×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Doc Johnson

Обекти 161 до 192 от общо 285

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Можете да изминете разстоянието! Методите за трениране на издръжливостта като ръбове са станали стандартни, тъй като мъжете навсякъде се учат да прилагат тази техника за повишена издръжливост и по-мощни оргазми. Включете се в действието с Main Squeeze Endurance Trainer, твърд калъф с вградена пластина за стискане, която позволява на потребителя да контролира натиска. Отличаващ се с реалистичен отвор и стегната, текстурирана вътрешност в реалистичния ULTRASKYN, Endurance Trainer се затопля до температурата на тялото с употреба и емулира усещането за истинска кожа.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Mia Malkova

    Тя е винаги на една ръка разстояние. Серията Main Squeeze на Doc Johnson от твърди калъфи за мастурбатори с участието на нашите най-популярни форми за порнозвезди е проектирана да постави силата в ръцете ви, включваща свиваща се ръкохватка, която ви позволява да променяте стегнатостта на всеки удар и крайна капачка за регулиране на засмукването. Изработена директно от тялото на русата бомба Мия Малкова, тази ULTRASKYN™ гладилка изглежда и се усеща като да се напъхате в идеалната й путка.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Crystal Jellies Anal Starter Pink

    5.5" Crystal Jellies Anal Starter на Doc Johnson е мек и гъвкав еротичен инструмент, който е перфектен за анално удоволствие. Неговата реалистична глава и жилест тънък ствол са идеални за начинаещи. Разширената основа прави играчката удобна за продължителна игра. Никоя спалня не трябва да бъде без тази класика! Предлага се в розово, прозрачно и лилаво. Изработен от безопасен за тялото материал без съдържание на фталат.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Всеки го иска! Изработена от истински еректирал пенис, перфектната текстура и пропорциите на ULTRASKYN Perfect D Vibrating 8 Inch с двойна плътност оживяват с прост контрол на завъртане, който захранва силния многоскоростен вибратор в основата на вендузата.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Това 12-инчово гребло е създадено за ударни играчи. Греблото има релефни точки за прецизно убождане. За средно напреднали до напреднали играчи.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson G-Spot Silicone Dong Black

    Играйте по вашия начин. Тази приставка Vac-U-Lock™ от гладък силикон има извит дизайн за стимулиране на G-точката и може да се използва с всеки съвместим с Vac-U-Lock™ колан или аксесоар. Силиконовата приставка за G-точката също е съвместима с о-пръстен.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Dildo 10"/25 cm Transparent

    Задоволи желанието си за размер с този масивен 10-инчов петел. Неговата реалистична фалическа форма е пълна с реалистични вени, твърди топки и вендуза за игра без ръце. Без фталат и безопасен за тялото.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Strokers Skye Blue UltraSKYN Pussy Masturbator

    Донесете у дома Skye Blue с този Signature Stroker, излят директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, Skye Blue Signature Stroker разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The D Fat D Dual Density 6 Inch with Balls ULTRASKYN Vanilla

    Всеки го иска! Ръчно изработен от ULTRASKYN с изключително дебел корпус и глава, Fat D се отличава с реалистичен вид и текстура, реалистични вени и дизайна с двойна плътност на Doc Johnson. Меката, плюшена външност и твърдото ядро се усещат точно като истинско нещо, докато дебелият размер създава приятно усещане за пълнота по време на всякакъв вид игра.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Aidra Fox UltraSKYN Pussy Masturbator

    Върнете у дома Aidra Fox с това основно стискане, формовано директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN в твърд външен калъф, Aidra's Main Squeeze разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 5"/12 cm Black

    Потопете се малко по-дълбоко във вашата игра на задната вратичка с тази заострена дупка. С размери 5 инча височина, този щепсел е перфектно оформен и оразмерен, за да помогне на играчите да разширят границите на аналното си изживяване.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Rock Solid Brushed Alloy Cockring Medium

    Изключително лекият и безшевен пръстен от матиран алуминий е много издръжлив. Подобно на The Collar, тези пръстени са с дълбочина 0,75", за да придвижат пакета ви напред и да увеличат външния вид. Материалите, изработени по технология Dura, не само издържат изпитанието на времето, но и издържат на износване. Пръстените Rock Solid съчетават качество и комфорт за вашето най-добро представяне.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Penis Pump Transparent

    По-големият е по-добър с тази помпа за пенис. Поставете го, напомпайте го, избутайте го и повторете толкова често, колкото желаете. Вакуумът, работещ с крушка, може да бъде изключен и премахнат без загуба на налягане, като се използва технологията на клапана за бързо изключване. Помпата се доставя с пръстен в основата, който ще осигури плътно уплътнение, независимо от размера на пениса. Без фталат и безопасен за тялото.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Nipple Teasers Smoke Black

    Дразнички за зърна в торбичка, друг уникален създават мощно естествено засмукване за автентични усещания и подуване, които традиционните щипки не могат да осигурят. С едно просто стискане, Teasers прилягат идеално към кожата и създават силно уплътнение за забавление без ръце - просто прикрепете към всяко зърно и ги наблюдавайте как се издуват през визуално стимулиращия прозрачен черен материал.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Stroker Transparent

    Гладилка, проектирана да пасне в дланта ви. Този матиран мастурбатор ULTRASKYN се отличава с реалистичен отвор на путка и уникална вътрешна текстура. Без фталат и безопасен за тялото.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Harness & Dong Black

    Играйте по вашия начин! Този удобен черен колан от веганска кожа е подплатен с тънък, дишащ материал. Един обикновен отвор отпред го прави лесен за използване с включената тънка силиконова чанта.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 8" 20 cm Vanilla

    Не се заблуждавайте от имитации! Изработен от ULTRASKYN™, този Realistic® Cock е мек отвън и идеално твърд отвътре, което го прави най-реалистичният петел, правен някога! Разполага с ръчно изработени детайли и подвижен вибратор, който доставя мощни многоскоростни вибрации по целия вал. Основата му с вендуза позволява допълнителна стабилност за гладко каране.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Set Black

    Подобрете изживяването си с този комплект силиконови пръстени! Те увеличават размера и обиколката и са ултра-разтегливи за лесно използване около ствола или тестисите, поддържайки онези дълготрайни ерекции, за които винаги сте мечтали, и удължавайки вашата еякулация.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Merci Cock Teaser Wand Attachment Clear

    Най-доброто става още по-добро с приставката Cock Teaser за Power Wands Merci. Тази стегната, текстурирана глава се разтяга, за да образува плътно прилепване в прозрачен материал, който не оставя нищо на въображението, и е проектирана да пасне идеално на страхотната вибрираща глава на Power Wand. Текстурираният отвор на Cock Teaser отстъпва място на изключително големи издатини за удоволствие и завършва със затворен край, създаващ засмукване.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson FirmTech Performance Ring

    Оригиналният монтажен пръстен на FirmTech осигурява индивидуализиран комфорт и приляга за максимално удоволствие и производителност без технологично активираните данни от нашия технологичен пръстен. „Сексът“ се намира в асиметричния дизайн на пръстена със закопчаване и примка, което го прави лесно да се качва и сваля около чувствителната анатомия.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Tingle Drops 3x30ml

    Този набор от подобрители на оралния секс засилват духането чрез изтръпване, дразнене и подслаждане на целия пакет. Нашите GoodHead Tingle Drops идват опаковани в лесни за употреба 1 унция. бутилки за капене и три апетитни вкуса: ягода, зелена ябълка и диня. Ще харесате удобната за употреба опаковка и вкусните плодови аромати, които ефективно осигуряват перфектната комбинация от страхотен вкус и възхитителни усещания. Няколко капки са всичко, от което се нуждаете! Гордо произведено в Америка.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 3"/8 cm Black

    Започнете своята анална игра с тази малка силиконова анална тапа. С височина 3 инча, този щепсел е перфектно оформен и оразмерен, за да помогне на начинаещите в задната врата леко да разширят границите на аналното си изживяване.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Double Dong 13"/33 cm Transparent

    Този кристално прозрачен Double Dong има цялата традиционна дебелина и везна текстура на класически вибратор от двете страни. Дължина 15 инча, може да се използва самостоятелно или за партньорска игра. Без фталат и безопасен за тялото.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Strokers Aidra Fox UltraSKYN Pussy Masturbator

    Върнете у дома Aidra Fox с този Signature Stroker, излят директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, Signature Stroker на Aidra разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Ass Stroker White

    Този уникален матиран гланц има реалистичен отвор за задника и е мащабиран, за да се побере в дланта на ръката ви. Изработена от патентования ULTRASKYN на Doc Johnson, за най-доброто усещане, тази количка има стегната, текстурирана вътрешност за максимална стимулация.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Crystal Jellies Jr. Double Dong 12" Purple

    12" Crystal Jellies JR на Doc Johnson. Double Dong е мека и гъвкава вариация на оригиналния донг, който започна всичко. Този петел с двоен край има традиционната дебелина и жилава текстура, които всички познаваме и обичаме, плюс гъвкав ствол и блестящ цвят опции! Предлага се в розово, прозрачно и лилаво. Всички наши кристални желета са от безопасен за тялото материал без съдържание на фталат.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Glow Helping Head Masturbator Sleeve Frost-Green Glow

    Осветете нощта с 2-инчов мини ударник, специално проектиран за ръчна употреба, за да повишите усещанията и удоволствието по време на фелацията. Мека отвън и със стимулиращи масажиращи перли отвътре, тази светеща в тъмното еластична гладилка е направена от нашия прозрачен ултрареалистичен материал ULTRASKYN за най-реалистичното изживяване в света.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Вкарайте тазовото си дъно във форма! Този комплект от три претеглени силиконови кегел топки има прикрепени дръжки за лесно отстраняване. Идеален за подобрен контрол на пикочния мехур, по-бързо възстановяване при раждане и лечение на слаби мускули на тазовото дъно.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Акумулаторната джобна ракета Elite има всички характеристики, които направиха оригиналната джобна ракета на Док Джонсън наградена опора и много други. Това е дискретна минивибрация, изработена от здравословен силикон. Този Pocket Rocket Elite е акумулаторен и се предлага с текстуриран силиконов калъф за допълнителни усещания.

    199,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Doc Johnson Main Squeeze Skye Blue UltraSKYN Pussy Masturbator

    Донесете Skye Blue вкъщи с това основно стискане, формовано директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN в твърд външен калъф, Skye's Main Squeeze разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Rock Solid Lifesaver Cockring

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Black

    Оптимизирайте изживяването си с този силиконов пръстен за петел! Той увеличава размера и обиколката и е ултра-разтеглив за лесно използване около тялото или тестисите, като поддържа онези дълготрайни ерекции, за които винаги сте мечтали, и удължава еякулацията ви.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 161 до 192 от общо 285

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули