×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за простата

Обекти 65 до 93 от общо 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Перфектно оформен RC ротационен масажор за простата с вибрация от ANOS, разполага с въртящ се двуглав връх, който специално насочва простатата по време на анален масаж. Два мощни мотора осигуряват интензивно въртене и дълбоки вибрации, които също се усещат силно в широката и извита основа на запушалката, за да стимулират ануса и перинеума едновременно.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • SuperLove Flapping & Vibrating Prostate Massager Anal Lock with Remote & App Red

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Влезте в света на еротичните играчки с гамата Go Power, най-пристрастяващите играчки на пазара.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-PULSE Taint Tapping Silicone Prostate Stim with Remote

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с този двойно насочен угодник! Изработен от първокласни материали и снабден с достатъчно мощност, за да задоволи и най-взискателните анални ентусиасти. Тази играчка е предназначена за интензивно мъжко удоволствие благодарение на двата си усукани стимулатора - специално стъбло за вибратор на простатата, за да бръмчи вътрешностите ви, и изкусителен зъб за почукване, който ви помага да прескочите ръба!

    349 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Това ще загрее задната страна! Този простатен вибратор с дистанционно управление и 2 функции от Rebel се отличава с многото си функции и доставяща удоволствие форма.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Анална вибрация с натискане на един бутон!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Spotty 2 Remote Controlled Revolving P-Spot Massager

    “Spotty RC 2” е масажор за простата с дистанционно управление, който ви осигурява повече свобода и възможности за игра за вашия партньор или за вас самите. Можете да играете самостоятелно или с партньора си в рамките на 5 метра. Spotty RC 2 работи на точното място, предназначен за масаж на P-точката (въртяща се глава) и стимулация на перинеума (вибрация). Този вибратор за мъжка простата с дистанционно управление може да се използва и като вибратор за свободни ръце. Продуктът е много мощен, а ергономичната форма позволява на потребителя да изпита невиждано анално удоволствие.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    Много гъвкавият анален вибратор RC Two Spot Massager от Rebel има изпъкнал P-точков връх с жлебове и широка анатомична основа за допълнителна стимулация на перинеума. Покрит е със силикон с кадифена мека текстура за лесно поставяне. Силиконът също така означава, че е удобен за носене и може да се носи и за дълъг период от време.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Ride Remote Control Prostate Dual Motor Vibrator

    Два силни ръмжащи мотора, един в ствола и един в основата за двойна стимулация на простатата и перинеума. Предлага се с технология за дистанционно управление до 8 метра.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Pointed Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Отключете интензивно удоволствие, както никога досега с острия вибриращ масажор за простата. Със своята визионерска заострена форма, този металнозелен силиконов вибратор е проектиран да стимулира вашата P-точка и да усеща усещания в цялото ви тяло.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Stacked Vibrating Prostate Massager with Remote Control Black

    Този черен подреден вибриращ масажор за простата. е предназначен да отключи неизследвани нива на екстаз. Иновативната подредена форма на крушка ще достави спираща дъха стимулация, която надхвърля вашите очаквания.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Beaded Vibrating Prostate Massager with Remote Control Black

    Достигнете нови висоти с вибриращия масажор за простата с перли. Със своята завладяваща форма на мъниста, този черен силиконов вибратор е предназначен да издигне вашето сензорно пътуване.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Witty е проектирана като играчка за превключване, която ви позволява да избирате стимулация на p-точка или g-точка. Клиторната стимулация се достига от топката в края на основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Aquen Prostate and Perineum Stimulator Liquid Silicone Remote Control Black

    В Tardenoche знаем, че аналната стимулация е много пренебрегвана, затова донесохме Aquen, уникален и несравним простатен стимулатор.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Star Trooper Atomic Prostate Massager with Remote Blue

    Достигнете до звездите с масажора за простата Atomic от колекцията Startroopers. Тройната стимулация плюс 7 вибрации и 3 скорости ще стимулира P-точката и ще ви даде превъзходни анални усещания. За по-лесно използване Atomic се доставя с дистанционно управление за преминаване през 7 ритъма на вибрация и 3 скорости. Възможна е и работа с вибратор.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Prostate Massager with Vibration Black

    Перфектно оформеният, здрав масажор за простата RC с вибрация от ANOS разполага с ясно изразен топчен връх, който стимулира простатата по време на анален масаж. Мощният мотор осигурява дълбоки вибрации, които могат да се усетят и в широката основа на запушалката и също така стимулират ануса и перинеума.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-THUMP Tapping Prostate Stimulator Black

    Изпитайте 3 скорости на потупване заедно със 7 режима на вибрация, предназначени за върхово удоволствие от простатата. Авангардната технология за потупване, намираща се на върха на тази простатна вибрация, със сигурност ще зарадва както начинаещите, така и ветераните в играта на простатата – намерете перфектната комбинация от потупване и вибрация за невероятен оргазъм, постижим само с игра на простатата! Мощните вибрационни двигатели са поставени както в тялото, така и в перинеума за тандемно удоволствие отвътре и отвън.

    249 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Ditto+ Satin Black

    Ditto+ е типичната анална тапа, малък, но мощен вибратор с гладка, заострена глава и гъвкава основа за лесна употреба и целенасочено удоволствие. Покрит с мек силикон, водоустойчив и презареждаем, Ditto+ прави всичко, от което се нуждаете – и добавя още едно ниво на удоволствие за всеки тип тяло.

    349 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Come Hither Black

    Поемете контрола над удоволствието си с вибрация, която насочва P-точката със стимулиращо движение. С шест модела на вибрация и пет скорости, тази вибрация разполага със специално проектиран извит връх, който осигурява перфектен достъп до P-точката, и разширена основа, която гарантира безопасност по време на употреба.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Star Trooper Voyager Prostate Massager with Remote Blue

    Качете се и се насладете на пътуването! Voyager ви дава тройна стимулация със силни вибрации за анална и простатна стимулация. Масажорът за простата с перли от гамата Startroopers има 4 ритъма и 3 скорости, които могат лесно да се управляват с дистанционно управление с 2 бутона. Или просто използвайте един бутон на масажора, за да промените вибрациите.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Pointed Vibrating Prostate Massager with Remote Control Black

    Отключете интензивно удоволствие, както никога досега с острия вибриращ масажор за простата. Със своята визионерска заострена форма, този черен силиконов вибратор е проектиран да стимулира вашата P-точка и да усеща усещания в цялото ви тяло.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Stacked Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Този вибриращ масажор за простата в метално зелено е предназначен да отключи неизследвани нива на екстаз. Иновативната подредена форма на крушка ще достави спираща дъха стимулация, която надхвърля вашите очаквания.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Beaded Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Достигнете нови висоти с вибриращия масажор за простата с перли. Със своята завладяваща перлиста форма, този металнозелен силиконов вибратор е проектиран да издигне вашето сетивно пътуване.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Bent Vibrating Prostate Massager with Remote Control Metallic Green

    Подобрете удоволствието си с огънатия вибрационен масажор за простата. С уникалната си перлиста и леко извита форма, този метално зелен силиконов вибратор е специално проектиран да осигури умопомрачителни усещания в цялото ви тяло.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile RC G&P-Spot Vibrator Black

    Тройна мощност на двигателя за интензивна двойна стимулация!

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swell 10X Inflatable & Tapping Prostate Vibe with Remote

    Разширете удоволствието си с това надуване, вибриране и потупване на простатата! Тази първокласна играчка за простата съчетава три интензивни усещания за нов свят на стимулация на простатата - вмъкващото се стъбло нежно се издува във вас, разтягайки вътрешностите ви за усещане за ситост, докато вибрацията действа магически върху вашата p-точка.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Witty е проектирана като играчка за превключване, която ви позволява да избирате стимулация на p-точка или g-точка. Клиторната стимулация се достига от топката в края на основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gender X The Wrangler Black

    Wrangler е иновативна играчка от 3 части с два мощни мотора, които работят независимо чрез дистанционно управление. Вибриращата централна част и лицевата текстурирана овална дръжка се свързват с тънък гъвкав врат, докато две еластични бримки се огъват от другия край, създавайки множество възможности.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser 21776 Black

    С най-дългия край в "плячката", най-късият край ще стимулира мъжкия перинеум. Стимулаторът е изработен от безопасен за тялото силикон и има 2 мощни мотора, които предлагат 9 различни режима на вибрация. По този начин вибрациите ще се разпространят добре през цялото устройство. Работата е лесна с безжичното дистанционно управление, което също може да се даде в ръцете на партньора, за да бъде изненадан от вибрациите и да се насладите много интензивно на аналната стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

Обекти 65 до 93 от общо 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули