×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори на G-точката

Обекти 129 до 160 от общо 355

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Blush Rose Scarlet G Black

    Изцяло новият Scarlet G е тук, за да достави перфектно мощно удоволствие от G-точката! Разгледайте елегантната актуализирана форма със секси сребрист детайл и се насладете на гладкото сатенено покритие и супер мощния мотор. Под ъгъл за перфектна стимулация на G-точката.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    NU Sensuelle Homme Ace 15-функционален гъвкав акумулаторен силиконов вибратор за простата с двоен мотор в черно разполага с 2 интензивно мощни мотора и 15 дразнещи функции на дълбоко пулсиращо и пулсиращо действие вместо жужащите вибрации, които другите имат.

    207,90 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Горещата точка! Като винаги лоялен и желан спътник, космополитният вибратор е до вас както у дома, така и в мегаполисите и хотелските стаи на този свят с изгарящ ентусиазъм и функция за приложение. Неговият огънат, стимулиращо обемен връх гали G-точката с много усещане и освен интензивни вибрации, осигурява усещане за затопляне в сърцето - хм, съжалявам, имаме предвид бикините, разбира се.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Приложението G-Spot Flex 4 Connect ви дава изживяването на особено талантлив любовник. Благодарение на вътрешната жица, вибраторът на G-точката се превръща във вибратор на заек само с едно движение. Управлявайте го чрез приложението Satisfyer Connect за персонализирана еротика.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Hip G G Power Pink

    Акумулаторен вибратор на G-точката Hip-G за мощна стимулация на G-точката

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 глези G-точката и клитора както искате. Гъвкавият вал позволява вибраторът на G-точката да се превърне във вибратор със заек. Два мощни мотора ви отвеждат до вашата гореща кулминация.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Внимателно изваяната форма на Sway и тътнещите вибрации във всеки край са проектирани да достигнат до всички ваши най-приятни точки, както отвътре, така и отвън. Плавната извивка и повдигнатата точка на стимулация в единия край са идеални за G-точка и изследване на клитора, докато по-големият, по-изпъкнал край е перфектен за игра на P-точката и удоволствие на цялото тяло. Допълнителният бонус от луксозни усещания за затопляне осигурява релаксиращо и комфортно изживяване за всички потребители.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Отдайте се на своята магическа страна и хвърлете заклинание за безкрайно удоволствие с Pretty Little Wands Charmer. Издигнете се към нови висоти на удоволствието с уникалния тънък масажор, пълен с 10 скорости на вибрация, многопосочно гъвкаво тяло и снизходителен двустранен дизайн.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    2 силиконовите Satisfyer A-Mazing осигуряват изключително дълбока стимулация на А-точката. Отличаващ се с удоволствие от набраздената текстура, този вибратор осигурява интензивно удоволствие с 2 мотора, прав енергичен вал и тесен гъвкав връх.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Trysta Violet

    Насочен въртящ се вибратор на G-точката.

    259 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Универсалният приятел за вашите бикини!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for Women Adult Toy е вибратор, създаден специално за клитора и G-точката. Тя има повдигната овална пръстеновидна текстура върху симпатична глава с форма на лъжица и перфектен ъгъл за стимулация на G-точката, което ви позволява да изследвате собственото си удоволствие. Iris е мека, но здрава, главата е изработена от ултра мек материал, със здравия вграден мотор, силната вибрация ще ви отведе на едно прекрасно сексуално пътешествие!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Selopa Midnight Magic Black

    Този мощен вибратор е простота в най-добрия си вид с нежно извит и гъвкав текстуриран ствол, изпъкнал, заострен връх и тънка средна част, която се издува до елегантна, здрава основа.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Този вибратор с два мотора ще усетите как главата на вала му се нагрява. Докато нежната топлина се излъчва през вас, неговият извит връх на G-точката и мощният стимулатор на клитора разтриват вашите горещи точки по правилния начин! USB акумулаторен и водоустойчив вибратор за едновременни вътрешни и външни усещания и ще ви достави цялото естествено удоволствие, което заслужавате!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Луксозен eG-Spot вибратор от XOUXOU за електрическа вагинална стимулация, която достига и до G-точката. Той е чудесно извит, леко гъвкав и с вълнообразен дизайн за интензивни интимни масажи.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Тази миниатюрна и тънка атмосфера е перфектният дискретен спътник за всяко нощно шкафче и със седем мощни скорости и функции, от които да избирате, можете да настроите играчката си така, че да отговаря точно на фантазията в вашето живо въображение. Не се страхувайте да се намокрите, тъй като този нов приятел е напълно водоустойчив и потопяем, а простото управление с един бутон премахва всякакви предположения от уравнението на удоволствието.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро стимулиране на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved The G-Rave Purple

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт. Превърнете спалнята си в рейв клуб с играчката, която осветява вашето удоволствие! Оставете светещите светлини на дръжката и върха да навигират играта ви с леко извита глава, проектирана да удря G-точката всеки път. Оребрената яка гъделичка по време на влизане за изкусително усещане и вие избирате от 7 мощни скорости - дори под вода, тъй като е напълно потопяем. Почистете с препарат за играчки и топла вода.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Force Pink

    Нека силата бъде с вас и вашата G-точка: Satisfyer G-Force е мощният експерт, когато става въпрос за стимулация на G-точката. Силните вибрации и сплескан връх с възхитителни канали ще ви доставят вагинално удоволствие, както никога досега. 10 вибрационни ритъма обединяват сили с 5 различни интензитета, за да създадат 50 възможни комбинации, давайки ви разнообразно и незабравимо изживяване.

    166,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Luxe vibe Lillie е тънък, гъвкав и дискретно тих. Изработена от гладък, платинен силикон, тази елегантна, мощна вибрация повишава удоволствието за спиращо дъха чувствено изживяване. Акумулаторна. Водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Силиконовият Satisfyer A-Mazing 2 осигурява изключително дълбока стимулация на А-точката. Отличаващ се със стимулираща набраздена текстура, този вибратор осигурява интензивно удоволствие с 2 мотора, прав ергономичен вал и тесен гъвкав връх.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Разпалете вътрешните си желания и отключете свят на съблазнително очарование с нашия изящен гъвкав вибратор за G-точка. Отправете се на пътешествие, което надхвърля обикновеното, превръщайки праха на ежедневието в завладяваща златна мъгла от страст и удоволствие.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Намерете вашата честота с KURVE; първият в света вибратор на G-точката с възможност за персонализиране. Мистерията на G-точката е разгадана!

    529 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Ръцете си дават почивка – създадохме Happy Rabbit атмосфера без ръце, с двойна гореща точка. Създаден да осигури едновременно стимулиране на клитора и G-точката, това сензационно копринено излъчване разполага с два двигателя, за да разтърси света ви и да революционизира играта ви.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Осигурява точкова стимулация на G-точката!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    B Swish пренася удоволствието на следващото ниво с Bgee Classic Plus. С идеално извита широка глава, копринени безопасни за тялото материали и 5 дрънкащи функции, този 8-инчов водоустойчив масажор ще ви накара да молите за още.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Front Row pink

    Позволете на класическата елегантност да ви съблазни!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap предлага два начина за стимулиране: потупване и вибрация, като и двата са оборудвани с 10 различни режима. В допълнение, трите мотора работят заедно, за да осигурят момент на удоволствие за потребителя. Swap е идеалният вибратор за стимулиране на P- или G-точката.

    174,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Naughty Baroness Pink

    The Naughty Baroness е елегантен вибратор със силиконова външна част, която е приятно мека на допир и има стимулиращи ребра на дръжката. Мощният мотор предлага 9 модела на вибрации, които се управляват с 1 бутон в основата на вибратора.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Силиконов вибратор Cvelyn-30func.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blacq Digital G-Spot Vibrator Black

    Стъпете в бъдещето с BLACQ, където вибраторите са подобрени от иновативен цифров екран! BLACQ разбира, че всеки е уникален. Ето защо нашите вибратори предлагат широка гама от настройки, за да можете да създадете идеалната стимулация. Регулирайте скоростта, търсете различни вибрационни модели и намерете идеалния си ритъм.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 355

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули