×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки клитор вибриращ

Обекти 129 до 160 от общо 1329

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova съблазнява клитора с чувствени въздушни импулсни вълни, докато стимулира G-точката с мощни вибрации. Благодарение на гъвкавата верижна връзка, силиконовият вибратор се адаптира към вашата анатомия, за да ви зарадва с перфектна стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Една цел. Два вида стимулация. Най-мощният минивибратор от We-Vibe и оригиналният Womanizer Premium сега са комбинирани в един изключителен бокссет. Създаден, за да отпразнува обединението на двете марки.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Най-накрая пристигна: Нова вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствения прилив на пулсираща вода.

    309 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Влезте в контакт с тялото си и изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Smart Wand 2 Medium е най-добрият инструмент за любовна игра за вас или вашия партньор. Освободете напрежението в тялото си, като освободите стреса и отпуснете мускулите си, отваряйки вратата за вашата сексуална енергия, за да получите холистично оргазмено изживяване.

    569 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вулвата от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Елегантен, вибриращ куршум, съчетаващ мощни вибрации и гладък връх за прецизна прецизност за стимулиране на вашите интимни точки за интензивно удоволствие.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Двойна помощна вибрация, напълно масажира цялата вагинална област, за да се насладите, осигурявайки интензивни усещания. Ергономични форми. Мощен стимулатор на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rocket Ring

    Тази поничка наистина е пръстен за петел с огромно желание да подсладите любовния си живот. Пръстенът Satisfyer придава на вашата мъжественост чувствено надграждане, гарантирайки, че вие и вашият партньор ще се насладите на изтръпващо удоволствие. Големият клиторален стимулатор има широк диаметър и 10 настройки за интензивна вибрация, предлагайки възбуждаща стимулация на любовта на вашата дама с едно натискане на бутон. Но дори по време на задушени солови сесии, той ще ви съблазни с дълбоките си вибрации и ще ви катапултира безпогрешно към кулминацията.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Вече нямате нужда от Tinder, за да правите приятелски секс сам или с партньор. Водоустойчив, мощен, с мека текстура, която ви предлага да се поглезите, за да увеличите удоволствието от търкането и оборудван с два двигателя вместо един за безпрецедентна двойна стимулация, Bruno от Intense е вибраторът за двойки с дистанционно управление, който ще ви сближи . От сафари през саваната

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Дневни удоволствия и нощно удовлетворение с Venus от INYA. Дистанционно управляван за самостоятелна употреба или за експлозивна игра на двойки. Мощен, удобен и лесен за използване, Venus е капсулован в плюшен, безопасен за тялото силикон.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Тези нови ограничени издания, опаковани с мощни куршуми за удоволствие, ще ви дразнят и дразнят със 7 пристрастяващи греховни настройки на чист екстаз!

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Изпитайте силни и интензивни оргазми с вибратора ETERNAL LOVE. Този игрив вибратор разполага с три умопомрачителни функции, вибрациите в ствола масажират вагиналната стена, пулсиращата функция стимулира g-точката, а микровибрациите в стимулатора доставят блажено удоволствие на клитора. Пригответе се за умопомрачителен оргазъм и ако той стане твърде силен, можете да използвате всички функции поотделно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Lush Kira Velvet

    Готови ли сте за неограничени възможности за удоволствие? Lush Kira rabbit vibe разполага с две точки на вибрация и тласък, въртящ се, затоплящ вал. Заешките уши предлагат стимулация на клитора със съраунд звук. Kira предоставя 7 вибрационни функции, предлагащи много възможности за избор! Силиконът UltraSilk е приятен на тялото ви. USB магнитна акумулаторна батерия и е устойчива на пръски за лесно почистване.

    216,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, приятно удоволствие се предоставя в удобството и еластичността на акумулаторната пръчка.

    619 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Елегантен, неподвластен на времето стил се среща с изключително удобен ергономичен дизайн с Aya Wearable Vibrator от серията Legend. С елегантна, извита и компактна форма, която приляга плътно към тялото, Aya е уникално приспособима за различни видове игра. Насладете се на външна стимулация на вълната от контурираното тяло на Ая, както и на дълбока, вътрешна стимулация от подвижната силиконова приставка, която е извита и има изпъкнал връх за насочване към G-точката.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Purple

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    38,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Чисто удоволствие! Натискащ перлен вибратор от Sweet Smile с гъвкав вибратор за клитора и въртящи се перли в ствола за оргазмено удоволствие, което достига дори до G-точката.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Насладете се на успокояващи вибрации, където и да отидете с този безжичен мини масажор. Задвижван от шепотно тих двигател, масажорът Mini Wanachi е най-добрият избор за съживяване на уморените мускули.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Funky Massager се предлага с 4 уникални масажиращи капачки. Супер мини масажор влага цялата си сила в горната част. Този фънки масажор е играчка, която трябва да бъде на жената в нощното шкафче. Мини масажорът може просто да постигне блажен оргазъм.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Match Up е иновативен вибратор с 9 режима на вибрация, управлявани от дистанционно управление. Снабдена е с две силиконови крила, предназначени да прегръщат клитора, а всеки край на играчката има двигател за външно и вътрешно стимулиране. Двойният вибратор се предлага с дистанционно управление, което достига до 5 метра. Насладете се на Match Up по време на самостоятелна игра или оставете партньора си да се присъедини към забавлението.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допирни контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Елегантният G-Spot вибратор съдържа два най-съвременни F1 мотора за невероятна мощност. Едната разположена на върха, а другата като удължение за двойна стимулация. Тези мотори F1 от ново поколение вибрират съответно със зашеметяващите 7200 об/мин и 14 000 об/мин.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Изследвайте нови сексуални хоризонти с TIANI Duo. Споделете усещането за дълбоки вътрешни и външни вибрации за пълно удовлетворение на двойките. Награденият гладък, изваян силиконов дизайн се управлява безжично от дистанционно, което ви позволява да управлявате удоволствието според вашите желания.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Massage Wand Black

    Тази масажна пръчка произвежда най-чувствените вибрации, които някога ще усетите! Със своя 10-скоростен режим и ултра силен, но нискошумен (55dB) мотор, небето е границата! Мекият силиконов материал се чувства страхотно върху кожата ви и се адаптира бързо към телесната ви температура. Гъвкавата му глава осигурява страхотен комфорт и е приятна за използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Red Hot Ember

    Дискретен масажор "отива навсякъде", който задоволява всяка пищна страст с удовлетворяващо удоволствие. Да, това е Red Hot, който усилва топлината при всяко ваше желание. С интензивен 10-функционален мотор и криволичещо тяло, което е изработено от неароматизиран, непорест и хипоалергенен първокласен силикон, вие не страдате от качеството за най-доброто удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, това ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Pretty Love Beck Purple

    За интензивно проникване и стимулация, луксозният силиконов вибратор на G-точката е оборудван да ви доставя невероятно удоволствие вечер след нощ. Формата на тази елегантна и стилна играчка е гладка и леко извита с глава, подобна на пенис, за да осигури перфектна G-точка и стимулация на клитора.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Вибриращо червило – шикозен и дискретен супермощен, многофункционален мини вибратор, маскиран като червило с мек фокусиращ усещането „гъвкав връх“.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Best Friend Vibrator for Dual G-spot & Clitoral Stimulation Pink

    Искате ли да изживеете незабравими моменти на интимно удовлетворение, когато пожелаете? Представяме ви единствения по рода си вибратор от Paloqueth, който ще ви взриви със своите двойни вибрации и луксозен дизайн, който е ненадминат. Нека ви отведе в свят на неограничено удоволствие!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved The Butterfly Effect

    Носете се като пеперуда на крилете на чистото удоволствие и изпълнявайте едновременно вътрешните си фантазии, избирайки вашето лично ниво на интензивност. С тази уникална играчка, вибриращата пеперуда е освободена от стила си на пръстени за двойки и е поставена в светлината на прожекторите като двойна вибрация, която предлага дълбокото клиторално удовлетворение, което могат да предложат само широкообхватните крила, заедно с многоскоростен вал, който завършва опит.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 1329

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули