×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Силиконови анални тапи

Обекти 129 до 160 от общо 433

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • SilexD Plug Model 1 M Black

    За всеки задник има тапа!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 е вибриращ анален щепсел с изключително силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 2 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    SilexD предлага гама от висококачествени супер меки силиконови вибратори с двойна плътност и SILEXPAN, с изключително реалистична текстура и докосване за несравнимо удоволствие.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Silicone Plug Large

    Иновативен и ергономичен дизайн, мек, хигиеничен, без мехурчета, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталати. Материал: 100% силикон, дължина: 12см, Ø 4,1см

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Deep Expand, надуваема анална тапа

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Soft Butt Plug with Suction Cup 16cm

    Мека голяма задница с вендуза от ANOS в класически, конусообразен дизайн за хора, които са запознати с аналното разтягане. Голямата вендуза улеснява боравенето и предотвратява плъзгането на щепсела твърде навътре. Вендузата също се залепва за всяка гладка повърхност и прави възможно използването без ръце.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goldplay Wave S

    "Goldplay" вибратор за вашата игра в дълбочина.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Heavy Plug Medium 75g

    Намерете средата! !

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Отворете вратата на вълнуващото анално усещане с комплекта силиконова анална сонда. Този вълнуващ анален тренировъчен комплект включва комплект от 3 градуирани анални тапи с пръстен за лесно издърпване и невероятна текстурирана повърхност. За да се насладите на всичко, което вълнуващият свят на аналната игра може да предложи, обучението е с цел да се гарантира пълна безопасност и удовлетворение. Всяка сонда в нашия комплект постепенно се увеличава по дължина и обиколка за превъзходно удоволствие на всяко ниво на игра за удоволствие.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Circuit Plug Black

    За всеки, който иска да изследва нови анални усещания сам или с партньор! Anal Adventures предоставя много възможности за избор. Този щепсел с дистанционно управление предлага комбинация от усещания и по-дълготрайно удоволствие. Ultrasilk Silicone, с копринено гладко усещане, осигурява вибрации по красив начин.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud е аналната тапа, която ви осигурява усещания, както никога досега. Аналната тапа е с две перли с 10 вибрации и може да се зарежда с USB кабел. Двете топки са идеални за двойна анална стимулация, ергономичният дизайн осигурява идеално анално вмъкване, а Twinny Bud е изключително мек на допир благодарение на течния силикон.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Миниатюрна версия на нашия най-продаван щепсел за ръбове, включващ въртящи се мъниста за усещане за ръбове и вибрация на върха за оргазъм. Този компактен, безопасен за тялото, безшевен силиконов щепсел е мощно зареден, за да удовлетвори всички правилни точки. Използвайте със или без безжично дистанционно управление, което не само прави лесно, но също така позволява разнообразни възможности за игра на двойки.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Silicone Plug Heart Red Medium

    Лукс и блясък – и забавление – за задната врата!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Stout Plug Kit Black

    Този комплект има 3 размера заострени тапи, за да се придвижвате от малък към голям и да постигнете удобно разтягане! Силиконът Ultrasilk™ със своето копринено гладко усещане затопля прекрасно с топлината на тялото ви.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Purple

    Вашата игра току-що стана красива с този сладък Bling Plug! Temptasia Bling Plug Medium разполага с красиво проектирана основа във формата на сърце, вградена със златен скъпоценен камък. Този сатениран силиконов щепсел има заострен връх за лесно поставяне. Стегнатият врат предлага лек натиск и е идеален за продължително носене. Или покажете своя блясък по време на обичайната си еротична игра! За най-добро изживяване използвайте с любимия си качествен лубрикант на водна основа.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Управляваният с приложението Satisfyer Deep Diver осигурява особено приятна стимулация: Този анален вибратор ще ви вдъхнови с усещане със структура на топката и мощни вибрации. А широката основа гарантира, че можете безопасно да се наслаждавате на любовните си игри.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Pink

    Тази розова тапицерия Rose е идеална за вълнуващи ролеви игри. Силиконовата тапа е изцяло изработена от мек и гъвкав силикон, който е хигиеничен и удобен за използване. Тапата има красива форма на роза. Поставете го с фин анален лубрикант на водна основа и играйте на най-вълнуващите игри.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug е специално разработен с мисъл за търсачите на допълнително удоволствие. Перфектен за мъже, жени и всички полове (всеки с дупе, което обича да бъде стимулиран!) за използване самостоятелно или с партньор. Можете да използвате G plug по време на любовна игра или проникване за това допълнително пълно усещане и стимулиране на p-точката и g-точката. Пригответе се за по-силни, по-дълги и по-интензивни оргазми, когато добавите играчки Gvibe и се включите в играта си.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Plug 2 Turquoise

    Rimming Plug 2 е най-новата версия на нашата оригинална и най-продавана играчка за анален секс, Rimming Plug.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Чудесно оформен анален вибратор Auto-Throb Inflatable Vibrating Plug от Anal Fantasy Elite Collection със стимулираща набраздена текстура и запушалка за безопасно боравене. Може да се надуе автоматично, така че да стане много голям – за невероятно пълно усещане. Също така е чудесен за разтягане на ануса.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Spinning Tail Teaser

    Spinning Tail Teaser ще ви накара да се завъртите по повече от един начин. Изследвайте 7 вибриращи и въртящи се скорости и ритми със свободни ръце благодарение на тази елегантно проста тапа с дистанционно управление. Изпитайте класическото усещане за пълнота благодарение на теглото и формата си. Изработена от гладък като кадифе силикон, текстурираната повърхност на щепсела подобрява усещането, докато се върти и вибрира. Свобода за игра!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Driven by Desire Silicone Pleasure Plug

    Предизвиквайте силна възбуда от нови екзотични места с Driven by Desire, тапа за дупе, създадена да внесе нови усещания в спалнята.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HookUp Panties Remote Lace Peek-a-Boo Black

    Remote Lace Peek-a-Boo от HookUp Panties са красиви прозрачни слипове, които задържат включената вагинална тапа в най-интимната зона на потребителя. Включен е и водоустойчив виброкуршум, който може да се постави във вагиналната запушалка, така че да може да стимулира човека с допълнителни вибрации. Слиповете също са отворени отзад за възбуждаща гледка. В областта на чатала има малък джоб за вибро куршума.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Black

    Тази черна роза е идеална за вълнуващи ролеви игри. Силиконовата тапа е изцяло изработена от мек и гъвкав силикон, който е хигиеничен и удобен за използване. Тапата има красива форма на роза. Поставете го с фин анален лубрикант на водна основа и играйте на най-вълнуващите игри.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Pink

    Изразете себе си с Moji's. Тънки заострени мини тапи, изработени от копринено гладък, безопасен за тялото силикон. Сладка и причудлива игра с дупе никога не е била по-анимирана! Съберете ги всички! Предлага се в розово и черно.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HookUp Panties Crotchless Love Garter Black

    Красива струна с анален секрет!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Tough е натискаща и вибрираща анална тапа, включваща мощен мотор със 7 различни пулсиращи режима и 3 вибриращи скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Добавете докосване на кадифено запълване на задната врата с този дистанционно управляван силиконов кран! Класическият заострен дизайн улеснява поставянето на този тапа за задоволително запълване без неудобно влизане. Тази тапа с традиционна форма разполага с мощен мотор, който вибрира и бръмчи във вашата дупка! Отличен както за начинаещи, така и за експерт, перфектен за соло и партньорска игра.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Butt Plug

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Сондата Eclipse™ Thrusting Rotator Probe е билетът за страната на чудесата на палавото анално удоволствие за блажени начинаещи или еротични експерти. Сондата с 12 функции съчетава мощни вибрации и интензивна стимулация с вълнуващи въртящи се, тласкащи действия и два мощни мотора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Nexus B Stroker е наистина уникална и многофункционална играчка.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 433

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули