×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори за клитор

Обекти 129 до 160 от общо 309

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Ford Turquoise

    Този носител на iF Design Award 2018 разполага с 12 режима на засмукване. Така че можете да искате идеалните усещания за себе си. Освен това разбира тънкости на клитора. Меката уста поглъща вашата скъпоценна перла и доставя удоволствие, докато изпиете толкова, колкото можете да понесете. Изработен е от медицински силикон. Не го пропускайте.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Отдайте се на кадифена извивка, пулсираща между бедрата ви с нашата Bdesired Deluxe Curve. Чувствен от основата до широкия свод, няма да пропуснете нито сантиметър възможност. Нашите непорести силиконови и лъскави ABS пластмаси са лесни за почистване и невероятно чувствени при контакт. Нека възбудата ви отведе навсякъде с този водоустойчив масажор с 6 функции.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition ви предлага момент на магия със стил. Подобно на вас, тази играчка е истински оригинален: перфектната комбинация от елегантност, простота и удоволствие.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Чрез иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    С 3 мотора, силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 3 разваля всичките ви горещи точки: използвайте като вибратор за легнало положение, вибратор с вълна на натиск или вибратор на G-точката за пълно разнообразие, когато се наслаждавате на времето сами.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Представяме ви Vesper: първото в света луксозно презареждащо се колие с вибратор.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Secret Panty 2 е оборудван с дискретен, но мощен вибриращ куршум. Поемете контрола над вибратора или позволете на някой друг да поеме контрола. Вибраторът за бикини се предлага с отворена, цветна връв. Превърнете непринудената вечер в ресторанта, киното или у дома във вълнуваща вечер.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и глези както клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Mythical Black

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Насладете се на секси вечер или играйте на публично място с My Secret Charged Remote Control Panty Vibe, водоустойчив 10-ФУНКЦИОНАЛЕН акумулаторен куршум Vooom®, който се вписва дискретно в дантелени гащи с вързанка отстрани. Управляван от дистанционно управление, умело маскирано като пръстен, My Secret Charged Panty разполага с таен джоб, който поддържа дълбоки, ръмжащи вибрации точно там, където искате, и пасва на талия до 60 инча за удобно усещане.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tempt & Tease™ Kiss е двустранен масажор, който знае точно какво копнеете. Почувствайте повишаването на топлината с двустранния масажор с два отличителни края, два мощни двигателя и 7 независимо контролирани вибрационни функции. С гъвкава форма и два мощни вибрационни мотора във всеки край вие ще достигнете нови климатични висоти за нула време.

    269 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Новият Womanizer STARLET 3 – това е оригиналната технология Womanizer Pleasure Air, съчетана с пет нови ярки продуктови цвята и две повече нива на интензитет, докато все още е водоустойчив и може да се зарежда през USB – на разумна цена.

    207,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 удовлетворява вас и вашите горещи точки със заоблен връх с широка повърхност и особено мощни вибрации. Този вибратор може да се похвали и с интуитивен контрол и приятен за тялото силикон.

    66,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Да създадем настроение. Първо, вълнуващо засмукване за увеличаване на притока на кръв и чувствителността. След това, след като откриете усещането за засмукване, което издълбавате, е време да си поиграете с 6-те различни модела на засмукване. И накрая, но със сигурност не на последно място, към чувствения език, който се движи и вибрира по 6 незабравими начина. Сега това е едно приятно изживяване, създадено само за вас!

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Освен иновативната си технология PulsWave™, ZALO също има за цел да предостави на жените чисто ново изживяване при изследване на G-точката. За разлика от традиционната вибрираща стимулация, PulsWave™ прилага изключителното задвижване с вълнов двигател. Правилният ъгъл на извивката и нежното капаче на G-точката, образуващи площ с размер на пулпа на пръста, могат да улеснят жените да усетят G-точката си и да получат удоволствие. Със съдействието на двигателя PulseWave™ и друг независим вибриращ двигател, както и функцията за нагряване, жените могат да разкрият дълбоко запечатаните удоволствия.

    499 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Време е да преразгледаме значението на „желанието на сърцето“, защото нашето желание на сърцето ще го изпълни всеки път. Можете да разчитате на това благодарение на неговия дизайн, който е оформен така, че да отговаря на вашите естествени контури, но също така и на мощния и много тих мотор, който ще ви зарадва с 8 вибрационни програми. И сякаш това не е достатъчно, можете също да включите електростимулация и да се поглезите с меко изтръпване или интензивно мощно пулсиране – което работи за вас.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Тези вибриращи слипове от PantyRebel са изработени от мека и еластична материя, която се чувства удобно и осигурява добро прилепване. Слиповете имат отделение, в което пасва прецизно вибраторът. Този вибратор има 12 различни настройки на вибрациите, които могат лесно да се управляват с безжично дистанционно управление.

    191,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Елегантен, изключително мощен и изработен до абсолютно съвършенство CHAIAMO е изящно проектиран, за да ви отведе до най-добрата кулминация. Отпуснете се във възвишено сетивно удоволствие, тъй като като CHAIAMO изпраща силни и дълбоки чувствени вибрации в цялото ви тяло, като същевременно насочва вашите зони на удоволствие с интензивни усещания. Пригответе се да изживеете своя най-незабравим оргазъм.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Следвайте блаженството си, докато спокойни, дълбоки, тътнещи вибрации удрят вашето приятно място с изключителна точност.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Irresistible Invincible Black

    Invincible има супер мощен 10-скоростен F1 мотор от ново поколение, който се адаптира към всяка женска форма и е перфектно оформен, за да създаде най-интензивния оргазъм, изпитван някога! Invincible има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, което прави Invincible лесен за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Следвайте блаженството си, докато спокойни, дълбоки, тътнещи вибрации удрят вашето приятно място с изключителна точност.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Почувствайте се заредени с удоволствие по 36 различни начина, революционизирайки начина, по който се наслаждавате на личното си време с Empowered™ Smart Pleasure Idol.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Шикозен и дискретен супермощен мини вибратор, маскиран като балсам за устни с мек заоблен връх. Вибриращият балсам за устни My Secret е най-новата еволюция на The Screaming O.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Love Red

    В допълнение към прекрасните вълни на натиск, Dual Love със своя вибриращ прав вал предлага още една стимулираща опция. Устройството ще ви впечатли и с управлението си чрез приложение и меко силиконово покритие.

    166,90 лв.

    95,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Без усещане за глухи ръце: Известно е, че много вибратори с куршуми водят до изтръпване на ръцете ви и дори не могат да ги държат удобно. Вярваме в поддържането на гениалната вътрешна структура, така че мощният мотор да е на главата вместо в средата, намалявайки вибрациите в края.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun със своите прекъсващи, мощни, циркулиращи вибрации може да се използва за стимулиране на клитора, срамните устни или други ерогенни зони. Спортният дизайн се допълва от интуитивната работа.

    107,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Irresistible Mythical Pink

    Mythical има супер мощен 10-скоростен мотор F1 от ново поколение с вибратор с гъвкав връх, който се приспособява към всяка женска форма и е перфектно оформен за удряне на G-точката ви, за да създаде най-интензивния вътрешен и външен оргазъм, изпитван някога ! Mythical има акумулаторна батерия с магнитен USB порт за зареждане и включено зарядно устройство. Когато е напълно зареден, ще издържи 60 минути. Той е мек на допир, гладък и водоустойчив дизайн, изработен от медицински силикон, който прави Mythical лесен за почистване.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Желанието среща дизайна с нашата елегантна и набраздена Bdesired Deluxe Pearl. С 6 функции, този водоустойчив масажор предлага повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Насладете се на кадифените, набраздени контури и използвайте идеално закръгления кръгъл връх, за да погалите сладките си места, където пожелаете.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Нейният силиконов забавен език беше удобно прибран в чантата й… досега! Тя извади опростения калъф и се усмихна на новата си любима лична играчка. Тя натисна бутона за отопление, за да започне режима на затопляне, което винаги й помагаше да се отпусне. След това тя натисна бутона за захранване - прозвучаха възбуждащи вибрации и люлеещият се език започна да се движи дразнещо напред-назад.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Круиз контролът поема волана, когато вече не можете да се задържите!

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 309

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули