×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки безжичен вибриращ

Обекти 97 до 128 от общо 900

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Насладете се на всяка крушка, докато те се плъзгат плавно и чувствено в ануса ви, доставяйки постепенно нарастващо удоволствие! По-добра от обикновената ви тапа за дупе, тази революционна секс играчка всъщност ще масажира отвора на дупката ви с въртящи се мъниста по протежение на стеблото й, осигурявайки усещане, подобно на работа с джанта!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Symphony от INYA - Мултифункционален вибратор с контури, включващ три мотора, осигуряващи мощни вибрации на G точката, докато чувствително подобрява клитора с вълнуваща въздушна технология. Водоустойчив и презареждаем. Подходящ за всички лубриканти. Изработен от платен клас силикон.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Първата външна мъжка играчка за носене от Lovense

    469 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Light-Pink

    Наслаждавайте се в движение. Ерика разполага с два мощни мотора за вътрешна и външна стимулация. С пълен APP контрол, използвайте SVAKOM APP, за да вдъхнете удовлетворение, където и да сте – или предайте контрола.

    269 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, неговото ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Flexer Insertable Dual Panty Vibrator

    Запознайте се с Flexer - нашият нов удобен за носене, лек и тих вибратор за бикини, управляван от приложение. Flexer може да изведе изживяването ви при публична игра на напълно ново ниво. Благодарение на неговия дизайн, никой няма да забележи вашето мъничко настроение, което можете да използвате "в движение". Задължителна добавка към всяка колекция от секс играчки. Няма значение дали никога преди не сте купували играчка или имате цяла планина от тях! Удивителна сила, за да задоволи и най-интензивните търсачи на вибрации.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Sync O Purple

    Sync O е нов вид C-образен вибратор за търсачи на удоволствие, които търсят идеалното прилягане. Външното рамо лежи върху клитора, докато гъвкавото О-образно вътрешно рамо пасва удобно във влагалището, като гарантира, че вибрациите остават точно там, където искате. Уникалната C-образна иновация на We-Vibe дава безпроблемна стимулация без ръце, която предлага сигурни, вкусни вибрации, на които и двамата партньори могат да се наслаждават.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alive Magic Egg 3.0 Pink

    Ергономично, компактно и шепнещо тихо любовно яйце с безжично дистанционно управление.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Акумулаторните вибро-топки RC Duo Vibrating Love Balls от You2Toys имат 10 различни режима на вибрация, които осигуряват вълнуващо разнообразие по време на вагинална стимулация и тренировка. Всички режими могат лесно да се регулират с бутона в края на гъвкавата лента за прибиране или с дистанционното управление. Дистанционното управление има обхват от 5 метра, което означава, че партньорът може да го използва! Вибро-топките могат да се наслаждават и под вода, защото са водоустойчиви.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Стимулира простатата и перинеума едновременно!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Добре дошли в новата и подобрена технология за договаряне. Изцяло ново изживяване в същия форм фактор.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Strap U Evoke Rechargeable Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Осигурете удовлетворението както на вас, така и на любимия ви с елегантен страпон без презрамки, който вибрира! Този акумулаторен инструмент за удоволствие разполага с двойни мотори с независимо управление, така че всеки да може да избира от 3-те скорости и 5-те функции на мощно вътрешно тътенене.

    319 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    Акумулаторните вибро-топки RC Duo Vibrating Love Balls от You2Toys имат 10 различни режима на вибрация, които осигуряват вълнуващо разнообразие по време на вагинална стимулация и тренировка. Всички режими могат лесно да се регулират с бутона в края на гъвкавата лента за прибиране или с дистанционно управление. Дистанционното управление има обхват от 5 метра, което означава, че партньорът може да го използва! Вибро-топките могат да се наслаждават и под вода, защото са водоустойчиви.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 е второто поколение на нашия мощен анален щепсел, контролиран с bluetooth. Новият елегантен и гладък дизайн го прави по-удобен за кратки или дълги сесии, където и да сте.

    439 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    RC 3 в 1 вибратор от Coup!es Choice с дистанционно управление. Вибраторът на G-точката може да се отдели от пръстена на вибриращото петле, така че двете играчки да могат да се използват отделно за допълнително удоволствие. Когато се сглобят, те образуват гъвкав вибратор с клиторален стимулатор, който може да се носи и в бикини. Многофункционална играчка за разнообразна игра самостоятелно или с партньор!

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Melt Coral

    Единственият стимулатор Pleasure Air™, предназначен за двойки, с пулсиращи вълни и нежно засмукване, които не се усещат като нищо друго.

    459 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Вибриращ куршум с дистанционно управление.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Мислите ли, че няма заместител на пъргавите пръсти? грешно! Този уникален простатен стимулатор е вдъхновен от най-сръчните пръсти и може да ги имитира с лекота. Насладете се на докосването на мекия силикон и 10 режима на вибрация, които няма да ви оставят студени.

    141,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Вие сте диво животно или добре обучено кученце? Превърнете се във вълк, виещ от удоволствие, докато откривате 3 скорости и 7 функции за бръмчащо блаженство! Дистанционното управление прави този щепсел супер лесен за използване, когато играете соло, но е супер забавен за използване, когато предадете властта на партньор. Изключително меката и пухкава изкуствена козина е толкова неустоима, че любовникът ви няма да може да държи ръцете си далеч от вас, докато тапата бръмчи в дупката ви.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fun Toys Gplug Small Neon Pink

    Gplug Small е най-малкият акумулаторен щепсел на пазара!

    207,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Поглезете се с трифекта от мъчително изкушение. 17x P-Trigasm разполага с мощно бръмчащо перинеумно стебло с 3 скорости и 4 модела на външна вибрация. Той също така съдържа няколко реда въртящи се перли под повърхността на основата на ствола, за да се въртят съблазнително около вашия сфинктер с 5 настройки. И накрая, мънисто под повърхността на върха ще се движи нагоре и надолу, издоявайки вашето приятно място с допълнителни 5 режима на движение.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith WDA017-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Green-Blue

    Този двоен вибратор има 10 класически вибрации, можете да получите повече забавление чрез Wildolo APP. Можете да общувате с непознати или да поканите партньора си да контролира.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith WDA022-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Pink-Green

    Мечтаете за приятно сексуално удоволствие? Осигурете си вечно удовлетворение с премиум вибратора Hismith Vibrating Fantasy Dildo, който позволява управление и чрез приложение за смартфон. Това е удобен дизайнерски елемент с реалистична форма и меки цветове, който ще се вслуша в желанията ви и ще ги изпълни, нека научим повече за него!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Споделете интимна тайна с любовника си у дома или на обществено място, когато включите Bnaughty Classic Unleashed. Да си палав никога не се чувства толкова добре!

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 е второто поколение на нашия мощен анален щепсел, контролиран с bluetooth. Новият елегантен и гладък дизайн го прави по-удобен за кратки или дълги сесии, където и да сте.

    439 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Smart Dream III + App Purple

    Запознайте се с приложението Smart Dream 3 + U-образното вибриращо яйце, което ви дава пълен контрол чрез готиното си приложение! Представете си играчка, която не само има супер удобен дизайн, но и предлага двойна доза удоволствие - една вътрешна за G-точката и една външна за клитора.

    157,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    HUGO™ 2 Remote е усъвършенстван дистанционно управляван масажор за простата с 20% повече мощност и два мотора в основата и върха за стимулация на перинеума и простатата. Неговият характерен шведски дизайн идеално пасва на всички анатомии, докато по-широката гама от настройки на вибрациите осигурява повече място за игра за интимно изследване.

    569 лв.

    439 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Най-накрая пристигна: Нова вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствения прилив на пулсираща вода.

    309 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Запознайте се с първия първокласен щепсел, който включва въртящи се перли за усещане за рамкиране и вибрация на върха за оргазма. Този компактен, безопасен за тялото, безшевен, силиконов щепсел е мощно зареден, за да стимулира всички правилни точки.

    459 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Vini

    Бъдете контролирани, независимо къде се намирате с нашето приложение Magic Motion.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Вече нямате нужда от Tinder, за да правите приятелски секс сам или с партньор. Водоустойчив, мощен, с мека текстура, която ви предлага да се поглезите, за да увеличите удоволствието от търкането и оборудван с два двигателя вместо един за безпрецедентна двойна стимулация, Bruno от Intense е вибраторът за двойки с дистанционно управление, който ще ви сближи . От сафари през саваната

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 900

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули