×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени пенис за мъже

Обекти 129 до 160 от общо 307

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Bathmate Power Rings са най-новите продукти, които ще добавите към вашата колекция Bathmate. Като правило Bathmate са направили много повече, за да гарантират, че само най-качествените продукти достигат до пазара и носят името Bathmate. Bathmate Power Rings са направени от Elastomax, което е уникална комбинация от TPR и TPE. Този нов материал е изобретен, за да направи Bathmate Power Rings най-здравите и гъвкави пръстени на пазара.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Заварените метални пръстени за петел също са толкова ефективен за подобряване или подпомагане на поддържането на ерекция.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Switch Hitter от Sport Fucker™ винаги покрива основите. Този мек, копринено-еластичен силиконов пръстен за петел и носилка за топка може да се носи по много начини.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Увеличете ерекцията и оргазма си с пръстена за петел Rimba.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    РАЗДЕЛИТЕЛ ЗА ПЕНИС / ТОПЧЕ С ЩИПКИ. ТЕГЛОТО НЕ Е ВКЛЮЧЕНО

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Гамата ARKADIO включва набор от функции, невиждани досега в пенис стимулатор: предназначени за висококалибърна стимулация както на главичката, така и на перинеума. Има осем режима на вибрация, супер мощен мотор и супер мек на допир силикон, в допълнение към това, че е ергономично проектиран за безопасна и удобна употреба. Той е идеален както за начинаещи, така и за по-опитни потребители. Този масажор ще добави ново измерение към вашите сесии за удоволствие, както сами, така и с придружител. В допълнение, той е съвместим с новата технология за дистанционно управление Watchme.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Този алуминиев пръстен за петле е с удобно прилягане и диаметър 50 mm. Плоската част със заоблени ъгли го прави удобен за носене и просто върши своята работа.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Tight Grabber Black

    Mister B Tight е най-новата колекция играчки за петел и топка от Mister B. Те са предназначени да се използват по няколко начина, като пръстен за петел или носилка за топка, каквото предпочитате. Произведено в Европа от висок клас, гъвкав и удобен TPR.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Bayek е част от сериала ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването вътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Двоен пръстен за пенис, изработен от висококачествен метал без съдържание на никел, който ви позволява да забавите еякулацията, да запазите еректиралия си пенис много по-дълго и да удължите времето на половия акт.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Укрепете и удължете ерекцията си с този силиконов регулируем петел и топка.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Тази еластична, текстурирана халка за петел е перфектен пръстен за въведение както за начинаещи, така и за по-напреднали, носещи пръстен за петел. Изработени от супер еластичен и издръжлив материал, те ще ви паснат полуизправени и ще ви накарат да играете по-дълго. Пръстените за петли ви държат по-здрави и по-наситени, като забавят еякулацията, като в същото време повишават чувствителността.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Изпитайте по-дълбока, по-удовлетворяваща връзка за вас и вашия партньор с мощния Link Up™ Edge. Двойният стимулиращ пръстен доставя интензивно удоволствие с 10 мощни вибрационни функции, добавен поддържащ пръстен Ultra-Soft™ и дразнеща оребрена текстура.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Освободете оргазмичния си потенциал с играчката, специално създадена да обгръща топките ви с еротични вибрации – и никога повече да не се занимавате с импровизирани решения за бръмчене на топки! Плъзнете се в двойната примка – една за пениса, една за топките – и сгушете мотора точно зад семейните бижута, наслаждавайки се на кремообразната силиконова гъвкавост и текстура. Изберете от 9 модела на вибрация, за да намерите оптималния ритъм за соло или двойка игра, дори под вода, тъй като е напълно потопяема. Предайте дистанционното на партньора си за елемента на изненада!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Mister B Tight е най-новата колекция играчки за петел и топка от Mister B. Те са предназначени да се използват по няколко начина, като пръстен за петел или носилка за топка, каквото предпочитате. Произведено в Европа от висок клас, гъвкав и удобен TPR.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    ROOSTER JASON е твърд пръстен с каишка, който може да се регулира до 5 размера на диаметъра; 30, 35, 40, 45 и 50 мм. Множеството размери ви позволяват да носите този пръстен за петел около целия пакет (пенис и скротум), около основата на пениса или около скротума. Просто следвайте нуждите на тялото си.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Разтеглив вибриращ пръстен за петел с подвижен куршум. Вибрациите се управляват с един бутон за включване/изключване. Stimu Ring е водоустойчив. Вибрациите ще стимулират и клитора на жената, ако Stimu Ring се използва по време на проникване.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Flexxio Blue

    Вибраторът за двойка BeauMents Flexxio Blue е многофункционален, акумулаторен универсален уред, който харесва както мъжете, така и жените. За да изпълни тази цел, той е оборудван с 2 двигателя – по 1 във всеки край: в зависимост от вашите желания, двигателите могат да се използват поотделно или заедно за вълнуваща стимулация. Flexxio е направен от мека и особено гъвкава смес от материали, така че може да се огъне във всяка желана позиция. Той е водоустойчив и има 10 различни режима на вибрация. Flexxio може да се управлява лесно с включеното дистанционно управление.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • COLT Weighted Ring Large

    Можете да поставите този голям утежнен пръстен COLT около члена си, топките си и да поставите утежнения край на места, където слънцето не огрява, ако искате!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръвта, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, също могат да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Независимо дали искате да се забавлявате с партньор или да се отдадете на чувствено соло време, този мощен силиконов дистанционен комплект за прелюдия е направен за многостранна игра за удоволствие. Този вълнуващ комплект включва извит стимулатор с дистанционно управление за китка и контурен усилващ пръстен с ръчно дистанционно управление.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Стремете се към по-силни ерекции и осигурявайте по-дълги сесии за правене на любов с лесната простота на A Perfect O.

    30,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Насладете се на върховното удовлетворение, претеглено за вашето чувствено удоволствие.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Dorcel отива още по-далеч в задоволяването на сетивата и представя нова колекция от светещ в тъмното силикон. Цяла линия от 3 преосмислени бестселъра, които ще станат вашите нови най-добри приятели в тъмното.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Луксозната линия Charged™ на достъпна цена е горда да въведе възможност за презареждане на една от най-популярните играчки на Screaming O, BigO®, което я прави перфектният акумулаторен вибрационен пръстен за начално ниво. Дебел, разтеглив пръстен с вибриращ мотор, The Charged™ BigO® осигурява едновременно подобряване на ерекцията и стимулиране на клитора.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Насладете се на дълготрайна и интензивна стимулация с пръстена за петел и топка Saturn от колекцията Hueman. Пръстенът ограничава притока на кръв, което прави пениса и топките ви изключително чувствителни на допир и ерекцията ви ще се почувства по-твърда и ще продължи по-дълго. Пръстенът разполага с 10 различни настройки на вибрация (3 скорости и 7 модела). Има твърда сърцевина с меко силиконово покритие за удобна употреба.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Thimble Black

    Текстуриран, приятен и адски интензивен захват! Изработен от силикон, този невероятен пръстен има вътрешен вибриращ куршум и оребрена текстура за двойно по-голямо удоволствие от клитора.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    За нощ на безкрайна страст е най-добре да използвате добър пръстен за петел. Но ако към това добавим и едно за тестисите, нощта не може да бъде по-добра. Със скоби за регулиране, този пръстен ще ви осигури хватката, която желаете толкова много, и не само ще му се насладите, виждайки как е пениса ви, но и вашият партньор ще може да се наслаждава на проникванията по-силни от всякога.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Cage Ring Black

    Ръкав за пениса с пръстен за тестисите и структура на стимулиращ пръстен. Плътно прилепващият, повишаващ ерекцията ръкав за пениса, изработен от разтеглив, мек силикон, ви предлага най-доброто прилягане към вашия пенис, а пръстенът на тестисите осигурява здраво и удобно прилягане без изплъзване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Това е презареждаемият пръстен за петел със специален допълнителен пръстен за люлка на топките! Еластичният, но плътно прилепнал силиконов пръстен за пенис и мощен мотор с десет отделни функции засилва ерекцията ви, правейки я по-силна и по-твърда, докато вибрациите също така вдъхновяват партньора ви да постигне кулминация по време на проникване!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag е стимулатор за тестисите и пениса, който подобрява ерекцията и забавя еякулацията. Вибриращият пръстен е супер разтеглив и удобен за носене. Ефективно стимулира тестисите, пениса и перинеума. Fun Bag е лесен за носене в основата на дръжката, която се увива около топките. Кръгът на пръстена е Ø 3,3 см.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Представяме ви линията Fusion от Sport Fucker!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 307

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули