×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за взискателни

Обекти 65 до 96 от общо 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това стимулиране на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise целият клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционални вибрации. Този безшумен масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване на звук. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    За жени, които няма да се задоволят с нищо по-малко от всепризнатия орален секс, ORA 3 ви позволява да се спрете в момента на истинско блаженство. Технологията PreMotion използва по-твърдо и прецизно въртеливо движение на издатината за 25% по-бързо реално усещане за орална стимулация. Удоволствието се върти и вибрира като език, но по-добре. Най-интуитивният орален секс симулатор в света предлага усещане за орален секс, който ще ви накара да се върнете отново и отново.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Enora Black

    Двустранната пръчка и вибратор с импулсна вълна ENORA разполага с 10-функционална вибрираща глава на пръчка и 10-функционална вибрираща ръкохватка с пулсова вълна, което прави перфектен инструмент за удоволствие във всички направления. Двата мотора ще ви дадат над 100 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iRide Pink

    Яздете го, люлеете го или го карайте! iRide е мощно ново движение в играчките. Вие контролирате ритъма, скоростта и усещането със самото движение на тялото си, освобождавайки ръцете си за по-важни, вълнуващи неща! Има дори две независимо контролирани вибриращи зони на 3 нива, насочени директно към двете ви най-ерогенни зони! Естествено извитият дизайн позволява чувствено ритмично движение, докато подплатената възглавница осигурява меко и гладко возене. Предлага се в прозрачна опаковка. Създаден да издържи с най-висококачествените материали, познати на играчките, ще монтирате iRide удобно и ще се разтърсите до екстаз

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Яхнете вълните на удоволствието – сега с допълнителна функция за затопляне и облизване! Иновативната вибровъзглавница vibepad 2 има 2 мотора и 2 анатомично оформени, стимулиращи вълни, които се адаптират перфектно към вагината, клитора и ануса. И двете вълни имат 7 мощни режима на вибрация – по-голямата вълна също се отличава с интегрирания си виброезик (7 режима на облизване), а по-малката вълна има допълнителна функция за затопляне (макс. 55°C).

    579 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата за удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да се държи на мястото.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Лилав вибратор Infinite Thrusting Sex Machine. Този голям вибратор позволява на въображението ви да се развихри с истински фантазии, докато натиска леко или силно в зависимост от вашето желание. Доближете се максимално до усещането за истинско проникване с луксозно мек силиконов ствол, който се плъзга навътре и навън с избраната от вас скорост, с интензивни вибрации, които ще ви изпратят докрай. Размер 11,75 инча на 1,5 инча, обхват на тласкане 3,5 инча.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата на удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да ги държи на място.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four се състои от 4 взаимозаменяеми най-продавани силиконови продукта. Насладете се на максимално разнообразие и многостранна стимулация със заешки, анален и натиск вълнен вибратор и с масажора.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Blue

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се използват като нищо друго.

    509 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Смучене, близане, вибриране! 216 оргазъм, който никога не сте опитвали.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Никога досега не сте усещали пръчка като VIM. Повечето пръчици доставят чиста сила и нищо друго. При ниските си настройки те са жужащи или дразнещи. VIM разполага с първия в индустрията претеглен двигател, който добавя шумни вибрации при всякаква скорост, включително и най-нежната.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Nami Black

    NAMI е нов обрат на нашата двустранна масажна пръчка VIVE019. С два 10-функционални мотора от ново поколение F1 и неговите усъвършенствани технологии (Двата мотора могат да се управляват независимо).

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие за възрастни. Shiatsu има страхотен дизайн, което го прави много желана играчка, а формата му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, трето поколение, впечатляващо умна играчка, голямо удоволствие както за жени, така и за мъже.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това чувство на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition ви предлага момент на магия със стил. Подобно на вас, тази играчка е истински оригинален: перфектната комбинация от елегантност, простота и удоволствие.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Чрез иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2-Way Wand е точно това, което звучи, уникална играчка, която има глава и опашка. Едната страна разполага с класическа масажна глава с пръчка, чудесна за външна стимулация, а другата страна разполага с ергономична форма, чудесна за насочване към G-точката. Луксозната 2-посочна пръчка има два отделни мотора, изработена е от безопасен за тялото силикон и може да се зарежда през USB.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Наистина универсален! Тази играчка има двойна плътност, нагънат, огъващ се, вибриращ вал. Може да се използва вагинално или анално, вътрешно или външно. Дръжката прави управлението лесно, независимо дали се използва самостоятелно или с партньор. 6 настройки на вибрация за избор.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani 2 Red

    Tiani™ 2 Design Edition е подобрената версия на надстройката с Red Dot масажор за двойки, предназначен за жени, които да носите, когато правите любов.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Тройна стимулация с изключително мощни вибрации!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на малките електромагнитни задвижвания и увеличава мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Pearl2 е технологично усъвършенстван вибратор на G-точката с чувствителна на допир технология. Може да се използва за самостоятелна игра, игра на двойки от разстояние или можете да се свържете с любимата си еротика.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Да създадем настроение. Първо, вълнуващо засмукване за увеличаване на притока на кръв и чувствителността. След това, след като откриете усещането за засмукване, което издълбавате, е време да си поиграете с 6-те различни модела на засмукване. И накрая, но със сигурност не на последно място, към чувствения език, който се движи и вибрира по 6 незабравими начина. Сега това е едно приятно изживяване, създадено само за вас!

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Освен иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 вибрационни функции, 3 скорости на поглаждане, 2 мощни мотора – всичко това допринася за едно божествено щастливо rabbit® преживяване. Проектиран с формован връх, който гали вашата G-точка с кадифено докосване, това зайче е нетърпеливо да достави оргазмен екстаз.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Pink

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Приливна вълна от умопомрачително удоволствие.

    839 лв.

    519 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    KING прилага собствената иновативна технология PowerThrust на ZALO за интегриране на високопроизводителни двигателни системи и прецизни електрически задвижващи структури. Той нарушава ограниченията на малките електромагнитни задвижвания и увеличава мощността на двигателя на ново ниво. С честота на тласкане до 40 пъти/секунда, King ви носи най-мощното оргазмено изживяване.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули