×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Лубриканти за мъже

Обекти 193 до 224 от общо 398

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Fist It 500ml

    Fist Това е лубрикант на водна основа. Подходящ за използване с латексови презервативи. Дерматологично тестван, без мазнини, без цвят, мирис и вкус.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Control 7ml

    Независимо дали изпитвате преждевременна еякулация или просто искате да издържите по-дълго в леглото, Bathmate Control ви позволява значително да забавите оргазма, като помага на вас и вашия партньор да имате по-дълготраен и по-приятен секс от началото до края.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Кой не го харесва дебел? Mister B LUBE Thick има всички най-добри качества на нашия обикновен лубрикант на водна основа, но е още по-дебел за още повече удоволствие! По-плътната консистенция прави този лубрикант дълготраен, без да изсъхва. Той остава върху тялото или играчките ви за дълго време, без да залепва, така че можете да се насладите на повече време за игра. Дебелината го прави идеален за игра с вибратор и тапа, защото остава върху играчките, без да се изплъзва.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Подобрете своята чувственост с най-доброто от двата свята. JO Hybrid Lubricant осигурява дълготрайно плъзгане на JO Premium Silicone от световна класа с удобното почистване на JO H2O на водна основа.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision AQUAglide Vanilla 100ml

    Комбинирайте интимните удоволствия и насладата с интимния и ядлив лубрикант AQUAglide на JoyDivision! Този лубрикант, със своя аромат и вкус на ванилия, отговаря на медицинските стандарти и ще зарадва вашите вкусови рецептори. Особено се препоръчва за орален секс, но е подходящ и за анално или вагинално проникване.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swiss Navy Grease Advanced Premium Lubricant 472ml

    GREASE - Няма невъзможни неща! Без болка няма победа. Нашата НОВА усъвършенствана първокласна смазка.

    132,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Gelato White Chocolate Truffle Lubricant Water-Based 30ml

    JO® GELATO е ароматизиран личен лубрикант на водна основа, предназначен за подобряване на любовната игра и комфорт на интимността. Формулиран с помощта на чист растителен глицерин, този продукт осигурява удобно плъзгане с помощта на качествени съставки. Всеки ароматен профил е създаден около основа, която не съдържа захар, парабени и пропилей гликол за нежно плъзгане, което никога не е лепкаво или лепкаво и няма послевкус.

    24,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eros-Art Studi 1001 Forte Delayer Spray for Men 20ml

    STUDI 1001 FORTE е спрей за мъже, страдащи от преждевременна еякулация. Увеличете ерекцията, придобийте по-големи размери и направете вашите сексуални връзки по-дълготрайни. Принципът на този спрей е ефектът на сензорна релаксация и добра вазодилатация за постигане на по-голямо пълнене и по този начин по-голяма твърдост и по-добър външен вид с много възнаграждаващи резултати.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Anal Relax Cream Beginners 50ml

    За спокоен анален полов акт. Уникалните съставки помагат за отпускане на мускулите и правят кожата еластична. Това позволява безболезнено проникване дори за начинаещи

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Този гел е на водна основа, така че дори табутата се изплъзват! Независимо дали сте експерт или начинаещ, изключително важно е да хидратирате зоната преди всяка анална игра. Този гел съдържа арника, лайка и алое вера, които повишават хидратацията и аналната еластичност, намалявайки триенето по време на проникване. Освен това има страхотен вкус и мирише...мммм кокос!

    49,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

    Mister B DOUBLE-F CREAM е лубрикантен крем на маслена основа. Богатата консистенция го прави идеален за фистинг, игра с вашите големи играчки и масажи. Запазвайки хлъзгав и гладък за дълго време, DOUBLE-F CREAM е перфектен както за редовни, така и за по-екстремни забавления.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BUTTR Fisting Cream 500ml

    BUTTR Fisting Cream е специален крем за анално проникване. Фистинг кремът е по-плътен от стандартните лубриканти, което прави проникването по-плавно. Той е нежен към кожата, остава гладък за дълго време и не съдържа парфюми. Големият съд улеснява по-нататъшното нанасяне на допълнителен лубрикант, така че трябва да се съсредоточите само върху удоволствието.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pjur med Repair glide 2ml 10 pack

    pjur®med REPAIR glide е интимен личен лубрикант на водна основа с регенеративен хиалурон за суха и стресирана вагинална лигавица. Хиалуронът има способността да добавя големи количества вода и да осигурява по-добро от средното смазване. Хиалуронът позволява оптимална регенерация на кожата.

    16,90 лв.

    7,39 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Submerge 500ml

    Fist It Submerge е 100% чист петролно желе. Тъй като Fist-It Submerge е хидрофобен, той не се разпада във влажни условия и е особено подходящ за използване под душа или във ваната. Не изсъхва, което елиминира необходимостта от повторно нанасяне. Представете си, че вече няма нужда да прекъсвате удоволствието си!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Finger Play Gel 30ml

    Ръцете на УДОВОЛСТВИЕТО! Удължете възбудата, естественото смазване и ерекцията с този гел на водна основа, предназначен за мастурбация. Съдържа алое вера, което подхранва и хидратира кожата, докато плъзгате пръсти по вулвата или пениса си и постигате оргазъм. Можете също да го споделите! Направете своя партньор кулминационен, като плъзнете пръстите си по интимната му зона. Пссстттт, има страхотен вкус и мирише...мммм кокос!

    49,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Labophyto Titan XXL Gel 60ml

    Labophyto Titan Gel XXL 60 ml е гел, специално създаден за мъже, които желаят да увеличат размера на пениса си. Този проявяващ крем е безопасен и няма странични ефекти. Благодарение на мощните си естествени активни съставки, той стимулира кръвоносните съдове на пениса. След 2-3 седмици употреба размерът на пениса се увеличава. Ерекциите са по-здрави и продължават по-дълго.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Cobeco Clove Delay Gel със специална добавка на масло от карамфил, осигурява охлаждащ ефект върху кожата на пениса. Карамфилът се използва от векове като домашен лек, който помага за предотвратяване на преждевременна еякулация. Този уникален гел има подхранващ ефект и спомага за забавяне на еякулацията, благодарение на охлаждащия си ефект. С Cobeco Clove Delay Gel можете да се насладите на незабравими моменти по-дълго и изключително интензивно.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist It Natural 100ml

    Лубрикант на водна основа, произведен от естествени съставки.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Love Lubricant Edible White Tea & Peach 75ml

    Висококачествен ядлив лубрикант на водна основа. С различни вкусни и стимулиращи вкусове, на които да се наслаждавате с езика си по всяко време. Изживяване за оралната кулминация.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Nipple Play Gel 10ml

    Slow Sex е козметична линия, която предефинира значението на думата "людната игра". Прелюдната игра не е просто средство за постигане на цел; това е пътуване, пълно с удоволствие... Вашето удоволствие! Прелюдната игра е много повече от просто предшестващо нещо, което следва, тя е НЕЩОТО. Това е докосване, близане, поглъщане, усещане, подобрение, оставяне на себе си без натиск и без ограничения.

    49,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Flavored Lubricant Strawberry 50ml

    Първокласният лубрикант с аромат на водна основа от S8 е вкусен избор за потребители, които жадуват за сензационно плъзгане и приятен вкус, третирайки своите горещи точки и вкусови рецептори с чувствена стимулация. Тази гладка, дълготрайна формула от S8 е напълно без парабени, без фталати, без глутен, без сулфати, плюс това не съдържа добавени оцветители или силни консерванти за неустоима „естествена“ привлекателност.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fist it Natural 500ml

    Лубрикант на водна основа, произведен от естествени съставки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • IntimateLine Maxturbo Masturbation Lubricant for Men 75ml

    MaxTurbo е интимен лубрикант на водна основа, създаден за личното удоволствие на мъжете. Той е дълготраен, не лепне, не оставя петна и го премахвате с просто изплакване.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    О! HOLY MARY Cannabis Sliding Gel е лубрикант със затоплящ ефект със свойствата на растението Cannabis Sativa, богат на есенциални мастни киселини и се счита за естествен овлажнител. О! Holy Mary Cannabis Sliding Gel е създаден за допълнително плъзгане, дълготраен ефект, комбиниран с интензивна топлина за сенсибилизиране на ерогенните зони.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Нова колекция 2 в 1 лубриканти и масаж HOT ефект. Вкусове за всеки вкус. Без захар или парабени, идеален за всички ерогенни зони: зърна, шия ...

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orgie Lube Tube Anal Sensitive 100ml

    Lube Tube Anal Sensitive е специално формулиран за хора, които са по-чувствителни или начинаещи в аналните удоволствия. Обогатен с хиалуронова киселина, която тонизира и хидратира ануса, като го прави по-еластичен; и азиатска центела, която лекува възможни фисури, премахвайки дискомфорта след секс. Без мирис и с дълготрайно висококачествено смазване. Lube Lube Tube не е лепкава и лесна за почистване и измиване.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Нова колекция от 2 в 1 лубриканти и масажен топлинен ефект. Вкусове за всеки вкус. Без захар или парабени, идеален за всички ерогенни зони: зърна, шия ...

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    Подобрете своята чувственост с най-доброто от двата празника. JO Hybrid Lubricant осигурява дълготрайно плъзгане на JO Premium Silicone от световна класа с удобно почистване на JO H2O на водна основа.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Wild Stud Delay Spray 22ml

    Wild Stud Delay Spray Wild Stud Delay Spray Extra Strong е специален спрей с леко изтръпващ ефект, който помага за забавяне на преждевременната еякулация. Спреят е лесен за използване и намалява чувствителността на пениса, което води до по-дълги любовни сесии и др. сексуално удоволствие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovely Lovers POTENCY Spray STRONG FORMULA + ENERGY 50ml

    Спрей за интимна ерекция с активни природни съставки. Дискретен помощник при ерекция.

    41,90 лв.

    27,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Labophyto Men Booster Erection Gel 60ml

    Labophyto Men Booster Erection Gel 60ml е гел, специално създаден за мъже, които искат да стимулират ерекцията си, за да имат бързо твърд и твърд пенис преди полов акт.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Stimul8 Hybrid Lubricant 50ml

    Първокласният хибриден лубрикант S8 е перфектната комбинация за потребители, които не искат да съдържат: тъй като съчетава коприненото плъзгане на силиконовите лубриканти с лесното почистване на формулите на водна основа. За да запази привлекателността си възможно най-естествена, лубрикантът Hybrid е без парабени, без фталати, без глутен, без сулфати и не съдържа добавени оцветители или силни консерванти.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 193 до 224 от общо 398

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули