вас или за партньора на часове на водоустойчиво удоволствие. Използвайте дискретно и интуитивно дистанционно управление, за да изпитате всичките 6 мощни функции на копринено гладкия и перфектно оребрен силиконов куршум.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Изпитайте възможно най-интензивните оргазми, като докоснете вашата P-точка! Твърдият ствол на този уникален вибратор за простата разполага с пукащ бутон на върха, специално проектиран да се усеща като почукване с пръст - усещане, което повечето мъже описват като най-дълбокото удоволствие, което някога са изпитвали. Но това не е всичко! След като влезете вътре и почуквате, стимулаторът с вибрираща топка се загнездва точно отзад за допълнителен блясък, който наистина ще ви постави на ръба на блаженството – дори под вода, тъй като цялата играчка е напълно потопяема.

    224,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Адаптира се към вашето тяло благодарение на гъвкавата си опашка. Много удобни и безшумни, идеални за игра на открито и обществени места. Сертифицирана за устойчивост на вода и прах IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 161 до 192 от общо 278

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули