×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Doc Johnson

Обекти 65 до 96 от общо 285

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson American Bombshell B7 Tango Gun Metal

    Дизайнът с тройна вълна на B-7 Tango със сигурност ще осигури фантастично изживяване.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    БЪДЕТЕ всичко, което искате да бъдете. The Body Extensions Hollow Strap-On System от Doc Johnson® е унисекс колекция от колани и кухи силиконови приставки, предназначени да стимулират тялото и да позволят игра на проникване, независимо от типа или функцията на анатомията на носещия.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Секси, едрогърдата Playboy Playmate и Instagram модел @playmateiryna се присъединява към гамата Pocket Pussy на Doc Johnson с мека, плътна ръчна гладилка, излята директно от нейното тяло. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, @playmateiryna Pocket Pussy разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо. Тя може да има 8 милиона последователи (и расте!), но тази вечер е изцяло твоя.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 7" with Balls Vanilla

    Всеки го иска! Ръчно изработен от ULTRASKYN, за да отговори на търсенето ви за необрязан петел, Uncut D се гордее с реалистично усещане и пропорции, създадени за задоволяване. Необрязаната форма, реалистичните вени и дизайнът с двойна плътност предлагат най-автентичен вид и усещане, което можете да представите, с мека, плюшена външност и твърда сърцевина, които се усещат като истински.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Red Boy Butt Plug Large

    Горещият секс ще стане лесен с нашите тапи Red Boy Butt Plugs. Предлагат се в широка гама от форми и размери, за да задоволят всеки гладен апетит, тези здрави тапи за дупе могат да поемат каквото можете да хапнете и много повече. Тези тапи са направени от материал без фталат, безопасен за тялото.

    49,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Alex Jones Realistic UltraSKYN Dildo 28cm

    10-инчовият подпис на порнозвездата Алекс Джоунс е формован директно от тялото му и ръчно изработен в двойна плътност ULTRASKYN, с реалистични вени и извивки за най-доброто изживяване на порнозвездата. Този патентован материал перфектно улавя всеки детайл, имитира уникалното усещане на истинска кожа и се затопля до температурата на тялото при употреба.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 6 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock 17cm Black

    Не се заблуждавайте от имитации! Тази приставка Code Black Vac-U-Lock е направена от ULTRASKYN™, най-реалистичният материал в света!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Kink Pumped Rechargable Automatic Vibrating Pussy Pump

    Сексуалната възбуда и визуалната стимулация скачат до небето за добре напомпана путка. Намалете или отхвърлете по-силни оргазми с повишената чувствителност и възбуда, които помпането осигурява, и гледайте невероятните визуални резултати в реално време през прозрачната чаша на помпата. Три скорости на изпомпване и 7 режима на вибрация предлагат пълен контрол на удоволствието на множество нива на интензивност, докато мощното засмукване държи ръцете на всеки свободни за игра, след като се формира оптималното уплътнение. Допълнителни функции, включително бутон за незабавно освобождаване на въздуха, функция за заключване на захранването и USB зареждане, гарантират, че играта ви с помпа е винаги безопасна и безпроблемна. Включени са пълни инструкции за удоволствие и поддръжка.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    iVibe Select iWand издига класическия масажор с пръчка от щапелна кутия за играчки до многоизмерен инструмент за удоволствие. В допълнение към 7-те вибриращи и пулсиращи модела на масаж, предназначени за оптимално възбуждане, силиконовата iWand разполага с нежен затоплящ ефект, който бавно загрява главата на силиконовата пръчка до приятна, безопасна за тялото температура. iWand може да се използва с режимите на затопляне и вибриране, активирани заедно или един по един.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Bust it Squirting Realistic Cock 8.5" Black

    Пригответе се да го разбиете с това 8,5” голямо момче! Проектиран да подражава на вида и усещането на еректиралия пенис, този член Realistic® дори пръска и еякулира по команда; благодарение на кремообразното "масло от ядки"!

    191,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Natalie Mars Dildo with Penetrable Ass Transgirls

    Първият по рода си: членът и дупето на Натали Марс са формовани директно от тялото й за продукт "всичко в едно", който може да бъде отгоре или отдолу. Изработен от ULTRASKYN, за най-доброто усещане, Natalie's Signature Cock with Penetrable Ass се отличава със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и е напълно безопасна за тялото и без фталати.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Squirting Realistic Cock

    Удовлетворете желанията си с това дебело 6” чудо! Просто изпомпвайте и изпръскайте, благодарение на кремаво-белия сок Splooge и изживейте това свършване на член отново и отново!

    157,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Automatic Pussy Pump Pink

    Нека вашето цвете цъфти. Меките извивки на автоматичната вибрираща акумулаторна пукси помпа прегръщат вашите чувствителни зони с гладък силикон за чувствено изживяване от висок клас.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Ricky Johnson 10 Inch ULTRASKYN Dual Density Cock with Removable Vac-U-Loc Suction Cup

    Рики Джонсън, всепризнатата порно звезда е изцяло ваш с тази точна реплика на неговия 10-инчов член, излят директно от тялото му. Ръчно изработен в ULTRASKYN с двойна плътност, тази изключителна реплика на петел перфектно улавя всеки детайл, имитира уникалното усещане на истинска кожа и се затопля до температурата на тялото при употреба. Сбъднете фантазията си за порнозвезда тази вечер!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Slim 9 Inch ULTRASKYN Skin

    Realistic D, един от най-реалистичните петли в линията, добавя изключителна гама към колекцията D с опции в тонки и нормални ширини. ULTRASKYN™ с двойна плътност се затопля на допир и е проектиран с мека външна част и твърда сърцевина, за да имитира усещането за истински пенис.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Strokers Jenna Jameson ULTRASKYN Pocket Pussy

    Добавете пикантност към тези интимни моменти с ULTRASKYN Pussy на Jenna! Този прилягащ към дланта мастурбатор е излят директно от собствената секси малка путка на Джена Джеймсън, така че е точен във всеки детайл на размер, форма и цвят. И е направен от ULTRASKYN на Doc Johnson, най-модерната виртуална кожа на пазара. Без фталат и безопасен за тялото.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Чухме, че нещата между вас се нажежават. Загрейте още повече с вашия Main Squeeze™ с тази собствена затопляща пръчица, създадена, за да подобри удоволствието от нашата популярна линия Main Squeeze™ мастурбатори с твърда кутия с променливо налягане. Аксесоарът за затопляне Main Squeeze™ се включва удобно във всяко USB устройство или порт за зарядно устройство, за да го включи, и напълно загрява вътрешността на ULTRASKYN™ до 98°F (37°C) само за 8 минути.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson William Seed 8 Inch Cock

    Излят директно от звездата на Men.com Уилям Сийд, този петел ULTRASKYN е дебел и необрязан, както го е замислила природата. Автентичните детайли и реалистичният материал на тази масивна реплика на вибратор изглеждат толкова реални, че сякаш наистина изпитвате френското усещане за удар с перфектния задник. Ръчно изработен, за да се чувства истински и топъл на допир, 8-инчовият член на William е тук, за да сбъдне фантазията ви за порнозвезда.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Xander Corvus 9 Inch Cock

    Излят директно от Xander Corvus, този Signature Cock улавя всеки твърд инч от награждаваната възрастна звезда само за вас. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN с невероятни реалистични детайли, този първокласен реплика на дилдо се усеща истински и се затопля на допир. Набийте дупките си и сбъднете фантазиите си за порнозвезда с 9-инчовия член на Ксандър тази вечер!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Piston Thruster Mini Fuck Machine Black

    С буталния тласкач всичко е свързано с хода напред-назад, за да се достави истинското усещане за твърд блъскащ се топ. С ход от малко под 2 инча, буталния тласкащ механизъм почти съответства на хода на големите шибани машини. Супер заредените двигатели на буталния тласкащ двигател доставят мощност за шофиране на дълбочина.

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Luxe Harness Black

    Luxe Harness е с елегантен дизайн, с прости линии и удобна конструкция. Лесно регулируем до 69 инча с презрамки за издърпване, за да ги затегнете, отворени чатала и задната част и щракаща предна част за смяна на приставките. Изработена от гладък черен неопрен, Luxe работи с всички приставки Vac-U-Lock, както и играчки, съвместими с ремъци. Включва два О-пръстена. Предназначен за употреба от жени и мъже. Може да се пере.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Suction Cup Plug Large

    Изведете времето си за игра на следващото ниво с тази джъмбо версия на нашия класически аксесоар за вендуза Vac-U-Lock™.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock ULTRASKYN Cock 8" Vanilla

    Не се заблуждавайте от имитации! Изработен от ULTRASKYN™ с двойна плътност, този Realistic® Cock е мек отвън и идеално твърд отвътре, което го прави най-реалистичният петел, правен някога! Този съвместим с Vac-U-Lock Realistic® Cock разполага с ръчно изработени детайли и подвижна основа на вендуза за гладко каране. Без фталат и безопасен за тялото.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Cocks Rob Piper ULTRASKYN Vac-U-Lock 10.5" Chocolate

    Сбъднете фантазията си на порно звезда с Rob Piper ULTRASKYN™ 10.5” Cock, формован директно от пулсиращия 10.5-инчов абаносов член и топки на Rob. Автентичните детайли и реалистичният материал на тази масивна реплика на вибратор изглеждат толкова реални, че сякаш наистина се напълвате от дебелия издут инструмент на звездата.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 9" with Balls Chocolate

    Всеки го иска! Ръчно изработен от ULTRASKYN, за да отговори на търсенето ви за необрязан петел, Uncut D се гордее с реалистично усещане и пропорции, създадени за задоволяване. Необрязаната форма, реалистичните вени и дизайнът с двойна плътност предлагат най-автентичен вид и усещане, които можете да представите, с мека, плюшена външност и твърда сърцевина, които се усещат като истински.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The Manhandler Black

    Най-добрата секс пръчка! 14,5-инчовият PVC манипулатор Man на Doc Johnson е класически петел с дръжка с жилки и допълнителна дръжка в стил на полицейска палка за лесно захващане. Манипулаторът Man е направен от безопасен за тялото материал без фталат и се предлага в бяло и черно.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Награден с титлата Best Maxi Vibe от списание Women's Health, Lucid Dream No. 14 е наистина сбъдната мечта. Извивката и формата на луковичната глава са специално проектирани, за да доставят невероятна стимулация на G-точката, а тялото е ергономично оформено, за да пасне на извивките на женската анатомия. Мощните многоскоростни вибрации са концентрирани на върха, точно където потребителите могат да им се насладят най-много, а твърдото, но гъвкаво тяло прави идеалното поставяне лесно. Скоростите се контролират лесно с прост диск за въртене в основата.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The Hand Skin

    Играйте с ръката, която ви е раздадена! 16-инчовата ръка от Doc Johnson е реплика на мъжка ръка със затворени като патешка човка пръсти и предмишница по цяла дължина. Гъвкавата ръка е подходяща за анални и вагинални приключения. Изработена е от безопасен за тялото материал без съдържание на фталат, Предлага се в бял цвят.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Dual Density Starter Set Flesh

    Стартовият комплект Vac-U-Lock™ с двойна плътност осигурява забавно и иновативно въведение в секса със страпон с пълен колан с подвижни о-пръстени и тапа, три приставки ULTRASKYN™ с умерен размер и бутилка лубрикант на водна основа Mood .

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibe, основата на линията A-Play, разполага с мощен вътрешен мотор с 10 различни вибриращи функции. Всеки от 10-те стимулиращи модела предлага на потребителите дълбоки, тътнещи вибрации, удобно контролирани директно от продукта или чрез включеното безжично дистанционно.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Signature Strokers Leo of Leolulu ULTRASKYN Pocket Pussy Vanilla

    Заемете своето място в любимата на феновете двойка LeoLulu с този Signature Stroker, излят директно от тялото на Leo. Ръчно изработен в реалистичен ULTRASKYN, Leo's Signature Stroker разполага със стегната, текстурирана вътрешност, която се затопля на допир и се усеща точно като истинско нещо.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock ULTRASKYN Hung Chocolate

    Задоволи желанието си за размер с ULTRASKYN™ Hung от Vac-U-Lock! С над 12" масивна дължина и 3" невероятна обиколка, Hung предлага реалистично усещане с двойна плътност, като всеки детайл е реалистично уловен от пълничката глава до изпъкналите вени.

    239 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 285

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули