×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени пенис за мъже

Обекти 97 до 128 от общо 307

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • The Screaming O The Two-O

    Вибриращият пръстен Two-O включва два мини мотора, прикрепени към супер-еластичен и удобен пръстен за удоволствие за по-добър, по-удовлетворяващ секс. Горният мотор стимулира клитора й, докато долният мотор бръмчи с интензивни усещания за взаимно удоволствие, давайки на двойките нещо, за което да крещят – заедно!

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    SVR е високомощен, тих, акумулаторен и водоустойчив накрайник с елегантен дизайн за безсмислено, сериозно удоволствие.

    182,90 лв.

    148,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Locker Black

    Насладете се на перфектно сексуално изживяване с този вибриращ пръстен за пенис и тестиси. Той е специално проектиран да осигури комфорт и функционалност, като ефективно подобрява половия акт. Изработен от силикон, който се разтяга лесно за максимален комфорт, той също така идва с вибриращ куршум, който ще стимулира както него, така и нея.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    His Ringness The Earl е пръстен за петел Mystim, изработен от 100% хирургическа неръждаема стомана, и той не е просто еротична бижу: той също може да ви помогне да имате по-дълъг и по-интензивен секс.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Glans Ring Black

    Отворен пръстен от неръждаема стомана с 2 бижута топки, подходящ както за обрязан, така и за необрязан пенис. Тънкият пръстен е поставен директно на ръба на главичката.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring е пръстен, който стимулира тестисите и пениса едновременно. Пръстенът осигурява лек натиск върху пениса, което ще подобри ерекцията и ще доведе до забавяне на еякулацията. Flux ring е разтеглив пръстен, водоустойчив и удобен за носене.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Удоволствие и производителност с пръстен Renegade Infinity. Супер разтеглив силикон за вашия комфорт и удоволствие.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Black

    Направете стъпка по-голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с тестена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен първокласен безопасен за тялото силикон, който прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Музика, звук и игри за дистанционно или локално управление на вибрациите

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Тази регулируема и следователно удобна халка за петел, изработена от висококачествен черен силикон, създава твърда като скала ерекция. Пръстенът се поставя и сваля по бърз и лесен начин. Възможността за регулиране на размера го прави подходящ за всеки размер! Усилвателят на ерекцията SHOTS е идеалният пръстен за петел за дълготрайно удоволствие!

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Mio Black

    Супер мек, гъвкав, мощен – споделяйте по-силни, по-дълги, едновременни оргазми с вашия партньор с помощта на Mio.

    224,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Този голям мек силиконов пръстен за член подобрява сексуалното представяне. Носен в основата на пениса, този пръстен може да се използва с презерватив. За него и за нейното удоволствие и плътно прилягане за по-дълги и по-здрави ерекции.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 40 + 45mm

    Заварените метални пръстени за петел също са толкова ефективен за подобряване или подпомагане на поддържането на ерекция.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Увеличете удоволствието си и удължете времето си за игра! Играйте с мен Вибриращи C-пръстени могат да се носят около основата на дръжката или под топките и са меки и еластични, за да пасват удобно на всички. Меките издатини по дължината на вибриращия куршум стимулират клитора по време на употреба.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Задоволете еротичните изисквания на вашия любовник с универсалния комплект първокласни силиконови пръстени. Комплектът от 3 части се състои от пръстени за пенис със среден, голям и XL размер, предназначени за увеличаване на обиколката и поддържане на издръжливостта по време на продължително интимно удоволствие.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Направете следващата голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с пръстена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен от първокласен безопасен за тялото силикон, което го прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Power Stretchy Rings е страхотен комплект от две гъвкави халки, предназначени за неговото удоволствие. Пръстените се различават по форма и текстура, което означава, че всеки предлага различно усещане. Те са безопасни за тялото, водоустойчиви и изработени от качествен TPE. Изследвайте своята мъжественост и се впуснете в приключения с TOYJOY Manpower!

    8,19 лв.

    5,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Този пръстен има четири пръстена, които са прикрепени един към друг: един с диаметър 4 см, един с диаметър 2,5 см и два с диаметър 2 см. Най-големият пръстен (4 см) трябва да се носи около скротума. Вторият пръстен (2,5 см) трябва да се носи около вала.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Регулируемо завъртане на класическата халка за петел, тази връзка ви позволява да изберете точния диаметър, който желаете, и разполага с текстурирана платформа за удоволствие за нея! Мощният 10 куршума гарантира, че и двамата ще изпитате мощни вълни от взаимна стимулация за двоен оргазъм! Насладете се на фантазията на вашата двойка под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема и оставете висящите връзки да вибрират магически между бедрата ви като допълнителен бонус. Почистването е лесно с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 30 + 35mm

    Заварените метални пръстени за петел са също толкова ефективни за предотвратяване или подпомагане на поддържането на ерекция.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Double Diver Pink

    Утроете удоволствието в спалнята, когато се пъхнете в силиконовия презареждаем Double Diver™. Докато еластичният пръстен ви държи здраво, вълнуващата сонда и ръмжащият тийзър осигуряват стимулация с пълен контакт.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Пръстените Renegade са обусловени от производителността пръстени от TPE без мирис, които са супер еластични, никога не лепнат и се предлагат в разнообразни цветове, форми и размери. Опитайте ги всички за разнообразие от сензационни възможности и невероятни резултати. Подходящ за всички смазки.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Този пръстен има три пръстена, които са прикрепени един към друг: един с диаметър 2 см, един с диаметър 3 см и един с диаметър 4 см. Най-големият пръстен (4 см) трябва да се носи около скротума. Вторият пръстен (3 см) трябва да се постави около тестисите. Най-малкият пръстен (2 см) трябва да се постави около ствола на пениса. Използването на пръстен ще ограничи притока на кръв и ще осигури на потребителя по-пълна и по-здрава ерекция. Пръстенът около тестисите ги предпазва от свиване, което удължава оргазма.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Увеличете удоволствието и еректилната си сила с тази проста, гладка силиконова каишка за петел с 3 щраквания. Лесен за поставяне, лесен за освобождаване; просто го щракнете около основата на члена си. Плоският, еластичен, удобен, безопасен за тялото силикон остава там, където сте го поставили, и задържа подуването ви.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Вибриращият пръстен за пениси Joël от колекцията Elite на Dream Toys има стилен вибриращ куршум в златист цвят, който изглежда страхотно с мекия черен силикон на пръстена. Ръкавът, който държи куршума, има заек с две гъвкави уши и изпъкнала текстура за гъделичкане и стимулиране на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Duelist Blue

    Търсите пръстен за пенис, който може да се справи с всичко и всичко, което носите с него? Вижте Duelist!

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Maximize Ring

    Увеличете ефективността си и удължете ерекцията.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    ROOSTER RAGNAR е здрав силиконов пръстен за петел, съчетаващ широка каишка и тънки струни в един дизайн, за да осигури динамични изживявания. Ласото може лесно да се регулира чрез плъзгане на шкафчето нагоре и надолу по струните. Можете да носите ласото около целия си пакет (пенис и скротум) или само около основата на еректиралия ви пенис в зависимост от това какво правите и колко твърди искате да бъдат ерекциите ви.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Двоен пръстен за пенис, изработен от висококачествена кожа и гума, който ви позволява да забавите еякулацията, да задържите еректиралия си член много по-дълго и да удължите времето на половия акт.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Benedict идва с мотор, който със сигурност ще ви остави слаби в коленете. Създаване на интензивни вибрации за осигуряване на блажена стимулация.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Готови ли сте за екстремно удоволствие? Тогава трябва да опитате този пръстен за петел с каишка с топка!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръв, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, могат също да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 307

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули