×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори текстура вибриращо

Обекти 33 до 64 от общо 149

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Какво по-добро от свирка? Духалка с вибрации!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Подгответе се да бъдете тласнати в свят на пълноконтактна стимулация със силиконовото дистанционно Venus „G”™ Venus Butterfly. Сега световноизвестната колекция Venus Butterfly го направи отново с интимна контурна форма, гъвкав масажор на G-точката и 12 интензивни функции на вибрация. Разперете крилата си и дразнете в движение с очарователния обхват на дистанционното управление до 32,5 фута (10 м)!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Тя най-накрая намери играчка, която провери всичките й кутии - вибрация, тласкане, въртене, стимулация на клитора и затопляне. Тя нямаше търпение да пробва нейния силиконов заек! Искаше да знае какво е чувството да усети всичко в списъка си с кофи наведнъж.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    ИСТИНСКИ АНИМАЛИСТИЧЕН. Неговата територия е градската джунгла. TIGER е перфектният спътник, с който се разхождате из тесните улички и дворове, осветени от неонови рекламни светлини.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Дълги удари за щастливи мъже, Renegade Deep Stroker разполага с увеличен обхват на движение за дълбоко тласкане и интензивно оргазъм. Мощните вибрации добавят към експлозивните удоволствия, доставяни от Deep Stroker на Renegade. Тази мощна и акумулаторна играчка е изработена от безопасен за тялото силикон.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Сега можете наистина да се ЗАБАВЛЯВАТЕ с вашия телефон! Изживейте най-доброто технологично забавление с напълно ново усещане.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Оставете меките венчелистчета на Power Flower да танцуват около чувствителните зони, докато вибрациите в копринения силиконов ствол ви въвеждат в екстаз. Перфектен за потапяне в съкровищата на вашето тяло и за събуждане на вашите ерогенни зони!

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Тази дамска играчка-роза е грабител на души и помита в TikTok. Ако възнамерявате да го използвате, просто започнете да се наричате супер лизач, т.е. частите на жената ви ще Пръскат, КАПЯТ, НАКИСВАТ и всичко това е възможно на ниски нива.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    ИСТИНСКИ АНИМАЛИСТИЧЕН. Неговата територия е градската джунгла. TIGER е перфектният спътник, с който да се разхождате из тесните улички и дворове, осветени от неонови рекламни светлини.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Елегантност, сила и иновация достига под формата на колекцията Petite Couture. Serenity е зашеметяващо мощен вибратор на G-точката, създаден за вашето върховно удоволствие...

    126,90 лв.

    73,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Reginald Pink

    Този вибратор доставя невероятно приятна стимулация чрез комбиниране на ултра-интензивни вибрации с интелигентно оформен дизайн. Изработен от елитен силикон с полирана пластмасова основа, този вибратор е гладък, изтънчен и разполага с 12 мощни вибриращи модела. Толкова е очарователно, че синята светлина свети, толкова очарователно и блестящо.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Tracy Purple

    Този супер мек силиконов вибратор заек със 7 функции е удивително оборудван, за да ви достави интензивно удоволствие след нощта. Формата на тази елегантна и стилна лилава играчка е гладка и извита с дебела глава, за да не се достигне вътрешната ви G-точка и по-малък извит от заешки клитор, поддържащ с натискащ юмрук оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme не е за хора със слаби сърца!

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Мини вибратор Ladyfinger

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    ИСТИНСКИ АНИМАЛИСТИЧЕН. Неговата територия е градската джунгла. TIGER е перфектният спътник, с който се разхождате из тесните улички и дворове, осветени от неонови рекламни светлини.

    229 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Тя най-накрая намери играчка, която провери всичките й кутии: вибрация, тласкане, въртене, стимулация на клитора и затопляне. Тя нямаше търпение да изпробва Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her! Искаше да знае какво е чувството да усети всичко в списъка си с кофи наведнъж.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Нашето приложение Air Pump Booty 5 Connect ви глези с вибрации и надуваем вал. Комбинирайте двете чувствени функции, както желаете. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC ви помага да изпитате изключителни оргазми. Въртящата се на 360 градуса глава на Spotty RC масажира вашата простата, докато глези перинеума с вълнуващи вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно чрез стилно и удобно дистанционно управление.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand е уникален надуваем силиконов вибратор, който ще ви отведе до нови висоти на удоволствието. Персонализирайте фантазиите си, като превключвате между седем режима на надуване и вибрация, които ще изпълнят вагината или ануса ви с удоволствие. В допълнение, Ultimate Expand разполага с втори двигател, който ще стимулира вашите перинеални и клиторални зони.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Чудесно извит вибратор за G-точка от Sweet Smile с гъвкаво гърло и голяма глава със стимулиращи жлебове за прецизна стимулация на G-точката.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Животът е твърде кратък за средни оргазми. STRONIC SURF ви масажира отвътре, удряйки всяко нервно окончание, за задоволително пълно усещане и удоволствие от съраунд звука. Легнете и се насладете на тласкане със свободни ръце в десет различни настройки. В крайна сметка ръцете ви имат по-добри неща за вършене. Още по-добре, той е почти безшумен!

    369 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    INYA Ripple е нова порода вибрации със съблазнително изпъкнал дизайн, изработен, за да осигури вълна след вълна от удоволствие от извиването на пръстите на краката. Изработен от копринено гладък силикон, Ripple се задвижва от един двигател и разполага с 3 скорости и 5 функции за едно вълнуващо климатично изживяване. Акумулаторна.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Prostate Massager

    Оставете този стимулатор да се завърти в ануса ви, да си поиграе с простатата и да ви покаже рая, наречен оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Насладете се на вълнуващо разнообразие и безкрайна гъвкавост с най-добър комплект за двойка! И четирите класически фаворита могат да се използват заедно или отделно. Тънката 7” многоскоростна вибрация може да се съчетае с ултра-еластичен текстуриран ръкав и омекотен куршум за собственото Ви чувство за суперщ заек. Опитайте да поставите C-пръстена около тялото или топките му, със или без вибриращ куршум, за вълнуваща секс игра. Възможностите са безкрайни за часове секси партньорска игра!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Наистина универсален! Тази играчка има двойна плътност, нагънат, огъващ се, вибриращ вал. Може да се използва вагинално или анално, вътрешно или външно. Дръжката прави управлението лесно, независимо дали се използва самостоятелно или с партньор. 6 настройки на вибрация за избор.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Fireball е масажор за тяло и вибратор в 1. Вибриращите масажиращи ролки ще накарат цялото ви тяло да изтръпне от наслада, а удобният вибратор ще задоволи всичките ви желания. Освен за доставяне на сексуално удоволствие Fireball може да се използва за отпускане на мускулите и облекчаване на болки.

    309 лв.

    114,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Чрез иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Висококачествен вибратор, специално създаден за стимулация на G-точката и клитора. Мощен и ултра тих вибратор със седем диви режима.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Отдайте се на твърдото, пълноценно мъжествено изживяване, когато прегърнете емблематичния Rude -Boy Xtreme за дълбоко, силно удоволствие от простатата и перинеума.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Освен иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Anya е мощен вибратор с функция за нагряване. Средният му размер го прави удобен за хващане и много лесен за използване.

    299 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Този супер мек силиконов вибратор заек със 7 функции е удивително оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Формата на тази елегантна и стилна лилава играчка е гладка и извита с дебела глава, за да достигне вътрешната ви G-точка и по-малък извит заешки клитор, осигуряващ стискащ юмрук оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 149

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули