×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 97 до 128 от общо 142

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Javida Sucking Vibrator Purple

    По-добре от орален секс!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Цялостно удоволствие с вълнуваща електрическа стимулация!

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Twist за 4 начина за игра! Nexus Revo Twist е взаимозаменяема въртяща се и вибрираща секс играчка, която може да се използва по 4 различни начина. От единия край има 6-степенна вибрираща задница, а от другата е 2-скоростен въртящ се вал. Поставете в двете посоки за едновременна стимулация на ануса и перинеума.

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Два мощни мотора, един във върха и един в еластичния заек. Прецизна стимулация на клитора и G-точката. USB презареждаме. IPX7 водо- и прахоустойчив сертифициран.

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Гъвкавият заешки вибратор Ablaze от Vibe Couture има функция за енергично изтласкване в G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. Има и функция за затопляне до макс. 55°C за реалистично и приятно усещане. 3-те мотора имат 3 скорости и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Бес стана още по-добра! С добавена приставка за анални перли и функция за нагряване, издигнете чувствената грижа за себе си на следващото ниво. Bess 2 се доставя с множество приставки за глава за персонализирано удоволствие, независимо дали търсите точна стимулация или насочване към g-точката, или навсякъде вътрешно.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Вибраторът Thrusting Pearl Rabbit от Sweet Smile е мощен вибратор с гъвкав клиторален вибратор и въртящи се перли в ствола за цялостно, оргазмено удоволствие чак до G-точката.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    5-те вибрационни модел, дълъг с извития ствол и характерната Wave текстура, създава Bwild Classic Wave подчертано допълнение към линията B Swish Classic. Иновативният обрат на масажора със зайци, 6-инчовият двоен мотор на нашия Bwild Classic Wave носи топлина.

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Бес стана още по-добре! С добавена приставка за анални перли и функция за нагряване, издигнете чувствителната грижа за себе си на следващото ниво. Bess 2 се доставя с множество приставки за глава за персонализирано удоволствие, независимо дали търсите точна стимулация или насочване към г-точката, или навсякъде навсякъде.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Този дуо вибратор има форма, която е доказано популярна и ефективна, с извит ствол и доста голям стимулатор за клитора, който също има извита форма. Два отделни мотора управляват вибрациите. Julia обаче предлага повече: този дуо вибратор има 3-ти мотор, който го кара да се движи напред-назад. Функцията за трептене ще ви зарадва с този чудесен допълнителен вид стимулация освен вибрациите!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Вдъхновен от люлката на Нютон, включващ три много мощни мотора, създаващи усещане за пътуващи и зациклящи вибрации отвътре и отвън, което води до върховно крещящо O!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Поставя парти в бикините ви: Дизайнът с възможност за поставяне го оставя на място. Можете да носите вибриращите гащи и да се люлеете навсякъде и по всяко време. Носете го по време на тренировка, докато вършите домакинска работа, дори на танци или разглеждане на витрини!

    239 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Уникална, забавна, приятна, многофункционална играчка, Mon Ami е смукател и вибратор, всичко в едно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Вибраторът с кимащ връх с огъваща се стимулация на клитора от Javida интензивно стимулира вагината с дълбоки вибрации и по-специално G-зоната с мощния си кимащ връх на главичката. В същото време клиторът се радва и на вибростимулатора, който гъвкаво се адаптира идеално към зоната на желание във всяка посока.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    В същия стил като останалите играчки от Goddess Collection, Atropos е изработен от тъмно син силикон със златни детайли. Елегантният дуо вибратор има пръстеновидна дръжка с метално покритие, което го прави лесен за хващане и изглежда луксозен. Изработен от течен силикон, този дуо вибратор има мек връх и е копринено гладък на допир.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Вибраторът Fane със заек означава гарантирано удоволствие. Благодарение на ергономичния си дизайн не само стимулира вагината, но и G-точката и клитора. Вибраторът Fane е копринено мек и водоустойчив. Следователно вибраторът може да се използва под душа и във ваната. В долната част на вибратора има цветни LED светлини, които променят цвета си всеки път, когато промените настройката за вибрация. Налични са 10 настройки за вибрация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Неговият мощен двигател с 8 програми за вибрация и 5 програми за e-stim понякога подскача бавно, а понякога прескача бързо през този хълм и после през онзи. Той е проектиран така, че да можете да се наслаждавате едновременно на вагинална и клиторна стимулация. Ако се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се движи отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Insatiable G™ Inflatable G-Flutter е от продуктовата линия Insatiable G™ на CalExotics, но със специална функция, която със сигурност ще погъделичка въображението ви. Мощният гъдел е многостранен, за да осигури пълно покритие, дори и в моментите, в които сте заключени в екстаз.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Newman Purple

    Вечерите ви самотни ли са? Спрете и вземете Newman, невероятен вибратор, който гъделичка както вътрешната, така и външната част на вагината! Ще ви достави наистина интензивно удоволствие благодарение на 30 вибрационни функции. Той има гениална форма за удобно достигане до G-точката, но в същото време извежда чувствителния клитор на показ. Така че направете нещо за себе си и поканете вълнуващия приятел Нюман в спалнята си!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved The Ringer Blue

    Почувствайте тласкащата сила на тази двойна вибрация, която включва дизайн с двоен пръстен в основния вал. Мощните тласъци до половин инч са чудесно подобрени от два пръстена, които се движат нагоре и надолу с 3 великолепни скорости за изискан вътрешен масаж. След това включете 7-степенния заешки вал (управляван отделно) за максимално удоволствие, дори под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема. Ергономични контроли, магнитни презареждащи се и лесни за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Ексклузивният Panty Vibrator от 40 Years има изпъкнал, треперещ ствол във формата на пенис и вибриращ клитор, стимулиращ с деликатни, стимулиращи точки.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Phoenix Pink

    Този уникален заешки вибратор включва "смучещ" клиторален стимулатор и мощен масажор на g-точката за интензивен оргазъм. Силиконовият език в горната част на вибратора стимулира клитора по приятен начин. Трите метода на стимулация (ближаване, сукане и вибрация) гарантират интензивен оргазъм.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Witty е проектирана като играчка за превключване, която ви позволява да избирате стимулация на p-точка или g-точка. Клиторната стимулация се достига от топката в края на основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Angelique Purple

    Този вибратор на g-точката има огъващ се ствол, който има 4 махащи функции за стимулиране на g-точката и стимулатор, който е идеален за приятна стимулация на клитора. Вибраторът е оборудван с 12 вибрационни функции.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Изключително гъвкав Mini Rabbit Vibrator от Jülie за най-добра двойна стимулация: Докато гъвкавият ствол с отличителната си глава интензивно масажира вагината до G-точката, клиторът едновременно е поглезен с изтръпващи вибрации.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Гъвкавият заешки вибратор Entice от Vibe Couture има пулсиращ, нагоре-надолу вълнообразен масаж в ствола на G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. 3-те мотора имат 3 скорости за масаж с пулсиращи вълни и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Melanie Purple

    Заешкият вибратор Melanie съчетава стимулирането на g-точката, както и на клитора с 3 малки издатини на малкия ствол на вибратора. Вибраторът за зайци е оборудван с 12 режима на вибрация и 4 тласкащи функции.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Buck Wild Pink

    Отидете на дива езда с този двукраен масажор с две невероятни усещания. Дебелият край почуква и удря с 10-скоростна целенасочена мощност, докато другият край ви привлича с хипнотично движение насам, което увеличава до 10 главозамайващи скорости!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    Гъвкавият заешки вибратор Entice от Vibe Couture има пулсиращ, нагоре-надолу вълнообразен масаж в ствола на G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. 3-те мотора имат 3 скорости за масаж с пулсиращи вълни и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Гъвкавият заешки вибратор Quiver от Vibe Couture има пулсираща и избутваща масажна топка в ствола на G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. 3-те мотора имат 3 скорости на пулсиращата масажна топка и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Pink

    Гъвкавият заешки вибратор Quiver от Vibe Couture има пулсираща и избутваща масажна топка в ствола на G-точката и вълнуваща вибрация в клиторния стимулатор. 3-те мотора имат 3 скорости на пулсиращата масажна топка и 7 режима на вибрация. Всичко се управлява лесно с бутона на играчката – заедно или поотделно.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 142

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули