×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 129 до 160 от общо 278

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Изработен от силиконова коприна, този вибриращ донг за дистанционно управление е целият пакет! Фалическата глава и изваяните вени изглеждат и се усещат като истински, докато вие вибрирате от 7 модела, които бръмчат на 3 нива на сила, за общо 21 функции на вибрация!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Нашето приложение Air Pump Booty 5 Connect ви глези с вибрации и надуваем вал. Комбинирайте двете чувствени функции, както желаете. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Огънете го до желания от вас ъгъл, след което се насладете на външните вибрации и издояването на простатата! 7x P-Bender може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 3 скорости и 4 модела на вибрация на перинеума, както и 5 режима на движение на доене от малка перла под повърхността на върха на ствола. Двойното удоволствие се усъвършенства от гъвкавостта на ствола, което ви позволява да го позиционирате идеално за точна стимулация на простатата.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Представянето на клиентите на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчи от нашите и техните клиенти, потребители. Колекцията Romance се отличава с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Secret Panty 2 е оборудван с дискретен, но мощен вибриращ куршум. Поемете контрола над вибратора или позволете на някой друг да поеме контрола. Вибраторът за бикини се предлага с отворена, цветна връв. Превърнете непринудената вечер в ресторанта, киното или у дома във вълнуваща вечер.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Може да се използва за самостоятелна игра, игра на двойки от разстояние или можете да се свържете с любимата си еротика.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Насладете се на секси вечер или играйте на публично място с My Secret Charged Remote Control Panty Vibe, водоустойчив 10-ФУНКЦИОНАЛЕН акумулаторен куршум Vooom®, който се вписва дискретно в дантелени гащи с вързанка отстрани. Управляван от дистанционно управление, умело маскирано като пръстен, My Secret Charged Panty разполага с таен джоб, който поддържа дълбоки, ръмжащи вибрации точно там, където искате, и пасва на талия до 60 инча за удобно усещане.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Най-технологично напредналият в света носител на награди вибратор за G-точка току-що получи подобрение на мощността и времето за използване на батерията. Pearl3 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Леко извитата форма е перфектна за стимулация на G-точката и всички видове външно удоволствие. Трите издатини на Pearl3 стимулират по-интензивно G-точката, когато се поставят в тялото.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Anal Plug е чувствена силиконова играчка, създадена да ви улесни във вълнуващото анално и простатно удоволствие. Елегантната каишка за дистанционно управление управлява 12 мощни вибрационни функции с интензивно синхронизирано въртене, тласкане и два мощни мотора.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Отдайте се на твърдото, пълноценно мъжествено изживяване, когато прегърнете емблематичния Rude -Boy Xtreme за дълбоко, силно удоволствие от простатата и перинеума.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Sync™ е проект за използване с партньор по време на секс. Тя получава мощна стимулация на клитора и G-точката си и заедно вие двамата споделяте настроението.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Изпитайте вибриращата обиколка на крушка, напъхана в дупката ви, докато стимулаторът на перинеума ви бръмчи отвън. 10x P-Flexer може да се използва със или без дистанционното управление, за да премине през 3 скорости на вибрации и 7 модела на пулсации, доставяни вътрешно и външно чрез мощните двойни мотори. Голямата луковица седи върху гъвкаво, тясно стъбло, което й позволява да се приспособи към естествените ъгли на вашата вътрешна работа.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL е вибратор за двойки, както за нея, така и за него. Специалната му форма позволява и двамата членове на двойката да бъдат стимулирани със зрелищни вибрации по време на секс. Жената носи вибратора по време на секс, така че да стимулира не само G-точката и клитора, но и пениса на партньора. По-тънкият край на тази доставяща удоволствие сексуална уелнес играчка първо се вкарва във влагалището, а по-големият край се поставя върху клитора.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Със своята извита дръжка, този мощен, нагряван силиконов вибратор умело стимулира G-точката с успокояващ затоплящ ефект. Този уникален и релаксиращ вибратор позволява на мускулите да се отпуснат, докато притока на кръв достигне пика си в приятна игра.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Достигнете голямото О, без да се налага да си мръднете пръста! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On разполага с 10 експлозивни режима на вибрация, които могат да се управляват чрез включеното безжично дистанционно. Играйте соло или с партньор, у дома или навън!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo е мощен интерактивен вибратор със затопляща пръчица, секси дизайн със свалящи се заешки уши, използвайте ги, за да стимулирате ушите, врата, зърната и всички онези чувствителни зони, които се нуждаят от много повече внимание...

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Love Red

    В допълнение към прекрасните вълни на натиск, Dual Love със своя вибриращ прав вал предлага още една стимулираща опция. Устройството ще ви впечатли и с управлението си чрез приложение и меко силиконово покритие.

    166,90 лв.

    95,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun White

    New Double Fun мощно щастие и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave насърчават едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Подарете си часове стимулация на простатата, докато тренирате дупето си да държи щепсела на място с помощта на този колан! Плюшеният първокласен силиконов щепсел е перфектен за начинаещи, които искат да изследват дълги анални сесии и леко робство и искат също така да изградят издръжливост за доене на простатата.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser пакетира мощни многоскоростни вибрации в интимно извит пакет с дистанционно управление. Само с едно натискане на бутон на дискретното дистанционно управление вие или вашият любовник можете да се насладите на върховното удоволствие от дразненето, когато или където и да ви отведе желанието. Лесният за използване стимулатор има 12 функции на вибрация с различни интензитети и модели, от които да избирате.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Добавете малко музика към вътрешната си :G бележка (Ok G-SPOT) с Freestyle :G, безжичен музикален вибратор. Когато е свързан към iPod/iPhone (или всеки mp3 плейър), вибрацията ще пулсира към музиката, давайки ви уникално двойно сензорно изживяване с максимална свобода на движение.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice е контролиран от приложение масажор за простата, който съчетава ергономичност с интелигентна технология, за да предостави страхотно изживяване на начинаещи и опитни потребители. Мощният мотор, мекият силикон и удобната кройка на Solstice, комбинирани с приложението Whats Sense, осигуряват предварително зададен режим на вибрация, музика, ръчно рисувани режими на управление и интерактивна гласова, картинна и текстова информация по време на дистанционно управление.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Silicone Remote Pinpoint Pleaser е уникално оформеният тийзър за задната врата на вашите мечти. Примамливата анална сонда има възхитителен връх с ролкова топка, ръбест ствол и 12 функции на вибрации, направени да вълнуват при всяко дразнещо докосване. Изберете интензивността на вашето удоволствие и се потопете дълбоко в оргазмената вътрешна стимулация с мощна ролкова стимулация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Целенасочена стимулация на простатата: двускоростният, двувъртящ се вал се задвижва от задвижващ мотор с висок въртящ момент за цялостен масаж на простатата. Двойни усещания: Работейки във връзка с въртящия се вал, стимулаторът на перинеума използва технология за всмукване на въздух, за да достави интензивни усещания. Гъвкаво потребителско изживяване: проектирано да отговаря на стандартите за водоустойчивост IPX7, в което потребителят може да се наслаждава на Revo.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Няма нищо толкова еротично от усещането за едновременна стимулация на простатата и пениса, а тази играчка доставя тази необикновена комбинация с мощни вибрации и топлина! Гъвкавият силиконов ствол е проектиран да се извива към вашата простата с нагрят връх, който масажира P-точката по изкусителен начин, докато текстурираният пръстен на пениса върши своята магия със собствените си вибрации. Използвайте дистанционното управление, за да се насладите на игра със свободни ръце или партньорска игра, цялата играчка е напълно потопяема.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Wall Banger P-Spot е проектиран да създаде най-доброто изживяване при възбуждащи самостоятелни секс сесии или да го споделите с партньор за възвишено сексуално приключение! Този многофункционален вибриращ масажор разполага с подвижно магнитно дистанционно управление, което лесно се прикрепя към основата на щепсела, за да постави контрола на върха на пръстите ви или дори по-добре, оставете вашия партньор да използва дистанционното управление! Мощна основа с вендуза държи Wall Banger P-spot, за да достигне тези перфектни точки! Изживейте забавлението и открийте безкрайни възможности!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Запознайте се с Candy на Magic Motion; Вашият клитор е най-голямото удоволствие! обичаш ли сладко Просто не можете да устоите на вашата корекция на Candy по време на дълъг работен ден?

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 278

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули