×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти

Обекти 129 до 160 от общо 398

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Изключително ефективен лубрикант на основата на вода и глицерин със свойства на силиконов гел. Подходящ и за използване под вода.

    24,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Този специален личен лубрикант на водна основа за справяне с интензивни усещания по време на анален секс може да се използва и с всички играчки. Пантенолът има овлажняващ ефект. Лайката успокоява интимната зона.

    124,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel е идеален за използване при фистинг и анално проникване. Фистинг гелът е по-плътен от стандартните лубриканти, което прави проникването по-плавно. Формулата на водна основа прави този продукт подходящ за използване със силиконови секс играчки и презервативи от латекс. Фистинг лубрикантът може също да се изплакне с вода. Той е нежен към кожата, остава гладък за дълго време и не съдържа парфюми. Големият съд улеснява по-нататъшното нанасяне на допълнителен лубрикант, така че трябва да се съсредоточите само върху удоволствието.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    За разлика от повечето други лубриканти на водна основа, които се предлагат днес, нашият ElectroGel е специално създаден за използване при електро игра. С прозрачно гелообразно усещане, той помага за смазване, овлажняване и подобряване на проводимостта, осигурявайки подобрено изживяване при електроигра, както на повърхността на кожата, така и по-важното вътрешно.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Лубрикант от алое вера, на водна основа и съвместим със силиконови играчки. Glee е без мирис и вкус, запазвайки секса възможно най-истински.

    66,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Luxuria EREX Power Hard Longer Penis Cream 30ml

    Erex Power е супер активен крем със стимулиращи и енергизиращи свойства, които го правят идеален за масажиране на мъжките интимни части. Предлага незабавен стимулиращ ефект, който реактивира кръвообращението и намалява умората чрез подпомагане на ерекцията на пениса. Формулата му с естествен екстракт означава, че не изисква продължителен масаж и няма противопоказания. Внимание: Може да причини леко зачервяване. Не използвайте, ако имате увредена или раздразнена кожа.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    JOYDIVISION има дългогодишен опит като водещ европейски производител на смазочни материали. Поради това беше много важно за компанията да разработи за пазара продукт, характеризиращ се с изключително щадящи кожата свойства.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Единственият Cool лубрикант на водна основа, който се използва точно като силикон. JO H2O Cool е копринения JO H2O, който обичате с изтръпващ взрив от Cool. Изпитайте подобрено усещане за удоволствие с нашия най-фин лубрикант на водна основа, сега наситен с френски ментол.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Just Glide Waterbased 200ml

    Лубрикантът на водната основа Just Glide е направен от 100% вегански съставки, за да се насладите на най-приятното изживяване. Медицинският лубрикант е подходящ дори за чувствителна кожа. Подходяща е за употреба на цялото тяло. Без грес и масло.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision Penisex XXL Extreme Cream 100ml

    Почувствайте пламтящия ефект – единственият по рода си поддържащ крем за пениса с висококачествени стимулиращи кръвообращението съставки за силни мъже. Просто втрийте... и дълбокото действие се разгръща след кратко време. Прилагайте външно. Масажирайте нежно.

    57,90 лв.

    35,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    JO® GELATO е ароматизиран личен лубрикант на водна основа, предназначен за подобряване на любовната игра и комфорт на интимността. Формулиран с помощта на чист растителен глицерин, този продукт осигурява удобно плъзгане с помощта на качествени съставки. Всеки ароматен профил е създаден около основа, която не съдържа захар, парабени и пропилей гликол за нежно плъзгане, което никога не е лепкаво или лепкаво и няма послевкус.

    24,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Natural 100ml

    Лубрикант на водна основа, произведен от естествени съставки.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist it Natural 500ml

    Лубрикант на водна основа, произведен от естествени съставки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Интимен лубрикант с аромат на черешова близалка, подходящ за интимен/еротичен масаж или полов акт. На водна основа - не цапа. Използването на леко затопляне увеличава изживяването.

    32,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Време е да се обичате с Eros Masturbation creme. Специално разработен за мастурбация. Пухкав и много кремообразен за напълно личните моменти. Може да се използва и като лубрикант.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Млечен и чист, CREAMY е кремообразен интимен лубрикант на водна основа, чиято текстура прилича на истинска сперма. Истински, той ще зарадва почитателите на реализма. Копринено и изключително плъзгащо се, то е идеално както за анална, така и за вагинална употреба. Истинска фалшива сперма в епруветка!

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Cherry Lollipop 60ml

    Открийте новата колекция "Sweet Love" на Secret Play гелове 100% годни за консумация, с които можете да галите тялото на партньора си, защото са идеални за зърната, шията и всички ерогенни зони.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Hot liquid vibrator е интимен унисекс гел с аромат на бита сметана, който създава стимулиращи усещания благодарение на горещия ефект и вибрационните вълни. Позволява по-голямо удоволствие както при сексуалните отношения, така и уникално усещане.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Fleshlube Slide е лубрикант, който е специално създаден за анален секс и е нежен към чувствителната кожа. Увеличете промяната на вашите интимни моменти с този по-плътен, дълготраен лубрикантен гел. Можете да го изпробвате и с вашия Fleshlight за чисто ново усещане и по-бавна сесия.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Erection Cream 100ml

    Специалните съставки на крема за ерекция Boners помагат за поддържане на вашата ерекция. Чрез редовно масажиране на пениса с крема, кожната тъкан става по-мека за повече стимулация и се стимулира притока на кръв в пениса. Ще отнеме по-малко време, докато пениса ви стане твърд и ерекцията ви ще продължи по-дълго.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Потопете се в невероятно усещане по време на любовна игра: Кристално чистият оригинален AQUAglide е медицински лубрикант, който осигурява дълготрайно, оптимално ниво на влага по време на интимен полов акт само с няколко капки. AQUAglide е най-известното и вероятно най-популярното смазочно масло на европейския пазар от 20 години.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Вече е наличен най-пълният течен вибратор. Носи вълни от затоплящи, пулсиращи и вибриращи усещания за повече от 30 минути. Продуктът е унисекс и може да се използва за проникване, мастурбация, целувки, а също и орален секс поради вкусния вкус на ягода.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Oral Joy Strawberry дава повече забавление и удоволствие по време на орален секс с този чувствен и вкусен гел. Oral Joy Strawberry има повече вкус. Този мек и лесно разнасяем гел има чувствен аромат на ягода и е специално за всеки, който иска да изпита повече забавление и удоволствие по време на орален секс. Нанесете Oral Joy Strawberry върху интимните зони и изпитайте засиления еротичен ефект върху вас и вашия партньор.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови консерванти. Указания за употреба: Нанесете колкото желаете гел върху избраната от вас част от тялото и повторете толкова често, колкото желаете. Дръжте далеч от деца. Съхранявайте на хладно и тъмно място.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    EasyGlide е висококачествена смазка на водна основа, произведена от сертифициран немски производител. Специалният, обезмаслен състав се отстранява лесно с вода и не оставя следи, дори и в страстни моменти. С консистенция, която се използва за кожата, не е лепкава, както и с отлични лубрикантни свойства и оптимално количество, EasyGlide е идеален за пълноценен и безгрижен секс.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Този масажен лубрикант EasyGlide 2 в 1 на водна основа е идеален за прекрасен масаж. Прозрачният, немазен гел осигурява дълготраен гладък резултат и не изсушава лепкаво. Лубрикантът е с неутрален вкус и аромат. Удобното и хигиенично уплътнение улеснява дозирането.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT Ero Prorino XXXL Cream for Men 65ml

    Масажен крем с потенция дърво и таурин. Добри качества за грижа за кожата чрез различни билкови масла.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur Mini Collection 4 x 10ml

    Никога не си твърде малък, за да бъдеш велик.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Mango & Green Tea 75ml

    Висококачествен ядлив лубрикант на водна основа. С различни вкусове и благодарности вкусове, на които да се наслаждавате с езика си по всяко време. Изживяване за оралната кулминация.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crisco 1420g

    Криско: световноизвестната класическа мазнина за всички зеленчуци, позната и обичана от десетилетието заради своята алтернативна функция.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Познато и използвано от повече от 2000 години, алое вера е основната съставка на този интимен гел заради няколкото си полезни свойства, две от които много важни: висока хидратираща и тонизираща сила. Освен това осигурява облекчение и заздравяване на кожата, засегната от микро наранявания, причинени от триене. Действа заедно с други съставки на водната формула на интимен гел от алое вера, тъй като всички те са извлечени от органичен и устойчив произход, без химически продукти.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lick-it Sparkling Wine & Strawberry 50ml

    Жените просто не понасят вкуса на лакомства със сладък вкус. Направете устните срещи още по-възхитителни с това пенливо вино и масло с вкус на ягода. (Или като лично масажно масло, или като предястие).

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 398

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули