×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

California Exotics

Обекти 33 до 64 от общо 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Dual Rider Remote Control Thrust and Grind Red

    Притежавайте удоволствието си с Dual Rider™ Remote Control Thrust & Grind, масажор с двоен мотор с дистанционно управление, създаден за любов към себе си и изследване. Насладете се на сетивата си с 12 функции на интензивна вибрация, мощен 3-скоростен задвижващ вал и интимно оребрен дизайн, достоен за смилане.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Изпитайте очарователното удоволствие от French Kiss™ Elite Siren и издигнете интимните си срещи до нови висоти. Този завладяващ трептящ тийзър е предназначен да запали сетивата ви и да отключи царство на чувствена наслада. Със своя текстуриран вибриращ куршум, той измъчва и дразни, предлагайки 10 изящни функции на вибрация, пулсация и ескалация, за да изпълни най-съкровените ви желания.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Tempt & Tease Dice

    Забавна, приятна и на ръба на чистия екстаз, сензационната Tempt & Tease™ Dice е изключително палава игра, създадена за чисто удоволствие. Тази палава игра за двойки е игриво мръсна игра със зарове, създадена за спонтанно удоволствие. Въведете тази мръсна игра в поведението на спалнята си, за да запалите нова искра със свежи идеи за време за игра.

    24,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Back Door Babe Love Doll

    Наведете я и се потопете дълбоко във вълнуващото удоволствие с куклата CalExotics Back Door Babe Love Doll. Вълнуващата секс кукла се отличава с дизайн в реален размер, 3 палави любовни дупки и тяло, което може да се притиска.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Penis Extender Black

    Еластична и издръжлива силиконова каишка ви държи здраво на място. Лесно завинтване на гайки, за да остане там, където искате. Удобен пръстен от пяна за допълнителна подплата. Гладка и безпроблемна основа се върти за напълно ротационно позициониране. Двойни силиконови пръчки - използвайте с или без тръби от пяна. Напълно регулируем. Включва 4 лесни за добавяне подвижни удължителни пръти с резба.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Подгответе се да бъдете тласнати в свят на пълноконтактна стимулация със силиконовото дистанционно Venus „G”™ Venus Butterfly. Сега световноизвестната колекция Venus Butterfly го направи отново с интимна контурна форма, гъвкав масажор на G-точката и 12 интензивни функции на вибрация. Разперете крилата си и дразнете в движение с очарователния обхват на дистанционното управление до 32,5 фута (10 м)!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Мощният, пълен контакт Venus Butterfly Rocking Penis е мини стимулатор, който осигурява максимално покритие за вашите ерогенни зони.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics The Girl Next Door Love Doll

    Разтворете тези крака и се потопете дълбоко във вълнуващото удоволствие с любовната кукла CalExotics Girl Next Door. Срамежливата секс кукла разполага с дизайн в реален размер, 3 палави любовни дупки и тяло, което може да се притиска.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Packer Gear Boxer Brief Harness Black

    Предлагайки превъзходна поддръжка и комфорт, Packer Gear Black Boxer Harness е проектиран за върховен стил и комфорт, когато създавате любимия си пакер или стимулатор. Мъжкият слип има модерен класически боксьорски стил, с вътрешни джобове за съхранение на любимия ви вибриращ стимулатор. Поставете пакер, сонда или донг в подсиления О-пръстен на панела и се пригответе да се насладите на чувствено и умопомрачително действие един на един. Packer Gear Black Boxer Harness е направен от мек, еластичен памук/спандекс, който може да се пере и има изключително широк колан за допълнителен комфорт и поддръжка.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Cheap Thrills Flight Attendant Skin

    Отдайте се на вълнуващи мокри сънища с високо летящия Cheap Thrills® The Flight Attendant мастурбатор. Дизайнът със затворен край осигурява превъзходно засмукване, докато камерата с уникална текстура и ултра мекият, разтеглив материал Pure Skin® вълнуват с реално усещане.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Scandal Blackout Eyemask Black

    Универсалната маска за очи Scandal® Blackout е перфектната превръзка на очите за всеки авантюрист, който иска да изследва сензорната игра или да се наслади на страхотна нощна почивка. Отдайте се на всяко желание на любимия си и засилете усещането всеки път, когато нахлузите тази дизайнерска брокатена маска. Меката двуслойна маска създава пълно затъмнение, за да повиши чувствителността, да повиши възбудата и да засили удоволствието.

    49,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotic Accommodator Penetrator System Flesh

    Системата Accommodator Penetrator може лесно да бъде закрепена към вашия човек, за да позволи максимални нива на проникване.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Представяме ви Admiral® 8” Vibrating Captain, невероятно мек и реалистичен донг, който винаги е готов за действие. Неговата твърда и гъвкава конструкция е подсилена от превъзходна основа с вендуза, осигуряваща стабилност и наслада със свободни ръце по време на игра.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless Teardrop Plug Black

    Удоволствието е безкрайно с дръзкия Boundless™ Teardrop Plug. Страстният щепсел е направен за рационализирано удоволствие с идеално миниатюрен капковиден дизайн, гъвкаво тяло и лесна основа за дръжка.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ultimate Douche Blue

    Ultimate Douche™ е мощна система за душ за многократна употреба, подходяща за всяко търсено удоволствие. Мощната система включва прозрачна бутилка, плъзгащ се апликатор и многопосочна сонда. Никога повече не се тревожите за малки злополуки, които развалят настроението, вместо това да позволете на лесната за използване на прозрачна бутилка, за да осигурите предварително изживяване при почистване.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ball Spreader Black

    Удължете екстаза си с лесния за използване разпръсквач за силиконови топки. Дискретният усилвател на ерекцията има минималистичен дизайн и е удобен за носене по време на любовна игра, както и при интимност. Мекият, еластичен и супер разтеглив пръстен осигурява тройна опора за повишено чувствено удоволствие и максимално удовлетворение.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Brown

    Изпитайте върховното удовлетворение от Squirting Fuck Stick™, акумулаторен донг, включващ реалистичен и лесен за използване на функция за пръскане. Този донг може да побере до .34 fl. oz./10 mL от предпочитаната от вас течност за истинско преживяване.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Чувствено стимулиране с гъделичкащата и дразнеща интимна помпа с акумулаторна помпа с пълно покритие. С пълно покритие за интимна лъжичка, дразнещи гъделичкания и 12 синхронизирани вибрации и 3 функции за засмукване, този похотлив масажор ще ви изпрати спираловидно в страната на чудесата от възможности за удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Без значение къде ще ви отведат пътуванията, насладете се на малко време за себе си с мини масажора Kyst™ Flicker. Мощният мини силиконов куршум е снабден с 10 функции на вибрация, чип с памет и трептящ връх на езика.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 7cm

    Представяме Ви Boundless™ FTM Stroker 2.75"/7 cm, първокласна количка от течен силикон, предназначена да повиши удовлетворението. Изработена от висококачествен течен силикон, тази количка предлага по-меко, гладко и по-издръжливо изживяване.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Представяме ви Bliss™ Liquid Silicone Bendie G, най-добрата играчка за удоволствие, която предлага едновременно гъвкавост и интензивна стимулация. Проектиран с огъваща се глава и шия, той ви позволява да го позиционирате перфектно, за да насочите най-чувствителните си зони и да увеличите максимално контакта за умопомрачително удоволствие.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Sensation Enhancer е супер стегнат удължителен ръкав с отворен край и чувствено украсена с мъниста част. Супер големият усилвател обгръща плътно вашия инструмент за удоволствие, за да увеличи обиколката, дължината и удоволствието. Докато развълнувате любовника си с увеличена обиколка и стимулиращи мъниста, мощната поддръжка на ерекцията на успокояващия усилвател и отвореният дизайн водят до експлозивни резултати и за двама ви.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    Boundless™ Vulva е една от най-горещите играчки за възрастни на пазара в момента. Напълно затворена реплика на вулвата ви очаква в лесен за хващане джоб със затворен край за превъзходно засмукване. Водоустойчивият дизайн позволява лесно почистване и използване навсякъде, където пожелаете, за да се включите в някои от най-еротичните вълнения, които някога ще изпитате. За самостоятелно използване или използване от партньор, реалистичната симулация ви дава усещанията, които сте търсили.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Представяме ви вибровъздушната помпа Optimum Series®, първата в света вибрираща помпа, активирана под налягане, предназначена да повиши вашето удоволствие и да ви осигури несравнимо изживяване.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Изпитайте върховно удоволствие с Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, напълно самостоятелен акумулаторен мастурбатор, предлагащ както вибрации, така и възможности за тласкане. С 10 интензивни функции на вибрация, пулсация и ескалация, както и 10 независими функции за поглаждане, това устройство доставя широка гама от усещания за персонализирано удоволствие.

    409 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Нищо не е сигурно в живота, освен вълнуващото удоволствие, на което ще се отдадете с любовната кукла CalExotics Sure Thing. Вълнуващата секс кукла се отличава с дизайн в реален размер, 3 палави любовни дупки и тяло, което може да се притиска.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Увеличете максимално удоволствието си с Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, масивна помпа за пенис, създадена за по-големи и по-добри резултати при всяка употреба. Увеличете издръжливостта, подобрете издръжливостта и усъвършенствайте пръчката си с 3 уникални режима на упражнения за подобряване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Brown

    Вземете до нови дължини с Performance Maxx™ Life-Like Extension 7”. Реалистичният ръкав с кухненски дизайн добавя 2 инча (5 см) към дължината ви за по-голямо удоволствие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    Колекцията Stroke It™ ви предлага стегнат ръкав за путка и задник, предназначен да развълнува любимите ви опции за галене; Гмурнете се дълбоко в над 1 килограм тежко удоволствие от поглаждането с две опции за влизане и ултра стегната текстурирана камера.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Вибриращата кристална сонда Power Gem® е ослепителна, гъвкава силиконова сонда, създадена да ви улесни във вълнуващото анално удоволствие. Гъвкавият, ергономичен дизайн и мощните вибрационни двигатели позволяват на тази сонда да се огъва с вашите движения, като същевременно доставя интензивни вибрации. Отдайте се на персонализирано удоволствие, докато елегантната сонда пулсира с 10 жизнени вибрации, страстна пулсация и еротична ескалация. Контролирайте това разнообразие от опции за оргазъм с лесния за докосване бутон за скъпоценни камъни.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Impulse Conductive Gel е без глицерин, безопасен за тялото гел, предназначен да увеличи проводимостта и да засили усещането за електростим. Увеличете усещането и изведете е-стимулацията на следващото ниво с този безопасен за тялото колоиден сребърен проводящ гел.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Отдайте се на страстна игра с Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser и вдъхнете живот на палавите фантазии. Перфектно оразмереният двоен стимулатор е пълен с 10 мощни функции на вибрация, 4 скорости на интимно засмукване и независимо управлявани двойни мотори.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули