×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

California Exotics

Обекти 193 до 224 от общо 370

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Purple

    За Size Queen™ във всички нас се радваме да ви представим един от нашите най-възхитителни продукти: 6-инчовият Size Queen™.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Princess Grey

    Подгответе се за наслада и първокласна игра със сонда, наистина подходяща за кралски особи с The Regal™ Princess. Луксозният колан Her Royal Harness™ е направен за производителност и комфорт с широк дизайн на долната част на гърба, плюшена кадифена подплата и регулируема катарама.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Intimate Play Finger Tingler Purple

    2 меки и еластични тийзъра за изкусителна стимулация!

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Двойно удоволствие, о ла ла! Чувственият сменяем комплект French Kiss™ Suck & Play знае точно от какво се нуждаете с 2 сменяеми приставки с 12 функции на вибрация или 12 функции на засмукване.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    Съживете и укрепете любовните мускули с уникалния тренировъчен комплект Lemon Kegel от 2 части. Дайте на мускулите на тазовото си дъно тренировката, за която жадуваха, с 6 упражнения с постепенно претегляне, за да увеличите леко интензивността на упражненията и сексуалното удоволствие. Комплектът от 2 части включва 60 g и 100 g и пълна тренировъчна програма.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Съживете и укрепете любовните мускули с уникалния тренировъчен комплект от 3 части Lemon Kegel. Дайте на мускулите на тазовото си дъно тренировката, за която жадуваха, с 3 уреда с постепенно претегляне, за да увеличите леко интензивността на упражненията и сексуалното удоволствие. Комплектът от 3 части включва тежести от 45 g, 60 g и 75 g и пълна рутинна тренировка.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Size Queen Dildo 10 Inch Turquoise

    С огромен размер от 10 инча (25,5 см), този здрав и реалистичен звяр ще ви даде всичко, с което можете да се справите. Дори за размер Queen™.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics 5pcs Wearable Dilator Set

    Съживете и подсилете вагиналните мускули с контурирания комплект вагинален дилататор She-Ology™ от 5 части за носене. Уникално проектираните дилататорни комплекти от 5 части са ергономично извити и постепенно оразмерени, за да позволят нежна дилатация. Първокласните силиконови сонди имат извита основа за нежно поставяне и стимулация, в комбинация с мини куршум за засилено усещане!

    249 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Alpha Dual Cage Ring Black

    От свенливи начинаещи до еротични експерти, Alpha™ Liquid Silicone Dual Cage & Ring ще ви обвие плътно в удоволствие с ултра-плюшения, разтеглив усилващ пръстен. Закачливият пръстен е направен от ултра-еластичен течен силикон с дръзка клетка и дизайн на пръстена.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Няколко реда незалепващи мъниста за удоволствие. Този артикул разполага с най-съвременен чип памет, който ще възобнови работата си при последната използвана функция. Възстановете удоволствието, точно там, където сте спрели.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics The Gripper Deep Ass Grip

    Обичате ли умните магарета и искате едно за себе си? Този мастурбатор е това, което търсите! Той симулира анален секс и вътрешната му стимулираща текстура ще ви покаже нови висоти на екстаза. Мастурбаторът пасва удобно в ръката ви и плътно обхваща чувствителните зони, така че ще се почувствате като в истинско дупе. Насладете се на усещане за стягане, засмукване благодарение на затворения край и гениалната текстура.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Wristband Remote Curve Black

    Wristband Remote Curve е мощна закачка за бикини, съчетана с игриво дискретен контролер за маншет за приключенски търсачи на удоволствие. Стилният, но дискретен контролер за гривна улеснява вас или вашия любовник да контролирате интензитета на вибрациите с едно натискане на бутон.

    216,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotics Opulence

    Мощният масажор е създаден с гъвкаво тяло, което ви позволява лесно да контролирате стимулацията.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Stroke It Pussy/Ass

    Колекцията Stroke It ви предлага ръкава Pussy and Ass stroker, предназначен да развълнува любимите ви опции за галене. Гмурнете се дълбоко в над 1 килограм тежко удоволствие от поглаждането с две опции за влизане и ултра стегната текстурирана камера. Плюшеният двоен крайник ви дава най-доброто от двата свята с две реалистични опции за влизане. Без значение коя страна изберете, камерата с ултра стегната текстура създава приказка от удоволствие за всеки член, който желае да се вмъкне вътре.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Studs 8 Inch Skin

    Вие сте изцяло за размера на вашето удоволствие и CalExotics Silicone Studs 8” пристигна, за да достави разтърсващо изживяване, подходящо за всеки размер кралица. Донгът с истинско усещане е изработен с широк 8-инчов вал, реалистичен гъвкав дизайн и вендуза. Доставете удоволствието, за което жадувате, с 8-инчов донг с чувствен връх, текстурирана дръжка и реалистични топки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Cocky Cop Love Doll

    Любовната кукла Cocky Cop е готова да заключи и зареди вашето удоволствие. Вълнуващата мъжка секс кукла се отличава с реалистичен надуваем дизайн, лице в 4 цвята и твърд член, който винаги е готов за езда.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Cheap Thrills The First Time Skin

    Отдайте се на вълнуваща фантазия с Cheap Thrills® The First Time. Плюшен гланц PureSkinn® с анатомично правилна камера, реалистичен отвор и непокътнат химен. Дизайнът със затворен край осигурява превъзходно засмукване, докато камерата с уникална текстура и ултра мекият, разтеглив материал PureSkin® вълнуват с реално усещане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Brown

    Вие сте изцяло за размера на вашето удоволствие и CalExotics Silicone Studs 6” пристигнаха, за да осигурят разтърсващо изживяване, подходящи за всеки размер кралица. Донгът с истинско усещане е изработен с широк 6-инчов вал, реалистичен гъвкав дизайн и вендуза

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Stroke It Ass

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Size Queen Dildo 8 Inch Turquoise

    За Size Queen™, който знае точно какво иска, 8-инчовият Size Queen™ е с цели 8 инча (20,25 см) дълъг, с 10 инча (25,5 см) над целия размер за истинско удоволствие.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Stroke It Pussy

    Мощният ръкав Stroke It е тук, за да ви накара да се отдадете на вълнуващи мокри сънища и експлозивни финали.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Отдайте се на вълни от удоволствие, докато California Dreaming™ Surf City Centerfold ви дразни и гъделичка към екстаз. Мощният масажор с пръчици има 3 вълнуващи интензитета на туптяща пулсация и 10 функции на вибрация за едно удоволствие в живота.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Внесете малко магия в спалнята си с Enchanted Exciter. Пренесете се в страната на чудесата на удоволствието с 4 функции за въртене на вала, 4 функции за тласкане и 12 функции за снизходителна вибрация. Гъвкавият ствол и трептящото зайче се огъват и се движат заедно с тялото ви, за да осигурят интензивна G-точка и стимулация на клитора.

    249 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics The Gripper Deep Throat Grip

    Търсите това действие с дълбоко гърло? Gripper™ Deep Throat Grip е точно секс играчката, която търсите. Този мощен мастурбатор може да се използва самостоятелно или с помощта на партньор.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Studs 8 Inch Brown

    Вие сте изцяло за размера на вашето удоволствие и CalExotics Silicone Studs 8” пристигна, за да достави разтърсващо изживяване, подходящо за всеки размер кралица. Донгът с истинско усещане е изработен с широк 8-инчов вал, реалистичен гъвкав дизайн и вендуза. Доставете удоволствието, за което жадувате, с 8-инчов донг с чувствен връх, текстурирана поддръжка и реалистични топки.

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Силиконовият презареждаем French Kiss™ Enhancer използва перфектната комбинация от 12 функции на вибрация с трептящ пръстен за закачка, за да достави двойно по-голямо удоволствие от треперене на коленете. Еластичният двоен поддържащ пръстен е направен да засили удоволствието както за начинаещи, така и за еротични експерти.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Cheeky Buttplug Orange

    Хайде да играем! Включете се с линията анални тапи Cheeky™! Всяко парче има своя индивидуална текстура, а здравата основа с фланци с вендуза гарантира сигурна игра за възрастни с максимално сексуално здраве. За използване върху един партньор, но подобрени с играта на двойки, тези тъпи за дупе ще добавят малко вълнение към всяко време за игра.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Размийте още повече границите между удоволствието и болката с променящите играта Nipple Play® Weighted Dual Tier Nipple Clamps. Изследвайте повишено усещане с 2 регулируеми скоби за зърна, вълнуваща верига и уникално тегло. Затегнете палавите закопчалки към тялото си и се насладете на всеки прилив на стимулация

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Pearl Stroker Beads Large

    Basic Essentials™ са висококачествени, богати на функции продукти за двойки, които подобряват правенето на любов - на страхотна цена! Чудесно допълнение към всяка колекция играчки, Basic Essentials™ Pearl Stroker Beads е красив, мистичен набор от перли, които подобряват и стимулират. Гладки, удобни и еластични, удоволствието ще бъде изцяло ваше с тези перлени панталони.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Nipple Grips Crossbar Nipple Vices

    Мегеметата за зърна с напречна греда за захващане за зърна са предназначени за мощна игра на зърната. Завъртете двойните винтове и позволете на двойните напречни пръти да се затегнат все по-здраво върху зърната ви за невероятно приятно усещане.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Губиш играчките си, когато си губиш ума? Slay® #SpinMe се доставя с усъвършенстван кабел за изваждане, който гарантира, че вашето устройство винаги е близо до вас. Наистина уникалният дизайн позволява въртеливо движение и тази играчка за възрастни с невероятна текстура може да се управлява със или без дистанционно управление, така че можете да дадете на партньора си силата да контролира вашето удоволствие - от разстояние до 30 фута!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Отдайте се на своята магическа страна и хвърлете заклинание за безкрайно удоволствие с Pretty Little Wands Bubbly. Издигнете се към нови висоти на удоволствието с уникалния тънък масажор, пълен с 10 скорости на вибрация, многопосочно гъвкаво тяло и снизходителен двустранен дизайн.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 193 до 224 от общо 370

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули