×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Doc Johnson

Обекти 33 до 64 от общо 285

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson Signature Strokers Sasha Grey Deepthroat ULTRASKYN Pocket Pal Flesh

    Най-желаната звезда на Док Джонсън, наградената изпълнителка Саша Грей, вече е на разположение за горещ орален екшън! Sasha's Cream Pie Pocket Pussy се оказа по-гореща и по-популярна от всяка джобна путка на пазара.

    74,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Red Boy Red Ringer Anal Wand

    Горещият секс ще стане лесен с нашите тапи Red Boy Butt Plugs. Предлагат се в широка гама от форми и размери, за да задоволят всеки гладен апетит, тези здрави тапи за дупе могат да поемат каквото можете да хапнете и много повече. Тези тапи са изработени от материал без съдържание на фталат, безопасен за тялото• Заострен накрайник за лесно поставяне

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Класическа играчка за начинаещи, 6-инчовият Butt Plug на Doc Johnson има гладка форма на капка, идеална за поставяне за първи път. Заостреното тяло създава усещане за комфорт, а разширената основа държи играчката сигурно. Изработен от PVC, нефталатен безопасен за тялото материал, който включва антибактериалната Sil-A-Gel формула на Doc.

    49,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Anton Harden ULTRASKYN Cock Vac-U-Lock 11" Chocolate

    Изживейте мечтите си на порно звезда с подписа на Антон Хардън, излят директно от тялото му. Ръчно изработен в ULTRASKYN с двойна плътност, тази изключителна реплика на петел перфектно улавя всеки детайл, имитира уникалното усещане на истинска кожа и се затопля до температурата на тялото при употреба.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Double Header 18" Veined Black

    Пригответе се за двойна доза забавление. 18-инчовият Double Header Dong на Doc Johnson има реалистична глава от всеки край и изпъкнал ствол с жилки за вълнуващи усещания.

    99,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Започнете своята анална игра с тези три градуирани размера. С размери 3, 4 и 5 инча, този комплект е перфектно оформен и оразмерен, за да помогне на начинаещите в задната врата леко да разширят границите на аналното си изживяване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Работете с магията си. Усилихме интензитета на класическия масажор в стил пръчка и го преосмислихме в характерните цветове на Kink.com, за да поставим силата в ръцете ви. С многофункционални силиконови приставки за външна и вътрешна стимулация и множество скорости и функции, Kink от Doc Johnson Power Wand е готов за всяка удовлетворяваща соло сесия или за дразнене на обвързания ви партньор.

    479 лв.

    299 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Mr. Marcus Cock & Balls FIRMSKYN Vac-U-Lock 9" Chocolate

    Това е петелът, който е пуснал хиляди товари. Формован директно от изправения член на г-н Маркъс, този 9-инчов член и топки улавя всеки детайл перфектно, с подвижна съвместима с Vac-U-Lock™ вендуза за гладко каране. Изработен от нашия Realistic® материал, което го прави възможно най-реалистичен!

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 8 Inch Dong Raging Hard-Ons 21cm Black

    Плюшена на допир, тази солидна черна приставка Vac-U-Lock разполага с уникален спирален дизайн за невероятно удовлетворение!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Isiah Maxwell Realistic ULTRASKYN Dildo 10"/25cm Chocolate

    Исая Максуел се превърна в прославен път от стажант до международна порно звезда и сега неговият награден 10-инчов член е изцяло ваш. Този продукт е излят директно от истинското нещо в реалистичния ULTRASKYN с двойна плътност, улавяйки характерния извит ствол и пулсиращите вени на Isiah. Този патентован материал перфектно улавя всеки детайл, имитира уникалното усещане на истинска кожа и се затопля до температурата на тялото при употреба. Сбъднете фантазията си за порнозвезда тази вечер!

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Julia Ann ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Джулия Ан се присъедини към линията Main Squeeze на Doc Johnson със собствен мастурбатор с твърд калъф. Той е проектиран да постави силата във вашите ръце и разполага със стискащ се захват и капачка за регулиране на засмукването, която ви позволява да променяте всеки удар.

    174,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Purple-White

    Нека вашето цвете цъфти. Тази автоматична вендуза и вибратор има 4 различни по размер взаимозаменяеми глави с меки, силиконови ръбове, направени за стимулиране на клитора, вулвата и зърната на потребителя. Чашките са проектирани да следват естествената извивка на женското тяло, а дръжката е ергономично проектирана за удобна употреба.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iRide Pink

    Яздете го, люлеете го или го карайте! iRide е мощно ново движение в играчките. Вие контролирате ритъма, скоростта и усещането със самото движение на тялото си, освобождавайки ръцете си за по-важни, вълнуващи неща! Има дори две независимо контролирани вибриращи зони на 3 нива, насочени директно към двете ви най-ерогенни зони! Естествено извитият дизайн позволява чувствено ритмично движение, докато подплатената възглавница осигурява меко и гладко возене. Предлага се в прозрачна опаковка. Създаден да издържи с най-висококачествените материали, познати на играчките, ще монтирате iRide удобно и ще се разтърсите до екстаз

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Doggie Style Debbie е гореща и готова! Идеална за мъжа, който го харесва отзад, Деби има кръгло малко дупе, което е идеално за пляскане и можете да стиснете бузите й, за да я стегнете колкото искате! Този реалистичен мастурбатор се отличава с дизайн в кучешки стил и дълъг, дълбок "любовен" канал, с плюшени вътрешни ребра за много приятна стимулация. Направен е от нашия невероятно реалистичен UltraSKYN™ материал за най-реалистичното изживяване, което можете да си представите, и дори се затопля на допир! Отворен за лесно почистване.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Bust it Squirting Realistic Cock 8.5" Skin

    Пригответе се да го разбиете с това 8,5” голямо момче! Проектиран да подражава на вида и усещането на еректирал пенис, този член Realistic® дори пръска и еякулира по команда; благодарение на кремообразното "масло от ядки"!

    191,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Body Extensions Be Daring Hollow Silicone Strap-On Set

    БЪДЕТЕ всичко, което искате да бъдете. The Body Extensions Hollow Strap-On System от Doc Johnson® е унисекс колекция от колани и кухи силиконови приставки, предназначени да подсилят тялото и да позволят игра на проникване, независимо от типа или функцията на анатомията на носещия.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Golden Girl Anal Jelly Clear 53g

    Това висококачествено анално плъзгане на петролна основа улеснява навлизането, благодарение на специална десенсибилизираща съставка. Прозрачното желе Golden Girl Anal Jelly предлага дълготрайна, влажна гладкост. Предлага се в удобни 1,9 унции. съдържам

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks John Holmes ULTRASKYN Vac-U-Lock Vanilla

    Изживейте Boogie Nights всяка вечер! Изваян от най-известната порнозвезда от всички, Джон Холмс, този реалистичен петел ULTRASKYN™ улавя огромното величие и възхитителната обиколка на единствения крал на порното.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Свещите са чудесни за създаване на настроение, но са още по-добри за секс игра „удоволствие и болка“. Нашите японски капкови свещи са любимите за приключенски настроени двойки навсякъде. Тяхното топло капене дразни и измъчва по начин, който никога няма да забравите! Предлага се в опаковка от три червени, лилави и черни свещи.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Най-доброто става още по-добро с приставката Cock Teaser за Kink от Doc Johnson Power Wand. Тази стегната, текстурирана глава се разтяга, за да образува плътно прилягане в прозрачен материал, който не оставя нищо на въображението, и е проектирана да пасне идеално на страхотната вибрираща глава на Power Wand. Текстурираният отвор на Cock Teaser отстъпва място на изключително големи издатини за удоволствие и завършва със затворен край, създаващ засмукване.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 8 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock 21cm Black

    Излят от истински петел! Тази приставка Code Black Vac-U-Lock се отличава с невероятно реалистични детайли от нахалната глава, до 8-инчовия дълъг текстуриран ствол, чак до плюшените топки. Използвайте с всеки комплект или аксесоар Vac-U-Lock. O-ring Съвместим.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Jeff Stryker ULTRASKYN Vac-U-Lock Vanilla

    Изживейте фантазията си за порнозвезда! Излят директно от твърдия 10" петел и плюшени топки на Jeff, този кран UltraSKYN™ има идеално извит ствол. Този съвместим с Vac-U-Lock Realistic® петел се отличава с ръчно изработени детайли и подвижна основа на вендуза за плавно каране. Топките дори поклаща се и се движи при докосване.Направен е от безопасен за тялото материал без съдържание на фталат.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Kink Squirting Cumplay Cock Dual Density ULTRASKYN 10 Inches Black

    Готови ли сте да се намокрите? Ръчното управление на спринцовката на Squirting Cumplay Cock ви позволява да хвърлите натоварване по команда навсякъде, където можете да си представите. Напълнете го с приложената бутилка Splooge Juice (хибридно плъзгане, формулирано да изглежда и се усеща точно като истинското нещо), топла вода, любимия ви лубрикант или нещо по-лично... единствените ограничения са вашите ограничения.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Safaree Samuels Anaconda ULTRASKYN Vibrating Cock 12" Chocolate

    Анакондата на Safaree е на свобода! Риалити звездата и звукозаписен артист Safaree Samuels направи заглавия, когато неговите голи тела бяха позорно изтекли в обществеността и оттогава феновете му настояваха за реалистичен вибратор на Doc Johnson.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    ULTRASKYN™ Refresh Powder от Doc Johnson е единственият прах, който гарантира оптимално възстановяване и поддържане на вашите ULTRASKYN™ играчки. Тази 100% пудра без талк съдържа естествени съставки и е специално формулирана, за да подобри и удължи живота на всички ваши любими продукти ULTRASKYN™, като всеки път се чувства като за първи път.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson American Bombshell B7 Tango Gun Metal

    Дизайнът с тройна вълна на B-7 Tango със сигурност ще осигури фантастично изживяване.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Red Boy The Challenge Butt Plug Extra Large

    Горещият секс ще стане лесен с нашите тапи Red Boy Butt Plugs. Предлагат се в широка гама от форми и размери, за да задоволят всеки гладен апетит, тези здрави тапи за дупе могат да поемат каквото можете да хапнете и много повече. Този щепсел, наречен The Challenge, не е за хора със слаби сърца. Тези тапи са направени от материал без фталат, безопасен за тялото

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Секси, едрогърдата Playboy Playmate и Instagram модел @playmateiryna се присъединява към гамата Pocket Pussy на Doc Johnson с мека, плътна ръчна гладилка, излята директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, @playmateiryna Pocket Pussy разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо. Тя може да има 8 милиона последователи (и расте!), но тази вечер е изцяло твоя.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Uncut Thruster Mini Fuck Machine Skin

    С Uncut Thruster, всичко е свързано с движението напред-назад, за да се достави истинското усещане за твърда, необрязана горна част. С ход от малко под 2 инча, този тласкащ двигател почти съвпада с хода на големите шибани машини. Супер заредените двигатели на Uncut Thruster доставят мощност за шофиране в дълбочина.

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 7" with Balls Vanilla

    Всеки го иска! Ръчно изработен от ULTRASKYN, за да отговори на търсенето ви за необрязан петел, Uncut D се гордее с реалистично усещане и пропорции, създадени за задоволяване. Необрязаната форма, реалистичните вени и дизайнът с двойна плътност предлагат най-автентичен вид и усещане, което можете да представите, с мека, плюшена външност и твърда сърцевина, които се усещат като истински.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Crystal Jellies Set Pink

    Вашето перфектно изживяване с презрамка е заключено с луксозната линия комплекти колани Vac-U-Lock™ с пълен набор от услуги на Doc Johnson.

    409 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Pierce Paris ULTRASKYN Vac-U-Lock 9" Vanilla

    Звездата на Men.com Пиърс Парис е толкова гъвкав, колкото и да идва, грабвайки множество номинации и награди на GAYVN за своите гей сцени и сцени с превключване. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, дилдото с двойна плътност на Pierce's Signature Cocks улавя всеки твърд като скала инч от неговия изпъкнал инструмент.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 285

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули