×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Doc Johnson

Обекти 97 до 128 от общо 285

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson Ryan Bones 7 Inch Cock

    Изработен директно от мъжкия мъж на Men.com Райън Боунс, този член определено не разочарова. Автентичните детайли и реалистичният материал на тази масивна реплика на вибратор изглеждат толкова реални, че сякаш наистина се напълвате от дебелия издут инструмент на звездата. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, който се усеща истински и топъл на допир, 7-инчовият член на Ryan е тук, за да сбъдне фантазията ви за порнозвезда.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Master D 7.5 inch ULTRASKYN Skin

    Master D, дебел реалистичен петел с топки, е ръчно изработен, за да задоволи и двата варианта на материала. ULTRASKYN™ с двойна плътност се затопля на допир и е проектиран с мека външна част и твърда сърцевина, за да имитира усещането за истински пенис, докато опцията FIRMSKYN™ предлага по-твърдо усещане в класически материал за продукт за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock ULTRASKYN Cock 8" Vanilla

    Не се заблуждавайте от имитации! Изработен от ULTRASKYN™ с двойна плътност, този Realistic® Cock е мек отвън и идеално твърд отвътре, което го прави най-реалистичният петел, правен някога! Този съвместим с Vac-U-Lock Realistic® Cock разполага с ръчно изработени детайли и подвижна основа на вендуза за гладко каране. Без фталат и безопасен за тялото.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Platinum Edition Supreme Harness with Vac-U-Lock Plug Black

    Supreme Harness е създаден за комфорт и строга игра. Осигурява секси опора и е лесно регулируем до 69 инча с презрамки за издърпване, за да ги затегнете, отворени чатала и задната част и щракаща предна част за смяна на приставките. Изработен от гладък черен неопрен, коланът Supreme работи с всички приспособления Vac-U-Lock, както и със съвместими играчки с колан. Включва два О-пръстена. Предназначен за употреба от жени и мъже. Може да се пере.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The Naturals Double Penetrator

    Този двоен пенетратор предлага двойна вагинална и анална игра, изработен от гума с реалистично усещане! Вагиналният донг е с дължина 5 инча и има обиколка 5 инча. Аналният донг е с дължина 5 инча и има обиколка 3,5 инча. Този донг 'Naturals' има реалистичен стил и дебели вени за допълнително удоволствие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Automatic Pussy Pump Pink

    Нека вашето цвете цъфти. Меките извивки на автоматичната вибрираща акумулаторна пукси помпа прегръщат вашите чувствителни зони с гладък силикон за чувствено изживяване от висок клас.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Strokers @viking.barbie ULTRASKYN Pocket Pussy

    Бъдете любимец в Instagram @viking.barbie, следващият партньор на Barbie с този Signature Stroker, излят директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, @viking.barbie's Signature Stroker разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Spectra Gels Anal Stuffer Tool

    6" Anal Stuffer на Doc Johnson е универсална сонда за игриво удоволствие в спалнята. Градуираните мехурчета и основата на вендузата осигуряват стабилно и забавно каране! Anal Tool е направен от безопасен за тялото материал без фталати, който включва антибактериалния Sil на Doc -A-Gel формула Гордо произведено в Америка.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Red Bloom Limited Edition 14-функционална акумулаторна автоматична вибрираща интимна помпа за тяло от 4 части има 7 вибрационни модела и 7 функции за засмукване, позволяващи 49 уникални усещания, които работят само с натискането на бутон и могат да се насладят без ръце, след като образува се оптимално уплътнение. Допълнителни функции, включително бутон за незабавно освобождаване на въздуха, функция за заключване на захранването и USB зареждане, гарантират, че играта ви с помпа е винаги безопасна и безпроблемна.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    Новият GoodHead Vibrating Helping Head Pro на Doc Johnson е 3-инчов мини stroker и bullet vibe, специално проектиран за ръчна употреба, за да засили усещанията и удоволствието по време на фелацията. Мека отвън и със стимулиращи масажиращи перли отвътре, тази еластична гладилка с уникална форма е направена от нашия прозрачен, ултрареалистичен ULTRASKYN, а вибраторът пасва точно, за да осигури по-интензивно усещане. Превърнете GoodHead в страхотна глава тази вечер!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Round Butt Plug Small

    По-добре закръглена тапа, тази 3,5" кръгла тапа има еднаква сферична глава, която ви разтяга ефективно, изпълва ви напълно и удря всичките ви сладки места.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 9" with Balls Vanilla

    Всеки го иска! Ръчно изработен от ULTRASKYN, за да отговори на търсенето ви за необрязан петел, Uncut D се гордее с реалистично усещане и пропорции, създадени за задоволяване. Необрязаната форма, реалистичните вени и дизайнът с двойна плътност предлагат най-автентичен вид и усещане, което можете да представите, с мека, плюшена външност и твърда сърцевина, които се усещат като истински.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN 8" 20 cm Vanilla

    Не се заблуждавайте от имитации! Изработен от ULTRASKYN™ с двойна плътност, този Realistic® Cock е мек отвън и идеално твърд отвътре, което го прави най-реалистичният петел, правен някога! Този съвместим с Vac-U-Lock Realistic® Cock разполага с ръчно изработени детайли и подвижна основа на вендуза за гладко каране. Без фталат и безопасен за тялото. Предлага се в бяло, черно и кафяво. Построен в Америка.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson American Bombshell Shellshock Small Gun Metal

    Десет Хът! Ултра-закръглен и супер широк, Shellshock с размер Small е висок 6" с огромна обиколка 9,11". Този American Bombshell предлага плоска основа за тежък екшън, идеален за строга соло игра или с любимия ви солдат! Изработена от зашеметяващ Gun Metal PVC, тази играчка не съдържа фталат и е безопасна за тялото.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson American Bombshell Little Boy Gun Metal

    Щепселът Little Boy има вашите шест! Този впечатляващ щепсел разполага с голяма, заострена, яйцевидна глава за лесно поставяне.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Red-Black

    С Tendril Thruster, всичко е свързано с движението напред-назад, за да се достави усещането за твърдо текстурирано горнище. С ход от малко под 2 инча, Tendril Thruster почти съответства на хода на големите машини. Супер заредените двигатели на Tendril Thruster осигуряват мощност за шофиране на дълбочина. Уверихме се, че е достатъчно здрав, за да проникне и в най-тесните дупки.

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Mood Naughty 1 Trainer Set Black

    Колко палав го искаш? Комплектът маратонки Mood Naughty 1 от първокласен силикон включва нашата бестселър оригинална тапа за дупе Mood Naughty в три градуирани размера. С размери 3, 4 и 5 инча, този комплект е перфектно оформен и оразмерен, за да помогне на начинаещите в задната врата леко да разширят границите на аналното си изживяване. Класическият заострен връх на Mood Naughty се плъзга точно навътре, а твърдият, но гъвкав материал и извитата люлееща се основа правят тези тапи удобни и безопасни за продължително носене.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson American Bombshell Fat Man Gun Metal

    Ten-Hut! Добрият Док пуска новата си линия артилерия. Готов за мисия и съвместим с О-пръстен!

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Bridgette B ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Бриджит Би, секси испанската звезда се присъединява към гамата Main Squeeze с твърд калъф с променливо налягане, излят директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, Bridgette's Main Squeeze разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Spread Eagle Sally

    Насладете се на преносимо удоволствие с компактната играчка за чукане Spread Eagle Sally. Изработен от нашата собствена UltraSKYN™, най-реалистичният материал в света. Sally разполага както с отвори за путка, така и за дупе, с плюшени бедра за хващане – което прави този месест мастурбатор моментално любим за момчета, които искат нещо малко по-различно. Без фталат, безопасен за тялото TPE материал. Гордо произведено в Америка.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Owen Gray Realistic UltraSKYN Dildo 22cm

    Любимата на феновете порнозвезда Оуен Грей вече може да бъде ваша. Ръчно изработен в ULTRASKYN, за най-доброто усещане, този изключителен реплика на петел перфектно улавя всеки детайл от 9-инчовия петел на Оуен. Предлага се с подвижна вендуза Vac-U-Lock за игра без ръце и е съвместим с о-пръстен.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Deluxe Suction Cup Plug Accessory Black

    Тази супер здрава вендуза с лост за освобождаване е специално проектирана да пасва на всяко приспособление от колекцията Vac-U-Lock и силно прилепва към всяка гладка, непореста повърхност.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Damion Dayski Realistic ULTRASKYN Dildo 12"/30cm Chocolate

    Damion Dayski иска да вкарате всичките 12 инча! Дългият му метър подписващ петел е формован директно от тялото му в реалистичен ULTRASKYN с двойна плътност. Този материал перфектно улавя всеки детайл, имитира уникалното усещане на истинска кожа и се затопля до температурата на тялото при употреба. Сбъднете фантазията си за порнозвезда тази вечер!

    269 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    Само добри емоции. Комплектът Smooth Vibrating Pleasure включва всичко, от което се нуждаете, за да имате стимулиращо, удовлетворяващо изживяване със страпон. USB-акумулаторен вибриращ Vac-U щепсел, включващ вграден вибратор със 7 функции и безжично дистанционно, се прибира перфектно в колана, за да превърне всяка приставка в мощен вибратор.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Lena Moon Dildo with Penetrable Ass Transgirls

    Първият по рода си: членът и дупето на Lena Moon са формовани директно от тялото й за продукт "всичко в едно", който може да бъде отгоре или отдолу. Изработен от ULTRASKYN, за най-доброто усещане, подписът на Lena's Cock with Penetrable Ass се отличава със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и е напълно безопасна за тялото и без фталати.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Intimate Enhancements Plump 56g

    Създаден, за да помогне на мъжете да изглеждат по най-добрия начин, Plump е подобряващ гел, който помага за увеличаване на притока на кръв към пениса, което прави по-плътен, по-голям вид и усещане. За да се възползвате от този гел без мирис и вкус, напоен с натурални съставки, просто нанесете обилно количество върху пениса, като втривате старателно в тъканта.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN 6 Inch Brown

    Не се заблуждавайте от имитации! Изработен от ULTRASKYN™ с двойна плътност, този Realistic® Cock е мек отвън и идеално твърд отвътре, което го прави най-реалистичният петел, правен някога! Този съвместим с Vac-U-Lock Realistic® Cock разполага с ръчно изработени детайли и подвижна основа на вендуза за гладко каране. Без фталат и безопасен за тялото.

    199,90 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson 360° Swivel Suction Cup Plug

    Тази супер здрава вендуза, включваща патентования Vac-U Plug на въртяща се сферична става, пасва на всяко приспособление от колекцията Vac-U-Lock и силно прилепва към всяка гладка, непореста повърхност.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Mainsqueeze Waterbased Masturbator Lube 100ml

    Дръжте под ръка бутилка от този лубрикант на водна основа, за да имате готовност за всичко. Прецизната дюза е специално проектирана за смазване на вътрешността на вашия главен ударник за изстискване и е идеална за точково нанасяне на лубриканти върху тялото или други проникващи играчки. Този лубрикант е формулиран без парабени, глицерин или оцветители, което го прави безопасен за вашето тяло и всички ваши любими играчки.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Smooth Large Skin

    5-инчовият Butt Plug на Doc Johnson има гладка форма на капка, идеална за поставяне за първи път, с обиколка 7 инча. Заостреното тяло създава усещане за комфорт, а разширената основа държи играчката сигурно. Изработен от PVC, безопасен за тялото материал без съдържание на фталат. Предлага се в бяло и черно.

    49,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Universal Strap-On

    Всичко става с Vac-U-Lock™ Universal Strap-On Plug. Основата е извита и напълно подплатена за комфорт и се огъва, за да пасне където и да я закачите, което прави вашите приставки Vac-U-Lock™ още по-гъвкави.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Този черен силиконов вибратор Wand е компактна версия на класическата форма, която всички обичат. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 285

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули