×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масаж на простата непромокаемо

Обекти 33 до 64 от общо 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Този Swirling P-Pleaser е проектиран за анална и простатна стимулация. С най-дългия, оформен на пениса край в мъжката „дупка“, най-късият, оребрен край ще стимулира перинеума. Специална характеристика на Swirling P-Pleaser е способността да се правят въртеливи движения.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Yale Purple

    С приятна форма и еластична, гладка силиконова външност, тази нова анална тапа е идеална за начинаещи в аналната игра или за ветерани, които имат опит в аналната игра. Ергономичният дизайн я прави лесна за боравене и играчката може да се постави безпроблемно в ануса. Той е водоустойчив, следователно лесен за почистване. 12-те мощни вибрационни настройки на това бебе са предназначени за едно вълнуващо пътуване до върховното анално удоволствие.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Този първокласен масажор за простата използва иновативна технология и висококачествени материали, за да ви даде задното блаженство, за което жадувате. Изпитайте мощна вибрация в ануса и срещу перинеума с 3 скорости и 4 функции, с които да играете.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC ви помага да изпитате изключителни оргазми. Въртящата се на 360 градуса глава на Spotty RC масажира вашата простата, докато глези перинеума с вълнуващи вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно чрез стилно и удобно дистанционно управление.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Смеем да не дойдете грандиозно с LOKI Wave™ 2, ново поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е сбъдната мечта за онези, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да отключите нови тайни на оргазма, като използвате повече настройки за удоволствие за несравнима игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    Nexus Simul8 ще достави максимално удовлетворение както на вас, така и на вашия партньор. Супер разтегливият петел и пръстенът на топките ще ви държат по-твърди за по-дълго, докато ергономично оформеният вибриращ ствол и основа ще стимулират вашата простата и перинеума, докато натискате.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с поглаждащия зърнест връх и вибриращото тяло на P-Massage! Гладкият вал вибрира с мощен двоен мотор, способен на 10 различни модела на бръмчене, а вътрешните зърна на масажиращия накрайник стимулират любимите ви точки с неговите 10 уникални масажни модела, всички контролирани с контролите, разположени в основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Винаги сте искали да ритнете задника си? Не търсете повече, защото този страхотен масажор за простата с двоен двигател е всичко, от което се нуждаете! Бутоните ви позволяват да регулирате 10-степенната вибрация, 5-степенната в електро-режим, както и 2-те леки електрошокови зони за допълнителна стимулация.

    399 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Поглезете се с този удобен извит масажор за простата. Това е идеалната играчка за начинаещ, който иска да експериментира с анала. Този масажор е изработен от пластмаса в комбинация с мек силикон. Извитите части гарантират, че вашият перинеум е масажиран. Здравата дръжка позволява лесна употреба.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Огънете го до желания от вас ъгъл, след което се насладете на външните вибрации и издояването на простатата! 7x P-Bender може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 3 скорости и 4 модела на вибрация на перинеума, както и 5 режима на движение на доене от малка перла под повърхността на върха на ствола. Двойното удоволствие се усъвършенства от гъвкавостта на ствола, което ви позволява да го позиционирате идеално за точна стимулация на простатата.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Поглезете простатата си както с вибрация, така и с усещане за галене. 7x P-Stroke може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 7 настройки на вибрация, които пулсират и туптят във вашата дупка.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Изпитайте вибриращата обиколка на крушка, напъхана в дупката ви, докато стимулаторът на перинеума ви бръмчи отвън. 10x P-Flexer може да се използва със или без дистанционното управление, за да премине през 3 скорости на вибрации и 7 модела на пулсации, доставяни вътрешно и външно чрез мощните двойни мотори. Голямата луковица седи върху гъвкаво, тясно стъбло, което й позволява да се приспособи към естествените ъгли на вашата вътрешна работа.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Отдайте се на твърдото, пълноценно мъжествено изживяване, когато прегърнете емблематичния Rude -Boy Xtreme за дълбоко, силно удоволствие от простатата и перинеума.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Сондата Eclipse™ Tapered Roller Ball Probe е тук, за да развълнува дори най-опитния любител на задната врата с мощен търкалящ се връх, оребрен вал и 12 функции за интензивна вибрация. . Изберете интензивността на вашето удоволствие и се потопете дълбоко в оргазмената вътрешна стимулация с мощна ролкова стимулация.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice е контролиран от приложение масажор за простата, който съчетава ергономичност с интелигентна технология, за да предостави страхотно изживяване на начинаещи и опитни потребители. Мощният мотор, мекият силикон и удобната кройка на Solstice, комбинирани с приложението Whats Sense, осигуряват предварително зададен режим на вибрация, музика, ръчно рисувани режими на управление и интерактивна гласова, картинна и текстова информация по време на дистанционно управление.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Wall Banger P-Spot е проектиран да създаде най-доброто изживяване при възбуждащи самостоятелни секс сесии или да го споделите с партньор за възвишено сексуално приключение! Този многофункционален вибриращ масажор разполага с подвижно магнитно дистанционно управление, което лесно се прикрепя към основата на щепсела, за да постави контрола на върха на пръстите ви или дори по-добре, оставете вашия партньор да използва дистанционното управление! Мощна основа с вендуза държи Wall Banger P-spot, за да достигне тези перфектни точки! Изживейте забавлението и открийте безкрайни възможности!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Целенасочена стимулация на простатата: двускоростният, двувъртящ се вал се задвижва от задвижващ мотор с висок въртящ момент за цялостен масаж на простатата. Двойни усещания: Работейки във връзка с въртящия се вал, стимулаторът на перинеума използва технология за всмукване на въздух, за да достави интензивни усещания. Гъвкаво потребителско изживяване: проектирано да отговаря на стандартите за водоустойчивост IPX7, в което потребителят може да се наслаждава на Revo.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Представяме Ви Booty Beads - най-разнообразната и гъвкава анална играчка на планетата - СЕГА ПОЗАРАЗДВАЕМА!

    157,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Накарайте дупето си да къркори с този уникално удовлетворяващ вибриращ анален щепсел! Вътрешните мъниста се въртят в основата за усещане за разтърсване на задната част, което се съчетава с вибрациите, за да утоли дълбоко желанието ви за задната врата. Заостреният връх на кремообразно гладката дръжка е проектиран за лесно влизане и навигира без усилие точно до вашата P-точка. Стимулираните от простатата оргазми са описани като най-интензивното удоволствие, което можете да си представите за хора с простата, така че открийте радостта сами. Дори под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема. Почистете с препарат за играчки и изплакнете с гореща вода.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    С външния вид на черна спортна кола и усещането за популярния Progasm Ice на Aneros, най-новата версия е готова да се състезава у дома при вас. Най-новият черен Progasm има същите качества като стъклото, като остава нечуплив! Поръчайте днес и бъдете първият, който ще го има във вашия „гараж“!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Изследвайте ново, по-дръзко удоволствие – сега с 8 настройки за удоволствие и още повече мощност. Просто няма по-фин или по-луксозен масажор за простата за мъже, които сериозно се грижат за личното си удовлетворение. А сега той е водоустойчив и може да се зарежда с USB.

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Този гладък като коприна вибриращ масажор за простата е подходящ за почивка в удобната му кука за душ, когато сте готови за умопомрачителен оргазъм! Напълно водоустойчива и потопяема, играчката P-spot може да се похвали с 10 скорости на мощни вибрации и всички функции, достъпни от лесните за използване контроли на ергономичната дръжка. Разширената основа ви предпазва, а изобилието от силиконова смазка ще осигури лесно плъзгане. Почистете с Evolved Toy Cleaner и изплакнете с гореща вода.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Изпитайте възможно най-интензивните оргазми, като докоснете вашата P-точка! Твърдият ствол на този уникален вибратор за простата разполага с пукащ бутон на върха, специално проектиран да се усеща като почукване с пръст - усещане, което повечето мъже описват като най-дълбокото удоволствие, което някога са изпитвали. Но това не е всичко! След като влезете вътре и почуквате, стимулаторът с вибрираща топка се загнездва точно отзад за допълнителен блясък, който наистина ще ви постави на ръба на блаженството – дори под вода, тъй като цялата играчка е напълно потопяема.

    224,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Julie Prostate Massager Purple

    Мощен анален щепсел с дистанционно управление.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Clear

    Всеки Aneros Progasm Ice е единствен по рода си. Производственият процес създава уникален въздушен мехур, който прави всеки различен от всеки друг. Елегантният дизайн осигурява интензивен масаж на простатата, подкрепен от патентования дизайн за свободни ръце.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Верен на своя съименник, Progasm Jr. произвежда същите стабилни масажи на простатата като Progasm Classic, докато по-малкият му мащаб е идеален за редовна употреба. Progasm Jr. използва същия екологичен, най-съвременен производствен процес като Progasm Black Ice.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Смеем да не стигнете грандиозно с LOKI Wave™ 2, новото поколение на нашия легендарен масажор за простата. Преработено, за да предложи повече гъвкавост и с два мощни двигателя, това устройство е съвместната мечта за предишни, които искат да изпитат по-дълготрайни и по-интензивни оргазми. Използвайте го самостоятелно или с партньор, за да изключите нови тайни на оргазъм, като използвате повече настройки за удоволствие за безпроблемна игра с простата като пръст.

    869 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Запознайте се с Player One и открийте най-добрия оргазъм. Благодарение на своя ергономичен дизайн и двоен мотор, той осигурява перфектна стимулация на простатата и перинеума за мощно изживяване. Играйте соло или дуо с дистанционното управление. Закръглената му форма е проектирана за лесно поставяне, докато гъвкавата му основа осигурява оптимален комфорт по време на употреба. Вашата игра, вашите правила.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Донесете чиста енергия на вашата простата с Spark Ignition PRV-02! Ignition PRV-02 е универсална анална играчка, която може да се използва по три различни начина: само с ръкав, само с куршум или заедно с гилза и куршум. С 10 вибриращи функции вие със сигурност ще намерите своето перфектно усещане.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat използва технология за ритмично "тупване", за да стимулира вашата простата за разлика от всякога. Насладете се на удовлетворяващите усещания, комбинирани с многофункционален масажор за перинеум за двойна стимулация. Beat извежда играта на простатата на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Prostate Pro

    Проектиран с ергономичност и първо удоволствие, вие ще можете да постигнете засилени оргазми, които променят мнението ви за това колко удовлетворяващ може да бъде мъжкият кулминационен момент. Простатата е наистина превключвател за по-интензивни оргазми.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Търкалянето с ударите никога не се е чувствало толкова добре! С два пулсиращи мотора от двете страни на изпъкналия си връх, това устройство за угодничество на простатата докосва P-точката директно и също отзад за гръмотевично усещане, което води до интензивно освобождаване. Гладкото гланцово черно покритие се плъзга като мечта с много смазка, а дистанционното управление позволява игра със свободни ръце или партньор, дори под вода, тъй като е напълно потопяем. Нокаутирайте се с 1-2 удара от оргазми, каквито никога не сте изпитвали! Почистете с препарат за играчки ZT и изплакнете с гореща вода.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули