×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори гладкo

Обекти 129 до 160 от общо 320

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Furious Rabbit 2.0 е най-новата версия на оригиналния Furious Rabbit: тази версия 2.0 има мощен двоен двигател и полуреалистичен дизайн. Този тласкащ вибратор е 3-в-1: бутаща глава, въртящи се перли и вибриращи уши. В допълнение, натискащият вибратор стимулира G-точката, докато вибриращите уши стимулират клитора.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и гледка като клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover е оборудван с два мотора, един в клиторния стимулатор и един в вала. Извитият връх на ствола на вибратора идеално масажира G-точката. И двата мотора се управляват поотделно - чрез контролния панел или чрез Bluetooth приложението. В допълнение, Hot Lover осигурява допълнително измерение: този вибратор със заек може да се нагрее до 40 градуса. Отпускането на мускулите на тазовото дъно и засиленото кръвообращение ще осигурят засилено изживяване на удоволствие и проникването ще се чувства по-комфортно.

    116,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Priya Vibe with Flipping Movement Tongue Purple

    Priya няма нищо повече и нищо по-малко от 3 двигателя, мощни и създадени за грубо удоволствие.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Приливна вълна от умопомрачително удоволствие.

    839 лв.

    519 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещания и три пъти повече удоволствие!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    По-широкият връх търси вътрешни сладки точки, докато 3 настройки на вибрация в ушите обгръщат клитора за смесено блаженство.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    О, Казанова! Чувствената френска целувка™ Casanova е неустоим трептящ тийзър с мощен вибриращ куршум, превърнал в наистина страстно време за игра. Това мощно вибриране ще ви покаже истински екстаз с всяко трепване на езика, двойни вибрационни двигатели и 12 функции на вибрация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Remote Duo Pleaser от Vibes of Love е двоен угодник с форма на пениса, за да се наслаждавате във влагалището и прикрепен стимулатор за клитора с правилните извивки, за да докоснете клитора и да прехвърлите вибрациите. 9-те различни модела на вибрации се разпространяват в цялата играчка и могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление. Remote Duo Pleaser може да се презарежда с включения магнитен USB-кабел и може безопасно да се използва във вана или душ, тъй като е водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Интензивно забавление с тласкане и въртене!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova съблазнява клитора с чувствени въздушни импулсни вълни, докато благодарение на G-точката с мощни вибрации. Благодарение на еластичната верижна връзка, силиконовият вибратор се адаптира към вашата анатомия, за да ви зарадва с перфектна стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговият гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth G-Spot Dual Vibrator Purple

    Търсите ли вибратор, който никога няма да ви разочарова? Ето ви го! Paloqueth G-Spot Dual Vibrator ще стимулира както G-точката, така и клитора със 7 режима на интензивна вибрация, които ще ви докарат не само до кипене, но и до върха. Неговата мека силиконова повърхност е приятна на допир и в същото време безопасна за тялото. Направи си играчка, която ще ти даде най-добрите оргазмени изживявания!

    124,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Най-новият ни двоен вибратор IDA™ Wave, свързан с приложение, с патентованата технология WaveMotion™ на LELO, се очертава като икона на удоволствието, което никога не разочарова, идеално за сексуално събуждане според вашите условия.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Minds of Love Timo Black

    Мощен вибратор с гъделичкане на клитора и дистанционно управление. Върхът и гъделът на клитора са идеални за стимулиране на G-точката и клитора. 2 мощни мотора с 10 функции (вибриращи и пулсиращи режими) осигуряват изключителна стимулация. Включена е сатенена торбичка за съхранение. Материал: силикон, мек, гъвкав, без мирис, лесен за почистване, водоустойчив, лесна работа с помощта на бутона за включване/изключване или удобно с помощта на дистанционното управление, зарежда се с помощта на USB кабел (адаптерът не е включен).

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Carina Black

    Отдайте се на удоволствието от секс играчка като никой друг с този акумулаторен вибратор със заек. Този вибратор стимулира клитора и G-точката едновременно с мощна функция за вибриране и загряване на температурата, която осигурява реалистични сексуални усещания.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Bunny & Clyde е мощен вибратор за зайци с 10 режима на "потупване" и 10 режима на вибрация. Стволът на вибратора за зайци е оборудван с функция за потупване, която се движи отляво надясно и стимулира G-точката. По-малкият ствол има функция на вибрация и стимулира клитора. Вибраторът има 2 мотора, които се управляват независимо.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложение, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Soft Touch дарител на радост!

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговия гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave стимулират G-точката и клитора едновременно. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява устройството за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Този вибратор за двойка радва и двамата партньори едновременно. Играчката разполага с два вътрешни мотора за целенасочено удоволствие и има 12 режима на вибрация за максимално удоволствие.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Размерът има ли значение? Зависи какво искаш. Ако искате да сте по-влажни, по-въодушевени и да изпитате по-дълбоки усещания от всякога, тогава искате дълго, силно настроение, което ще удари вашата а-точка, зоната близо до шийката на матката, за което е показано, че се усилва възбуда.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Funky Rabbit е забавен, мощен вибратор в ярки цветове. Дизайнът включва клиторален стимулатор в стил заек. Вибраторът е безопасен за тялото, устойчив е на пръски и е изработен от 100% чист силикон. Насладете се на 4 различни режима на вибрация и 3 различни нива на скорост. Отдайте се на удоволствието и вземете Funky!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Couply има тяло с инжектиран течен силикон unibody, което означава, че течният силикон се инжектира през калъп в едно цяло, без фуги или отвори, няма да намерите онези досадни следи, които обикновено можем да намерим в този тип играчки. Благодарение на това той е и напълно гъвкав, така че можете да го поставите в най-удобната и приятна позиция.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Този вибратор с два мотора ще усетите как главата на вала му се нагрява. Докато нежната топлина се излъчва през вас, неговият извит връх на G-точката и мощният стимулатор на клитора разтриват вашите горещи точки по правилния начин! USB акумулаторен и водоустойчив вибратор за едновременни вътрешни и външни усещания и ще ви достави цялото естествено удоволствие, което заслужавате!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya Wave Black

    Приливна вълна от умопомрачително удоволствие.

    839 лв.

    519 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb е заешки вибратор с технология Pleasure Air. Това включва вътрешен вибратор на G-точката и външна глава за стимулиране на засмукване на клитора, които се комбинират, за да дадат два вида стимулация, както отвътре, така и отвън, за мощни, смесени оргазми. Той предлага 10 нива на засмукване, 3 скорости на вибрации, 7 модела на вибрации и заключване при пътуване. Той е презареждаем и водоустойчив.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Felix Purple

    Този гладък силиконов вибратор със заек има 30 скорости на вибрация, за да ви осигури интензивно ниво на удоволствие, когато пожелаете. Тази красива атмосфера ще погъделичка клитора ви с интензивните си мощни заешки уши. Извитият ствол на вибратора е проектиран да масажира вашата G-точка с уникалната си въртяща се функция вътре в ствола. Играчката е изработена от висококачествен, мек на допир силикон, който осигурява секси, копринено усещане, за да ви остави напълно доволни през цялата нощ.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Dual Explorer има 9 режима на вибрация и 9 настройки за тласкане нагоре и надолу за стимулиране на всички ерогенни зони. Стимулаторът е много гъвкав и може да осигури стимулация на вагината, клитора, ануса, перинеума и зърната.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 320

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули