×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масаж на простата непромокаемо

Обекти 65 до 75 от общо 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Запалете аналното си удоволствие с Spark Ignition. Запалването е специално проектирано за максимална стимулация на простатата. С елегантен модел от въглеродни влакна за елегантен високотехнологичен външен вид. Включеният куршум има 10 различни вибриращи функции и е лесен за използване с натискане на един бутон.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser Black

    Този Booty Pleaser е създаден за анална и простатна стимулация. С най-дългия край в мъжката „плячка“, най-късият край ще стимулира перинеума. Играчката може да се използва и по други начини. За жени може да се използва и като анален вибратор, в който случай късият край може да стимулира срамните устни. Booty Pleaser може да се използва като вагинален вибратор със стимулация на клитора.

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Гамата G-Play [+] е наистина гъвкава за различни приложения. Предлага се в три размера поотделно или като комплект "Трио". Всеки размер разполага с 6 различни вибриращи функции, бавен, среден, бърз, бавен пулс, бърз пулс и ескалиращ. G-Play [+] е изработен от висококачествен силикон и има подвижен мотор. Това прави почистването супер лесно или ако искате да използвате ръкава като невибриращ пръст, можете! G-Play [+] също е водоустойчив и презареждаем.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Перфектно оформен RC ротационен масажор за простата с вибрация от ANOS, разполага с въртящ се двуглав връх, който специално насочва простатата по време на анален масаж. Два мощни мотора осигуряват интензивно въртене и дълбоки вибрации, които също се усещат силно в широката и извита основа на запушалката, за да стимулират ануса и перинеума едновременно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Thrust Anal Thrusting Prostate Probe

    Тази тласкаща сонда със сигурност ще ви удовлетвори със своя силен мотор и 3 скорости. Стволът е оформен идеално за игра на точки G или P, а дръжката прави управлението лесно за използване с партньор или самостоятелно. Той е акумулаторен и водоустойчив/потопяем, което прави Thrust продукт с най-високо качество.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Смеем да не стигнете грандиозно с LOKI Wave™ 2, новото поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е съвместната мечта за предишни, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да изключите нови тайни на оргазъм, като използвате повече настройки за удоволствие за безпроблемна игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Много гъвкавият анален вибратор RC Two Spot Massager от Rebel има изпъкнал P-точков връх с жлебове и широка анатомична основа за допълнителна стимулация на перинеума. Покрит е със силикон с кадифена мека текстура за лесно поставяне. Силиконът също така означава, че е удобен за носене и може да се носи и за дълъг период от време.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Prostate Massager with Vibration Black

    Перфектно оформеният, здрав масажор за простата RC с вибрация от ANOS разполага с ясно изразен топчен връх, който стимулира простатата по време на анален масаж. Мощният мотор осигурява дълбоки вибрации, които могат да се усетят и в широката основа на запушалката и също така стимулират ануса и перинеума.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser 21776 Black

    С най-дългия край в "плячката", най-късият край ще стимулира мъжкия перинеум. Стимулаторът е изработен от безопасен за тялото силикон и има 2 мощни мотора, които предлагат 9 различни режима на вибрация. По този начин вибрациите ще се разпространят добре през цялото устройство. Работата е лесна с безжичното дистанционно управление, което също може да се даде в ръцете на партньора, за да бъде изненадан от вибрациите и да се насладите много интензивно на аналната стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

  • Lora DiCarlo Tilt Dual Vibration Warming Plug Plum

    G-точка до P-точка и всичко между тях. Tilt е универсален вибриращ щепсел, предназначен за вагинално и анално удоволствие, с уникално изваяно външно рамо за едновременна клиторна или перинеална стимулация. Оформен за удобство и носене, той е перфектен за частно или публично заплащане, самостоятелно или с партньор. С дълбоки, тътнещи вибрации и успокояваща затопляща функция, Tilt е подходящ за пола щепсел, който предлага приятно изживяване при анална игра за всички нива на опит.

    629 лв.

    389 лв.

    Неналичен

  • Aneros Helix Classic

    Най-продаваният Aneros Helix е агресивно оформен и под ъгъл, осигуряващ незабавен натиск и напрежение върху простатата и околностите. Изисква по-малко търпение и практика за реализиране на ползите.

    166,90 лв.

    115,90 лв.

    Неналичен

Обекти 65 до 75 от общо 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули