×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Силиконови анални тапи

Обекти 97 до 128 от общо 433

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Black

    Изразете себе си с Moji's. Тънки заострени мини тапи, изработени от копринено гладък, безопасен за тялото силикон. Сладка и причудлива игра с дупе никога не е била по-анимирана! Съберете ги всички! Предлага се в розово и черно.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Наистина ще оцените този модел поради мекото му вкарване Открийте тази ефективна анална тапа с вълнообразно тяло за анална стимулация.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Със своя връх с форма на език и мощен мотор, управляваният от приложението Satisfyer Trendsetter удря всички ваши горещи точки, като ви гарантира, че ще изпитате анално блаженство. Можете да се насладите на още повече гъвкавост в играта си с приложението Satisfyer Connect.

    149,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 е вибриращ анален щепсел с много силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 1 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goldplay Blob XL

    "Goldplay" вибратор за вашата игра в дълбочина.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Нашият водещ продукт все още се включва по-феноменално от всякога! b-Vibe Rimming 2 промени играта, като е единственият щепсел на пазара, който върти, докато вибрира за двойно усещане, причиняващо оргазми извън този свят. Ние преразглеждаме нашия Rimming 2 в колекцията ни за 5-та годишнина с невероятен нов искрящ цвят, лимитирана серия калъф за носене и други юбилейни вещи.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    Diamond Booty Jewel е качествена тапицерия с акцент от изкуствен скъпоценен камък в основата, което кара забавлението ви да блести от наслада! Елегантният щепсел има заострен силует и изпъкнала основа, подсилена с брилянтен акцент от скъпоценни камъни в края.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Копнеете за малко... повече? Изпитайте ревяща анална стимулация с изцяло новия вибратор на щепсела, Rotator Plug 1+. Оборудван с два двигателя, Rotator Plug 1+ има един двигател, предназначен за силни вибрации, и един двигател, предназначен за сложните въртящи се перли в долната половина.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Luxe Explore Fuchsia

    Разгледайте нуждата си от анално удоволствие! Уникалната форма на Explore е гъвкава и прави контури за превъзходно удоволствие. Създаден от първокласен силикон и 100% безопасен за вода. Използвайте Explore, където желаете! EZ дръжката на Explore прави аналната игра лесна и удобна. Дръжката Ez е мека, гъвкава и прилепваща към тялото ви!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Apex Butt Plug Set Black

    Ако аналната стимулация е това, което движи лодката ви, тогава имаме идеалната играчка за задната врата за вас. Тази тапа е изработена от копринено мек силикон и е заострена на върха за лесно и удобно поставяне. Щепселът е разработен с гениален дизайн за максимална анална стимулация, която удря всички правилни точки едновременно. Ouch предлага изцяло ново изживяване в plug play, което със сигурност ще ви донесе неописуемо щастие в спалнята!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Glams Mini Rainbow Gem

    Забавни, сладки и цветни, тапите за скъпи оценени камъни Glams внася малко блясък в банята. Изработен от безопасен за тялото и копринено гладък силикон, Glamst разполага със заострена задна част с ярък, искрящ скъпоценен камък. Предлага се в разнообразни привличащи около цветовете и подходящи с всички лубриканти, Glams са идеални за тези ценни моменти с партньора или за това да се чувствате бляскави!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Long.Session Analplug Set from Skin-Friendly Silicone Black 3 pack

    Търсите игли, които ще ви помогнат при анална тренировка и в същото време ще бъдат абсолютно удобни за носене? Този комплект определено няма да ви разочарова! Съдържа 3 перфектно оформени и различни по големина анални тапи, чиято форма ще осигури стимулация на много нервни окончания зад задната врата. Независимо дали сте мъж или жена или нито едно от двете, този комплект ще Ви достави супер приятни усещания!

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bfilled Basic Plus Prostate Plug Slate

    Знаете ли, че аналната област има толкова висока концентрация на нервни окончания, че дори и най-малката тапа може да се почувства невероятно? Масажиращият щепсел Bfilled Basic Plus е проектиран с тази мисъл.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Вибриращата кристална сонда Power Gem® е ослепителна, гъвкава силиконова сонда, създадена да ви улесни във вълнуващото анално удоволствие. Гъвкавият, ергономичен дизайн и мощните вибрационни двигатели позволяват на тази сонда да се огъва с вашите движения, като същевременно доставя интензивни вибрации. Отдайте се на персонализирано удоволствие, докато елегантната сонда пулсира с 10 жизнени вибрации, страстна пулсация и еротична ескалация. Контролирайте това разнообразие от опции за оргазъм с лесния за докосване бутон за скъпоценни камъни.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NMC G-Girl Style Realistic Dong 3.5" Skin

    В настроение за нещо малко? Този вибратор с дължина 8,9 см определено ще ви е достатъчен! Неговият реалистичен дизайн ще привлече очите ви, а здравата му крайна вендуза ще залепне за всяка гладка повърхност. Играйте с него вагинално или анално, соло или по двойки, което предпочитате.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Mouve е анална тапа с удължено тяло и много специална форма. Той разполага с 2 мотора, които предлагат 10 мощни вибрационни функции, вариращи от нежни изтръпвания до интензивни вълни на удоволствие. Това ви позволява да се насладите на всяко усещане, от което се нуждаете във всеки един момент.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Набийте ракета в задника си и изчакайте експлозията! Разширете удоволствието си с тази надуваема и вибрираща анална играчка, различна от никоя друга. Тази копринено гладка силиконова тапа нежно ще се издуе във вас за невероятно усещане за пълнота.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Този красив комплект анални тапи със силиконова котва се предлага с 4 невероятни анални тапи, които са невероятни и меки на допир. Идеален за начинаещи, които трябва да работят за по-голямо анално изживяване. Тапите са изцяло изработени от мек и гъвкав силикон, който е хигиеничен и удобен за използване. Всички тапи имат плоско дъно, което ги държи идеално на място. поставете го с фин анален лубрикант на водна основа и играйте на най-вълнуващите игри.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Temptasia Fuck Me Butt Plug Black

    Temptasia Fuck Me Butt Plug изпраща ясно послание – знаете какво искате. Изработен от гъвкав силикон, този рискован щепсел има безопасна основа във формата на сърце. Неговото сатенено гладко покритие има маслено меко докосване, което става гладко с лубрикант. Крушката на Spank Me Plug осигурява обиколка над средната с конична конусност за лесно поставяне.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Нашата серия Prider е съставена от цветовете на прайд флага; Проектирана да се извива в тялото ви, изработена от най-фин силикон, колекцията Prider предлага кадифено докосване, елегантен и ергономичен дизайн за вашето сексуално удоволствие.

    141,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Открийте вълнението от аналната игра с Ditto by We-Vibe™, вибриращ щепсел. Използвайте го по време на любовна игра или секс, изборът е ваш, както и удоволствието. Ditto добавя нова стимулация към вашата интимна игра по време на мастурбация, любовна игра и полов акт. Просто включете и пуснете.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Large

    Rainbow Booty Jewel е качествена тапицерия с многоцветен акцент от изкуствен скъпоценен камък в основата, който прави вашето забавление на задната вратичка да блести от наслада! Елегантният щепсел има заострен силует и изпъкнала основа, подсилена с брилянтен акцент от скъпоценни камъни в края.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Soft Butt Plug with Suction Cup 21cm

    Мека голяма задница с вендуза от ANOS в класически, конусообразен дизайн за хора, които са запознати с другото разтягане. Голямата вендуза улеснява боравенето и предотвратява плъзгането на щепсела твърде навътре. Вендузата също се залепва за всяка гладка повърхност и е подходяща за използване без ръце.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Long.Session Analplug Set from Skin-Friendly Silicone Black 4 pack

    Готови ли сте за анална игра? Този комплект определено ще ви подготви, и то по най-добрия начин! Съдържа 4 перфектно оформени и различни по големина анални щифтове с анкер, който е много практичен не само за боравене, но преди всичко за да се гарантира, че щифтът няма да влезе по-дълбоко, отколкото трябва. Независимо дали сте мъж, жена или нито едно от двете, този комплект просто няма да ви разочарова!

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Purple

    Конусовидна лилава тапа за дупе с красиво лилаво бижу! Не само ще стимулира задния ви проход, но също така позволява на партньора ви да улови някои наистина горещи и възбуждащи проблясъци...

    41,90 лв.

    23,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 е вибриращ анален щепсел с много силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 1 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Забавни, сладки и цветни, тапите за скъпи оценени камъни Glams внася малко блясък в банята. Изработен от безопасен за тялото и копринено гладък силикон, Glamst разполага със заострена задна част с ярък, искрящ скъпоценен камък. Предлага се в разнообразни привличащи около цветовете и подходящи с всички лубриканти, Glams са идеални за тези ценни моменти с партньора или за това да се чувствате бляскави!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    Силиконовият тап Firefly Prince Glow-in-the-Dark е проектиран с мисъл за вашето удоволствие. Твърд, еластичен и подходящ за всички лубриканти. Предлага се в разнообразни цветове и размери. Когато слънцето не грее, вие сами създавате своя блясък.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Удоволствието е безкрайно със смелия Boundless™ 2X Teardrop Plug. Страстният щепсел е направен за опростено удоволствие с миниатюрен луковичен дизайн, гъвкаво тяло и лесна основа за дръжка.

    24,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SilexD Plug Model 2 S Black

    SilexD предлага гама от висококачествени супер меки силиконови вибратори с двойна плътност и SILEXPAN, с изключително реалистична текстура и докосване за несравнимо удоволствие.

    32,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Backdoor Friend XL

    Черна тапа с вендуза.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 433

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули