×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори гладкo

Обекти 97 до 128 от общо 326

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Brighty е силиконов двоен вибратор с 2 вибриращи мотора и 30 вида вибрации. Може да стимулира едновременно g-точката и клитора, а меката му повърхност от висококачествен силикон ще достигне до всяка жена. Вълнувайте се!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Приложението Air Pump Bunny 5 Connect е невероятно гъвкаво: оставете се да се поглезите с вибрации от два мощни мотора и чувствено изпълнени с надуваемия връх на вала. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Изживейте двойно по-голямо фантастично забавление! Тази акумулаторна силиконова играчка с два края ви позволява да се наслаждавате на силни вибрации на пръчката от едната страна и на тръпката от въртящата се вибрираща нагрята дръжка от другата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Crush

    Dual Crush съчетава стимулираща вълнова технология с извит, вибриращ вал, изработен от еластичен силикон. Както клиторът, така и G-точката могат да бъдат стимулирани с интензивни вибрации чрез интуитивния контролен панел.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    TPR вибратор заек с телесен цвят с два мотора. Едната на върха на ствола, другата вътре в клиторния стимулатор с форма на зайче. Това е прекрасен вибратор с голям накрайник на G-точката и много силен стимулатор на клитора за едновременна вагинална и клиторна стимулация за двойно повече удоволствие.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Открийте двойното проникване както никога досега с Orgasmic Double Do, уникалният двоен вибратор и вибратор в 1. Този двоен вибратор има две различни глави с двигатели, които осигуряват мощни вибрации. Едната глава предлага 9 режима на тласкане нагоре и надолу, докато другата глава осигурява 9 режима на вибрация, идеални за анална, вагинална и клиторна стимулация. Вибраторът има огъващо се тяло, което запомня позицията и формата. В допълнение, двойният вибратор и вибратор в 1 може да се използва за неограничено забавление, тъй като е напълно зареждащ се през USB.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Вибраторът за двойки Zuna е идеалната играчка за двойки, които искат да опитат нещо ново. Той е специално създаден да стимулира и двамата партньори по време на проникване. Вибраторът се носи от партньорката. Тесният край се вкарва вагинално, а другият край докосва клитора. Това осигурява както G-точката, така и стимулацията на клитора.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Тройна 10-скоростна стимулация в мощен малък пакет! Една дебела текстурирана дръжка с възхитително плътна обиколка е изправена пред двойни тънки дръжка, които се разпръскват като въдица, за да ви обгърнат в чисто удоволствие от всички посоки.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Angus е вибратор, достоен да бъде в семейството на TardeNoche, има двойна система, тоест има 2 мощни мотора, с които да се наслаждавате максимално.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    ENIGMA е луксозен звуков масажор с двойно действие, предназначен да дразни както целия клитор - неговите видими и невидими части - така и G-точката, за толкова силен оргазъм, че ще си помислите, че сте напуснали тази планета. Отличаващ се с най-добрите звукови вълни от външната страна на клитора и нежни пулсации на вътрешната ръка в тялото ви, ENIGMA™ трепти на всички правилни места за оргазъм, който няма да забравите.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sunray Berry

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложението, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Нашият заешки вибратор Embrace Me стимулира клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържащия си пръстен, вибраторът съчетава практическа лекота на използване с пълно стимулиране на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и глези както клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    Неговата изключително силна вибрация едновременно глези G-точката и клитора ви – и всичко това без предпазна мрежа.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some е първокласна колекция за почитателите на удоволствията, които жадуват за вълнение, удовлетворение и секси самозадоволяване. Колекцията 3Some поставя забавлението във функция с умни интимни артикули, които предлагат множество начини да се насладите на усещанията и три пъти повече удоволствие!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Тройна стимулация с изключително мощни вибрации!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Със своята извита дръжка, този мощен, нагряван силиконов вибратор умело стимулира G-точката с успокояващ затоплящ ефект. Този уникален и релаксиращ вибратор позволява на мускулите да се отпуснат, докато притока на кръв достигне пика си в приятна игра.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    С 3 мотора, силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 3 разваля всичките ви горещи точки: използвайте като вибратор за легнало положение, вибратор с вълна на натиск или вибратор на G-точката за пълно разнообразие, когато се наслаждавате на времето сами.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL е вибратор за двойки, както за нея, така и за него. Специалната му форма позволява и двамата членове на двойката да бъдат стимулирани със зрелищни вибрации по време на секс. Жената носи вибратора по време на секс, така че да стимулира не само G-точката и клитора, но и пениса на партньора. По-тънкият край на тази доставяща удоволствие сексуална уелнес играчка първо се вкарва във влагалището, а по-големият край се поставя върху клитора.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Bruno Purple

    Вечерите ви самотни ли са? Спрете и вземете Bruno, достъпен вибратор, който гъделичка както външната, така и вътрешната част на вагината! Накрайникът за стимулиране на G-точката е с приятна текстура и умело извит. Ще се влюбите в мекия силикон от пръв допир, както и веднага ще овладеете лесната работа. Направете нещо за себе си и поканете своя вълнуващ приятел Бруно в спалнята си!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 вибрационни функции, 3 скорости на поглаждане, 2 мощни мотора – всичко това допринася за едно божествено щастливо rabbit® преживяване. Проектиран с формован връх, който гали вашата G-точка с кадифено докосване, това зайче е нетърпеливо да достави оргазмен екстаз.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    ENIGMA е луксозен звуков масажор с двойно действие, предназначен да дразни целия клитор - неговите видими и невидими части - така и G-точката, за толкова силен оргазъм, че ще си помислите, че сте напуснали тази планета. Отличаващ се с най-добрите звукови вълни от външната страна на клитора и нежни пулсации на вътрешната ръка в тялото ви, ENIGMA™ трепти на всички правилни места за оргазъм, които няма да забравите.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Love Red

    В допълнение към прекрасните вълни на натиск, Dual Love със своя вибриращ прав вал предлага още една стимулираща опция. Устройството ще ви впечатли и с управлението си чрез приложение и меко силиконово покритие.

    166,90 лв.

    95,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex Red

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава еднакво, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Ултра-женствената Butterfly Kiss е най-доброто средство за чувствено удоволствие за нея. Многоскоростният, мощен стимулатор е супер мек и деликатно извит, за да възбуди, масажира и стимулира вашите интимни сладки точки. Използвайте го, за да изследвате най-смелите си фантазии и еротични мечти.

    49,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Неговите два мощни мотора ще ви осигурят двойна наслада.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave насърчават едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Double Flex Violet

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Elmer Purple

    Може би най-луксозният и стилен вибратор на пазара! Този вибратор е едновременно дизайн и функционалност с красиво и съблазнително тяло, което крие мощна производителност. Изработена от висококачествен супер мек, реалистичен материал, твърдата и удовлетворяваща част има дължина, която може да се вмъкне, докато гъвкавият клиторален стимулатор ви кара да извивате оргазми.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 326

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули