×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

California Exotics

Обекти 65 до 96 от общо 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Executive Automatic Douche

    За да се насладите на всичко, което вълнуващият свят на аналната игра може да предложи, трябва да се подготвите да осигурите пълна чистота, безопасност и удовлетворение. Никога повече не се притеснявайте за малки злополуки, които развалят настроението, вместо това позволете на Executive Rechargeable Auto Douche™ да ви осигури превъзходно изживяване при почистване. Тази напълно автоматична система за почистване включва усъвършенстван дизайн против обратен поток, създаден за дълбоко почистване като никоя друга. Мощната почистваща система е пълна с 3-скоростни режима на потока, 360° многопосочна приставка за пръскане и 15,6 fl. Оз крушка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Представяме ви Bliss™ Liquid Silicone Bendie G, най-добрата играчка за удоволствие, която предлага едновременно гъвкавост и интензивна стимулация. Проектиран с огъваща се глава и шия, той ви позволява да го позиционирате перфектно, за да насочите най-чувствителните си зони и да увеличите максимално контакта за умопомрачително удоволствие.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Комплектът помпа Optimum Series® Maximum Results™ включва 2 мощни смукателни помпи, подвижен маркуч и дръжка на помпата Master Grip™ за една ръка, за да осигури максимални резултати при всяка сесия на помпа. С всяко стискане на едноръчната помпа Master-Grip™ можете да очаквате мощно увеличаване на обиколката и дължината.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Изпитайте върховно удоволствие с Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, напълно самостоятелен акумулаторен мастурбатор, предлагащ както вибрации, така и възможности за тласкане. С 10 интензивни функции на вибрация, пулсация и ескалация, както и 10 независими функции за поглаждане, това устройство доставя широка гама от усещания за персонализирано удоволствие.

    409 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Представяме ви вибровъздушната помпа Optimum Series®, първата в света вибрираща помпа, активирана под налягане, предназначена да повиши вашето удоволствие и да ви осигури несравнимо изживяване.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Sensation Enhancer е супер стегнат удължителен ръкав с отворен край и чувствено украсена с мъниста част. Супер големият усилвател обгръща плътно вашия инструмент за удоволствие, за да увеличи обиколката, дължината и удоволствието. Докато развълнувате любовника си с увеличена обиколка и стимулиращи мъниста, мощната поддръжка на ерекцията на успокояващия усилвател и отвореният дизайн водят до експлозивни резултати и за двама ви.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Без значение къде ще ви отведат пътуванията, насладете се на малко време за себе си с мини масажора Kyst™ Flicker. Мощният мини силиконов куршум е снабден с 10 функции на вибрация, чип с памет и трептящ връх на езика.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    Boundless™ Vulva е една от най-горещите играчки за възрастни на пазара в момента. Напълно затворена реплика на вулвата ви очаква в лесен за хващане джоб със затворен край за превъзходно засмукване. Водоустойчивият дизайн позволява лесно почистване и използване навсякъде, където пожелаете, за да се включите в някои от най-еротичните вълнения, които някога ще изпитате. За самостоятелно използване или използване от партньор, реалистичната симулация ви дава усещанията, които сте търсили.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Brown

    Вземете до нови дължини с Performance Maxx™ Life-Like Extension 7”. Реалистичният ръкав с кухненски дизайн добавя 2 инча (5 см) към дължината ви за по-голямо удоволствие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    Колекцията Stroke It™ ви предлага стегнат ръкав за путка и задник, предназначен да развълнува любимите ви опции за галене; Гмурнете се дълбоко в над 1 килограм тежко удоволствие от поглаждането с две опции за влизане и ултра стегната текстурирана камера.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Чувствено стимулиране с гъделичкащата и дразнеща интимна помпа с акумулаторна помпа с пълно покритие. С пълно покритие за интимна лъжичка, дразнещи гъделичкания и 12 синхронизирани вибрации и 3 функции за засмукване, този похотлив масажор ще ви изпрати спираловидно в страната на чудесата от възможности за удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Lube Tube Blue 2 pack

    Многократно се използва, зареждаща се и лесна за почистване, Lube Tube™ е комплект тръба за дозиране на лубрикант, който ви позволява да смазвате с изключителна прецизност. За да достави пищно смазване точно на правилното място, Lube Tube™ има тънък корпус, заоблен връх и безшевно тяло. Всяка тънка тръба е снабдена с две примки за пръсти и лесно за използване на бутало, позволява всяка от тях да контролира потока на лубриканта.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Вибриращата кристална сонда Power Gem® е ослепителна, гъвкава силиконова сонда, създадена да ви улесни във вълнуващото анално удоволствие. Гъвкавият, ергономичен дизайн и мощните вибрационни двигатели позволяват на тази сонда да се огъва с вашите движения, като същевременно доставя интензивни вибрации. Отдайте се на персонализирано удоволствие, докато елегантната сонда пулсира с 10 жизнени вибрации, страстна пулсация и еротична ескалация. Контролирайте това разнообразие от опции за оргазъм с лесния за докосване бутон за скъпоценни камъни.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Let's Get Kinky Dice

    Тази палава игра за двойки е игриво мръсна игра със зарове, създадена за мадами, които обичат робството. Въведете тази мръсна игра в поведението на спалнята си, за да запалите нова искра със свежи идеи за време за игра. За да играете, просто хвърлете зара, за да видите какво да направите, къде да го направите и какво да използвате. В тази игра няма губещи, всеки кръг от тази съблазнителна игра работи, за да дразни, угажда и винаги завършва с всеки играч в състояние на чисто блаженство.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Насладете се на удоволствието от еротично двойно проникване с акумулаторния двоен пенетратор Performance Maxx™. Усилвателят на сондата с чувствен контур е предназначен за анален екстаз с вибрираща сонда с реално усещане, вградени поддържащи пръстени и 10 функции на вибрация, трепереща в коленете. Удобният за носене дизайн с двоен пръстен осигурява допълнителна опора на скротума и тялото за продължително двойно проникване.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    Комплектът за удължаване от 3 части е комплект от 3 супер стегнати, затворени удължителни ръкави с оребрена текстура отвътре и отвън за интензивна стимулация. Тези увеличаващи се ръкави за усилване се увиват плътно, за да увеличат обиколката, дължината и експлозивното удоволствие за всички участници. Ултра-еластичният материал и просторната камера на еротичния усилващ ръкав са направени да паснат дори на най-едрия мъж.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Double Diver Pink

    Утроете удоволствието в спалнята, когато се пъхнете в силиконовия презареждаем Double Diver™. Докато еластичният пръстен ви държи здраво, вълнуващата сонда и ръмжащият тийзър осигуряват стимулация с пълен контакт.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Впуснете се в пътешествие на интимно удоволствие с French Kiss™ Elite Romeo. Тази съблазнителна трептяща закачка и комбинация от пронизващи куршуми е предназначена да разпали страстите ви и да ви остави без дъх. Разгледайте 10 изкушаващи функции на вибрация, пулсация и ескалация, които ще ви подлудят от желание.

    191,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Brown

    Вземете до нови дължини с Performance Maxx™ Life-Like Extension 8”. Реалистичният ръкав с кухненски дизайн добавя 2 инча (5 см) към дължината ви за по-голямо удоволствие.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Отдайте се на себе си и на взаимното си удовлетворение с мощния усилвател за мъже Ultimate Extender. Докато всмукването на ръкава със затворен край и оребрената камера го вълнуват, добавената обиколка, вълнуващата текстура с шипове и 2 инча дължина ще накарат вашата дама да трепери. Вградената лента за скротум и дебелият ръкав осигуряват допълнителна подкрепа за ерекция и увеличават издръжливостта, за да удължат и засилят удоволствието за всяка двойка.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Нищо не е сигурно в живота, освен вълнуващото удоволствие, на което ще се отдадете с любовната кукла CalExotics Sure Thing. Вълнуващата секс кукла се отличава с дизайн в реален размер, 3 палави любовни дупки и тяло, което може да се притиска.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Удоволствието е безкрайно със смелия Boundless™ 2X Teardrop Plug. Страстният щепсел е направен за опростено удоволствие с миниатюрен луковичен дизайн, гъвкаво тяло и лесна основа за дръжка.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Отплавайте към морето от неизследвани удоволствия с Admiral Liquiid Silicone BEDDED Extension. Супер големият усилвател обвива плътно вашия инструмент за удоволствие, за да увеличи обиколката, да поддържа и да увеличи максимално възбудата. Докато вълнувате любовника си с увеличена обиколка и BEDDED текстура, пълноценният усилвател, мощна подкрепа за ерекция и стегната камера водят до експлозивни завършеци и за двама ви.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Impulse Conductive Gel е без глицерин, безопасен за тялото гел, предназначен да увеличи проводимостта и да засили усещането за електростим. Увеличете усещането и изведете е-стимулацията на следващото ниво с този безопасен за тялото колоиден сребърен проводящ гел.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    Boundless™ Vulva е една от най-горещите играчи за възрастни на пазара в момента. Напълно затворена реплика на вулвата ви очаква в лесен за хващане джоб със затворен край за превъзходно засмукване. Водоустойчивият дизайн позволява лесно почистване и използване навсякъде, където желаете, за да се включите в някои от най-еротичните вълнения от някога, които ще изпитате. За самостоятелно използване или използване от партньор, реалистичната симулация ви дава усещанията, които сте търсили.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Brown

    Насладете се на удоволствието от еротично двойно проникване с акумулаторния двоен пенетратор Performance Maxx™. Усилвателят на сондата с чувствен контур е предназначен за анален екстаз с вибрираща сонда с реално усещане, вградени поддържащи пръстени и 10 функции на вибрация, трепереща в коленете. Удобният за носене дизайн с двоен пръстен осигурява допълнителна опора на скротума и тялото за продължително двойно проникване.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Swirl Pleasure Beads Purple

    Чувствено завъртяни за максимално и продължително лично удоволствие, Swirl Pleasure Beads са перфектни за трениране на мускулите и разширено чувствено удовлетворение. Лесните за използване любовни мъниста са градуирани за чувствително приложение и повишено оргазмено удоволствие. Използвайте гъвкавите, гъвкави мъниста за приключенско, чувствено изследване от вида на соло или любовник.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics XL Lube Tube Transparent

    Многократно използваема, зареждаща се и лесна за почистване, XL Lube Tube е тръба за дозиране на лубрикант, която ви позволява да смазвате с изключителна прецизност и побира до 0,75 течни унции лубрикант. За да достави пищно смазване точно на правилното място, XL Lube Tube има тънък корпус, заоблен връх и безшевно тяло.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Колекцията Impulse E-stimulation е тук, за да зареди с енергия с Intimate E-Stimulator Wand. Този елегантен масажор разполага с 5 функции за електростимулация и 7 функции за вибрация за мощно повишено удоволствие при всяка употреба. Чувствените и добре разположени подложки за стимулация са сигурни, че винаги ще уцелите точното място и ескалират вашето удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    От свенливи начинаещи до еротични експерти, Viceroy™ Reverse Endurance Ring ще ви обвие плътно в удоволствие с ултра плюшения, разтеглив усилващ пръстен с две уникални текстури.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Pleasure Enhancer е супер стегнат, отворен удължителен ръкав с чувствено изпъкнал ръб. Супер големият усилвател обгръща плътно вашия инструмент за удоволствие, за да увеличи обиколката, дължината и удоволствието. Докато развълнувате любовника си с увеличена обиколка и стимулиращи гъделичкания, мощната поддръжка на ерекцията и отвореният дизайн на успокояващия усилвател водят до експлозивни резултати и за двама ви.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Nipple Suckers Black

    Насладете се на неограничено дразнещо действие на зърната със силиконовите смукатели за зърна Nipple Play. Лесният за използване аксесоар за стимулация е проектиран с мисълта за вашето върховно удоволствие от зърната. Изключително меките, лесно стискащи се смукатели прилягат директно към зърното за незабавно стимулиране на усещането за сукане. Облечете се и се насладете на засилено изтръпване и върховен екстаз. Всмукването е чудесно за увеличаване на чувствителността на зърната и е идеално за соло игра и игра по двойки. Споделете удоволствието с лесни за използване смукатели, които са идеални за него и нея.

    24,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули