×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Doc Johnson

Обекти 129 до 160 от общо 285

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doc Johnson The Manhandler Black

    Най-добрата секс пръчка! 14,5-инчовият PVC манипулатор Man на Doc Johnson е класически петел с дръжка с жилки и допълнителна дръжка в стил на полицейска палка за лесно захващане. Манипулаторът Man е направен от безопасен за тялото материал без фталат и се предлага в бяло и черно.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Заредете своя сексуален живот! Акумулаторният вибриращ C-пръстен OptiMALE разполага със 7 мощни настройки и множество дизайнерски функции за оптимизиране и издигане на вашата игра в спалнята.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Red Boy Butt Plug Large

    Горещият секс ще стане лесен с нашите тапи Red Boy Butt Plugs. Предлагат се в широка гама от форми и размери, за да задоволят всеки гладен апетит, тези здрави тапи за дупе могат да поемат каквото можете да хапнете и много повече. Тези тапи са направени от материал без фталат, безопасен за тялото.

    49,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson American Bombshell Destroyer Butt Plug Gun Metal

    Тази впечатляваща играчка оправдава името си! Destroyer ще развълнува търсачите на размери със своите ултра-луковидни градуирани ребра и масивна основа за груба игра. С 8" използваема дължина и огромна обиколка 13,18"; това изцяло американско лошо момче гарантира експлозивен екшън в спалнята! Изработен от зашеметяващ Gun Metal PVC, Destroyer не съдържа фталат и е безопасен за тялото.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Оптимизирайте вашето удоволствие. Простатата, известна още като мъжката g-точка (или p-точка), е пълна с хиляди нервни окончания, за да увеличат вашето удоволствие. Масажорът OptiMALE P-Curve разполага със 7 уникални вибрационни модела, които се излъчват от приятната вътрешна крушка на p-точката до външния стимулатор на перинеума, осигурявайки цялата стимулация, от която се нуждаете, за да изпитате най-мощния оргазъм в живота си.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Double Header Dong Smooth 18" Black

    Пригответе се за двойна класическа наслада! Doc Johnsons 18 inch Double Header Dong има фалическа глава от всеки край и гладък ствол за вътрешно блаженство. Донгът е гъвкав за самостоятелна игра и достатъчно дълъг за проникване на партньора. Изработен е от безопасен за тялото материал без съдържание на фталат.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Pump Pink

    Увеличете обема и направете вагината си чувствителна към нови върхове на удоволствието с тази без фталат, безопасна за тялото Pussy Pump. Розовата чашка е оформена така, че да приляга идеално и да обхваща срамните устни и клитора.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Optix

    Вижте себе си по съвсем нов начин. Иновативният модел Optix™ се присъединява към линията Main Squeeze на Doc Johnson от мастурбатори с твърд калъф с променливо налягане и разполага с уникален напълно прозрачен дизайн, който не оставя нищо на въображението. Всяка част от Optix™, включително калъфа, регулируемите функции за удоволствие и стегнатия, текстуриран тунел ULTRASKYN™ е кристално чист, предлагайки несравнимо визуално стимулиращо изживяване.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Belladonna Pussy

    Тя е винаги на една ръка разстояние. Серията мастурбатори Main Squeeze на Doc Johnson с твърди калъфи, в които участват нашите най-популярни форми за порно звезди, е проектирана да постави силата в ръцете ви, включваща свиваща се ръкохватка, която ви позволява да променяте стегнатостта на всеки удар и крайна капачка за регулиране на засмукването. Изработен директно от тялото на цвъртящата звезда Беладона, този ULTRASKYN™ stroker изглежда и се усеща точно като напъхване в идеалната й путка.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Strokers @layna.me ULTRASKYN Pocket Pussy

    Доведете канадската сладурка @layna.me у дома с този Signature Stroker, излят директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, Signature Stroker на @layna.me се отличава със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Spectragels Anal Tool Purple

    7" Anal Tool на Doc Johnson е многофункционална сонда за игриво удоволствие в спалнята. Градуираните мехурчета са гъвкави и служат двойно като анални перли, докато основата на вендузата осигурява стабилно каране! Аналния инструмент е направен от безопасен за тялото материал без съдържание на фталат .

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Foxx ULTRASKYN Pocket Pussy

    Изиграйте ролята на следващата звезда на Джена Фокс с този Signature Stroker, излят директно от нейната вагина и пресъздаден в ULTRASKYN, за най-доброто усещане. Този материал без фталат се затопля на допир и се усеща като истински.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Suction Cup Accessory

    Тази супер здрава вендуза с освобождаване на лоста е специално проектирана да пасне на собствената завинтваща се крайна капачка на Main Squeeze и силно прилепва към всяка гладка, непореста повърхност. Аксесоарът за вендуза Main Squeeze е предназначен за използване със свободни ръце на вашата гладилка Main Squeeze и е идеален за използване под душ/вана. Здравото регулируемо рамо се завърта и огъва за персонализирано позициониране и се заключва на място. Включва пълни инструкции за употреба.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The D Fat D Dual Density 8 Inch with Balls ULTRASKYN Vanilla

    Всеки го иска! Ръчно изработен от ULTRASKYN с изключително дебел корпус и глава, Fat D се отличава с реалистичен вид и текстура, реалистични вени и дизайн с двойна плътност на Doc Johnson. Меката, плюшената външност и твърдото ядро се усеща точно като истинско нещо, докато дебелият размер създава приятно усещане за пълното време на всякакъв вид игра.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Можете да изминете разстоянието! Методите за трениране на издръжливостта като ръбове са станали стандартни, тъй като мъжете навсякъде се учат да прилагат тази техника за повишена издръжливост и по-мощни оргазми. Включете се в действието с Main Squeeze Endurance Trainer, твърд калъф с вградена пластина за стискане, която позволява на потребителя да контролира натиска. Отличаващ се с реалистичен отвор и стегната, текстурирана вътрешност в реалистичния ULTRASKYN, Endurance Trainer се затопля до температурата на тялото с употреба и емулира усещането за истинска кожа.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Tendril Thruster Mini Fuck Machine Blue-Black

    С Tendril Thruster, всичко е свързано с движението напред-назад, за да се достави усещането за твърдо текстурирано горнище. С ход от малко под 2 инча, Tendril Thruster почти съответства на хода на големите машини. Супер заредените двигатели на Tendril Thruster доставят мощност за шофиране на дълбочина

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Quinton James Realistic UltraSKYN Dildo 24cm

    Британската порнозвезда Куинтън Джеймс е готова да се прибере с вас. Ръчно изработен в ULTRASKYN, за най-доброто усещане, този изключителен реплика на петел перфектно улавя всеки детайл от 8-инчовия петел на Quinton. Предлага се с подвижна вендуза Vac-U-Lock за игра без ръце и е съвместим с о-пръстен.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Purple

    Проправете своя път към задкулисното блаженство с стартовия анален комплект Crystal Jellies! Перфектен за начинаещи, всеки щепсел разполага с плоска удобна основа за лесно носене, докато ясно изразената глава и гладкият ствол със сигурност ще допринесат за известно удовлетворение от желе!

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Jenna Foxx ULTRASKYN Stroker Pussy Chocolate

    Дребничката Джена Фокс се присъединява към гамата Main Squeeze с твърд калъф с променливо налягане, излят директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, Jenna's Main Squeeze разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо. Всеки Main Squeeze разполага с различна вътрешна текстура и контролирана от потребителя плоча за стискане, което прави вашето изживяване толкова уникално, колкото всяко от нашите секси момичета Main Squeeze. Дизайнът с твърда обвивка с двойна капачка служи и като дискретен калъф за пътуване и съхранение, поддържайки вашия Main Squeeze свеж и готов за всяко настроение.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    iVibe Select iQuiver е иновативен миниатюрен вибратор с 6 взаимозаменяеми глави, всяка от които осигурява уникално усещане. Вибраторът предлага 10 вибриращи модела, които позволяват общо 60 индивидуални усещания. Малкият размер на iQuiver и различните форми на главата го правят многофункционален, способен да стимулира много ерогенни зони.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Mia Malkova

    Тя е винаги на една ръка разстояние. Серията Main Squeeze на Doc Johnson от твърди калъфи за мастурбатори с участието на нашите най-популярни форми за порнозвезди е проектирана да постави силата в ръцете ви, включваща свиваща се ръкохватка, която ви позволява да променяте стегнатостта на всеки удар и крайна капачка за регулиране на засмукването. Изработена директно от тялото на русата бомба Мия Малкова, тази ULTRASKYN™ гладилка изглежда и се усеща като да се напъхате в идеалната й путка.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 6" 15 cm Vanilla

    Не се заблуждавайте от имитации! Изработен от ULTRASKYN™ с двойна плътност, този Realistic® Cock е мек отвън и идеално твърд отвътре, което го прави най-реалистичният петел, правен някога! Разполага с ръчно изработени детайли и подвижен вибратор, който доставя мощни многоскоростни вибрации по целия вал. Основата му с вендуза позволява допълнителна стабилност за гладко каране. Без фталат и безопасен за тялото. Построен в Америка.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Smooth Silicone Dong Black

    Играйте по своя начин. Тази приставка Vac-U-Lock™ от гладък силикон има абстрактен фалически дизайн със стимулираща формована глава и може да се използва с всеки съвместим с Vac-U-Lock™ колан или аксесоар. Приставката Smooth Silicone Attachment също е съвместима с о-пръстен. Vac-U-Lock™ е първата и единствена в света патентована система за удоволствие, която революционизира играта с колани и предлага безкрайни възможности за смесване и съчетаване във вашата колекция, за да създадете перфектната играчка.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Само добри емоции. Патентованият щепсел Vac-U е в основата на системата Vac-U-Lock™ от взаимозаменяеми приставки, колани и аксесоари и току-що получи основно подобрение. Разполагащ със 7 вибриращи функции и безжично дистанционно управление, вибриращият щепсел превръща всяка приставка в мощен вибратор за още по-стимулиращо, удовлетворяващо изживяване с Vac-U-Lock™. V

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The D Fat D Dual Density 6 Inch with Balls ULTRASKYN Vanilla

    Всеки го иска! Ръчно изработен от ULTRASKYN с изключително дебел корпус и глава, Fat D се отличава с реалистичен вид и текстура, реалистични вени и дизайна с двойна плътност на Doc Johnson. Меката, плюшена външност и твърдото ядро се усещат точно като истинско нещо, докато дебелият размер създава приятно усещане за пълнота по време на всякакъв вид игра.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson G-Spot Vibrating Pleasure Set Black

    Само добри емоции. G-Spot Vibrating Pleasure Set включва всичко, от което се нуждаете, за да имате стимулиращо, удовлетворяващо изживяване със страпон. USB-акумулаторен вибриращ Vac-U щепсел, включващ вграден вибратор със 7 функции и безжично дистанционно, се прибира перфектно в колана, за да превърне всяка приставка в мощен вибратор.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Rock Solid Brushed Alloy Cockring Extra Large

    Изключително лекият и безшевен пръстен от матиран алуминий е много издръжлив. Подобно на The Collar, пръстени са с дълбочина 0,75", за да придвижат пакета ви напред и да увеличат външния вид. Материалите, изработени по технологията Dura, не само издържат изхранването на времето, но и се издържат върху износването. Пръстените Rock Solid съчетават качество и комфорт за вашето най-добро представяне.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Anal Lube Natural 127g

    Дълготраен плътен анален лубрикант в 4,75 унции. туба помпа. Базиран на петрол, този лубрикант не трябва да се използва с презервативи. Предлага се в натурална и люта канела.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Goodhead Helping Head

    Осветете нощта с 2-инчов мини ударник, специално проектиран за ръчна употреба, за да повишите усещанията и удоволствието по време на фелацията. Мека отвън и със стимулиращи масажиращи перли отвътре, тази светеща в тъмното еластична гладилка е направена от нашия прозрачен ултрареалистичен материал ULTRASKYN за най-реалистичното изживяване в света.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Strokers Skye Blue UltraSKYN Pussy Masturbator

    Донесете у дома Skye Blue с този Signature Stroker, излят директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, Skye Blue Signature Stroker разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Dildo 10"/25 cm Transparent

    Задоволи желанието си за размер с този масивен 10-инчов петел. Неговата реалистична фалическа форма е пълна с реалистични вени, твърди топки и вендуза за игра без ръце. Без фталат и безопасен за тялото.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Всеки го иска! Изработена от истински еректирал пенис, перфектната текстура и пропорциите на ULTRASKYN Perfect D Vibrating 8 Inch с двойна плътност оживяват с прост контрол на завъртане, който захранва силния многоскоростен вибратор в основата на вендузата.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 285

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули