×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти за мъже

Обекти 161 до 192 от общо 398

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Balm 10ml

    Ооо...не спирай, не спирай! Балсам с охлаждащ и плъзгащ ефект, предназначен да подобри възбудата по време на фелация. Неговият нежен охлаждащ ефект контрастира с естествената топлина на устата ви, докато ефектът на плъзгане намалява триенето по време на движението „нагоре и надолу“, така че можете да демонстрирате най-добрите си движения. Освен това има страхотен вкус и мирише...мммм кокос!

    49,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Оригинална течност AQUAglide – единствената течност на водна основа.

    32,90 лв.

    18,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Greek Kiss 50ml

    Дори ако аналната област е много чувствителна, тя не реагира на стимулация толкова бързо, колкото гениталиите. Гръцката целувка е един от малкото стимуланти за анилингус. Формулата му с мента може да предизвика усещане за затопляне в аналната област и индивидуално да повиши чувствителността при орален полов акт. С изключително свеж вкус за взаимно забавление.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Raspberry 75ml

    Висококачествен ядлив лубрикант на водна основа. С различни вкусни и стимулиращи вкусове, на които да се наслаждавате с езика си по всяко време. Изживяване за оралната кулминация.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Oral Joy Strawberry дава повече забавление и удоволствие по време на орален секс с този чувствен и вкусен гел. Oral Joy Strawberry има повече вкус. Този мек и лесно разнасяем гел има чувствен аромат на ягода и е специално за всеки, който иска да изпита повече забавление и удоволствие по време на орален секс. Нанесете Oral Joy Strawberry върху интимните зони и изпитайте засиления еротичен ефект върху вас и вашия партньор.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO H2O Lubricant Raspberry 30ml

    Единственият лубрикант на водна основа, който се използва точно като силикон, сега в 15 неустоими вкуса! Ароматизираните лубриканти JO H2O осигуряват възхитително гладко, по-дълготрайно плъзгане без изкуствени подсладители и без послевкус.

    24,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros-Art Onagra Man Potency Cream 100ml

    Този интимен гел е предназначен за мъже. Има активни вазоактивни ефекти за стимулиране на ерогенните и сенсибилизиращи зони, които активират ерекцията. Насърчава сексуалната потентност и повишава интензивността на оргазма като качество и продължителност.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gun Oil Stroke 29 Masturbation Cream 200ml

    Ръчното триене и топлинната енергия на тялото трансформират крема в интензивно соло изживяване около 29-ия удар.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Caramel Toffee 60ml

    Открийте новата колекция "Sweet Love" на Secret Play гелове 100% годишно захранване, с които можете да галите тялото на партньора си, защото са идеални за зърната, шията и всички ерогенни зони.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Liquid Vibrator Strong Stimulator 15ml

    Силният течен вибратор е интимен унисекс гел, който създава силно стимулиращо усещане благодарение на силните вибрационни вълни. Позволява по-голямо удоволствие както при сексуалните отношения, така и уникално усещане.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Flavored Lubricant Caramel 50ml

    Първокласният лубрикант с аромат на водна основа от S8 е вкусен избор за потребители, които жадуват за сензационно плъзгане и приятен вкус, третирайки своите горещи точки и вкусови рецептори с чувствена стимулация.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Този масажен лубрикант EasyGlide 2 в 1 на водна основа е идеален за прекрасен масаж. Прозрачният, немазен гел осигурява дълготраен гладък резултат и не изсушава лепкаво. Лубрикантът е с неутрален вкус и аромат. Удобното и хигиенично уплътнение улеснява дозирането.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Jar 1000ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови консерванти. Дерматологично тестван, без мазнини, без цвят, мирис и вкус.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EXS Delay Wipes 6 pack

    EXS Endurance Delay Wipes се доставят в удобна опаковка от шест кърпички. Тези кърпички съдържат карамфилово масло и могат да подобрят сексуалното представяне на вас или на вашия партньор. Ако преждевременната еякулация пречи на представянето ви или ако просто искате да продължите малко по-дълго от обикновено, тогава EXS Endurance Delay Wipes са продуктът за вас.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Уникален лубрикант на водна основа с маслени свойства. Много хлъзгав овлажняващ гел предотвратява протриването и протриването. Подходящ и за масаж.

    16,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Candy Shop H2O Cotton Candy Lubricant 60ml

    Новият JO H2O ароматизиран магазин за бонбони предлага набор от нови вкусове, които ще върнат всичките ви най-приятни спомени от тези дяволски сладки десерти, като същевременно ще подобрят любовната игра и интимността. Формулиран с чист глицерин на растителна основа и наситен с естествени ароматни екстракти, тази колекция ще насърчи вашата по-игрива страна, като същевременно ще примами вашата твърде важна палава страна! Без добавена захар или изкуствени подсладители също го прави безпроблемно допълнение, което ще пренесе магазина за бонбони във всяка спалня.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B FIST Sensitive 500ml

    Вашата дупка може да се нуждае от малко грижи и да се възстанови, когато имате забавна игра. Mister B FIST Sensitive е точно лубрикантът за това! Това е хибридно лубрикантно желе, идеално за по-тежка игра, например с по-големи играчки или фистинг, което включва добавени възстановяващи съставки алое вера и витамин Е, за да направите изживяването ви по-гладко и по-приятно. Подхранвайте дупката си, докато й доставяте удоволствие с Mister B FIST Sensitive.

    99,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Lumière е специфичен крем за кожа. Предназначен е за нанасяне в подмишниците, слабините или в кожата като цяло. Неговата изключителна формула може да позволи бърз и дълготраен ефект, който коригира разликите в тена на кожата, оставяйки я ярка и равномерна.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Sperm 500ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови презервативи. Указания за употреба: Нанесете колкото желаете гел върху избраната от вас част от тялото и повторете толкова често, колкото желаете. Дръжте далеч от деца. Съхранявайте на хладно и тъмно място.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Cannabis Relaxing Lubricant Hybrid 50ml

    Премиум S8 Cannabis Hybrid Lube е перфектната комбинация за потребители, които не искат да правят компромиси. Този продукт съчетава копринено мекото плъзгане на силиконов лубрикант с лесното почистване на формула на водна основа. И това не е всичко! Това решение за интимна грижа съдържа и специални съединения, извлечени от CBD, каквито се съдържат в канабиса. Известни със своите релаксиращи свойства, тези съединения ще ви улеснят в забавлението и ще ви помогнат да се отпуснете, когато сте напрегнати.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Penis Cleaner 150ml

    Boners Penis Cleaner е специално създаден за секси игри, които изискват чисто начало и край. Уредът за почистване на пениса осигурява чисто и свежо усещане и в същото време подхранва кожата. Използвайте го преди или след секс, когато отивате на фитнес или по всяко време, когато вашият пенис може да използва освежаващ тласък.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Премиум охлаждащият лубрикант на водна основа от S8 е перфектното съчетание с потребителите, търсещи безопасен за тялото, качествен лубрикант за подобряване на интимността и изглаждане на техните интимни приключения. Тази невероятна, дълготрайна формула от S8 е напълно без парабени, без фталати, без глутен, без сулфати, плюс това не съдържа добавени оцветители или силни консерванти за неустоима „естествена“ привлекателност.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu XXL Cream Ginko & Ginseng & Japanese Mint 50ml

    Отидете за допълнителна дължина и обиколка с крема за пенис XXL! Масажирайте крема равномерно по цялата дължина на пениса. Нанасяйте крема за по-дълъг период от време за максимален ефект.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Anal Lubricant е интимен лубрикант с изключително плътна и плъзгаща се текстура. Благодарение на тази специфична текстура, лубрикантът е особено подходящ за анална употреба. Лубрикантът има хидратиращ и овлажняващ ефект, който допълва естествената влажност на тялото. По този начин изпитвате повече комфорт и удоволствие по време на полов акт. С MALE Cobeco Anal Lubricant можете да се насладите още повече на аналното удоволствие.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Преборете жегата с хладен ментолов лосион!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Cobeco Clove Delay Gel със специална добавка на масло от карамфил, осигурява охлаждащ ефект върху кожата на пениса. Карамфилът се използва от векове като домашен лек, който помага за предотвратяване на преждевременна еякулация. Този уникален гел има подхранващ ефект и спомага за забавяне на еякулацията, благодарение на охлаждащия си ефект. С Cobeco Clove Delay Gel можете да се насладите на незабравими моменти по-дълго и изключително интензивно.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Открийте и изпитайте гладката текстура на AQUAglide sensitive. Нотка нежна свежест за тялото и душата. За специални, страстни и дълготрайни моменти на удоволствие – БЕЗ глицерин и парабени и с ценна хиалуронова киселина за особено интензивно изживяване при плъзгане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Brazilian Balls Hot Effect 2 pack

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Numbing lube е обезболяващ лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови презервативи. Дерматологично тестван.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Anal Relax Spray Beginners 50ml

    За спокоен анален полов акт. Уникалните съставки помагат за отпускане на мускулите и правят кожата еластична. Това позволява безболезнено проникване дори за начинаещи.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Кой не го харесва дебел? Mister B LUBE Thick има всички най-добри качества на нашия обикновен лубрикант на водна основа, но е още по-дебел за още повече удоволствие! По-плътната консистенция прави този лубрикант дълготраен, без да изсъхва. Той остава върху тялото или играчките ви за дълго време, без да залепва, така че можете да се насладите на повече време за игра. Дебелината го прави идеален за игра с вибратор и тапа, защото остава върху играчките, без да се изплъзва.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT eXXtreme Anal Spray 50ml

    Anal Exxtreme Spray е особено подходящ за похотлив анален секс.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 161 до 192 от общо 398

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули