×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 33 до 64 от общо 278

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вулвата от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Любовта е във въздуха с вибриращия любовен пръстен с дистанционно управление от Amaysin. С 9 режима на вибрация, копринено силиконово докосване и дразнещо здраво захващане, можете да получите бръмчаща стимулация, докато получавате допълнителен тласък на ерекцията.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Вибратор тип пеперуда, управляван от смартфон (iPhone и Android).

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Match Up е иновативен вибратор с 9 режима на вибрация, управлявани от дистанционно управление. Снабдена е с две силиконови крила, предназначени да прегръщат клитора, а всеки край на играчката има двигател за външно и вътрешно стимулиране. Двойният вибратор се предлага с дистанционно управление, което достига до 5 метра. Насладете се на Match Up по време на самостоятелна игра или оставете партньора си да се присъедини към забавлението.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover е оборудван с два мотора, един в клиторния стимулатор и един във вала. Извитият връх на ствола на вибратора идеално масажира G-точката. И двата мотора се управляват отделно - чрез контролен панел или чрез Bluetooth приложение. В допълнение, Hot Lover осигурява допълнително измерване: този вибратор със заек може да се нагрее до 40 градуса. Отпускането на мускулите на тазовото дъно и засиленото кръвообращение ще осигурят засилено изживяване на удоволствието и проникването ще се чувства по-комфортно.

    116,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Изследвайте нови сексуални хоризонти с TIANI Duo. Споделете усещането за дълбоки вътрешни и външни вибрации за пълно удовлетворение на двойките. Награденият гладък, изваян силиконов дизайн се управлява безжично от дистанционно, което ви позволява да управлявате удоволствието според вашите желания.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Този високотехнологичен инструмент има заострен връх, така че да може да се плъзга удобно и да доставя най-доброто анално удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Никога силиконовото покритие не е било толкова реалистично, гъвкаво, топлинно и с неуморните функции, за които винаги сте мечтали.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Почувствайте адреналина в тялото си благодарение на най-новия ни вибратор Flamingo. Този вибриращ куршум ви обещава най-възбуждащите и интензивни вибрации на G-точката. Flamingo е специално проектиран за двойки, които обичат да правят секс на публично място, и жени, които обичат да излизат и да си намокрят котката.

    269 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Насладете се на всяка крушка, докато те се плъзгат плавно и чувствено в ануса ви, доставяйки постепенно нарастващо удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, неговото ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Стимулира простатата и перинеума едновременно!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Coral

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се усещат като нищо друго.

    459 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Поглезете се с трифекта от мъчително изкушение. 17x P-Trigasm разполага с мощно бръмчащо перинеумно стебло с 3 скорости и 4 модела на външна вибрация. Той също така съдържа няколко реда въртящи се перли под повърхността на основата на ствола, за да се въртят съблазнително около вашия сфинктер с 5 настройки. И накрая, мънисто под повърхността на върха ще се движи нагоре и надолу, издоявайки вашето приятно място с допълнителни 5 режима на движение.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се чувства толкова добре!

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Вече нямате нужда от Tinder, за да правите приятелски секс сам или с партньор. Водоустойчив, мощен, с мека текстура, която ви предлага да се поглезите, за да увеличите удоволствието от търкането и оборудван с два двигателя вместо един за безпрецедентна двойна стимулация, Bruno от Intense е вибраторът за двойки с дистанционно управление, който ще ви сближи . От сафари през саваната

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Мини вибратор с двоен край с опционална подвижна обвивка на дилдо, идеална за игра на двойки!

    299 лв.

    215,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ако искате лудо, несравнимо изживяване, търсенето приключи! Представяме ви най-новото допълнение към семейството на Naked Addiction! Този донг се движи за разлика от всеки друг въртящ се, вибриращ или тласък донг във въдицата. Как така? Защото кога за последен път видяхте донг, който може да прави и трите едновременно!? С височина от 7,5 инча с дължина на вмъкване от 6,2 инча, този донг носи много характерни черти на линията Naked Addition.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, това ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Този елегантен анален вибратор с пръстен за член от колекцията Hueman е задължителен за всеки мъж. Както валът на вибратора, така и перинеалният стимулатор са кръгли по форма и имат стимулиращи издатини. Фаличният пръстен осигурява по-твърда и продължителна ерекция и интензивни оргазми. Мекият силиконов материал на вибратора е много удобен. Играчката има 10 различни режима на вибрация, включително 4 скорости и 6 модела. Лесно се настройват с безжично дистанционно управление. Винаги почиствайте вибратора старателно след употреба с препарат за почистване на играчки и хладка вода.

    166,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Този вибриращ, тласък и въртящ се вибратор от колекцията Get Real Naked от TOYJOY има реалистичните характеристики на истински пенис, но всъщност може да предложи повече от истинското нещо.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Насладете се на мощна вибрация, отвътре и отвън с този текстуриран масажор за простата и разтеглив пръстен за член с перинеален стимулатор! Двойните мотори изпращат тръпнеща тръпка в ануса ви и опетняват, докато пенисът ви остава твърд като скала. Независимо дали оценявате удобството по време на самостоятелна игра или мощността по време на игра на двойки, безжичното дистанционно управление е вълнуваща функция за използване у дома или извън града... с обхват от 30 фута!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Изследвайте нови сексуални хоризонти с TIANI Duo. Споделете усещането за дълбоки вътрешни и външни вибрации за пълно удовлетворение на двойките. Награденият гладък, изваян силиконов дизайн се управлява безжично от дистанционно, което ви позволява да управлявате удоволствието според вашите желания.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Bloom Coral

    Забавлявайте се, изследвайки нов начин за изпълнение на вашите упражнения на Кегел. Просто поставете Bloom във вагината си и стиснете, за да укрепите мускулите на PC. Включете вибрацията, за да добавите удоволствие.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Разпалете сексуалния си живот с шумни вибрации, на които и двамата ще се насладите. Запознайте се с перфектната си половинка. Match е вибратор за двойки, който се носи по време на секс, осигурявайки интензивна стимулация и шумни вибрации както на G-точката, така и на клитора.

    469 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Първият треньор по секс-фитнес. Екипът на Gballs 2 е група от международни предприемачи, изследователи, дизайнери, инженери и здравни специалисти.

    289 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Hyphy е двустранен високочестотен вибратор за моментални оргазми.

    469 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 278

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули