×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки клитор вибриращ безжичен

Обекти 129 до 160 от общо 199

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    С автоматична, ритмична функция за изпомпване за удовлетворяване на вагинално и анално удоволствие!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Вечните и незабавно разпознаваеми емблематични линии и впечатляваща сила на Rock Chick Diva обхващат ненадминато изпълнение, за да ви отведат до друго ниво на оргазма.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Това мощно плюшено яйце е готово да зарадва и задоволи - използвайте това яйце отвътре и отвън и се насладете на кадифената външност, стискащото се тяло и мощните вибрационни функции. Перфектен за самостоятелна употреба или партньорска игра! Удълженият кабел съдържа бутона за захранване и ви позволява да превключвате между функциите, докато куршумът е поставен, така че да можете да контролирате вибрациите, докато е поставен.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    С корпус от шприцован течен силикон, той е unibody, което означава, че течният силикон се шприцова през калъп в едно цяло, без фуги или отвори, няма да намерите онези досадни следи, които обикновено можем да намерим в този тип играчки. Благодарение на това той е и напълно гъвкав, така че можете да го поставите в по-удобна и приятна позиция.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orion Panty Vibe Red

    Вибратор за лежане и чорапи в едно!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Копринено гладкият и плюшен силикон е безопасен за тялото и е предпочитаният материал за най-добрите секс играчки. Насладете се на двойното подобрение на пръстена на петела и стимулатора за замърсяване. Докато поддържате и подобрявате ерекцията си, можете също да се насладите на мощните вибрации, излъчвани от вибратора, разположен срещу перинеума ви. Изберете между 3 скорости и 4 модела на вибрация.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Moxie+ е за дискретно и чувствено удоволствие без ръце, като нежно дразни любимото ви място, където и да отидете. Играйте заедно с приложението We-Vibe или ново дистанционно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Добавихме нашите емблематични щастливи заешки уши към този елегантен, еластичен силиконов пръстен за петел и му дадохме 30 дистанционно управлявани режима на вибрация за безгранично удоволствие без ръце.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Представянето на клиентите на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчи от нашите и техните клиенти, потребители. Колекцията Romance се отличава с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rocks-Off Cocktail Black

    Проектиран за максимално споделено удовлетворение Cocktail е мощна играчка за двойки с двоен двигател, създадена да доставя удоволствие на ануса и вагината, като същевременно стимулира пениса по време на секс.

    269 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Запалете връзка и синхронизирайте усещанията си! Масажорът с двоен стимул Fuse е активиран с Bluetooth с двупосочна комуникация, така че вие и вашият партньор можете да споделяте удоволствието си от всяко разстояние. Вградената сензорна технология позволява двупосочно управление на свързаните устройства, така че всеки от вас да може да управлява действието. LED светлината свети, за да осигури визуална обратна връзка.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Ocean Breeze 2.0 се различава от вашия предшественик Ocean Breeze, като има двигател с много по-мощни вибрационни възможности. Ако преди бяха изключително силни, сега са просто оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекция по-трудна, за по-дълго. Насладете се на най-добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Търсите начин да разнообразите вечерта си на среща? Не търсете повече от този революционен артикул с дистанционно управление, включващ технологията Lock-N-Play™. Дискретно проектиран да се сгуши тихо там, където има значение, и разполагащ с дистанционно управление с голям обсег, вечерта за среща стана много по-пикантна.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    С този дву-в-едно e-stim и вибрация на бикини ще стенете в екстаз! Комбинирането на електростимулация с мощна, бръмчаща вибрация в дискретна, лична вибрация на гащичките, която вие или вашият партньор контролирате, може да доведе до такива уникални усещания, че сетивата ви дори няма да знаят как да се справят с интензивността!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O My Secret Screaming O 4T Panty Vibe Black

    Насладете се на секси нощ или играйте на публично място с My Secret Charged Remote Control Panty Vibe, водоустойчив 10-ФУНКЦИОНАЛЕН акумулаторен куршум Vooom, който се вписва дискретно в дантелени гащи с странично завързване.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекцията по-трудна, за по-дълго. Насладете се на добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Moxie+ е за дискретно и чувствено удоволствие без ръце, като нежно дразни любимото ви място, където и да отидете. Играйте заедно с приложението We-Vibe или ново дистанционно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love Distance Range Vibrating Egg App Controlled

    Готови ли сте за едно вълнуващо преживяване? Вибриращото яйце Love Distance Range е идеалната играчка за двойки. Изработено от безопасен за тялото силикон, това яйце има ергономичен дизайн с гъвкав връх. Поставяте това яйце във влагалището и изтегляте безплатното приложение.

    569 лв.

    349 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Насладете се на дискретни, мощни вибрации – винаги и навсякъде!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    CalExotics Venus Butterfly Silicone Remote Wireless Micro Butterfly е тук, за да ви изпрати да летите в свят на удоволствие с трептене без ръце. Тази световно известна секс играчка за жени е сензационно компактен вибриращ масажор с пърхащи крила, напълно регулируем колан и обхват на дистанционното управление до 16,5 фута за разтърсващо изживяване без ръце. Разперете крилата си и прегърнете 10-те умопомрачителни функции на този невероятен вибратор за клитора.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Black

    Това мощно плюшено яйце е готово да зарадва и задоволи - използвайте това яйце отвътре и отвън и се насладете на кадифената външност, стискащото се тяло и мощните вибрационни функции. Перфектен за самостоятелно използване или партньорска игра! Удълженият кабел съдържа функцията за захранване и ви позволява да превключвате между функциите, докато куршумът е добавен, така че можете да контролирате вибрациите, докато е добавен.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Направете своята любовна игра незабравима с Couples Foreplay Enhancer, стимулаторът ще удари всички правилни нерви без ръце. Добавете ръкава и дайте на клитора специално удоволствие с допълнителни микровибрации. Тази играчка е всичко, от което се нуждаете за една гореща XOCOON нощ.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Два мощни мотора, един във върха и един в еластичния заек. Прецизна стимулация на клитора и G-точката. USB презареждаме. IPX7 водо- и прахоустойчив сертифициран.

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Remote Controlled Massager Pink

    Този компактен вибратор е перфектен като вибратор за бикини, който може да се управлява с дистанционно. Освен това играчката може да се използва и като вибратор за пръсти. Снабден е с 12 режима на вибрация и може да се управлява чрез самата играчка или чрез дистанционното управление. Дистанционното управление изисква 1 x AAA батерия (която не е включена), докато самата играчка може да се зарежда през USB.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрацията може да се управлява чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Чувствени оргазми с натискането на един бутон, този вибратор за G-точката и клитора може да се адаптира, за да пасне на формата на тялото ви - с опцията за игра, контролирана от партньора, с помощта на безплатното приложение Je Joue (на apple и andriod!)

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Чудесно оформеният Panty Vibrator от GoGasm има стимулираща текстура и магнитни крилца за прилягане без приплъзване. Стимулира директно клитора и вулвата по интензивен начин.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Достигнете голямото О, без да се налага да си мръднете пръста! Ultimate Butterfly Strap-On разполага с 10 експлозивни режима на вибрация, които могат да се управляват чрез включеното безжично дистанционно управление. Играйте самостоятелно или с партньор, у дома или навън!

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Въртящ се вибратор за зайци с вендуза и водоустойчиво дистанционно управление (10 метра).

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Поставя парти в бикините ви: Дизайнът с възможност за поставяне го оставя на място. Можете да носите вибриращите гащи и да се люлеете навсякъде и по всяко време. Носете го по време на тренировка, докато вършите домакинска работа, дори на танци или разглеждане на витрини!

    239 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 199

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули