×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за простата вибриращ безжичен

Обекти 33 до 64 от общо 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Този P-Strap Milker е тапата за простата, която прави всичко - предназначена да подобри ерекцията със своя плътно прилепнал член и каишка за топка, да стимулира вашето петно с интензивни вибрации и да издои простатата ви с извратено масажиращо перло!

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand е уникален надуваем силиконов вибратор, който ще ви отведе до нови висоти на удоволствието. Персонализирайте фантазиите си, като превключвате между седем режима на надуване и вибрация, които ще изпълнят вагината или ануса ви с удоволствие. В допълнение, Ultimate Expand разполага с втори двигател, който ще стимулира вашите перинеални и клиторални зони.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC ви помага да изпитате изключителни оргазми. Въртящата се на 360 градуса глава на Spotty RC масажира вашата простата, докато глези перинеума с вълнуващи вибрации. И двете функции могат да се управляват отделно чрез стилно и удобно дистанционно управление.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Подгответе се за взрив с мощния стимулатор на Mach 2 'Renegade, предназначен да масажира простатата с изключителна точност и умопомрачителни резултати. Отличаващ се с красив и стилен дизайн, той е изработен от мек, гъвкав силикон и се задвижва от ултра-задвижващ мотор за максимална производителност. Включени USB кабел за зареждане и безжично дистанционно. Водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Почивката в Ибиса може да приеме много форми, но ще направи най-добре да я приемете като вълнуващо пътешествие с този стимулатор на простатата и перинеума! Има удобна форма за удобно насочване на P-точката и текстуриран участък на външната част на ръката, за да дразни перинеума. Функциите му се избират удобно чрез дистанционно управление, което можете да запазите или да поверите на своя колега!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Насладете се на върховното ниво на стимулация на простатата с поглаждащия зърнест връх и вибриращото тяло на P-Massage! Гладкият вал вибрира с мощен двоен мотор, способен на 10 различни модела на бръмчене, а вътрешните зърна на масажиращия накрайник стимулират любимите ви точки с неговите 10 уникални масажни модела, всички контролирани с контролите, разположени в основата.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley е розов вибратор за простата, който е перфектно изваян, за да работи с контурите на вашето тяло и благодарение на компактния си размер приляга плътно в дланта ви. Гъвкавият вълнообразен дизайн има леко извита реалистична глава, която позволява лесно поставяне и удобно носене.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Огънете го до желания от вас ъгъл, след което се насладете на външните вибрации и издояването на простатата! 7x P-Bender може да се използва със или без дистанционното управление, за да преминете през 3 скорости и 4 модела на вибрация на перинеума, както и 5 режима на движение на доене от малка перла под повърхността на върха на ствола. Двойното удоволствие се усъвършенства от гъвкавостта на ствола, което ви позволява да го позиционирате идеално за точна стимулация на простатата.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Anal Plug е чувствена силиконова играчка, създадена да ви улесни във вълнуващото анално и простатно удоволствие. Елегантната каишка за дистанционно управление управлява 12 мощни вибрационни функции с интензивно синхронизирано въртене, тласкане и два мощни мотора.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Изпитайте вибриращата обиколка на крушка, напъхана в дупката ви, докато стимулаторът на перинеума ви бръмчи отвън. 10x P-Flexer може да се използва със или без дистанционното управление, за да премине през 3 скорости на вибрации и 7 модела на пулсации, доставяни вътрешно и външно чрез мощните двойни мотори. Голямата луковица седи върху гъвкаво, тясно стъбло, което й позволява да се приспособи към естествените ъгли на вашата вътрешна работа.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Отдайте се на твърдото, пълноценно мъжествено изживяване, когато прегърнете емблематичния Rude -Boy Xtreme за дълбоко, силно удоволствие от простатата и перинеума.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Целенасочена стимулация на простатата: двускоростният, двувъртящ се вал се задвижва от задвижващ мотор с висок въртящ момент за цялостен масаж на простатата. Двойни усещания: Работейки във връзка с въртящия се вал, стимулаторът на перинеума използва технология за всмукване на въздух, за да достави интензивни усещания. Гъвкаво потребителско изживяване: проектирано да отговаря на стандартите за водоустойчивост IPX7, в което потребителят може да се наслаждава на Revo.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Подарете си часове стимулация на простатата, докато тренирате дупето си да държи щепсела на място с помощта на този колан! Плюшеният първокласен силиконов щепсел е перфектен за начинаещи, които искат да изследват дълги анални сесии и леко робство и искат също така да изградят издръжливост за доене на простатата.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice е контролиран от приложение масажор за простата, който съчетава ергономичност с интелигентна технология, за да предостави страхотно изживяване на начинаещи и опитни потребители. Мощният мотор, мекият силикон и удобната кройка на Solstice, комбинирани с приложението Whats Sense, осигуряват предварително зададен режим на вибрация, музика, ръчно рисувани режими на управление и интерактивна гласова, картинна и текстова информация по време на дистанционно управление.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Wall Banger P-Spot е проектиран да създаде най-доброто изживяване при възбуждащи самостоятелни секс сесии или да го споделите с партньор за възвишено сексуално приключение! Този многофункционален вибриращ масажор разполага с подвижно магнитно дистанционно управление, което лесно се прикрепя към основата на щепсела, за да постави контрола на върха на пръстите ви или дори по-добре, оставете вашия партньор да използва дистанционното управление! Мощна основа с вендуза държи Wall Banger P-spot, за да достигне тези перфектни точки! Изживейте забавлението и открийте безкрайни възможности!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Накарайте дупето си да къркори с този уникално удовлетворяващ вибриращ анален щепсел! Вътрешните мъниста се въртят в основата за усещане за разтърсване на задната част, което се съчетава с вибрациите, за да утоли дълбоко желанието ви за задната врата. Заостреният връх на кремообразно гладката дръжка е проектиран за лесно влизане и навигира без усилие точно до вашата P-точка. Стимулираните от простатата оргазми са описани като най-интензивното удоволствие, което можете да си представите за хора с простата, така че открийте радостта сами. Дори под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема. Почистете с препарат за играчки и изплакнете с гореща вода.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Iker Black

    Два мотора за едно невероятно високо. 7 режима на вибрация? 11 вибрации, достъпни чрез приложение) с 5 нива на интензивност в единия край плюс 5 пулсиращи режима в другия край, за да революционизирате вашия оргазъм.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Nalone dragon е стилен вибратор, специално разработен за оптимална стимулация на простатата. Изработена е от мек силикон и има оребрена част за допълнителни усещания. Играчката има и масажор в долната част, който масажира перинеума по време на използване. И в двете точки на стимулация има отделен мотор, който има 7 различни настройки на вибрациите.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Nexus Boost има надуваем връх, който позволява на потребителя да персонализира натиска при игра на простатата. Два мощни мотора предлагат 6 настройки за стимулация на вибрации на простатата и перинеума. Управление на играчката или чрез дистанционно управление. Играчката е USB презареждаема и устойчива на пръски. Дистанционното управление е USB презареждаемо и водоустойчиво.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Изпитайте възможно най-интензивните оргазми, като докоснете вашата P-точка! Твърдият ствол на този уникален вибратор за простата разполага с пукащ бутон на върха, специално проектиран да се усеща като почукване с пръст - усещане, което повечето мъже описват като най-дълбокото удоволствие, което някога са изпитвали. Но това не е всичко! След като влезете вътре и почуквате, стимулаторът с вибрираща топка се загнездва точно отзад за допълнителен блясък, който наистина ще ви постави на ръба на блаженството – дори под вода, тъй като цялата играчка е напълно потопяема.

    224,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Проектиран да стимулира простатата и перинеума едновременно, Vector е анален вибратор за заек за интензивна двойна стимулация.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Запознайте се с Player One и открийте най-добрия оргазъм. Благодарение на своя ергономичен дизайн и двоен мотор, той осигурява перфектна стимулация на простатата и перинеума за мощно изживяване. Играйте соло или дуо с дистанционното управление. Закръглената му форма е проектирана за лесно поставяне, докато гъвкавата му основа осигурява оптимален комфорт по време на употреба. Вашата игра, вашите правила.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat използва технология за ритмично "тупване", за да стимулира вашата простата за разлика от всякога. Насладете се на удовлетворяващите усещания, комбинирани с многофункционален масажор за перинеум за двойна стимулация. Beat извежда играта на простатата на съвсем ново ниво.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Оптимизирайте вашето удоволствие. Простатата, известна още като мъжката g-точка (или p-точка), е пълна с хиляди нервни окончания, за да увеличат вашето удоволствие. Масажорът OptiMALE P-Curve разполага със 7 уникални вибрационни модела, които се излъчват от приятната вътрешна крушка на p-точката до външния стимулатор на перинеума, осигурявайки цялата стимулация, от която се нуждаете, за да изпитате най-мощния оргазъм в живота си.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Prostate Pro

    Проектиран с ергономичност и първо удоволствие, вие ще можете да постигнете засилени оргазми, които променят мнението ви за това колко удовлетворяващ може да бъде мъжкият кулминационен момент. Простатата е наистина превключвател за по-интензивни оргазми.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Не е вашият обикновен щепсел за удоволствие, Lumen предлага ново изживяване за онези, които искат да превърнат спалнята си в своя сцена. Изработен от приятен за тялото силикон с технология за комфорт Velvet Wave; омекотен набразден силикон, който доставя едновременно комфорт и удоволствие за едно блажено, но толкова приятно изживяване.

    469 лв.

    174,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Разгледайте простатния масажор Mustang, самостоятелно или заедно с вашия партньор. Простатата е мъжката версия на G-точката и нейното стимулиране има множество сексуални ползи. Прилагането на натиск върху простатата укрепва и удължава ерекцията на пениса и дори може да създаде умопомрачителен оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    С автоматична, ритмична функция за изпомпване за удовлетворяване на вагинално и анално удоволствие!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Представяме ви Loyte на Viotec, луксозно мек вибратор, предназначен да подобри вашето удоволствие. Loyte може да се контролира без усилие чрез бутона за захранване в долната част на този вибратор за простата.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Ride Extreme е само за опитни потребители. Неговият плътен вал ще задоволи и най-трудните за задоволяване. Има два, силни, ръмжащи двигателя: един в ствола и един в основата за двойна стимулация на простатата и перинеума. Предлага се с технология за дистанционно управление до 8 метра.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Pleasure Pleaser Deep Ocean

    Натискът и удоволствието се покачват с Pleasure Pleaser. Изработена от гладък като кадифе силикон, дръжката на този потупващ масажор за простата се движи заедно с тялото ви и се нагрява до пара от 109 градуса, докато изследвате 7 вибриращи скорости и ритъма. Вибриращата дръжка стимулира външните ерогенни зони, докато дистанционното ви дава свободата да играете без ръце. Свобода за игра!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули