×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

California Exotics

Обекти 129 до 160 от общо 370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Naughty Neighbor Love Doll

    Разтворете краката си и се потопете дълбоко в най-палавата си фантазия с любовната кукла Naughty Neighbor на CalExotics. Срамежливата секс кукла разполага с дизайн в реален размер, 3 палави любовни дупки и тяло, което може да се свие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Независимо дали искате да се забавлявате с партньор или да се отдадете на чувствено соло време, този мощен силиконов дистанционен комплект за прелюдия е направен за многостранна игра за удоволствие. Този вълнуващ комплект включва извит стимулатор с дистанционно управление за китка и контурен усилващ пръстен с ръчно дистанционно управление.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ribbed Gripper Tight Pussy Grip Brown

    Материалът от чиста кожа Life-life изглежда лек като истински и не изисква поддръжка.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Изживейте интимното самостоятелно каране на живота си с мощния Optimum Power Ultimate Head Exciter. Тънкият и компактен мастурбатор може да се похвали с интензивно тласкане и въртеливо действие за незабравим оргазъм. Плъзнете пениса си вътре и изпитайте чисто удоволствие. Лесният за използване носач е изработен от издръжлив ABS и разполага с мек и чувствено текстуриран, подвижен TPR ръкав за повишена чувствителност и умопомрачителни усещания.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Ултра-женствената Butterfly Kiss е най-доброто средство за чувствено удоволствие за нея. Многоскоростният, мощен стимулатор е супер мек и деликатно извит, за да възбуди, масажира и стимулира вашите интимни сладки точки. Използвайте го, за да изследвате най-смелите си фантазии и еротични мечти.

    49,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Хайде да играем! Включете се с линията анални тапи Cheeky™! Всяко парче има своя индивидуална текстура, а здравата основа с фланци с вендуза гарантира сигурна игра за възрастни с максимално сексуално здраве. За използване върху един партньор, но подобрени с играта на двойки, тези тапи за дупе ще добавят малко вълнение към всяко време за игра.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Подгответе се за пълно удоволствие и първокласна игра със сонда, наистина подходяща за кралски особи с The Regal™ Queen. Луксозният колан Her Royal Harness™ е направен за представяне и комфорт с дантелен дизайн, подобен на корсет, плюшена кадифена подплата и регулируема катарама. Дръзкият дизайн без изрязване се харесва дори на най-доминиращите с дискретните щраквания, направени да побират всякакъв размер пръстен на сондата.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Насладете се на неограничено изискано удоволствие от стимулацията с Ultimate Stroker Beads. Екзотичният пръстен за подобряване на ерекцията включва 5 реда гладки и съблазнителни перлени мъниста, които доставят засилен оргазмен екстаз. Разтегливият ръкав с мъниста предлага подкрепа за поддържане на еротична ерекция и удвоява удоволствието от стимулацията. Поставете усилвателя с мъниста и го погладете за моментална възбуда. Устройството за подобряване на ерекцията е с дискретни и компактни размери 1,5”x 1,5”/4 cm x 4 cm и е направено от издръжлив ABS.

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Working Stiff The Fireman Skin

    Представяме ви Working Stiff™ The Fireman, готов да запали желанията ви и да потуши апетита ви с интензивно удоволствие. Изживейте топлината и страстта на най-смелите си фантазии с тази играчка.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Създаден, за да подобри, ескалира и засили екстаза всеки път, когато поставите силиконова усилваща клетка със стоманени перли. Здравата, но еластична силиконова двойна усилваща клетка поддържа, докато подвижните стоманени мъниста за удоволствие вълнуват вас и вашия любим.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Отдайте се на очарователните удоволствия на French Kiss™ Elite Lover и се оставете да бъдете пренесени в свят на върховен екстаз. Този съблазнителен трептящ тийзър е предназначен да запали желанията ви и да събуди сетивата ви. Със своя вибриращ и въртящ се куршум, той предлага 10 изкусителни функции на вибрация, пулсация и ескалация, което ви позволява да откриете нови нива на удоволствие.

    174,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Изпитайте изключително удоволствие с Ovation™ Rave, трептящ тийзър, внимателно изработен с ергономични извивки, за да осигури прецизна стимулация на всички ваши ерогенни зони. Насладете се на сензационното трептящо действие, предлагащо 10 ободряващи скорости, които ще изпратят вълни от удоволствие през тялото ви, позволявайки ви да откриете нови нива на блажено удовлетворение.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Насладете се на върховното удовлетворение, претеглено за вашето чувствено удоволствие.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Представяме Ви Boundless™ Body Pump Kit, мощен и лесен за използване инструмент за персонализирано и контролирано засмукване. Тази помпа за тяло е предназначена да подобри вашите интимни преживявания и да осигури вълнуващи усещания.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tempt & Tease™ Kiss е двустранен масажор, който знае точно какво копнеете. Почувствайте повишаването на топлината с двустранния масажор с два отличителни края, два мощни двигателя и 7 независимо контролирани вибрационни функции. С гъвкава форма и два мощни вибрационни мотора във всеки край вие ще достигнете нови климатични висоти за нула време.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Сондата Eclipse™ Tapered Roller Ball Probe е тук, за да развълнува дори най-опитния любител на задната врата с мощен търкалящ се връх, оребрен вал и 12 функции за интензивна вибрация. . Изберете интензивността на вашето удоволствие и се потопете дълбоко в оргазмената вътрешна стимулация с мощна ролкова стимулация.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Водоустойчив въртящ се куршум

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Изпитайте по-дълбока, по-удовлетворяваща връзка за вас и вашия партньор с мощния Link Up™ Edge. Двойният стимулиращ пръстен доставя интензивно удоволствие с 10 мощни вибрационни функции, добавен поддържащ пръстен Ultra-Soft™ и дразнеща оребрена текстура.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser пакетира мощни многоскоростни вибрации в интимно извит пакет с дистанционно управление. Само с едно натискане на бутон на дискретното дистанционно управление вие или вашият любовник можете да се насладите на върховното удоволствие от дразненето, когато или където и да ви отведе желанието. Лесният за използване стимулатор има 12 функции на вибрация с различни интензитети и модели, от които да избирате.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Увеличете удоволствието си с Cyclone™ Triple Chamber Stroker. Този първокласен мастурбатор е проектиран да издигне изживяването ви до нови висоти със своите иновативни функции и изключителен дизайн.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Почувствайте се заредени с удоволствие по 36 различни начина, революционизирайки начина, по който се наслаждавате на личното си време с Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Представяме ви Admiral® 2 Ring Set, универсален набор от първокласни силиконови подобрители, предназначени да подобрят вашето представяне и удоволствие. Този комплект включва два пръстена с постепенно оразмеряване, изработени от еластичен, удобен и здрав силикон.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Увеличете размерите на вашето парче за удоволствие с комплекта помпа за глава Optimum™ Series Get Hard™. Тази високотехнологична, напълно автоматична помпа осигурява 3 нива на интензивно засмукване, 5 вибрационни функции и вибрационна възглавница за наистина експлозивни резултати. Увеличете издръжливостта или се отдайте на пълно удоволствие с 3 нива на сукателна стимулация и 5 независими функции на вибрации.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Проектиран за лесна употреба, ще откриете, че работата е лесна дори и в най-тъмната нощ. Без разочарование и идеален за удоволствие, само едно натискане носи интензивна стимулация по вашия начин.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Silicone Remote Pinpoint Pleaser е уникално оформеният тийзър за задната врата на вашите мечти. Примамливата анална сонда има възхитителен връх с ролкова топка, ръбест ствол и 12 функции на вибрации, направени да вълнуват при всяко дразнещо докосване. Изберете интензивността на вашето удоволствие и се потопете дълбоко в оргазмената вътрешна стимулация с мощна ролкова стимулация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Силиконовият акумулаторен трептене с двоен клитор смесва 7 интензивни функции на вибрация с еротично трептящ пакет за двойно по-голямо удоволствие от разтърсване на коленете. Този двоен размер на пръстена за стимулация е страхотен за начинаещи, които искат да подправят нещата, или за еротични експерти, които искат да добавят интензивно удоволствие към своя арсенал.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    О, Казанова! Чувствената френска целувка™ Casanova е неустоим трептящ тийзър с мощен вибриращ куршум, превърнал в наистина страстно време за игра. Това мощно вибриране ще ви покаже истински екстаз с всяко трепване на езика, двойни вибрационни двигатели и 12 функции на вибрация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Emojigasm Dice

    Спуснете се и се изцапайте с играта CalExotics Emojigasm™ Dice. Тази палава игра за двойки е игриво мръсна игра със зарове, създадена за спонтанно удоволствие. Въведете тази мръсна игра в поведението на спалнята си, за да запалите нова искра със свежи идеи за време за игра. За да играете, просто хвърлете заровете, за да определите част от тялото, активност и местоположение за секси добро прекарване.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Hype Massager

    Вземете пара с любовник под душа или масажирайте възпалени мускули, универсалният масажор Hype може да се погрижи за всички ваши нужди. Изключително плюшеното силиконово тяло, гъвкавата глава и 10 вибрационни функции със сигурност ще създадат усещане за игриво удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Turquoise

    За Size Queen™ във всички нас се радваме да ви представим един от нашите най-възхитителни продукти: 6-инчовият Size Queen™.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Колекцията Impulse E-stimulation е тук, за да зареди с енергия с Intimate E-Stimulator Petite Wand. Този елегантен масажор разполага с 5 функции за електростимулация и 7 функции за вибрация за мощно повишено удоволствие при всяка употреба.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Alpha Scrotum Stretching Ring Grey

    От срамежливи начинаещи до експерти в еротиката, течният силиконов пръстен за скротум Alpha™ ще ви обвие плътно в удоволствие с ултра-плюшения, ултра разтеглив усилващ пръстен. Закачливият пръстен е изработен от ултра-еластичен течен силикон с уникална форма на пясъчен часовник.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули