×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори гладкo

Обекти 65 до 96 от общо 321

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    U-образен вибратор за G-точка с двойна употреба. Изключително гъвкав и може да се използва по време на полов акт. Изключително гъвкав и регулируем, този стилен вибратор се задвижва от 2 отделни мощни мотора и предлага много ъгли, с които да експериментирате и да получите максимално удоволствие! Завъртете го направо, за да го използвате като традиционно излъчване, или го огънете наполовина за двойна G-точка и стимулация на клитора. 100% кадифен силикон.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Тройна стимулация стимулация за в движение! Този вибратор осигурява тройна стимулация! Тясна топка седи в ануса, вибратор е във влагалището, а върху перлата на удоволствието има стимулатор.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Pink

    Rabbit се насочва към вашия клитор, G-точка и задната врата за тройна стимулация! Достигнете нови висоти на еротичния екстаз, тъй като този многофункционален вибратор е насочен към най-чувствителните ви ерогенни зони! Най-дивият силиконов заек на Адам и Ева отива по-далеч от всякога, за да тества вашите граници на удоволствие.

    174,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Двойна стимулираща вибрация, напълно масажира цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания. Ергономични форми. Мощен стимулатор на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Вече нямате нужда от Tinder, за да правите приятен секс сам или с партньор. Водоустойчив, мощен, с мека текстура, която ви приканва да се поглезите, за да увеличите удоволствието от търкането и оборудван с два двигателя вместо един за безпрецедентна двойна стимулация, Bruno от Intense е вибраторът за двойки с дистанционно управление, който ще ви сближи . От сафари през саваната

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Кажете здравей на Hydra, вибраторът с 3 мотора, който ще ви остави без думи. Както вече казахме, Hydra разполага с 3 мощни мотора за своите 3 мощни функции. Една от тях е тази, която всички познаваме и обичаме, функцията за вибрация и ни повече, ни по-малко от 7 режима, от тихо гъделичкане до земетресение на удоволствие.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Този мощен стимулатор на G-точката има 2 мотора, безжично дистанционно управление с 10 метра обхват и стимулатор за клитора. Изработен е от безопасен за тялото силикон. И стимулаторът, и дистанционното са презареждащи се. Мощният мотор предлага 9 различни модела на вибрации.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Отдайте се на страстна игра с Foreplay Frenzy™ Pucker и оживете фантазиите. Перфектно оразмереният двоен стимулатор е пълен с 10 мощни функции на вибрация, 4 скорости на интимно засмукване и независимо управлявани двойни мотори.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys The Hammer Pink

    Силно текстуриран вибратор, с ясно изразена глава, гъделичкащ клитор във формата на заек и контролирани от бутона нива на интензивност на мощността.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Нашият заешки вибратор Embrace Me подчертава клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържания си пръстен, вибраторът събира практическо лекарство за използване с пълно удовлетворение на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE е създаден от професионалисти и се основава на научни изследвания и разработки.

    419 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 вибрационни модели - С 3 натискащи движения на ствола и 7 вибрационни модели на заешките уши, натискащият вибратор PALOQUETH предоставя 3x7 опции за вас. Чувствайте се свободни да превключвате режимите според вашата любовна скорост.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Вибратор заек със стимулатор на клитора и анална тапа. Гъвкавият и леко огънат ствол с гладка горна част е чудесен за стимулация на G-точката. Стимулаторът за клитора има 2 меки гъделички за заешки ушички, а аналното разширение има форма на мъниста.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Minds of Love Timo Purple

    Мощен вибратор с гъделичкане на клитора и дистанционно управление. Върхът и гъделът на клитора са идеални за стимулиране на G-точката и клитора. 2 мощни мотора с 10 функции (вибриращи и пулсиращи режими) осигуряват изключителна стимулация. Включена е сатенена торбичка за съхранение. Материал: силикон, мек, еластичн, без мирис, лесен за почистване, водоустойчив, лесна работа с помощта на бутон за включване/изключване или удобно с помощта на дистанционно управление, зарежда се с помощта на USB кабел (адаптерът не е включен).

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Soraya 2 Black

    Ако сте от типа хора, които смятат, че два оргазма са по-добри от един, ви очаква удоволствие. Soraya™ 2 е най-луксозният заешки вибратор в света, който предлага оптимизирана двойна стимулация за оргазъм както на клитора, така и на G-точката, на съвсем ново ниво. Със своя луксозен дизайн и неповторима форма, Soraya™ 2 е перфектната комбинация от мощност и прецизност.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Влезте в света на еротичните играчи с гамата Go Power, най-пристрастяващите играчи на пазара.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Тайната, която няма да искате да пазите… Вибраторът за носене Top Secret+ разполага с плоска, ергономична основа, позволяваща максимален комфорт, както и ръбест ствол за стимулация на клитора.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Елегантният Trinity от колекцията Caresse by TOYJOY е усещане за тройно удоволствие, което осигурява не веднъж, не два пъти, а три пъти невероятното удоволствие. Дизайнът има елегантен ствол, мощен стимулатор на клитора и секси гъделичкане на задната врата; което означава, че шикозният Trinity наистина покрива всички ваши горещи точки!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex White

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Ние ви даваме причини защо сме тук и защо стартирахме марка за всеки и за всеки начин на живот.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iRide Pink

    Яздете го, люлеете го или го карайте! iRide е мощно ново движение в играчките. Вие контролирате ритъма, скоростта и усещането със самото движение на тялото си, освобождавайки ръцете си за по-важни, вълнуващи неща! Има дори две независимо контролирани вибриращи зони на 3 нива, насочени директно към двете ви най-ерогенни зони! Естествено извитият дизайн позволява чувствено ритмично движение, докато подплатената възглавница осигурява меко и гладко возене. Предлага се в прозрачна опаковка. Създаден да издържи с най-висококачествените материали, познати на играчките, ще монтирате iRide удобно и ще се разтърсите до екстаз

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sunray Pink

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложението, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    В Action знаем, че вашите фантазии не винаги са еднакви и за да можете да се насладите на всеки момент, създадохме No. Fifteen, играчка с три мотора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Представяме ви вибратора Satisfyer Heated Affair и ви гарантираме, че ще ви подлуди! Изпитайте неконтролируеми оргазми с този мощен вибратор, който осигурява едновременна стимулация както във вагината, така и по-специално в точката G и външно в клитора. Има 12 различни вибрационни функции, както и специална функция за нагряване, която се повишава до 40 градуса по Целзий, за по-реалистично потребителско изживяване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    MiSS Bi – DER Vibrator съчетава феноменална стимулация на клитора с възбуждащи вибрации директно върху вашата G-точка. Двата отделно регулируеми мотора гарантирано ще ви отведат до вашата кулминация!

    299 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Удоволствие с функция за облизване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ternence Purple

    Този супер мек силикон с 12 функции на вибрация и 4 функции на въртене е невероятно оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Играчката е гладка и извита с елегантна глава, за да достигне до вътрешната ви G-точка и по-малък извит стимулатор на заешки клитор, за да осигури стискащ юмрук оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel е универсален вибратор, който не искате да пропуснете! Той е мощен, талантлив и елегантен. Той е с ергономичен дизайн за лесно държане. Разполага с 2 супер силни мотора, които могат да се използват самостоятелно или в компания. Идеален е за стимулиране на клитора, G-точката и зърната. За изкусителна любовна игра или спиращ дъха полов акт, за соло секс или игра с партньор, Angel ще задоволи всяка ваша нужда.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Елегантният вибратор на G-точката разполага с два двигателя F1 с турбокомпресор, които осигуряват сериозна мощност. Едната е разположена на върха, а другата е като удължение, за да стимулира извиването на пръстите на клитора. Тези мотори F1 от ново поколение вибрират със зашеметяващите 7200 об/мин и 14 000 об/мин.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 321

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули