×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мъжки колани за целомъдрие

Обекти 33 до 64 от общо 230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Дръжте члена на вашия подводник под ваш контрол, дори когато сте навън!

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Lattice String Made Rings and Straps 7328

    Фентъзи отворен мъжки стринг от цепена кожа и метални халки. Тази стринг се регулира с 2 колана с метални катарами отстрани, всеки на 7 позиции.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Поради броя на заявките за по-малки устройства за целомъдрие, ние ви представяме клетката за целомъдрие Weenie Locker от неръждаема стомана, която е проектирана специално за тези с микро петли и съчетава подвижен кух звук на уретрата и затваряне с катинар, за да държи вашия осъден в клетка.

    191,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparent

    В ATOMIC JOCK обичаме игрите на целомъдрието, но мразим да съсипваме спонтанността на една сцена, като се опитваме да си играем с твърди пластмаси или метали и малки катинари.

    166,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 1

    CELLMATE представлява клетката за цялото тяло FlexiSpike: първокласно устройство за цялото тяло при мъже, което има максимален контрол в дискретен, удобен за душ дизайн.

    269 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Доверието е добро, контролът е по-добър!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Представяме ви нашата клетка за цялосъдържание от стоманена мрежа. Внимателно изработена от висококачествена неръждаема стомана, тази клетка е проектирана за комфорт и дълголетие. Мрежестият модел не само добавя нотка елегантност, но също така осигурява оптимална вентилация и хигиена.

    269 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Steel Mini Chastity Cage with Plug

    Заключете тази част и не я изпускайте! Стоманената мини клетка за целомъдрие е много малка клетка за целомъдрие, идеална за безполезни пишки, като твоя. Твърдата стомана не предлага място за мърдане или пространство за отглеждане на този ваш безсмислен петел. Тази капачка за малък член също се предлага с подвижна звукова тапа, така че малката част да не може да се движи изобщо. Давай и го заключи.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Brutus Shark Cage Chastity Cage Clear

    BRUTUS Shark Cock Cage е персонализирана регулируема клетка за целомъдрие, изработена от издръжлив поликарбонат. Може да се адаптира идеално към вашия личен размер и следователно е много подходящ за носене за по-дълъг период от време. Ключодържателят решава - осмелявате ли се да предадете ключа?

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Представяме ви нашата клетка за целомъдрие от стоманена мрежа. Внимателно изработена от висококачествена неръждаема стомана, тази клетка е проектирана за комфорт и дълголетие. Мрежестият модел не само добавя нотка елегантност, но също така осигурява оптимална вентилация и хигиена.

    269 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size L Black

    Колекцията Rimba P-Cage включва различни видове клетки за пенис. Изработени от висококачествен ABS материал, тези клетки за цялосъдържание предлагат удобно прилягане, като същевременно осигуряват дълга издръжливост. Клетка за цялосъдържание не позволява на това, което нося, да има ерекция.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    Mini Me отнема цялото пространство дори за най-малкото потрепване на заключения ви член. Открийте какво наистина означава да сте безпомощен и приятен под крайното ограничение на желанията. Keyholder's и Sissies са чакали CB-X да им донесе това, което са искали. По-малък и готов да държи пакета ви по-близо до дома, отколкото някога сте мечтали.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Black

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към друга. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Transparent

    Клетките за цял живот Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към другата. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Дръжте члена си в капан под ключ с тази истинска стоманена клетка за целомъдрие. Това препасано устройство за целомъдрие с разделител на топката е изработено от неръждаема стомана. Предлага се с допълнителен колан, за да можете да увиете плътно основния пръстен за солиден захват на разделителя на топката. Заключете члена си в това прекрасно устройство. Поставете пениса си в клетката с размер на вмъкване от около 70 мм.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Устройствата за целомъдрие на World Cage са лесни за поставяне и използване, проектирани са за продължително носене и са снабдени с иновативен силиконов предпазен щит против издърпване. В сравнение с други устройства за целомъдрие, които са изработени от поликарбонат, който съдържа пластификатори, клетките на World Cage са изработени от ABS пластмаса, без BPA. Освен това комплектът включва по-големи пръстени, така че няма нужда да купувате скъпи добавки.

    569 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Black

    Клетките за целомъдрие Man|Cage са произведени от висококачествен поликарбонат, много лек, издръжлив и хипоалергенен материал. Клетката се състои от три части, които пасват идеално една към другата. Двата направляващи щифта свързват горните части, а овалният конусен щифт свързва пръстените с клетката. Разнообразие от пръстени с различни размери и разстояния ще ви позволи да създадете перфектния размер!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Silicone Adjustable Chastity Device

    Това черно регулируемо силиконово устройство за целомъдрие от Kiotos X кара пениса да не стане твърд. Клетката е много удобна, също и за дълго време. Той е лек и гъвкав и има странична вентилация, така че да е възможно пране без сваляне. Тази клетка го държи дълго време, докато я носи невидимо под дрехите.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Какво получава човек, който има всичко? Спайк Кейдж разбира се! Това универсално устройство предлага най-доброто от двата свята, с клетка от неръждаема стомана с шипове, създадена да бъде много повече от просто устройство за целомъдрие.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Устройствата за цялостно хранене на World Cage са лесни за поставяне и използване, проектирани са за продължително носене и са снабдени с иновативни силикони, предпазени от издърпване. В сравнение с други устройства за цялосъдържание, които са изработени от поликарбонат, който съдържа пластификатори, клетките на World Cage са изработени от ABS пластмаса, без BPA. Освен този комплект включва по-големи пръстени, така че няма нужда да купувате скъпи добавки.

    569 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Chastity Pants with Padlock Black

    Тези кожени панталони за целомъдрие се доставят с 3 катинара, можете лесно да регулирате размера с лесната за използване система със скоби и да ги заключите на място с катинарите.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • World Cage Travel Friendly Locks for Chastity Devices 20 pcs

    Използвайте тези удобни за пътуване и металдетектор пластмасови пломби вместо катинара навсякъде, където може да се наложи да преминете през металдетектор. Всички ключалки са индивидуално номерирани и само за еднократна употреба.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Дървен стълб за китки и скротум със става за разгъване и катинар за затваряне.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Pink

    Колекцията Rimba P-Cage включва различни видове клетки за пенис. Изработени от висококачествен ABS материал, тези клетки за цялосъдържание предлагат удобно прилягане, като същевременно осигуряват дълга издръжливост. Клетка за цялосъдържание не позволява на това, което нося, да има ерекция.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Това черно регулируемо пластмасово устройство за целомъдрие кара пениса да не стане твърд. Изработен е от лесна за почистване лека пластмаса. Тази клетка го държи дълго време, докато я носи невидимо под дрехите.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Chastity Cock Cage Clitty Pink

    Ако размерите Mini и Micro са твърде големи, Clitty е идеалната клетка за петел за вас! Clitty е най-малката клетка за петли от The Vice, дори по-малка от Micro, което я прави перфектната клетка за ентусиастите на целомъдрието, които искат възможно най-малката клетка. Малката клетка ще осигури най-доброто изживяване на отказ, отричайки способността дори да се „надуе“ вътре в клетката.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Vice Mini V2 Black

    Vice Chastity Device е първото и изключително неизбежно устройство за цял живот в света, което не изисква PA (принц Алберт) пиърсинг. Той предлага ниво на сигурност, невиждано досега в други устройства за цялото бъдеще. Текстурираният дизайн на вътрешните пластини на анти-издърпването е ключът към твърдението, че е неизбежен. Колкото по-дълго се носи устройството, толкова по-сигурно става. След 2 дни постоянно носене става неспасяем!

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots ManCage Model 27 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Black

    Пренесете вашата BDSM игра на следващото ниво и заключете нещата! Независимо дали искате да контролирате или да бъдете контролирани, ManCage е тук, за да изпълни вашите желания. Гъвкавата силиконова конструкция гарантира дълготрайна употреба, докато стратегически разположените отвори предлагат изкушаващ поглед към това, което се крие вътре

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Нищо не отговаря на нуждата ви да бъдете феминизирани като кичур с розов петел на принцеса. CB-6000S в розово покритие е перфектният инструмент, който ще помогне на вашия доминант да ви превърне от мъж в мацка.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Black

    Колекцията Rimba P-Cage включва различни видове клетки за пенис. Изработени от висококачествен ABS материал, тези клетки за цялосъдържание предлагат удобно прилягане, като същевременно осигуряват дълга издръжливост. Клетка за цялосъдържание не позволява на това, което нося, да има ерекция.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 0

    CELLMATE представя клетката за целомъдрие FlexiSpike: първокласно устройство за целомъдрие при мъже, което предлага максимален контрол в дискретен, удобен за душ дизайн.

    269 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Готови ли сте за едно вълнуващо робско изживяване? Тази клетка за целомъдрие Lockdown прави невъзможно за този, който я носи, да получи ерекция. Прозрачната клетка все още ви позволява да гледате през нея. Клетката дори може да се носи няколко дни подред за интензивна любовна игра.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 230

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули