×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори текстура вибриращо

Обекти 97 до 128 от общо 149

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Съблазнително красив и елегантно опростен заек, експертно създаден да изпълни и зарадва желанията, нуждите и желанията на всяко момиче. Изящният дизайн и кадифено мекият силикон обгръщат мощните двойни независими мотори, управляващи прецизно смесени вибрации към тялото и клиторния стимулатор за максимално удовлетворение от всеки пулсиращ цвят на туптящото сърце. Всичко за теб... не всяко момиче заслужава най-доброто.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Не е вашият обикновен щепсел за удоволствие, Lumen предлага ново изживяване за онези, които искат да превърнат спалнята си в своя сцена. Изработен от приятен за тялото силикон с технология за комфорт Velvet Wave; омекотен набразден силикон, който доставя едновременно комфорт и удоволствие за едно блажено, но толкова приятно изживяване.

    469 лв.

    174,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    Не ме гледай, само ме докосвай!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Правото и издължено тяло на Elegant Soft Touch vibe от Mae B е толкова гладко и меко на допир, докато твърдата му форма е идеална за прилагане на натиска, който желаете.

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha zen предлага уникалния Soft-Touch Silicone на iroha на всички в ново изискано, преносимо тяло, захранвано от батерии. Редици плисета украсяват външния силикон с дълга форма, която е лесна за хващане.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Идеална за начинаещи, тази многоскоростна джобна ракета Twisted ще ви достави умопомрачително удовлетворение, което е извън този свят! Изработен от супер гладък TPR, оребреният ствол предлага невероятна стимулация, докато многоскоростният диск в основата ви отвежда от трептене до пулсиране за миг.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Правото и издължено тяло на Elegant Soft Touch vibe от Mae B е толкова гладко и меко на допир, докато твърдата му форма е идеална за прилагане на натиска, който желаете.

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Truda Lavender

    Насладете се на безкрайни нощи на невероятно удоволствие с този 7-функционален вибратор с извита G-точка, изработен от супер мек силиконов материал. Тази секс играчка е оформена със заоблена и леко изпъкнала глава, която ще осигури интензивна стимулация за всички ваши точки на удоволствие.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Влюбете се в Amour Wand, безупречно гъвкава пръчка с 35 настройки на вибрация и текстурирано сатеново покритие. Тази сензационна водоустойчива вибрация е пълна със 7 функции на вибрация с 5 скорости за всяка функция за разнообразие от игриви пулсации.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Maia Toys Lola Teal

    10-функционален супер зареден вибриращ куршум с усукан дизайн за максимални усещания. LOLA е достатъчно малък, за да го носите със себе си, но е МОЩЕН, за да заредите супер през деня или нощта.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Представяме ви Feisty – удрящият вибратор на Pillow Talk, който не познава граници! Feisty е идеалният вибратор за тези, които търсят уникално изживяване. Невероятният вмъкващ се тласкащ вал има 2 скорости и 3 динамични функции на вибрации и тласъци за непрекъснато удоволствие. Насладете се на мекия силиконов материал, който е безопасен за тялото за използване върху всички ваши деликатни зони. Стилната омекотена текстурирана дръжка позволява удобно захващане и лесно маневриране. Той също така е оборудван с подвижна капачка, пълна с ослепителен кристал Swarovski за дискретно съхранение и пътуване/хигиенни цели.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Отдайте се на своята магическа страна и хвърлете заклинание за безкрайно удоволствие с Pretty Little Wands Bubbly. Издигнете се към нови висоти на удоволствието с уникалния тънък масажор, пълен с 10 скорости на вибрация, многопосочно гъвкаво тяло и снизходителен двустранен дизайн.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Вибраторът Lici G-Spot означава гарантирано удоволствие. Този вибратор е незаменим във вашето нощно шкафче благодарение на реалистичния и извит дизайн и 10-те настройки на вибрацията. Вибраторът Lici е копринено мек и водоустойчив. Този вибратор може да се използва под душа или във ваната. В долната част на вибратора има цветни LED светлини, които променят цвета си всеки път, когато промените настройките на вибрацията.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Потопете се в някаква наслада, нужда от дълбоко насочена стимулация на клитора или от дразнене само на върха? Dipping Delight има засилен и много мек, извит връх, за да осигури усещания, както никога досега! Идеален за начинаещи поради простата функционалност и закачлив дизайн.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    За малко забавление в леглото! Този красиво проектиран лилав вибратор със заек осигурява чисто удоволствие. Има кадифено мека повърхност, изработена от силикон, която се усеща изключително реалистично.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Този Dolphin е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Този здрав масажор с пръчка от марката Dinky се нарича Jacky O. Той разполага със здрава глава върху гъвкава шия, за да достигне до всички нейни горещи точки.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Този комплект, съдържащ мощен вибриращ куршум с четири различни приставки, е направен от силиконов материал и е идеален за стимулиране на вашия клитор. Приставките могат да се отделят от куршума, което ви предлага допълнителни опции. Освен да използвате продукта като цяло, можете или да използвате приставките като ръкави за пръсти, или просто да използвате вибриращия куршум.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Игривата колекция California Dreaming™ вдъхва живот на луксозните фантазии с оргазъма Orange County Cutie. Масажорът с ергономичен дизайн е готов да изживее любимите ви летни фантазии с 10 мощни функции на вибрация и 3 скорости на разтърсване на коленете.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Feel Me е вибратор, който стимулира G-точката и е оборудван с 16 режима на вибрация. Вибраторът е мек и гъвкав, проектиран да стимулира оптимално G-точката и има тънък дизайн за нежно поставяне.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Този вибриращ G-точка стимулатор с уникална форма ще изведе пръстите на вашия партньор на съвсем ново ниво. Водоустойчивите текстурирани ръкави за пръсти се плъзгат върху първите ви два пръста, с каишка за китка, която притиска вибриращия куршум в дланта на ръката ви. Уникално оформеният, оребрен, вибриращ ръкав е идеално оформен, за да осигури максимално удоволствие, докато удря всички нейни горещи точки. Един размер, подходящ за повечето

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Вибраторът Gili G-Spot означава гарантирано удоволствие. Този вибратор е незаменим във вашето нощно шкафче, благодарение на реалистичния дизайн и 10-те настройки на вибрация. Вибраторът Gili е копринено мек и водоустойчив. Следователно вибраторът може да се използва под душа или във ваната. В долната част на вибратора има цветни LED светлини, които променят цвета си всеки път, когато промените настройките на вибрацията.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    Не ме гледай, само ме докосвай!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Съблазнително красив и елегантно опростен заек, експертно създаден да изпълни и зарадва желанията, нуждите и желанията на всяко момиче. Изящният дизайн и кадифено мекият силикон обгръщат мощните двойни независими мотори, управляващи прецизно смесени вибрации към тялото и клиторния стимулатор за максимално удовлетворение от всеки пулсиращ цвят на туптящото сърце. Всичко за теб... не всяко момиче заслужава най-доброто.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Този извит вибратор от лейбъла Dinky се нарича Jaimy D.. Той може лесно да достигне нейната G-точка и да напрегне нейния двигател на страстта.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Модерна и компактна, Rita от INYA е дискретна, презареждаема и удобна за пътуване. Отличаващ се със стимулиращ текстуриран дизайн, изработен от платинен клас силикон, Rita има 10 вълнуващи настройки. Водоустойчив и подходящ за всички лубриканти.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Trimy е вибриращ куршум със силиконова втулка, с която ще се насладите на нощите си двойно. Формата му е проектирана да стимулира вашите ерогенни зони, както желаете, но особено G-точката.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Чудесно оформеният Panty Vibrator от GoGasm има стимулираща текстура и магнитни крилца за прилягане без приплъзване. Стимулира директно клитора и вулвата по интензивен начин.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Модерна и компактна, Rita от INYA е дискретна, презареждаема и удобна за пътуване. Отличаващ се със стимулиращ текстуриран дизайн, изработен от платинен клас силикон, Rita има 10 вълнуващи настройки. Водоустойчив и подходящ за всички лубриканти.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Перфектен подарък, първа играчка или настроение за пътуване, JAM е златният стандарт за силиконови вибратори с джобен размер.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Вибраторът Fane със заек означава гарантирано удоволствие. Благодарение на ергономичния си дизайн не само стимулира вагината, но и G-точката и клитора. Вибраторът Fane е копринено мек и водоустойчив. Следователно вибраторът може да се използва под душа и във ваната. В долната част на вибратора има цветни LED светлини, които променят цвета си всеки път, когато промените настройката за вибрация. Налични са 10 настройки за вибрация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 149

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули