×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори на G-точката

Обекти 97 до 128 от общо 355

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Evolved G-Gasm Delight Pink

    Плавните извивки и големият връх осигуряват превъзходни оргазми в G точката.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Освен иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Gigi 2 Blue

    Най-продаваният вибратор за G-точка в света. GIGI™ 2 е подобрената версия на изключително популярния вибратор на G-точката на LELO, може да бъде най-положително оцененият Pleasure Object, създаден някога.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    12 вибрационни функции, 3 скорости на поглаждане, 2 мощни мотора – всичко това допринася за едно божествено щастливо rabbit® преживяване. Проектиран с формован връх, който гали вашата G-точка с кадифено докосване, това зайче е нетърпеливо да достави оргазмен екстаз.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Този супер мек силиконов вибратор заек със 7 функции е удивително оборудван, за да ви доставя интензивно удоволствие нощ след нощ. Формата на тази елегантна и стилна лилава играчка е гладка и извита с дебела глава, за да достигне вътрешната ви G-точка и по-малък извит заешки клитор, осигуряващ стискащ юмрук оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Достигнете голямото О, без да се налага да си мръднете пръста! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On разполага с 10 експлозивни режима на вибрация, които могат да се управляват чрез включеното безжично дистанционно. Играйте соло или с партньор, у дома или навън!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    И накрая, играчка, която дава на вашата G-точка ритмичния масаж, за който жадува, без ръце. С цялото тласкащо, пулсиращо действие, което направи нашата линия STRONIC огромен хит в по-елегантен, по-тънък дизайн, STRONIC G ви позволява да увеличите оргазма си, без да си мръднете пръста.

    419 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Добавете малко музика към вътрешната си :G бележка (Ok G-SPOT) с Freestyle :G, безжичен музикален вибратор. Когато е свързан към iPod/iPhone (или всеки mp3 плейър), вибрацията ще пулсира към музиката, давайки ви уникално двойно сензорно изживяване с максимална свобода на движение.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Награден с титлата Best Maxi Vibe от списание Women's Health, Lucid Dream No. 14 е наистина сбъдната мечта. Извивката и формата на луковичната глава са специално проектирани, за да доставят невероятна стимулация на G-точката, а тялото е ергономично оформено, за да пасне на извивките на женската анатомия. Мощните многоскоростни вибрации са концентрирани на върха, точно където потребителите могат да им се насладят най-много, а твърдото, но гъвкаво тяло прави идеалното поставяне лесно. Скоростите се контролират лесно с прост диск за въртене в основата.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Точкова стимулация на G-точката!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser пакетира мощни многоскоростни вибрации в интимно извит пакет с дистанционно управление. Само с едно натискане на бутон на дискретното дистанционно управление вие или вашият любовник можете да се насладите на върховното удоволствие от дразненето, когато или където и да ви отведе желанието. Лесният за използване стимулатор има 12 функции на вибрация с различни интензитети и модели, от които да избирате.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • strap-on-me Tapping Dildo Wave Coral Pink

    Позволете си да бъдете пленени от първия вибриращ вибратор с двойно почукване. Новата Tapping Dildo Wave ще ви заслепи със своя уникален, елегантен дизайн. Неговата вълнообразна форма и извит накрайник с двойно почукване го правят най-добрият ви актив, за да се отдадете на интензивни удоволствия!

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Lilac G

    Мощна, но миниатюрна, тази извита форма е проектирана да достигне вашата G-точка с лекота! Неговата изпъкнала кръгла глава е достатъчно дебела, за да приложи точното количество натиск, докато се заключвате в перфектното си темпо с права вибрация или шарка, която ви подлудява! Нежно заостреният връх се чувства страхотно отвътре и отвън, тъй като тази гъвкава атмосфера ви дава възможности за удоволствие, които ще искате да изследвате – дори под вода, тъй като е напълно потопяем. Ергономичен, акумулаторен, лесен за почистване, лесно управление с един бутон.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy може да се похвали с 2 мощни мотора, единият от които е в багажника, за стимулиране на G-точката, а единият е разположен в пръста, за стимулиране на клитора. Времето за работа на Gcandy е не по-малко от 4 часа при зареждане.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    По-широкият връх търси вътрешни сладки точки, докато 3 настройки на вибрация в ушите обгръщат клитора за смесено блаженство.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue G-Kii Purple

    Приятен, прост, полезен – тонизирайте и укрепете вашия компютърен мускул с Ami за по-силни оргазми и много повече.

    249 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Най-новият ни двоен вибратор IDA™ Wave, свързан с приложение, с патентованата технология WaveMotion™ на LELO, се очертава като икона на удоволствието, което никога не разочарова, идеално за сексуално събуждане според вашите условия.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Bogey Pink

    Донесете още повече удоволствие от играта си с Purple Silicone 10 Function G-Spot Vibrator. С извит, изпъкнал връх, който е специално проектиран да уцели вашата G-точка. Разгледайте невероятните 10 настройки на вибрация, като използвате простия бутон в основата. Намерете най-добрия си режим или смесете и комбинирайте за различни усещания, докато сте доведени до мощна кулминация.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Приложението G-Spot Flex 5 Connect предлага гъвкаво забавление и впечатляващо елегантен дизайн. Вътрешен проводник преобразува вибратора на G-точката във вибратор на заек за двойна стимулация. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect.

    174,90 лв.

    75,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Remote Duo Pleaser от Vibes of Love е двоен угодник с форма на пениса, за да се наслаждавате във влагалището и прикрепен стимулатор за клитора с правилните извивки, за да докоснете клитора и да прехвърлите вибрациите. 9-те различни модела на вибрации се разпространяват в цялата играчка и могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление. Remote Duo Pleaser може да се презарежда с включения магнитен USB-кабел и може безопасно да се използва във вана или душ, тъй като е водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Tiger Jewels Emerald

    Неговата територия е градската джунгла. TIGER е перфектният спътник, с който да се разхождате из тесните улички и дворове, осветени от неонови рекламни светлини. В необичайните градски паркове той управлява своята градска джунгла, всеки ден ново изживяване – винаги в търсене на малко ЗАБАВЛЕНИЕ, да избяга от рутината и да намери следващото си еротично приключение.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Бъдете намерени. Този 17,8 cm извит вибратор ще ви отведе там. B Swish направи намирането на G-точката лесно с този 17,8 cm масажор.

    74,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Sweety G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Вибраторът Tate G-spot е класически вибратор. Предлага здрав захват, така че вибраторът е лесен за задържане по време на употреба. Благодарение на ергономичния си дизайн, той без усилие достига правилните места. Вибраторът Tate е копринено гладък и лесен за работа. Има 10 настройки на вибрация и е водоустойчив, така че можете да го използвате под душа и ваната.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Тя наричаше своята G-точка като нейната богиня-точка. Когато за първи път се опита да го намери, не беше сигурна точно къде се намира във вагината си. Но когато пъхна своя G-Spot Stimulate-Her вътре в себе си, извитата форма автоматично се притисна към неуловимата й G-точка и тя нямаше никакви съмнения относно местоположението му след това. Сега тя беше готова да открие първия си оргазъм от G-точката. Тя натисна бутона за функцията за затопляне, за да накара нейния Stimulate-Her да загрее до удобните 104 градуса. Топлината се чувстваше добре.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Force Violet

    Нека силата бъде с вас и вашата G-точка: Satisfyer G-Force е мощният експерт, когато се постави въпрос за стимулация на G-точката. Силните вибрации и сплескан връх с възхитителни канали ще ви доставят вагинално удоволствие, както никога досега. 10 вибрационни ритъма обединяват сили с 5 различни интензитета, за да създадат 50 възможни комбинации, давайки ви разнообразно и незабравимо изживяване.

    166,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    The Rose е стилен вибратор за G точка от елегантната колекция Bloom. Красивият дизайн както на вибратора, така и на опаковката прави The Rose незаменима играчка за всяка жена.

    174,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Удвоете удоволствието си с този закачлив дизайн, който съчетава гъвкава стимулация на клитора със здрав ствол. Луксозната функция за отопление имитира топлината на реалистични докосвания и трябва да овладее напрежението ви и да напълни чашата ви с удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Обичате ли истинските момчета? Тогава нашият Real Deal Neal трябва да ви хареса много. Мощен мотор и вълнуващ дизайн са настроени да ви зарадват както с e-stim, така и с вибрации. Можете да се насладите на лягане и замърсяване с Neal – той ще ви достави удоволствие с 8 вибрационни и 5 e-stim програми – или дори може да стане вашият нов любим тренировъчен партньор. Ако се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се движи отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rechargeable Power G

    Тази миниатюрна и тънка атмосфера е перфектният дискретен спътник за всяко нощно шкафче и със седем мощни скорости и функции, от които да избирате, можете да настроите играчката си така, че да отговаря точно на фантазията в вашето живо въображение. Не се страхувайте да се намокрите, тъй като този нов приятел е напълно водоустойчив и потопяем, а простото управление с един бутон премахва всякакви предположения от уравнението на удоволствието. Леко извитият връх ви позволява да достигнете G-точката с лекота, а почистването става бързо с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Благодарение на вашите предложения, един от нашите най-продавани вече е още по-добър! Добавихме 10 уникални функции за ескалация, вибрация и стимулация, които могат да се докоснат до G-точката и да осигурят ненадмината стимулация на клитора!

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 355

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули