×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки безжичен вибриращ

Обекти 33 до 64 от общо 900

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Hugo Black

    Оргазмът на простатата е най-големият, най-интензивен оргазъм, който мъж може да изпита, а HUGO с дистанционно управление е идеално проектиран да предлага изцяло нови пътища за сексуално удовлетворение.

    549 лв.

    389 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Wildolo е марка от висок клас, посветена главно на новости, висококачествени и високотехнологични вибратори.

    239 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Verge

    Нов и вълнуващ начин да изпитате удоволствие с партньор или сами. Пръстените за пенис са предназначени за по-пълна, дълготрайна ерекция и по-мощни оргазми. Verge има допълнителното предимство да стимулира перинеума. Verge стимулира перинеума, ерогенна зона, която реагира както на натиск, така и на вибрации.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 е второ поколение на нашия мощен регулируем простатен масажор с мощна стимулация на P-точката и перинеума.

    429 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith WDA027-M Wildolo Realistic Silicone Dildo with 10 Vibrating Modes & App 23.9cm Skin

    Изпитайте върховното удоволствие с реалистичния дилдо Wildolo. Изработена от висококачествен силикон, реалистичната текстура на секс играчката осигурява реалистично изживяване. Дилдо със здрава основа на вендуза, предлага удоволствие без ръце на всяка гладка повърхност. Разгледайте 10 мощни режима на вибрация за допълнителна стимулация. Отдайте се на незабравими усещания с Wildolo Realistic Dildo.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Golden Moments

    2 висококачествени първокласни играчки на страхотна цена! Тези две най-продавани играчки със сигурност ще бъдат популярни – особено заради страхотната цена. Всестранният комплект за удоволствие за горещо соло или забавление за двойки.

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    Това е Лорна, твоята нова луксозна красавица! Той е напълно автоматичен и ще ви удиви с функции като никой друг. Вие ще избирате нейните опции чрез дистанционно управление и едно нещо е сигурно – очаква ви цял живот изпълнен със страст и сексуално удовлетворение!

    999 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Този удобен за носене вибратор с основа във формата на пеперуда и също така има перфектно очертана форма и се приспособява към вашите извивки с ергономичния си дизайн, а емулираната текстура е ясно видима. Удобният силиконов материал ви позволява да получите по-добро изживяване. А дизайнът на вложката го държи на място в бикините ви.

    107,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Chorus Purple

    Най-интуитивният вибратор за двойки от We-Vibe® досега — с регулируема форма, чувствителни на допир контроли и вибрации без ръце, които издигат секса на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Този текстуриран вибратор Fantasy е създаден да ви достави удоволствие и да ви доведе до незабравим оргазъм. Дръжката на Nessie е изключително текстурирана и с мехурчета за допълнителна стимулация както по време на поставяне, така и при игра.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Открийте The Vibe 2, пръстен за петел и простатен стимулатор в едно! Vibe 2 е идеален за самостоятелно приключение или с вашия партньор. Просто поставете еластичния силиконов пръстен върху скротума и пениса и се насладете на 10 възхитителни вибрации около перинеума, докато вибраторът едновременно осигурява анална стимулация. Този многофункционален вибратор се предлага с безжично дистанционно управление, така че вие или вашият партньор можете да поемете управлението.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Запознайте се с Calor, първото ни представяне за 2022 г. и най-новото допълнение към нашата линия за секс от разстояние! Calor е компактен мъжки мастурбатор с контролирано нагряване.

    399 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Управлявайте дистанционно чрез APP, кажете се от властта и оставете партньорите си, за да ви предоставят на пътешествие на удоволствие от всяко място и по всяко време.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NMC Louisiana Lounger

    Шезлонгът Lousiana доставя мощно удоволствие, когато имате нужда от него. Надуваемата и анатомично оформена кушетка разполага с надуваем компонент за дълбоко поглаждане, когато прикрепите един от трите включени вибратора с многоскоростни вибрации.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ са първите в света мъниста за удоволствие с дистанционно управление, които се въртят и вибрират едновременно. Доставяне на напълно нови усещания.

    489 лв.

    409 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Преносим и дискретен, Winx от Revel разполага с вибриращ куршум и безжично дистанционно за самостоятелна употреба или с партньор. Куршумът Winx е акумулаторен и е изработен от платинен клас силикон. Bullet е водоустойчив/дистанционното не е. Батерията CR2032 за дистанционното е включена.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Където страстта среща удовлетворението. Ръчен ударник Arcwave Voy със система за регулиране на стегнатостта и We-Vibe Sync 2 регулируем вибратор за двойки с възможност за свързване на приложения.

    579 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Триточков стимулатор с безжично дистанционно управление.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Purple-Blue

    Серията приложения Intoyou® представлява авангардна и съвременна линия, която безпроблемно съчетава дизайн и технология по изключителен начин. Потопете се в уникално изживяване, докато откривате нашата гама от напреднали технологични играчки.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith WDA028-M Wildolo Huge Massive Fantasy Girthy Silicone Dildo Vibrator with App 20.9cm Pink

    Като технологична компания, нашите дизайнери непрекъснато се стремят към създаването на по-добри изживявания за клиентите. Ние винаги предоставяме първокласни и фантастични продукти, за да отговорим на желанията на повечето хора, да осигурим удобство за взаимодействие и да стесним разликата при връзките на дълги разстояния между влюбените, да намалим болката от липсата на любимите ви хора и да предложим безкрайно необикновено забавление.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Мечтаете за чудовищно сексуално удоволствие? Осигурете си вечно удовлетворение с премиум Hismith Vibrating Monster Dildo, което също така позволява управление чрез приложение за смартфон. Това е удобен дизайнерски елемент, който ще се вслуша в желанията ви и ще ги изпълни, нека научим повече за него!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Този вибратор с вибратор има 8 функции на тласък и режими на вибрация, можете просто да се насладите на щепсела за мъже, стимулиране на тласък или вибрация според вашите предпочитания, или можете да активирате задника на задника едновременно, 8 различни ритъма ви позволяват да изпитате различната интензивност на изживяването на стимулация и секс играчката вибратор с вибратор за двойки. Най-доброто прекрасно усещане.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Unite Purple

    Разгледайте новия We-Vibe II Plus! Емблематичният вибратор за двойки. Гъвкав и многофункционален, We-Vibe II Plus отвежда двойките до нови висоти на удоволствието.

    329 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Multi P-Joy е истинска иновация в мъжкото удоволствие. Гъвкавата глава съдържа първия двигател с масажиращи топки, който се движи нагоре и надолу, за да поглади простатата с най-голяма прецизност благодарение на вълнообразния си вал. Вторият двигател има въртящи се топки за стимулиране на аналната стена, докато третият двигател е фокусиран върху удоволствието от перинеума. Благодарение на заоблената си форма е гарантирано лесно и меко проникване. Масажорът за простата има 5 режима нагоре и надолу, 5 режима на въртене и 7 режима на вибрация.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth доставя дискретно дистанционно насочено удоволствие на простатата и перинеума, за да достави невероятни простатни оргазми!

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Това е първият на пазара контролиран от APP анален щепсел с топка от заек рекс. Можете да контролирате или да бъдете контролирани, така че никога да не знаете кога идва следващият шум. Magic Bunny има мощен двигател от волфрамова стомана с дълбоки силни вибрации.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Royal One Ring

    Подарете на мъжествеността си чувствено надграждане с нашия Royal One. Приятно гъвкав, нашият пръстен се адаптира към всички размери и обгръща пениса ви, създавайки ефект на застой на кръвта за продължително удоволствие и чувствена издръжливост.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Никога силиконовото покритие не е толкова реалистично, гъвкаво, топлинно и с неуморните функции, за които винаги сте мечтали.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Това голямо безжично вибриращо яйце има 10 различни, много вълнуващи настройки, всички регулируеми с безжичното дистанционно управление. От удобна, нежна позиция до изключително силно вибрираща позиция; управлявате го с вашето безжично дистанционно от до 20 метра разстояние.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Cock & Ball Ring with RC Butt Plug Black

    Пръстенът за петел и топка с RC Butt Plug от Rebel е комбинация от пръстен за петел и топка със свързан вибриращ анален щепсел, който може да се управлява чрез дистанционно и, благодарение на 15-метровия си обхват, дори от партньор.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    Двумоторният вибратор за масаж на простатата SVAKOM Vick с дистанционно управление е мощен и луксозен масажор, специално предназначен за двойки. Двата отделни мощни мотора осигуряват вътрешна и външна интензивна стимулация. Той е перфектен масажор за G точката и клитора, както и с идеалния ъгъл за стимулация на простатата.

    191,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Quake

    Quake е супер мощна играчка, която осигурява двойно стимулиране както на клитора, така и на G-точката едновременно - регулируемата шия ви позволява да персонализирате идеалното прилягане и да осигурите смесени интензивни оргазми.

    459 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 900

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули