×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки клитор вибриращ безжичен

Обекти 97 до 128 от общо 199

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Можете да използвате тази играчка по време на проникване. Стимулира нейната G-точка и клитора, както и неговия гланс. Сертифициран за водо- и прахоустойчивост IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Тя наричаше своята G-точка като нейната богиня-точка. Когато за първи път се опита да го намери, не беше сигурна точно къде се намира във вагината си. Но когато пъхна своя G-Spot Stimulate-Her вътре в себе си, извитата форма автоматично се притисна към неуловимата й G-точка и тя нямаше никакви съмнения относно местоположението му след това. Сега тя беше готова да открие първия си оргазъм от G-точката. Тя натисна бутона за функцията за затопляне, за да накара нейния Stimulate-Her да загрее до удобните 104 градуса. Топлината се чувстваше добре.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave стимулират G-точката и клитора едновременно. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява устройството за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Удвоете удоволствието си с този закачлив дизайн, който съчетава гъвкава стимулация на клитора със здрав ствол. Луксозната функция за отопление имитира топлината на реалистични докосвания и трябва да овладее напрежението ви и да напълни чашата ви с удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun Purple

    New Double Fun мощно щастие и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Дълбоко и дискретно удоволствие без ръце!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Ocean Breeze 2.0 се различава от вашия предшественик Ocean Breeze, като има двигател с много по-мощни вибрационни възможности. Ако преди бяха изключително силни, сега са просто оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Този вибратор за двойка радва и двамата партньори едновременно. Играчката разполага с два вътрешни мотора за целенасочено удоволствие и има 12 режима на вибрация за максимално удоволствие.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    Dorcel - Perfect Lover С-образна играчка за двойка с дистанционно управление

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрациите могат да се управляват чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Double Fun Black

    New Double Fun мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Ръкав за пенис в структуриран дизайн с връх, изработен от плътен материал (приблизително 2,30 см/0,91 инча) и вибрационен куршум. Върхът осигурява визуално удължаване и стимулира интензивно вашия партньор с всеки тласък. Стимулатор за клитор с 10 мощни вибрационни функции осигурява изтънчено удовлетворение за партньора. Разтегливият силикон ви предлага най-доброто прилягане към вашия пенис. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Масажорът за двойки Icon Superbe от TOYJOY Designer Edition е перфектната комбинация от най-съвременна функционалност и неплашеща, елегантна естетика. Използвайте го за чувствена самостоятелна игра, движете го по ерогенните зони на вашия партньор по време на секси масаж на цялото тяло или го плъзнете около тялото на пениса за умопомрачителна двойна стимулация по време на правене на любов.

    319 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Date Night Set

    Date Night ви предлага мощни, смесени оргазми за двама със заешки вибратор Nova 2 и вибриращ пръстен за пенис Pivot. Този ексклузивен подаръчен комплект е за извличане на максимума от любовната игра и извличане на удоволствие през цялата нощ. Идеалното сдвояване за изследване на вашите нужди и желания.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Ocean Breeze 2.0 се различава от своя предшественик Ocean Breeze, като има двигател с много по-мощни вибрационни възможности. Ако преди бяха изключително стимулиращи, сега са просто оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Любовникът на изтънчените хора!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ibiza Silicone Pantie Vibrator Remote Control Black

    Почивката в Ибиса може да приеме много форми, но най-добрият начин да я направите е да я приемете като вълнуващо пътуване с дискретен вибратор! Има приятна форма за прецизна стимулация и благодарение на златния магнит залепва приятно за бикините. Вземете дистанционното или го доверете на вашия партньор и го оставете да избере нивото на вибрация.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Отвъд класическия заешки вибратор.

    419 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Търсите щастието заедно? Тогава този C-пръстен ви носи най-доброто удоволствие. Happiness C-ring прави ерекцията по-трудна, за по-дълго. Насладете се на добрите вибрации на този C-пръстен. Стимулирайте клитора и изпращайте вибрации надолу към ствола на пениса едновременно. Насладете се на двойното забавление!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave подпомагат едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Оргазмичният шум продължава! Вирусният OG PRO беше надграден с дистанционно управление и по-силни, по-дълготрайни засмуквания, които може да ви отпратят в отвъдното.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Вибриращо яйце, което ще преобърне сексуалния ви живот с главата надолу.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Bayek е част от сериала ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването вътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Задайте часа, плъзнете Magic Nyx в бикините си и ще се събудите в оргазъм. С новата версия на нашето ПРИЛОЖЕНИЕ можете да управлявате отдалечено интерактивно през мрежата, независимо кога и къде се намирате. А също и други интерактивни функции като управление на игри и музика.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Представете си, че алармата наближава и мощният мотор ще ви събуди. Magic Umi е вибратор с часовник, управляван от приложение, с двоен мотор и ергономичен дизайн. Можете също така да се насладите на дистанционно интерактивно управление през мрежата, независимо кога и къде се намирате, както и на други интерактивни функции като управление на игри и музика.https://www.youtube.com/watch?v=ikCmLFSKflw

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Извеждането на серията TENGA SVR до нови висоти е SVR+! С 1,5 пъти повече мощност от оригиналната серия SVR, насладете се на още по-силни усещания за партньорско удоволствие. Усилете страстните нощи със SVR+.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Горната му част от ефекта като вибратор с вълна на натиск и глези клитора ви с чувствени вълни на натиск в 11 предварително постоянни интензитета. Овалният връх в долния край на тесния ствол е идеален за целенасочена стимулация на цялото тяло - използвайте циркулиращия накрайник за стимулиране, за да подсилите всички ерогенни зони, като мъниста за удоволствие, зърна или анус.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    1 мощен подвижен вибратор с куршуми с 3 сменяеми силиконови играчки за възрастни, включени в комплекта вибратор за чорапи за носене, вибратор за двойка и халка за петел. Този костюм е перфектен за g точка, стимулация на клитора и пениса и е най-добър за соло игра на мъже и жени или двойка.

    269 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Rivera е пулсираща играчка за тези, които търсят алтернатива на вибрациите. Усещането е по-меко и се усеща повече като „том-том-том“, отколкото като „бррррррр“.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Открийте преносимата Buzzy Butterfly с дистанционно управление и изживейте заедно вълнуващо приключение. Вибратор Dezeno, който носите в слиповете си и се прикрепя лесно благодарение на силния свалящ се магнит. Активирайте Buzzy Butterfly с бутона отдолу. След това дайте дистанционното управление на партньора си и го оставете да реши как и кога да се насладите на 9 различни настройки и модели на вибрация. Можете бързо да презаредите стимулатора с включения USB кабел. Дистанционното управление работи с 1 батерия CR2032.

    124,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    The Divine Panty Pleaser от TOYJOY Designer Edition е секси комплект, идеален за палава любовна игра! Комплектът включва дантелени бикини, вибриращ стимулатор за бикини във формата на сърце и дистанционно управление. Облечете изисканите дантелени бикини и предайте дистанционното на партньора си и се отдайте на мощни и доставящи удоволствие вибрации.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, нашият луксозен вибратор за двойки, се отличава с вълнуващ мек силикон, съчетан с висококачествен благороден метал. Двойно съчетано с удобно безжично дистанционно и нашето високотехнологично приложение, възможна е игра на дълги разстояния и безкрайни опции!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 199

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули