×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за взискателни

Обекти 97 до 128 от общо 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 е най-новата версия на оригиналния Furious Rabbit: тази версия 2.0 има мощен двоен двигател и полуреалистичен дизайн. Този тласкащ вибратор е 3-в-1: бутаща глава, въртящи се перли и вибриращи уши. В допълнение, натискащият вибратор стимулира G-точката, докато вибриращите уши стимулират клитора.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Mystim Terrific Truman е оформен според природата. След чий? Ние не предаваме. Гордо дълъг 27 см и дебел до 4,3 см, атрактивният вибратор ви кара да искате повече. Предлага се в палаво розово, наситено лилаво и среднощно небе. Тайно и тихо, страхотният Труман знае перфектно как да ви достави удоволствие много дискретно.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Представяме Ви Booty Beads - най-разнообразната и гъвкава анална играчка на планетата - СЕГА ПОЗАРАЗДВАЕМА!

    157,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на малките електромагнитни задвижвания и увеличава мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СВОБОДАТА СИ С DOXY NUMBER 3R - ИГРАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ, ТЪЙ КАТО СЕ ИЗХВЪРЛЯМЕ ОТ КАБЕЛА.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Twenty One предлага най-доброто женско удоволствие. С перфектния размер и форма, той е проектиран да осигури прецизна стимулация чрез своите 7 модела и 3 интензитета на вибрация. Отдайте се на безкрайното удоволствие от Twenty One.

    115,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие на възрастните. Шиацу има страхотен дизайн, което прави много желана играчка, а форматът му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya Wave Black

    Приливна вълна от умопомрачително удоволствие.

    839 лв.

    519 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Внимателно изваяната форма на Sway и тътнещите вибрации във всеки край са проектирани да достигнат до всички ваши най-приятни точки, както отвътре, така и отвън. Плавната извивка и повдигнатата точка на стимулация в единия край са идеални за G-точка и изследване на клитора, докато по-големият, по-изпъкнал край е перфектен за игра на P-точката и удоволствие на цялото тяло. Допълнителният бонус от луксозни усещания за затопляне осигурява релаксиращо и комфортно изживяване за всички потребители.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Date Night Set

    Date Night ви предлага мощни, смесени оргазми за двама със заешки вибратор Nova 2 и вибриращ пръстен за пенис Pivot. Този ексклузивен подаръчен комплект е за извличане на максимума от любовната игра и извличане на удоволствие през цялата нощ. Идеалното сдвояване за изследване на вашите нужди и желания.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Trysta Violet

    Насочен въртящ се вибратор на G-точката.

    259 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Представяме ви Feisty – удрящият вибратор на Pillow Talk, който не познава граници! Feisty е идеалният вибратор за тези, които търсят уникално изживяване. Невероятният вмъкващ се тласкащ вал има 2 скорости и 3 динамични функции на вибрации и тласъци за непрекъснато удоволствие. Насладете се на мекия силиконов материал, който е безопасен за тялото за използване върху всички ваши деликатни зони. Стилната омекотена текстурирана дръжка позволява удобно захващане и лесно маневриране. Той също така е оборудван с подвижна капачка, пълна с ослепителен кристал Swarovski за дискретно съхранение и пътуване/хигиенни цели.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Проектиран за мускулна стимулация и дълбок масаж на тъканите, VersaWand от Bodywand отпуска най-напрегнатите ви мускули, оставяйки ви освежени и готови за активност. VersaWand идва в комплект с шест приставки за насочване към определени стави и мускули за концентрирано подмладяване и релаксация.

    799 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Ombra Pink

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие за възрастни. Ombra има луксозен външен вид, което го прави много секси, а динамичната му форма ще ви накара да достигнете невъобразими висоти на екстаз.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Светът на MEA се върти около вас и това във времето възниква от най-чувствените ви мечти. Почувствайте топлия галещ вятър и изследвайте пейзажа от хълмовете и морето от нежно ухаещи цветя. След това – гмурнете се в бистро, безкрайно дълбоко езеро, цялата вода се вълни кадифено по брега.

    499 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на традиционните електромагнитни задвижвания и издига мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    Не ме гледай, само ме докосвай!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Размерът има ли значение? Зависи какво искаш. Ако искате да сте по-влажни, по-въодушевени и да изпитате по-дълбоки усещания от всякога, тогава искате дълго, силно настроение, което ще удари вашата а-точка, зоната близо до шийката на матката, за която е доказано, че се усилва възбуда.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Flexi Fabbit на Dorcel е най-новата ултра-гъвкава играчка, която стимулира клитора и G-точката едновременно. Неговите мощни вибрации и текстурирана повърхност ще осигурят на потребителя моменти на интензивно удоволствие.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Внесете малко магия в спалнята си с Enchanted Exciter. Пренесете се в страната на чудесата на удоволствието с 4 функции за въртене на вала, 4 функции за тласкане и 12 функции за снизходителна вибрация. Гъвкавият ствол и трептящото зайче се огъват и се движат заедно с тялото ви, за да осигурят интензивна G-точка и стимулация на клитора.

    249 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Светът на MEA се върти около вас и в същото време възниква от най-чувствените ви мечти. Почувствайте топлия галещ вятър и изследвайте пейзаж от хълмове и морета от нежно ухаещи цветя. След това – гмурнете се в бистро, безкрайно дълбоко езеро, чиято вода се вълни кадифено по брега.

    499 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Cato Purple

    Акумулаторният силиконов G-spot заек с пулсова вълна (Cato) съдържа 10-функционален накрайник за пулсова вълна и вибриращ g-точка, плюс 10-функционален специален вибратор за клитора, Cato ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те нови поколения f-1 мотора ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Niva Purple

    Въртящият се на 360 градуса акумулаторен силиконов точков заек (Niva) съдържа 10-функционален, 360-градусов многопосочен въртящ се накрайник за g-точка, 10-функционален вибриращ g-точка и 10-функционални вибратори за клитора. Niva ще задоволи най-съкровеното ви желание.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Наслаждава едновременно вагината, G-точката, клитора и ануса!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Вечните и незабавно разпознаваеми емблематични линии и впечатляваща сила на Rock Chick Diva обхващат ненадминато изпълнение, за да ви отведат до друго ниво на оргазма.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Класическият вибратор за G-точка от колекцията Get Real от TOYJOY е качествен вибратор с невероятни умения и тръпка, за да осигури неограничено интимно удоволствие. Дизайнът има ергономично извит ствол, който без усилие ще уцели G-точката със сензационна прецизност. Този доставчик на удоволствие има реалистичен силует с реалистични детайли като пулсиращи вени и подчертан връх.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Zoa Raspberry

    ZOA, за жената, която харесва силата и финеса. Неговият изискан и уникален дизайн ще пасне перфектно на вашите вагинални извивки, покривайки едновременно клитора, срамните устни и перинеума. Приятният му захват ще позволи прецизно и безпроблемно позициониране върху предпочитаните от вас зони. Неговият мощен мотор предлага десет режима на диво вълнуващи вибрации, които ще ви придружат до множество запомнящи се оргазми. Бързо ще се превърне в един от любимите ви!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Sanya Black

    За жената, която желае върховната финес, SANYA предлага мекота, комфорт и гъвкавост. Неговият луксозен и ергономичен дизайн, съчетан с неговата сила, ще задоволи всички ваши желания. Финесът на неговите вибрации ще ви даде гама от вълнуващите усещания, които ще ви отведат до върха на вагиналното или клиторното удоволствие. Гарантирана тръпка със стил!

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Twist за 4 начина за игра! Nexus Revo Twist е взаимозаменяема въртяща се и вибрираща секс играчка, която може да се използва по 4 различни начина. От единия край има 6-степенна вибрираща задница, а от другата е 2-скоростен въртящ се вал. Поставете в двете посоки за едновременна стимулация на ануса и перинеума.

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Mira Pink

    Въртящият се акумулаторен силиконов заек за g-точка (Mira) съдържа 10 функционални въртящи се перли в стимулатора на g-точката, плюс 10 функционални вибриращи накрайника на g-точката и 10-функционален специален вибратор за клитора, Mira ще задоволи най-съкровеното ви желание. 3-те мотора f-1 от ново поколение ще ви дадат над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете. дават ви над 1000 възможни уникални настройки, с които да играете.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Miyo Purple

    MIYO е създаден за жената, който обича да удвоява удоволствието си! Той ще пасне идеално в областта на клитора, независимо от вашата форма, като същевременно интензивно стимулира вагиналната зона и G-точката. Неговият лесен и удобен захват ще ви позволи да избягате в най-смялите си фантазии и да достигнете върха с множество оргазми. Сексуалната възбуда на върха!

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    OhMyC е безшумна секс играчка за масаж на клитора за собственици на вулва. Тази външна секс играчка се побира в дланта ви и разполага с въртяща се перла, която прецизно и директно масажира вашия клитор.

    659 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 97 до 128 от общо 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули