×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за взискателни

Обекти 33 до 64 от общо 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit е вибратор със стимулатор на клитора, предназначен за игриво удоволствие. Лилаво оцветеният дизайн е направен от TPE и включва уникално избутващо движение нагоре и надолу на вала.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Една цел. Два вида стимулация. Най-мощният минивибратор от We-Vibe и оригиналният Womanizer Premium сега са комбинирани в един изключителен бокссет. Създаден, за да отпразнува обединението на двете марки.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Прекрасни вълни на натиск изпитват клитора с 11 интензитета без контакт. Love Breeze също ще ви вдъхнови със своята мека силиконова глава, акумулаторна батерия и ергономично, водоустойчиво покритие.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Никога не сте усещали нещо подобно на интензивната сила на тласкане на този секс трион! Този ол инклузив пакет има всичко, от което се нуждаете, за да бъдете удряни от жилест вибратор с до 2000 RPM. Вашето натискане на спусъка контролира скоростта, така че можете да играете с бавно, чувствено завинтване или бързо, яростно цакане. Предпазен превключвател гарантира, че нещата няма да излязат извън контрол! Включеният вибратор е дебел и текстуриран за огромно удовлетворение, но също така се огъва драматично в идеалната ви форма!

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium eco

    Взехме всичко, което направи нашия водещ продукт, Womanizer PREMIUM, толкова добър, и намалихме възможно най-много пластмаса. Естествено, той има същите 12 нива на интензитет, презарежда се през USB и е устойчив на пръски. Добър за планетата, НЕВЕРОЯТЕН за вашето тяло, това е перфектната секс играчка за природосъобразните.

    729 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Lush Kira Velvet

    Готови ли сте за неограничени възможности за удоволствие? Lush Kira rabbit vibe разполага с две точки на вибрация и тласък, въртящ се, затоплящ вал. Заешките уши предлагат стимулация на клитора със съраунд звук. Kira предоставя 7 вибрационни функции, предлагащи много възможности за избор! Силиконът UltraSilk е приятен на тялото ви. USB магнитна акумулаторна батерия и е устойчива на пръски за лесно почистване.

    216,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Класическият вибратор с топ технология за реалистични усещания!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Динамично тласкане, вибриране и въртяща се стимулация за едно вълнуващо интимно изживяване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Pink

    Rabbit се насочва към вашия клитор, G-точка и задната врата за тройна стимулация! Достигнете нови висоти на еротичния екстаз, тъй като този многофункционален вибратор е насочен към най-чувствителните ви ерогенни зони! Най-дивият силиконов заек на Адам и Ева отива по-далеч от всякога, за да тества вашите граници на удоволствие.

    174,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Разпалете сексуалния си живот с шумни вибрации, на които и двамата ще се насладите. Запознайте се с перфектната си половинка. Match е вибратор за двойки, който се носи по време на секс, осигурявайки интензивна стимулация и шумни вибрации както на G-точката, така и на клитора.

    469 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Никога досега не сте усещали пръчка като VIM. Повечето пръчици доставят чиста сила и нищо друго. При ниските си настройки те са жужащи или дразнещи. VIM разполага с първия в индустрията претеглен двигател, който доставя шумни вибрации при всякаква скорост, включително и най-нежната.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson The Naturals Vibrating Double Penetrator

    Този вибриращ двоен пенетратор предлага двойна вагинална и анална игра, изработен от гума с реалистично усещане! Вагиналният донг е с дължина 5 инча и има обиколка 5 инча. Аналният донг е с дължина 5 инча и има обиколка 3,5 инча. Този донг "Naturals" има реалистичен стил и дебели вени за допълнително удоволствие, с усукващо се дъно, за да го включите!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Vibrating Ass Thruster е най-модерната безжична вибрация за анално тласкане, която някога сме проектирали! На пръв поглед може да сбъркате дискретния цилиндър с обикновен Bluetooth високоговорител, но след като развиете капака и прикрепите затоплящия вибратор и основата на вендузата, ще сте готови за диво каране! Със седем невероятни модела на вибрации и седем вълнуващи режима на тласкане, от които да избирате, възможностите за удоволствие са безкрайни!

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    За интензивен масаж на цяло тяло и интимни зони!

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Nora Vibrator

    Оригиналният Bluetooth заешки вибратор.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Масажната пръчка за много елегантен релакс!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Изненадайте любимия си с тази красива любовна кутия и се насладете заедно на различните играчки и аксесоари! Подаръчният комплект 14 Days of Love се състои от кутия във формата на сърце с 14 отделения. Отваряйте по едно отделение всеки ден и експериментирайте с нова играчка всеки ден. Този комплект е идеален, за да направите сексуалния си живот още по-вълнуващ и да опитвате нещо ново всеки ден в продължение на две седмици. Красивият дизайн на кутията прави този комплект идеален подарък за всеки повод.

    269 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    King Cock Plus® Thrusting Cock With Balls е наистина тройна заплаха, която включва 1” дълбоко бутално движение, задвижвано от бутане, вътрешно затопляне до телесна температура за минути и мощни стимулиращи вибрации за най-доброто изживяване. Удоволствието от тласкане е проектирано да реагира естествено, като масажира всяко ваше движение - бързо или бавно.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense USB Bluetooth Adapter

    USB bluetooth адаптер за продуктите на Lovense.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Най-новото попълнение към семейството на Revo се възползва от пръстен с двоен петел, за да ви държи по-здраво и по-дълго!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Nova 2

    Изпитайте смесен оргазъм - новата и подобрена Nova се огъва с вас, поддържайки постоянен контакт с клитора ви, като същевременно стимулира вашата G-точка.

    419 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Елегантният Trinity от колекцията Caresse by TOYJOY е усещане за тройно удоволствие, което осигурява не веднъж, не два пъти, а три пъти невероятното удоволствие. Дизайнът има елегантен ствол, мощен стимулатор на клитора и секси гъделичкане на задната врата; което означава, че шикозният Trinity наистина покрива всички ваши горещи точки!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Какво по-добро от свирка? Духалка с вибрации!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys XXL Vibrator

    Този вибратор е играчка за мъже и жени професионалисти в секса. С рекордната дължина от 31 см определено е еротично предизвикателство, а задоволяващият диаметър от 6 см допълва удоволствието перфектно. Който иска да изпробва този XXL вибратор определено трябва да използва лубрикант на водна основа. Това ще направи гладката, мека повърхност изключително хлъзгава, така че да е по-лесно за него да разтегне отворите за удоволствие, така че да може да изследва вагиналните или аналните дълбочини. Дори ако размерите на играчката са много по-големи от средния пенис, останалата част от играчката е напълно реалистична, защото има големи вени, които покриват цялата повърхност на вибратора, и ясно изразен гланц.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Вече се предлага и като Black Edition: Mystim E-Stim Vibes комбинира вибрация и електрическа стимулация в едно устройство: Electric Eric вибрира, изтръпва и пулсира напълно сам.

    369 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Enora Purple

    Двустранната пръчка и вибратор с импулсна вълна ENORA разполага с 10-функционална вибрираща глава на пръчка и 10-функционална вибрираща ръкохватка с пулсова вълна, което го прави перфектен инструмент за удоволствие във всички направления. Двата мотора ще ви дадат над 100 възможни уникални настройки, с които да играете.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani 2 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition е подобрената версия на надстройката с Red Dot масажор за двойки, предназначен за жени, които да носите, когато правите любов.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink

    My Secret Vibrating Panty Set поставя силата за удоволствието на върха на пръстите ви с мощен вибриращ куршум, който се вписва дискретно в дантелени бикини със странична връзка, за да се държи на мястото.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise стимулира целия клитор - дори частите, които не виждате - с нежни звукови вълни вместо конвенционалните вибрации. Този безшумен звуков масажор предлага изцяло нов оргазъм, продължителна кулминация след чувствено натрупване. Неговият гладък, водоустойчив дизайн е направен от едно парче първокласен силикон, което прави SONA Cruise невероятно лесен за почистване и мек на допир. И тъй като не контактува директно с клитора, може да се използва за генериране на множество оргазми отново и отново без никакъв дискомфорт.

    579 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    ...точно както подсказва името! Това е задължителен аксесоар за легло, ако искате да е по-голямо и по-добро.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Представяме Ви Booty Beads - най-разнообразната и гъвкава анална играчка на планетата - СЕГА ПОЗАРАЗДВАЕМА!

    157,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули