×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

California Exotics

Обекти 97 до 128 от общо 370

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    От свенливи начинаещи до еротични експерти, Viceroy™ Reverse Endurance Ring ще ви обвие плътно в удоволствие с ултра плюшения, разтеглив усилващ пръстен с две уникални текстури.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Увеличете размерите на вашето парче за удоволствие с комплекта помпа за глава Optimum™ Series Get Hard™. Тази високотехнологична, напълно автоматична помпа осигурява 3 нива на интензивно засмукване, 5 вибрационни функции и вибрационна възглавница за наистина експлозивни резултати. Увеличете издръжливостта или се отдайте на пълно удоволствие с 3 нива на сукателна стимулация и 5 независими функции на вибрации.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Трептящият куршум Clit Kisser™ събира интензивни многоскоростни вибрации в дразнеща втулка с форма на език. Стимулаторът, подобен на устната кухина, има лесен за докосване бутон за бързо набиране и вибрация на куршум във формата на яйце, за да достави вълнуващо усещане.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Отворете вратата на вълнуващото анално усещане с комплекта силиконова анална сонда. Този вълнуващ анален тренировъчен комплект включва комплект от 3 градуирани анални тапи с пръстен за лесно издърпване и невероятна текстурирана повърхност. За да се насладите на всичко, което вълнуващият свят на аналната игра може да предложи, обучението е с цел да се гарантира пълна безопасност и удовлетворение. Всяка сонда в нашия комплект постепенно се увеличава по дължина и обиколка за превъзходно удоволствие на всяко ниво на игра за удоволствие.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics O-Ring Pasties Black

    Представяме ви Euphoria Collection O-Ring Paties, идеалният аксесоар за издигане на вашия чувствен стил и изследване на вашите фантазии. Тези привлекателни сладкиши се отличават със завладяващ дизайн с О-пръстен и акценти с нитове, добавяйки нотка изтънчена изтънченост към вашите интимни моменти.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Scandal® Wide Open Mouth Gag е смел еротичен аксесоар, перфектен за двойки, които искат да експериментират с еротична сдържана игра, или стилни фетишисти, които искат да се отдадат на дизайнерските желания.

    82,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Подгответе се за пълно удоволствие и първокласна игра със сонда, наистина подходяща за кралски особи с The Regal™ Empress. Дизайнерската веганска кожа Her Royal Harness™, бързо закопчаваща се закопчалка на талията и плюшена кадифена подплата ви дават максимален контрол върху комфорта.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Roll Play Naughty Dice Set

    Нека добрите моменти се завъртят и винаги ще имате късмет с комплекта Naughty Bits Roll Play Naughty Dice Set. Мръсната игра е създадена, за да позволи на двойките да се отдадат на по-странните си страни с всяка игра.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Her Royal Harness™ ME2™ Thumper е създаден за взаимно удовлетворение с дълбоки туптящи пулсации, въртящи се вибрации и два мощни мотора, опаковани в пакет с чувствени контури. Извитият вал, гъделичкащата основа и 2 мощни вибрационни мотора, разположени в ствола и основата, създават рай за удоволствие за двама при всяка употреба.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Обгърнете се в най-модерното удоволствие с мощния тласкащ мастурбатор Bionic™. Този напълно самостоятелен тласкащ мастурбатор е направен да обгръща сетивата с напълно персонализирано изживяване при галене. Камерата с ултра стегната текстура ви обгръща плътно, докато 7 функции за интензивно изтласкване и бутон за турбо зареждане доставят несравнимо удоволствие с всеки удар.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Компактният Petite Jack Rabbit е перфектният приятел за спонтанни интимни солови забавления или еротични игри на двойки. Мощната водоустойчива вибрация е лесна за използване и може да се похвали с въртене, вибрации и трептящи възторжени движения за върховно оргазмено изживяване.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Внимавайте: ограничителят за легло Boundless™ може да свърже вечерите ви за дълго време! Тази играчка за възрастни се доставя с маншети за китките и глезените, които предлагат затваряне във вид на велкро и универсални закопчалки, осигуряващи максимален комфорт и задържане.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Ivory

    Вземете го до нови дължини с Performance Maxx™ Life-Like Extension 7”. Реалистичният ръкав с кух дизайн добавя 2 инча (5 см) към дължината ви за по-голямо удоволствие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Представяме ви Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker, премиум stroker, предназначен да осигури несравнимо удоволствие и персонализирани усещания. Тази универсална количка разполага с устройство за гъделичкане на върха и се доставя с удобен калъф за съхранение за дискретно и хигиенично съхранение.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Вие сте изцяло за размера на вашето удоволствие и CalExotics Silicone Studs 6” пристигнаха, за да осигурят разтърсващо изживяване, подходящо за всеки размер кралица. Донгът с истинско усещане е изработен с широк 6-инчов вал, реалистичен гъвкав дизайн и вендуза

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    От срамежливи начинаещи до еротични експерти, Ultra-Soft™ Dual Ring ще ви обгърне плътно в удоволствие с ултра плюшения, еластичен двоен усилващ пръстен. Еластичният, удобен усилвател е създаден, за да увеличи издръжливостта, да подобри чувствителността и да осигури превъзходна поддръжка на ерекцията.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Roll with It Sex Dice Game

    Нека добрите моменти се завъртят и винаги ще имате късмет с Naughty Bits® Roll With It™ базирана на икони секс игра със зарове. Мръсната игра е създадена, за да позволи на двойките да се отдадат на по-странните си страни с всяка игра. Въведете тази мръсна игра в поведението на спалнята си, за да запалите нова искра със свежи идеи за време за игра.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Подгответе се за невероятна наслада и първокласна пробна игра, наистина подходяща за кралски особи с The Regal™ Duchess. Луксозният колан Her Royal Harness™ е направен за производителност и комфорт с елегантен дизайн с нисък профил, плюшена кадифена подплата и регулируема катарама.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Колекцията Stroke It™ ви предлага ръкава за галене Tight Pussy, създаден да вълнува с всяко изключително стегнато поглаждане; Гмурнете се дълбоко в над 1 килограм тежко удоволствие от поглаждането с еротично детайлни устни и анатомично правилна камера. Нашият пухкав ръкав е страхотен за всеки, който иска малко повече блясък в своята соло игра. Над 1 паунд материал InvisiSkin® увеличава вашия инструмент за удоволствие и доставя тежкото, разтърсващо удоволствие, за което жадувате.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    Голямата силиконова надуваема тапа на CalExotics е единствена по рода си анална сонда с надуваемо тяло, лесно стискаща се колба и отделящ се маркуч. Нечестиво вълнуващата сонда дори остава напомпана, когато маркучът е откачен! За да надуете своя екстази, просто прикрепете маркуча и натиснете крушката за лесно изстискване.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Обгърнете се в удоволствие от следващо ниво с мощния смукателен и вибриращ мастурбатор Bionic™. Този напълно самостоятелен мастурбатор е направен да обгръща сетивата с напълно персонализирано изживяване при галене.

    639 лв.

    399 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Изживейте интимното самостоятелно каране на живота си с мощния Optimum Power Ultimate Head Exciter. Тънкият и компактен мастурбатор може да се похвали с интензивно тласкане и въртеливо действие за незабравим оргазъм. Плъзнете пениса си вътре и изпитайте чисто удоволствие. Лесният за използване носач е изработен от издръжлив ABS и разполага с мек и чувствено текстуриран, подвижен TPR ръкав за повишена чувствителност и умопомрачителни усещания.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    Любовната кукла Personal Trainer със сигурност ще ви тренира както трябва. Вълнуващата мъжка секс кукла се отличава с реалистичен надуваем дизайн, лице в 4 цвята и твърд член, който винаги е готов за езда.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Създаден, за да подобри, ескалира и засили екстаза всеки път, когато поставите силиконова усилваща клетка със стоманени перли. Здравата, но еластична силиконова двойна усилваща клетка поддържа, докато подвижните стоманени мъниста за удоволствие вълнуват вас и вашия любим.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Working Stiff The Fireman Skin

    Представяме ви Working Stiff™ The Fireman, готов да запали желанията ви и да потуши апетита ви с интензивно удоволствие. Изживейте топлината и страстта на най-смелите си фантазии с тази играчка.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Масажорът с чувствен контур е облицован с дразнеща текстура за смилане и двойни мотори за дълбока, бучеща стимулация. Използвайте дистанционното и лесните за докосване бутони, за да преминете през 12 вълнуващи функции на вибрация, пулсация и ескалация. Направете пътуването на живота си и се отдайте на удоволствието точно както ви харесва с независимо управляваните електрически двигатели.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Да създадем настроение. Първо, вълнуващо засмукване за увеличаване на притока на кръв и чувствителността. След това, след като откриете усещането за засмукване, което издълбавате, е време да си поиграете с 6-те различни модела на засмукване. И накрая, но със сигурност не на последно място, към чувствения език, който се движи и вибрира по 6 незабравими начина. Сега това е едно приятно изживяване, създадено само за вас!

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Увеличете удоволствието си и го издигнете до нови дължини с Performance Maxx™ Life-Like Extension With Harness. Реалистичният ръкав с кухненски дизайн добавя 2 инча (5 см) към дължината ви за по-голямо удоволствие.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Изпитайте изключително удоволствие с Ovation™ Rave, трептящ тийзър, внимателно изработен с ергономични извивки, за да осигури прецизна стимулация на всички ваши ерогенни зони. Насладете се на сензационното трептящо действие, предлагащо 10 ободряващи скорости, които ще изпратят вълни от удоволствие през тялото ви, позволявайки ви да откриете нови нива на блажено удовлетворение.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Anal Plug е чувствена силиконова играчка, създадена да ви улесни във вълнуващото анално и простатно удоволствие. Елегантната каишка за дистанционно управление управлява 12 мощни вибрационни функции с интензивно синхронизирано въртене, тласкане и два мощни мотора.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tempt & Tease™ Kiss е двустранен масажор, който знае точно какво копнеете. Почувствайте повишаването на топлината с двустранния масажор с два отличителни края, два мощни двигателя и 7 независимо контролирани вибрационни функции. С гъвкава форма и два мощни вибрационни мотора във всеки край вие ще достигнете нови климатични висоти за нула време.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Издигнете усещането на следващото ниво и се насладете на дразнещата игра на зърната с Nipple Play Crystal Chain Nipple Clamps. Изследвайте възвишено усещане с 2 напълно регулируеми скоби за зърна, дразнеща верига и искрящи кристали. Достигнете нови нива на удоволствие от игрите с регулируемите скоби. Затегнете палавите закопчалки към тялото си и се насладете на всеки прилив на болка и удоволствие.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 370

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули