×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки клитор вибриращ

Обекти 65 до 96 от общо 1329

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    По-мощна, по-красива и по-дискретна, LILY 2 е идеална за самостоятелна игра или за сгушване между партньори по време на правене на любов, деликатно пропита с характерен аромат, за да задоволи всичките ви сетива.

    329 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Чудесно за начинаещи и хора с опит. 7 режима на вибрация – използването както на бутане, така и на въртене и вибрация едновременно осигурява най-доброто изживяване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Plus

    Стимулиране на двамата партньори едновременно. Опитайте разнообразно, интензивно сексуално изживяване!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Hug Me Pink

    Останете да бъдете съблазнени от двойната стимулация на този очарователен Satisfyer. Външното извито рамо лежи върху клитора ви и му придава вълнуващ вибрационен масаж. Вторият мотор се грижи за загубата на вагината, а ако искате, можете да се свържете с Hug Me към приложението на телефона си и да го оставите да вибрира в ритъма на любимата ви музика или толкова интензивно, колкото партньорът ви от другата страна на света определя.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Satisfyer Double Wand-er White

    Нашата Double Wand-er има за цел да ви помогне да изследвате тялото си с увереност. Снабден с две сменяеми глави: класическа, кръгла приставка за масаж, както и приставка за стимулиране на G-точката. Съвместим с безплатното приложение Satisfyer - Предлага се за iOS и Android Включва 2 сменяеми глави Благодарение на водоустойчивото (IPX7) покритие, тази играчка може да се използва безопасно във вода и е лесна за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Този вибратор за пръстени от следващо ниво има широка, дебела дръжка с плоска повърхност, която е кръгла по обиколка, но леко насочва към върха за прецизност, където искате.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium е идеалната комбинация от нови технологии и висококачествен дизайн. Технологията Pleasure Air стимулира вашия клитор без контакт – от супермеко до супермощно в 12 различни нива на интензивност. С новата функция на автопилот изживявате своя оргазъм неочаквано и по изненадващо нов начин. Ритъмът се променя при всяка употреба. Smart Silence усеща вашето желание. Womanizer Premium започва само когато почти докосне повърхността на кожата ви. Това не само го прави по-тих за използване, но и прави вашето удоволствие още по-интензивно. Благодарение на уникалната си обработка, Womanizer Premium е напълно водоустойчив.

    579 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bcute Classic Guava

    С права и заострена форма, Bcute Classic е страхотен за определяне на клитора, зърната, главата на пениса и всяка друга ерогенна зона, която желаете.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Вибраторът Josephine от колекцията Elite на Dream Toys е черен вибратор със стилни златни акценти, извита форма и доста голяма, гъвкава глава. Мощният мотор предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Brighty

    Независимо дали вече сте в настроение или търсите нещо, което да ви отведе дотам, Pretty Love Brighty е прекрасна, копринено гладка играчка, която винаги е готова да дразни или да угоди.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Много специално издание на Doxy Massager, изработено от полирана алуминиева/титанова сплав. По-силен от оригиналния Doxy.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy е най-мощният в света масажор с пръчка, работещ от мрежата. Пуснат на пазара през 2013 г., той привлича все повече ентусиасти, желаещи да експериментират с този тежък, но контролируем интимен масажор.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Тези нови ограничени издания, опаковани с мощни куршуми за удоволствие, ще ви дразнят и дразнят със 7 пристрастяващи греховни настройки на чист екстаз!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Сигурната магнитна капачка гарантира, че играчката остава неподвижна по време на употреба и стимулира клитора ви, докато ходите, седите, танцувате или лежите. Страхотен избор за дразнене или пълноценен оргазъм, независимо в каква обстановка се намирате!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Joy Black

    Нашата Double Joy мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Gold

    В духа на продължаване на издигането на това какво могат да бъдат секс играчките, Crave надхвърли границите, като създаде своя версия на носими технологии. Vesper е както великолепно бижу, така и силен тънък вибратор. Мнозина са създали вибратор, който се проваля като качествено бижу или измамна висулка с неустоима вибрация. Crave се увери, че Vesper наистина може да направи и двете по най-елегантния и обмислен начин. Crave вярва, че можете да имате всичко.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    За едновременни кулминации! Вибраторът за двойки от Black Velvets е пръстен за петел/топка с вибратор и вибро-клиторален стимулатор. Петелът и топката трябва да се поставят така, че вибраторът да пасва върху пениса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Специално проектиран за тихи и мощни интимни масажи на тялото, този многофункционален и компактен масажор ще се адаптира към всички ваши нужди. Ергономичен и лесен за боравене, неговите различни режими на вибрация са идеални за облекчаване на мускулното напрежение и в същото време предлагат широка гама от интимни и чувствени удоволствия.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Гъвкавост, интензивност, сила и изследване са думите, които определят новия DEXTER. Всичко в едно, универсален масажор, който включва 10 мощни режима на вибрация от мека до много силна.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Стимулаторът с пръчка Céline от колекцията Elite на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, здрава дръжка, заоблена глава и леко гъвкаво гърло. Céline има 2 мощни мотора, един в главата и един в основата, които предлагат 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Любовта е във въздуха с вибриращия любовен пръстен с дистанционно управление от Amaysin. С 9 режима на вибрация, копринено силиконово докосване и дразнещо здраво захващане, можете да получите бръмчаща стимулация, докато получавате допълнителен тласък на ерекцията.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Fabulous Four

    Открийте нашите бестселъри с комплекта Satisfyer Fabulous Four. Включени са анален и заешки вибратор, както и стимулатор на натиск и масажор. Всички продукти са изработени от силикон и приставките могат лесно да се сменят.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, проницателно удоволствие се предоставя в удобството и гъвкавостта на акумулаторната пръчка.

    619 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Този елегантен и здрав масажор за G-точка е изработен от висококачествен ABS и ще удари точно това място за някои необичайни оргазми! Използването на тази дълга 13 см "любовна ракета" е много просто, просто завъртете, за да стартирате, спрете или отворите за смяна на една AA батерия.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Замая се! Представяме ви седлото LoveBotz, високомощна вибрираща машина, която ще ви отведе на пътуването на живота ви! Трябва да го почувствате, за да повярвате!

    2 919 лв.

    2 079 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Вибратор тип пеперуда, управляван от смартфон (iPhone и Android).

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Резервни капачки за Satisfyer Pro2.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Вибратор за пръсти с текстурирана глава с 9 мощни вибрации за интензивна стимулация

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Намирането на време за самостоятелна игра е жизненоважно за поддържане на страхотно сексуално здраве, а освен това е просто забавно! Имайки това предвид, вие ще искате да сте сигурни, че имате правилния комплект за работата, което е мястото, където Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator идва. С 10 различни вградени режима на вибрация, вие Ще открия, че вибраторът е лесен за използване, елегантен на външен вид и предлага много изненади за потребителите.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Wand Massager White

    Doxy е най-мощният в света масажор с пръчка, работещ от мрежата. Пуснат на пазара през 2013 г., той привлича все повече ентусиасти, желаещи да експериментират с този тежък, но контролират интимен масажор.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 1329

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули