×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мъжки колани за целомъдрие

Обекти 97 до 128 от общо 230

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    „Ако сте почитател на супер меката клетка на Oxballs, COCKLOCK, ще ви харесат MEAT BALLS…това е изцяло нов начин да поставите боклуците си в режим на блокиране. Вече се предлага @ Mister B. MEAT BALLS ръкохватки зад главата на вашето подуто свиня, докато създава усещане за дърпане на набъбналите ви ядки… усеща се като ръка, увита добре и плътно около вашите боклуци.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Следващата стъпка в чувственото задържане от CB-X®. Mr. Stubb® е вашият вход към заключването, което сте чакали. Дайте на своя ключодържател още повече контрол с това ново устройство, което ви държи заключени при по-строги ограничения.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    MEATLOCKER е голяма, здрава екипировка за целомъдрие на Oxballs, обвива члена и сака ви в супер-еластичен гумен PLUS+SILICONE™, това е първото ни устройство за целомъдрие с пълно покритие – и е лесно за поставяне + удобно за дълготрайно носене. Това нещо се разтяга, за да пасне и ви хваща като ръкавица. Има усещането за топъл силикон, здравината и разтегливостта на TPR и вида на двойно пробит член.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brutus Cyborg Cage Chastity Cage Black-Red

    BRUTUS Cyborg Cock Cage е регулируема по поръчка клетка за цялото ядро, изработена от здрава пластмаса. Може да се адаптира перфектно към личния размер и затова е много подходящ за носене за по-дълъг период от време. Ключодържателят решава - осмелявате ли се да предадете ключа?

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Тази дишаща, лека пластмасова клетка за целомъдрие е идеална за ентусиасти на целомъдрието, които искат нещо по-удобно от хеви метъл. Пластмасата е по-прощаваща от тежкото съпротивление от метала и е идеална за дълготрайно носене. Дишащият дизайн улеснява почистването и позволява на пукнатините да изсъхнат напълно между душовете, така че клетката да е хигиенична и безопасна за използване.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Rimba BondagePlay Слипове за целомъдрие от естествена кожа на седло с 2 катинара. Сбруята има отвор за поставяне на пениса. Тези слипове се регулират от двете страни на 7 позиции от 78 до 115 см.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Този стимулиращ пръстен за носене, управляван от приложение или дистанционно, празнува връзката между сексуалните партньори и подчертава важността на любопитната, изпълнена с приключения интимност. Носете Bond под дрехите си, за да направите всеки момент приятен и го използвайте, за да пренесете любовната си игра на друго ниво.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Доведете сексуалния си живот до ръба със сигурността на комплект CB-3000® клетка за петли. Научете своето място, когато се подчинявате на устройството за целомъдрие, което създаде индустрията.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към друга. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер! Пръстените са с удобно прилягане и са абсолютно безопасни.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Първи пръстен Ø 45 мм и входен отвор на клетката е Ø 35 мм.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lockdown Chastity Cage Clear Medium

    Готови ли сте за едно вълнуващо робско изживяване? Тази клетка за целомъдрие Lockdown прави невъзможно за този, който я носи, да получи ерекция. Прозрачната клетка все още ви позволява да гледате през нея. Клетката дори може да се носи няколко дни подред за интензивна любовна игра.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Това устройство за целомъдрие Torture е изработено от неръждаема стомана. Това е истинското BDSM устройство за болка и удоволствие за напреднали потребители. Поставете пениса си в клетката.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Deluxe Locking Chastity Cage

    Хванете възбудимия член на партньора си с тази луксозна заключваща се клетка за целомъдрие! Ако са били твърде обсебени от собствената си възбуда, може би е време да ги заключите! Плъзнете тази клетка от неръждаема стомана и я заключете на място, така че да мислят само за вас, Ключодържателя, докато ги държите в плен! Накарайте ги да заслужат освобождаването си по какъвто и заобиколен начин желаете!

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Standard Chrome

    Vice Chastity Device е първото и изключително неизбежно устройство за цял живот в света, което не изисква PA (принц Алберт) пиърсинг. Той предлага ниво на сигурност, невиждано досега в други устройства за цялото бъдеще. Текстурираният дизайн на вътрешните пластини на анти-издърпването е ключът към твърдението, че е неизбежен. Колкото по-дълго се носи устройството, толкова по-сигурно става. След 2 дни постоянно носене става неспасяем!

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Тази здрава кожена част изглежда страхотно на вашето момче-играчка и го предпазва от игри без ваше разрешение. Пакетът му е ограничен в кожената чанта, докато мрежестият му дизайн позволява на нещата да дишат и ви дава хубава гледка към стоките му в клетка. Заключващата се лента на талията поставя достъпа под ваш контрол, а презрамките на кръста и задната част са регулируеми, за да осигурят плътно прилягане.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lockdown Chastity Cage Clear Large

    Готови ли сте за едно вълнуващо робско изживяване? Тази клетка за цялотохъдрие Lockdown прави невъзможно за това, което нося, да получи ерекция. Прозрачната клетка все още ви позволява да гледате през нея. Клетката дори може да се носи няколко дни подред за интензивна любовна игра.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label The Tap Stainless Steel Chastity Cage

    Устройството за целомъдрие Tap Cage е уникално устройство за целомъдрие. Освен че е удобен и безопасен, има ЗАКЛЮЧВАЩ се кух уретрален звук с КРАН в края! Всички течности са под контрол благодарение на тази клетка!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • World Cage SFW Padlock

    Използвайте този катинар, за да замените катинара SFW, доставен с мъжки комплект за целомъдрие World Cage. Това не е подходящо за TSA заключване. Включени са 2 ключа.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Следващото ниво в играта на отказ, изцяло новият г-н Стуб от CB-X въвежда нови ограничения, които ще тестват вашите граници и ще ви държат заключени още по-строго. Същото страхотно усещане за сигурност и комфорт е вложено в този малък пакет с всички отличителни белези на нашите награждавани устройства за целомъдрие. Вашият ключодържател ще поеме контрола по нови начини, без да ви дава място за бягство.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Black

    Колекцията Rimba P-Cage включва различни видове клетки за пенис. Изработени от висококачествен ABS материал, тези клетки за целомъдрие предлагат удобно прилягане, като същевременно осигуряват дълготрайна издръжливост. Клетка за целомъдрие не позволява на този, който я носи, да има ерекция. Отворът в предната част на всяка P-Cage позволява на носещия да уринира, без да маха клетката.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Standard Black

    Vice Chastity Device е първото и единствено неизбежно устройство за целомъдрие в света, което не изисква PA (принц Алберт) пиърсинг. Той предлага ниво на сигурност, невиждано досега в други устройства за целомъдрие. Текстурираният дизайн на вътрешните пластини на анти-издърпванията е ключът към твърдението, че е неизбежен. Колкото по-дълго се носи устройството, толкова по-сигурно става. След 2 дни постоянно носене става неспасяем!

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Man|Cage Chastity Cages са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към друга. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер! Пръстените са с удобно прилягане и са абсолютно безопасни.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Клетката за пенис Black Chastity brutus от неръждаема стомана от Black Label, изработена от неръждаема стомана, доставя на вас и вашия секс партньор часове удоволствие. Поради леко извитата надолу форма, веднага става ясно, че тук едва ли е възможна ерекция.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 29 TPE Chastity Cage Transparent

    Пренесете вашата BDSM игра на следващото ниво и заключете нещата! Независимо дали искате да контролирате или да бъдете контролирани, ManCage е тук, за да изпълни вашите желания. TPE конструкцията осигурява дълготрайна употреба, докато стратегически разположените отвори предлагат изкушаващ поглед към това, което се крие вътре.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Black

    Ако размерите Mini и Micro са твърде големи, Clitty е идеалната клетка за петел за вас! Clitty е най-малката клетка за петли от The Vice, дори по-малка от Micro, която е перфектната клетка за ентусиастите на цялото чъдрие, която иска възможно най-малката клетка. Малката клетка ще осигури най-доброто изживяване при отказ, отричайки способността дори да се „надуе“ вътре в клетката.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Това устройство за целомъдрие Modern Torture е изработено от неръждаема стомана. Това е истинското BDSM устройство за болка и удоволствие за напреднали потребители. Поставете пениса си в клетката с размер на вмъкване от около 70 мм.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lock a Willy

    Въздържанието води до по-високи и по-интензивни нива на възбуда. Lock-a-Willy е направен с намигване към оригиналния пояс на целомъдрието, който се е носил, за да не могат мъжът или жената да правят секс. Когато не можете да правите секс за известно време, натрупвате напрежение и отделянето е още по-интензивно. Коланът на целомъдрието от миналото също е бил използван за предотвратяване на изневяра. Ако мъжът или жената пътуват с колан за целомъдрие, сексът не е възможен.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Mini Pink

    The Vice Inescapable Mini size Chastity cock cage

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Transparent

    Ако размерите Mini и Micro са твърде големи, Clitty е идеалната клетка за петел за вас! Clitty е най-малката клетка за петли от The Vice, дори по-малка от Micro, която е перфектната клетка за ентусиастите на цялото чъдрие, която иска възможно най-малката клетка. Малката клетка ще осигури най-доброто изживяване при отказ, отричайки способността дори да се „надуе“ вътре в клетката.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size M Pink

    Колекцията Rimba P-Cage включва различни видове клетки за пенис. Изработени от висококачествен ABS материал, тези клетки за цялосъдържание предлагат удобно прилягане, като същевременно осигуряват дълга издръжливост. Клетка за цялосъдържание не позволява на това, което нося, да има ерекция.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Чувствайте върховната сила като ключодържател в най-интимните части на вашия партньор. Изпитайте най-освобождаващите чувства при отваряне на ключалката. Целият контрол е в ръцете на вашия доминант. Този Mancage е абсолютно задължителен за хората, които обичат извратения BDSM! С този Mancage вие предотвратявате ерекцията, като „ограждате“ пениса си - който се натрупва до екстремно освобождаване, когато бъде отстранен. Този Mancage е направен от медицински силикон и се предлага в два размера.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brutus New Cage Work in Progress Clear

    BRUTUS Cock Cage е мъжка клетка за целомъдрие, изработена от издръжлив поликарбонат. Може да се адаптира перфектно към вашия личен размер и следователно е много подходящ за дълготрайно носене. Ключодържателят решава - осмелявате ли се да предадете ключа?

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 230

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули