×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 65 до 96 от общо 142

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Svakom Trysta Violet

    Насочен въртящ се вибратор на G-точката.

    259 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Оргазмичният шум продължава! Вирусният OG PRO беше надграден с дистанционно управление и по-силни, по-дълготрайни засмуквания, които може да ви отпратят в отвъдното.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Този Rabbit е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Оптимизирайте вашето удоволствие. Простатата, известна още като мъжката g-точка (или p-точка), е пълна с хиляди нервни окончания, за да увеличат вашето удоволствие. Масажорът OptiMALE P-Curve разполага със 7 уникални вибрационни модела, които се излъчват от приятната вътрешна крушка на p-точката до външния стимулатор на перинеума, осигурявайки цялата стимулация, от която се нуждаете, за да изпитате най-мощния оргазъм в живота си.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess пасва удобно в ръката ви и предлага най-точната стимулация, благодарение на иновативната DirectPower технология. Той се концентрира върху чувствителните точки, с двигателни обороти до 10 000 пъти в минута, за да осигури перфектен оргазъм.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Webb Black

    Този масажор с елегантен дизайн ще задоволи най-съкровените ви желания и ще завърши всичките ви заешки фантазии в реалност. Този заек има двойни двигатели, така че можете да контролирате къде предпочитате най-голямото удоволствие и да извършвате различни движения едновременно.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Ръцете си дават почивка – създадохме Happy Rabbit атмосфера без ръце, с двойна гореща точка. Създаден да осигури едновременно стимулиране на клитора и G-точката, това сензационно копринено излъчване разполага с два двигателя, за да разтърси света ви и да революционизира играта ви.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Carina Pink

    Отдайте се на удоволствието от секс играчка като никоя друга с този акумулаторен вибратор със заек. Този вибратор стимулира клитора и G-точката едновременно с мощна функция за вибриране и загряване на температурата, което ви осигурява реалистични сексуални усещания.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Няколко реда незалепващи мъниста за удоволствие. Този артикул разполага с най-съвременен чип памет, който ще възобнови работата си при последната използвана функция. Възстановете удоволствието, точно там, където сте спрели.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Vice ще преоткрие вашите оргазми с тройна стимулация. Този вибратор със заек е проектиран да се насочи към всички ваши горещи точки. Дебел, извит ствол осигурява дълбоки масажи на G-точката, докато гъделичкането с мъниста и заешките уши задоволяват другите ви точки на удоволствие за невероятни смесени оргазми.

    199,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Flexi Fabbit на Dorcel е най-новата ултра-гъвкава играчка, която стимулира клитора и G-точката едновременно. Неговите мощни вибрации и текстурирана повърхност ще осигурят на потребителя моменти на интензивно удоволствие.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Gene Purple

    Този елегантен дизайн ще задоволи най-съкровените ви желания и ще превърне всичките ви заешки фантазии в реалност. Този интензивен силиконов вибратор със заек има двойни мотори, така че можете да контролирате къде предпочитате най-голямо удоволствие и да извършвате различни движения едновременно.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Отдайте се на вълни от удоволствие, докато California Dreaming™ Surf City Centerfold ви дразни и гъделичка към екстаз. Мощният масажор с пръчици има 3 вълнуващи интензитета на туптяща пулсация и 10 функции на вибрация за едно удоволствие в живота.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    OMG! Rabbit е създаден да ви съблазни на всички правилни места! Издигайки тази класическа форма до нови висоти, гъвкавите извивки осигуряват външно и вътрешно удоволствие с директна вибрация към всички ваши най-чувствителни ерогенни зони. Два мощни мотора удвояват удовлетворението с 10 уникални вибрационни модела, на които да се наслаждавате. Изключително гладкият силиконов дизайн е водоустойчив за забавление под душа, спа центъра или ваната.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Webb Purple

    Този масажор с елегантен дизайн ще задоволи най-съкровените ви желания и ще превърне всичките ви заешки фантазии в реалност. Този заек има двойни двигатели, така че можете да контролирате къде предпочитате най-голямо удоволствие и да извършвате различни движения едновременно.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    За малко забавление в леглото! Този красиво проектиран лилав вибратор със заек осигурява чисто удоволствие. Има кадифено мека повърхност, изработена от силикон, която се усеща изключително реалистично.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ives Pink

    Ives ще стимулира вътрешността на вагината и клитора, ще ви предложи 30 вибриращи функции и вие ще се влюбите в копринено мекия силикон още с първото докосване. Избрахте ли вече!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wonderlove Love to Love

    Пренесете усещанията си на следващото ниво с Wonderlove! Стимулаторът на клитора и стимулаторът на G-точката имат собствен двигател с 5 режима на вибрация. Играчката се предлага и с дистанционно управление, така че можете да я използвате самостоятелно или с партньор. Ергономичният й дизайн е идеално адаптиран към женската анатомия, за да увеличи максимално удоволствието.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Насладете се на неограничено изкусително удоволствие с мощния стимулатор Foreplay Frenzy Bunny. Еротично очертаната атмосфера е оформена за максимален комфорт, разширен обхват и гъвкаво движение с тялото ви и включва извит, подчертан прецизен връх на G-точката и ергономично оформена лъжичка за клитор с дразнещи гъделички.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Този Dolphin е идеалният вибратор за достигане до всяко чувствително място. Можете да направите горна завой в 8 различни модела. Можете също да включите заека, карайки най-високо му да вибрира. Това има 36 настройки. Можете също да контролирате посоката на въртене.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Забавлението започва, когато включите 7-те режима на пулсиране. Секс играчката със заек е направена с технология за магнитно въздействие, което означава, че моторът вътре пулсира нагоре и надолу, създавайки усещане за движение, което е толкова близко до истинската, естествена тяга.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Красиво и интензивно!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Запалете връзка и синхронизирайте усещанията си! Масажорът с двоен стимул Fuse е активиран с Bluetooth с двупосочна комуникация, така че вие и вашият партньор можете да споделяте удоволствието си от всяко разстояние. Вградената сензорна технология позволява двупосочно управление на свързаните устройства, така че всеки от вас да може да управлява действието. LED светлината свети, за да осигури визуална обратна връзка.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Aika Pink

    Благодарение на двата си иновативни мотора от ново поколение F1 и усъвършенстваните си технологии (Двата мотора могат да се управляват независимо от основното устройство или дистанционното управление) тази играчка е най-добрата! Тя се отличава с отличителна форма, която се отличава от другите устройства в света тази категория.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Вдъхновен от люлката на Нютон, включващ три много мощни мотора, създаващи усещане за пътуващи и зациклящи вибрации отвътре и отвън, което води до върховно крещящо O!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Sugar Bunny

    Този красиво проектиран силиконов заек дълбоко удовлетворява с 10 мощни скорости и функции на двигателя, леко извит вал с много обиколка и насочени заешки уши, които просто няма да се откажат! Изработена от луксозен копринено гладък силикон, тази приятелска играчка също ще вдъхне живот на вашите фантазии за баня и душ, тъй като е не само водоустойчива, но и напълно потопяема. Почистването е бързо като зайче с Evolved Toy Cleaner и изплакване с топла вода.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Infinite Joy е проектиран с две гъвкави рамена на 360°, които позволяват безброй удоволствия. Активира удоволствието от всякакъв вид, като осигурява вътрешна и външна стимулация. Неговата гъвкавост позволява на Infinite Joy да се превърне във външен стимулатор за клитора или зърната, вибратор за стимулиране на G-точката или може да служи като мастурбатор за мъже. Infinite Joy е оборудван с три мотора: мотор 1 + 2 осигуряват 9 режима на вибрация заедно, мотор 3 осигурява 9 режима на вибрация поотделно. Всяко рамо на вибратора е 9см.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Violet е стилен вибратор със заек от елегантната колекция Bloom. Красивият дизайн както на вибратора, така и на опаковката прави The Violet незаменима играчка за всяка жена.

    174,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Тази трудолюбива играчка с тройна заплаха доставя три мощни изживявания в една елегантна форма. Гъвкавият 10-скоростен основен вал нежно се извива и издува до върха на G-точката с кръгли текстури в главата, докато неуморимият 10-скоростен заешки стимулатор се подклажда и огъва с тялото ви за интензивна стимулация.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Насладете се на дискретни, мощни вибрации – винаги и навсякъде!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 142

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули